- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIJoe
addikt
-
Laca1212
őstag
válasz freelancer68 #29030 üzenetére
Megkóstoltam. Meglepően finom.
-
ZsZso
Közösségépítő
Aldi/Lidl/Penny szerintem.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
veterán
válasz perempe #29188 üzenetére
Aldiból vettem alkoholmentes Karlskronet, nálam most az a favorit ízre, pedig az is egy filléres sör. Nem iszok egyébként semmi szeszest, de feltételezem, hogy az alkoholos Lager is jó lehet.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
edk-
őstag
A Grizly teljes kínálatára vonatkozó kedvezménykódok
KEDVEZMENY1000 - 1000 Ft minden 10 000 Ft feletti vásárlás esetén
KEDVEZMENY3500 - 3500 Ft minden 20 000 Ft feletti vásárlás esetén
KEDVEZMENY6500 - 6500 Ft minden 35 000 Ft feletti vásárlás esetén
KEDVEZMENY9000 - 9000 Ft minden 45 000 Ft feletti vásárlás esetén"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #29185 üzenetére
Nekem otthon simán rotyog 5-7 órát.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Prinz Eugen
tag
válasz Flesh33 #29181 üzenetére
Tudom, nem tonhal .. de aki szereti az olajos halat, és van horgász ismerős / olcsó beszerzési forrás .. baromi finomat lehet otthon csinálni! Volt már itthon pontyból, harcsából, keszegből, stb .. vegyesen .. finom , saját ízlésre szabott fűszerezés, friss ropogós kenyér, szerintem a bolti különféle olcsóbb tonhalak, szardíniák többségét veri a dolog. De persze ízlésről marhaság vitatkozni.
-
BReal
addikt
válasz tipuka #29182 üzenetére
Ha szeretsz főzni (és ha kaját akarsz csinálni, akkor csak szeretsz), akkor az alapot is te csináld. Tucatnyi receptet találsz a neten írásos vagy videós formában. Jó ideje főzök-sütök, egy ideje a bolognait is felvettem az étlapra. Na nem úgy, hogy megveszem a szószt és ráöntöm a tésztára, hanem az alapot is én csinálom, a klasszikus módon, passzírozott vagy darabolt paradicsommal, reszelt angol zellerrel és sárgarépával, vörösborral. Olyan ízbomba, amit egy bolti szósz sosem fog visszaadni. És tudod, hogy mi kerül bele, semmi tartósító stb.
[ Szerkesztve ]
-
-
tipuka
addikt
Sziasztok!
Szeretnék ilyen curry-s meg teriyakis kajákat csinálni, de nem tudom, hogy ilyen szószokat/alapokat milyet érdemes és merre vennem. Segítsetek kicsit kérlek. Arra gondoltam, hogy ezzel együtt raknék a rizsbe/tésztába zöldséget, csirkét és dióféléket.
[ Szerkesztve ]
-
Flesh33
újonc
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy tonhal konzerv beszerezésére milyen forrást javasoltok?
Visszaolvastam a fórumot, Aldis tonhalfilé konzerv, illetve Lidlben kapható tonhal konzerv is lett említve korábban.
Az Aldis jövő héttől(02.25-től [link]) lesz akciós, jelenleg a Lidlben akciós a cashmap oldala szerint.Ezekre gondolok például: [link][link]
Gymbeames akcióban még tavaly sikerült venni sós lében lévő tonhalat ahhoz képest Aldi/Lidl milyen minőséget képvisel, árban kedvezőbb egyébként ha jól emlékszem.
Köszi aki olvassa, és megosztja tapasztalatát, javaslatát!
[ Szerkesztve ]
-
BReal
addikt
Szeged, Csillag téri Spar. Talán nem egyedi akció. Az íz rosszul van kiírva (elvileg nincs is ilyen ízű), a vaníliaízű-pekándiós-karamellöntetes kerül ennyibe. Egyet elhoztam, 2 db-ot beraktam leghátulra. 2 íz volt még (valamilyen málnás és talán talán brownies), azok teljes árúak.
-
Xtomi
tag
válasz Zsoleszhun #29177 üzenetére
TESCO féle leárazás. Ezt a sör ingyen sem kéne nem hogy lejáratkor. Persze a félár az félár ...
-
fogselyem
senior tag
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
Zsoleszhun
addikt
Debrecen reptéri tesco
¯\_(ツ)_/¯
-
Beni2360
félisten
válasz Keef_Lee #29174 üzenetére
Jó de hány fokon sutod?
