-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Donki Hóte #35000 üzenetére
Szerintem viszont hatalmas különbség van mustár és mustár kötött. A kania egyébként szerintem is jó
-
szabi__memo
nagyúr
válasz freelancer68 #34195 üzenetére
Ennek meg mi értelme van? Én nem látok semmit az ég világon
-
szabi__memo
nagyúr
válasz TrollBalint #32775 üzenetére
Vagy más számlájára. Vagy sehova :)
-
szabi__memo
nagyúr
válasz TrollBalint #32384 üzenetére
Érdemes használni, mert ha nem használod is kaphatsz pénzt.
Ennél jobb spórolás nincs is -
szabi__memo
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Atomantiii #29400 üzenetére
Gyakori trükk
-
szabi__memo
nagyúr
Foodora-n tudja valaki mit jelent, hogy 50% kedvezmény pro tagoknak. Az 50% automatikusan kerül levonásra. Minimum rendelés 3900Ft.
Ez mind oké, de 3900 50%-al, vagy a rendes ár 3900 és annak a fele a végösszeg. Azaz 3900 helyett 1950-es végösszeggel lehet vásárolni? -
szabi__memo
nagyúr
válasz raziel01 #28248 üzenetére
Ugyanez a tapasztalatom. Legutolsó vásárlásnál ráadásul a szalag végére 2db különböző 70% leértékelt pastétomot tettem kóstolás céljából, természetesen tetejével felfelé amin a nagy narancssárga matrica szépen látszott is. Mindkettő 100%-on beütve. Elképzelni nem tudom, hogy lehet nem észrevenni, de tényleg nagyon oda kell figyelni mit csinálnak
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Beni2360 #28162 üzenetére
Való igaz hogy tisztességtelen, na de elég alap. Sima példa, amiről még talán infót is találsz neten. Nincs 20 dollárcent egy pohár kóla 'ára' a Mekiben aztán mégis kb 2 dollárért árulják. Az akkor hány százalék?
De ha nem élelmiszerről beszélünk, tudnék mesélni mennyibe kerül beszerezni néhány karácsonyi díszt és mennyiért árulják. Hát.. sok százszoros áron kerül polcra némelyik.
85-ben lehet nem is lehetett volna megcsinálni, nem tudom, de, hogy 89-90 óta a gyakorlatban nincs olyan hogy tisztességtelen haszon, az biztos[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
válasz king3000 #27597 üzenetére
Komoly akció. Persze jobb mint a semmi
Amúgy: Régen stabilan 17 ezer forintba került a nagy bevásárlásunk, most stabilan 24 ezer lett
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz freelancer68 #26263 üzenetére
Na ez az appos megoldás viszont (ha működik ) elég modern és kényelmes.
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Soulfly842 #26175 üzenetére
Majd megszokod
-
szabi__memo
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
válasz sambenez #25982 üzenetére
Szerintem semmit nem számít hogy odaírják. Meghirdeti egy egész hétre, hogy elfogyhat. Persze, hogy elfogy pár darab első nap, azaz nem valós akció (ha 1-2 van meg főleg), mivel úgy kellene felkészülni. Szerintem ugyanúgy szabálytalan akciotartás, csak nincsenek a szabályok/törvények betartatva (ebben sem).
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Rodzser Mór #25945 üzenetére
Első nap elfogyott máshol is. Lehet annyi volt az akciós keret
-
szabi__memo
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
A hanyatló nyugat már megint. Jó ötlet
Egy francia üzletlánc megjelöli azokat a termékeket, amelyek kisebbek lettek, de az áruk nem változott -
szabi__memo
nagyúr
válasz gangstagergo #23863 üzenetére
2-3 litert? Szerintem sokan. De azért azt is vegyük számításba, hogy nem csak üdítőkben van...
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Zsmester89 #23859 üzenetére
Mindegy milyen cikkeket hoznak le, ez viszont a WHO, ami azért egy szint, nem az egeszsegtelenedesitok.hu. Persze nem tévedhetetlenek, nem is célom állást foglalni, de azért ennél súlyosabb lépés max a betiltása egy dolognak. Hogy az most csak azért nem történik meg mert durva lépés lenne a piacnak, vagy mert valóban nem tudnak még biztosat állítani azt mi sosem tudjuk meg.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Keef_Lee #23844 üzenetére
Off, de ez mostani, friss
Rákkeltő anyagnak nyilvánítja a WHO a Coca-Colában is megtalálható édesítőszert -
szabi__memo
nagyúr
válasz pictigjis #23827 üzenetére
Ezért sem értem, mert 100ft/l áron sokkal jobbat kap az ember mint bármelyik kóla szörp (szerintem és mindenki szerint akit ismerek). Sajnos,, mert amúgy olcsóbban én is inkább csinálnám otthon szódagéppel.
Oké, vannak tényezők, pl. nincs mindenki ilyen boltok közelében sem..
De ha kiderül melyik a legjobb ilyen szörp az hasznos természetesen. Én szívesen olvasok arról is, tsin mit mond a fruttamax-ra ha megkóstolta -
szabi__memo
nagyúr
válasz zoleeno1 #23807 üzenetére
Ez minimum 10-20 éves történet ami fokozatosan lett azért kivitelezve. Most szűnt meg tavaly a patron gyártás. 6 éve a visszaváltás.. Előtte csak drágult mint az állat.. így ment. Maradtak a szódagépek.
Az biztos, hogy az ásványvíz piac nem tett jót neki.. de azért igény volt rá közben egyre csak drágult a 'gyártás'.[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Digitalpimp #23805 üzenetére
Bár rég volt úgy rémlik nem másoké volt hanem már a sajátjuk. Azért is tudták megszüntetni. Folytathatták volna, de helyette bedöntötték és direkt szándékosan egy minimális szinten meghagyták jó drágán. Legalábbis így rémlik ez történt. Nem ma volt..
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Tippmix
- Synology NAS
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.