Kenyere válogatja. Amit mi 1,5 éve sütünk ott sutőben kell az edényt is felmelegíteni 350 C fokra ami kb fél óra és a forró edénybe sütő papíron beemelni a kenyeret.9. Sütés: A kenyér sütését a fedelével zárt sütésálló tálban/edényben kell megkezdeni 250C°-ra előmelegített sütőben. A hőmérsékletet 10 perc után 230C°-ra kell csökkenteni, majd így sütni további 15 percig. Ekkor a kenyeret ki kell emelni a sütőtálból és a hőmérséklet további 200C°-ra való csökkentésével rácson sütni még 20-25 percig.
Van egy nagy jénaim ami ezt a hőfokot bírja de borzalmas nehéz és csak ferdén fér a sütőbe.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz fradi81 #29172 üzenetére
Szerintem a gumi perem a fedő részén. De írja a 4 rétegű bevonatnál is a hő hatására az elszíneződési lehetőséget.
Pont a Penny mostani pont gyűjtési akció.
Ott van az elözö képen a sárga ikonban a 200 C max 1h
Érdekes a serpenyőnél nem írja nincs az ikonban, vagyis a bevonat bírja csak 1 órán keresztül.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Na végül megvettem a sütő tálat. Nagyon jól néz ki, szuper a fedő is és ott a tetején az aroma beöntö. Két kiöntő pereme van ami az alsó rész kiöntő csőre felett illeszkedik. Max 200 C fokon és csak 60 P lehet ezen a hőfokon használni. A kenyér sütési terveinek lőttek. A mérete a dobozon és a magassága 10 cm fedő nélkül.
-
8
senior tag
válasz n@p@lm #29167 üzenetére
Én is csodálkoztam, hogy mi van, a lidl telefonos ügyfélszolgálatán az automata be is mondja az ügyintéző kapcsolása előtt, hogy a havi költési limitbe csak friss zöldség-gyümölcs számít bele, gondolom sokan benézik
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 5.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
n@p@lm
őstag
válasz szabi__memo #29166 üzenetére
Ó a fene.
Köszi.
Ez a zöldséges dolog csak erre a hónapra érvényes? -
n@p@lm
őstag
A Lidl most hogy számolja a költéseket? Vagy belekerült a bogár?
Az alkalmazás szerint ennyinél járok, a nyugták szerint más az összeg.
-
Beni2360
félisten
Na feltöltöttem a Pellini n82 kávéval a kávéfőzőt, csináltam képet a pörkölés állagárol.
-
Soulfly842
addikt
Kollagén:Gymbeam, jó ár, jó cucc (kiwi-epret nem ajánlom, de pl a narancs finom),fehérje szeletről nem tudok nyilatkozni, de az is sok van az oldalon. Célszerű figyelni az oldalt vagy feliratkozni vmi hírlevélre, kb ~1,5 havonta nagyon jó akciók vannak, kollagén is benne van elég sokszor (halkonzervek 390-től… nyamiii…)
[ Szerkesztve ]
-
Azie
őstag
Sziasztok, asszony kitalálta, hogy fehérje szelet + kollagén por kell.
Tapasztalatok, ár/értékben legjobbak, tippeket várnék! Előre is köszi - esetleg szaktopik?"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Top cat
addikt
Lesz megint csirkecsík a Pennyben.
-
Top cat
addikt
Telefon nincsen nálad?
Meg adtak hozzá, kulcstartóra rakható két kis kártyát is. -
bul07
nagyúr
válasz dvtkfan #29154 üzenetére
Napközben szerver csere volt, nem üzemelt a lapcsalád
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
dvtkfan
senior tag
A bestbuy topikkal mi lett srácok? Tegnap óta nincs új hozzászólás?
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
Beni2360
félisten
válasz freelancer68 #29151 üzenetére
Onnan ilyen bejegyzéssel kitiltanak. Engem is másfél éve megkértek, hogy mennyek át a Főzőcskés topic - Fototrend Hozzászólások topikba. Nem véletlen a hardcore kifejezés.
[ Szerkesztve ]
-
freelancer68
tag
-
raven12
senior tag
Sziasztok!
Ez itt a kenyér-pizzasütős topic?
-
8
senior tag
BL55-höz adsz egy evőkanál sikért (búzafehérje) és szép lesz a tészta. Mi főleg kenyérhez használjuk ezt a módszert.
Elég drága a sikér, de nagyon kiadós, és még mindig sokkal olcsóbb és egyszerűbb, mint a "jó" minőségű liszteket vadászni állandóan. Balkáni megoldás, de működik.52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 5.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
veterán
válasz erdey_a #29145 üzenetére
Mondjuk nem gondolom, hogy itt a magyar, vagy nem magyar a lényeg, hanem inkább a sikértartalom. Boltban leginkább BL55 van, ami a minőség alja.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
Beni2360
félisten
-
8
senior tag
válasz tököscsávó #29118 üzenetére
Bőrdarabot vagy a végéből egy cafatot szoktak beletenni hogy kilegyen a súly, ebből kimaradt
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 5.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
raziel01
veterán
Simán legális mivel 500 gramm felett alapvetően 15 gramm a tűrés lefele viszont a törvény lehetővé teszi, hogy az össz legyártott mennyiség 2,5%-a lehet 30 grammal kisebb is.
Mivel a te mérleged nem pontos ezért kb 480 gramm körül lehet. Azért van ez, mert sorozatgyártásban nem tudod garantálni, hogy minden pont 500 grammos legyen vagy akármennyi.Viszont nagyon sokszor meg van, hogy felette van, lásd előző kommentek.[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
Gyümölcs joghurtokkal (jogobellát biztosra tudom mondani) az a tapasztalat itthon, hogy soha nem adja ki azt a súlyt, ami a csomagolására van írva! Mindig kevesebb. És az sem 1-2 grammal. Megnézem majd pontosan. Párszor mérleggel akartam szétosztani a gyerekek között, akkor jöttem rá, hogy valami nem kerek.
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
veterán
válasz MADcat #29131 üzenetére
Na meg a mesterséges intelligencia is benne van már a játékban, ki tudja mióta. Hallgattam egy YT felvételt még jópár hónapja, az illető szerint nem azért kell félni a mesterséges intelligenciától, mert majd egyszer átveszi az emberek felett az uralmat, hanem azért, mert úgy fog manipulálni, hogy észre sem veszed.
-
Ármester
Ő azt írta fixen 500, nincs plusz, meg mínusz.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
tibbike01
őstag
Ha több lenne, mint 500g akkor is írnál az Aldinak?
[ Szerkesztve ]
-
kress
aktív tag
nem biztos hogy jót nézek, de ez a hiba határ felett van már, főleg hogy csomagolással ennyi nálad, persze a mérlegeddel is lehet gond [link]
de bejöhet még minden lófütty a batchre vetített átlagtól kezdve a ki tudja min keresztül, de ez már jóval túl van sztem.
-
MODERÁTOR
válasz tököscsávó #29129 üzenetére
Vernek át minket ahol tudnak. Mit tudunk tenni? Résen lenni. Mindehol. Ennyi. Egy szépen megfogalmazott levéllel meg leráznak.
-
Zeki
nagyúr
válasz freelancer68 #29088 üzenetére
Köszönöm, valami drágább halrudat vettem a lidlben. Odavoltak érte a gyerekek.
-
Top cat
addikt
Nem pont annyi szokott lenni, amennyi rá van írva. Van egy pár % tűrés, +/-.
-
bul07
nagyúr
Nagy értékű, egységsúlyra(ami nincs kimérve) csomagol dolog esetén érdemes több nehezebbet kiválogatni és irány a zöldséges osztály mert ott van mérleg, lemérni és a legnehezebbet hazavinni a többit vissza helyérre
Pl így lehet
500g sajtdarab helyet 570g-at venni, 14% nyereség
400g téli szalámi helyet 450g-at venni, 12.5% nyereségBár ez most téged nem vigasztal hogy átvertek és nem is kevéssel mert az a 6.6% eltérés hibahatáron kívül van szerintem
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
MODERÁTOR
Hiteles mérleg nélkül bármilyen választ kapsz, azt kiakaszthatod az ablakba. (Nem az aldit védem.)
-
arcsin
senior tag
Boltban is van mérleg. Ha ennyire gyanakvó vagy, miért nem helyben mérted le?
-
arcsin
senior tag
Sütőpapír vágókéssel vastag Rollbox 28 m sütis 2890 Ft
Sütőpapír vágókéssel vastag Rollbox 28 m csokis 2890 Ft
Mi legtöbbször elektromos grillsütöbe használjuk vagy alap sütésre. Évekig elég volt az első amit vettünk. Sajnos a karácsonyi hajrában nem volt kapható szinte sehol, de most végre újra kapható. -
bul07
nagyúr
Pm ment pár lehetőséggel
(#29112) Rowon
Nagyon drága
Ák legolcsóbb árral számolva 42.9Ft/mosás (4000ml és 45mosás)
Ha gondolod privátba neked is írok lehetőséget[ Szerkesztve ]
-
veterán
Én ezt szoktam venni az egyik szupermarketben. [link] ÁK-n lefikázták, de nincs annak baja. A munkásruhákat is ezzel mosom meg kb. mindent. Teljesen jó és 2000 forint alatt ma már hol kapsz mosószert, pláne 4 litert?
[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
elfogytak a mososzer keszleteim, van most valami best buy folyekony cucc?
thx -
veterán
válasz erdey_a #29102 üzenetére
Mondasz valamit! Nem igazán olvastam még sehol, hogy a böjtölés hasznosságát alátámasztották volna tudományosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest