Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #29499 üzenetére
Igen, szoval ezt inkabb akkor, amikor mar nem
-
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #29495 üzenetére
ugyan lebasztak, hogy a valodi az torokmogyorobol van.
de nekem izlett, gymbeam mogyorovaj, holland kakaopor, vaniliascukor, es xyilit (porcukorral helyettesitheto, ha nem akarsz budira szaladgalni) osszekeverve. szerintem finomabb mint az eredeti, pl. zabpalacsintaba.
-
A GRIZLY Földimogyoróvaj belga csokoládéval nekem nagyon tetszik. Finoman tömény csoki íz, sajnos nem zsíros, de így is kedvencem, Csak 17% CH, 12% cukor! Most olcsó.
-
Soulfly842
addikt
Ennyié' inkább má' marhalábszár
(mondjuk szerencsére én semmilyen szinten nem vagyok édesszájú, csak 'hússzájú') -
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #29492 üzenetére
benyomnek egy 750g-os uveggel barmikor
-
-
Met
nagyúr
Aldi-ban hogy lehet szódagép patront cseréltetni? Nem láttam sehol kirakva.
Mennyibe kerül?
Csak a saját patronjukat cserélik vagy becserélik a más gyártóét is? -
Beni2360
félisten
válasz
tököscsávó #29482 üzenetére
Nem tudom mit töröltek de én 50 évig sk paszíroztam a halászléhez valót de már kettönkre nem releváns. 4 éve sűritményből készült lében főztem ki pontyvszeleteket. Aztán volt egy kész pontos, a haver dicsekedett az afrikai harcsával mire meg leltem a Lidlis vödrös változatot és jött ez a bográcsos változat. Na karácsonykor keserű volt de rá jöttem, hogy pont a Covid fertőzés közepén elvesztettem szinte minden jó izlelö bimbómat. Én se rajongók már a pontyért és már nem vonz a 2 órás paszírozás sem. De annó a Tiszaparti telken sok halászlé lett főzve bográcsban. Nem num1 de elmegy kategória.
-
Nyugisan, srácok, nem összeveszni.
-
Vérboci
addikt
válasz
tököscsávó #29482 üzenetére
ízlések és pofonok ugye, de az a remek "házi halászlé" általában attól házi, hogy csak a háziaknak ízlik (lásd még házi pálinka, házi hurka, kolbász, stb.)
szóval szerintem ez a bolti lé kifejezetten tisztes iparos munka, semmi szélsőség, pont azért kiváló, mert közepes. nem utolsó sorban két dolgot nem tartalmaz, ami nem is kell a halászlébe: szálkát és pontyot -
Dr Bubo
MODERÁTOR
Triplázó napok - Március 7-10.
-
Top cat
addikt
válasz
123xyz #29474 üzenetére
Ez nagy hiba!
Azonnal pótold.
-
fradi81
veterán
válasz
Attila2011 #29473 üzenetére
Ennél az eladónál 30 egységenként 7 uro ami elég jó ha több mindent rendeltek.
-
Lackki
őstag
válasz
Attila2011 #29473 üzenetére
31PLN ~2850Ft
30kg-t tudsz rendelni.Mi mindig összeállunk barátokkal és családtagokkal
most is 7en rendeltünk, így 420ft fejenként a szállítás.
-
Lackki
őstag
Máig van Allegro Days, talán eddigi legjobb áron vannak kávék.
[link] 45-55PLN (4100-5000Ft) között rengeteg jó kávé van.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
123xyz #29469 üzenetére
Köszi a kiegészítést!
"Lityi" - az agyamban közvetlen kapcsolat van a jókedv/kacagás és a lityi szó között a Dumb & Dumber miatt, ahol először hallottam. Abszolút komolytalan, bizony, de én sem tartom magam komoly embernek
. Régebben nem használtam, aztán valamikor újranéztem a filmet és azóta rám ragadt. Elgondolkozok rajta, lehet mást is irritál, köszi a visszajelzést!
-
123xyz
aktív tag
Lidl
Cs - Sze : mizo tejital 279 ft (ez jellemzően 329 ft-ért szokott menni)
Cs - V : banán 399 ft/kg, sajtburger 2db 320g 799 ft (kupon)
Szo - V : karalábé 199 ft
H - Sze : pure szeletelt szalámi 100g 349 ft, fagy. kemencés burgonya 1kg 899 ft, cheddar sajt 400g 1399 ftAldi
Cs - Sze : darált mák 200g 499 ft (ez nagy akció, jó ár érte), narancs 369 ft/kg, teljeskiőrlésű liszt 1kg 249 ft
Cs - Szo : gyümölcspüré 100g 149 ft (gyerekeknek jól jöhet)
Cs : sushi box 999 ft
V - Sze : fagy. rántott trappista 500g 749 ft, kaliforniai paprika 999 ft/kg, gabonapehely 250g 399 ftPenny
Cs - Sze : Kinder csoki 100g 399 ft, gyulai kolbász felvágott 100g 419 ft, fehérjés puding 200g 299 ft, pizzakrém 349 ft, mogyorós piskóta szeletek 10-es csomag 749 ft, zabszelet 2* 99 ft, fagy. zöldbab 450g 399 ft, paradicsomlé 1L 399 ft
Cs - V : tepertős pogácsa 119 ft, gyulai májkrém 125g 2* 199 ft
H - Sze : sajtos perec 199 ft, krémtúró 90g 139 ft, debrecziner 200g 569 ft, sütnivaló kolbász 420g 899 ft, túrós táska 117 ft(Zárójeles megjegyzés: tudom, hogy apróság, és talán másokat nem is zavar, de nem lehetne mellőzni a "lityi" szó használatát? Semmivel sem rövidebb, mint a "liter" - legfeljebb ragozva lehet spórolni 1-2 karaktert - , de szerintem nagyon hülyén hangzik. És így az összhatást tekintve komolytalanságot sugall. De nem szeretnék erről hosszan tartó vitát indítani itt a topikban, csak gondoltam megosztom a véleményem, aztán vagy figyelembe veszed, vagy nem
)
-
ZsZso
Közösségépítő
Aldi/Lidl/Penny szerintem. Bár van egy érzésem, hogy nem voltam elég koncentrált az akciók böngélszésénél.
[kép]
-
arcsin
senior tag
válasz
szabi__memo #29462 üzenetére
Volt egy topiktárs aki minimum 3 hosszú szisszenésig nyomta, na neki "csak" 20 liter jött ki. De online megrendeli azt akit érdekel, 2héten belul visszaküldi.
-
tisn
addikt
válasz
szabi__memo #29464 üzenetére
igen, alapvetoen en is nagyon szeretem
ritkabban kell a rendelessel foglalkozni
nincs szemet
csokkent az aszpartam es foszforsav bevitelem is.
sporoltam. -
tisn
addikt
válasz
szabi__memo #29462 üzenetére
hat, elofordulhat szerintem, pl. hibas toltes.
nekem volt palack, ami nem mukodott, alidban ingyen csereltek egy jora (blokkal amin latszott, hogy tegnap vittem el)
-
Met
nagyúr
Akkor mondhatni gép és patron jó az Aldis.
Otthon nem akarok tökölni a patron töltögetéssel.
A csavaros gépbe nem megy bele majd a pattintós patron vagy visszafelé kompatibilis?Szörp kérdés, gondolom jó bármilyen szörp csak ha konkrétan pl. 7Up-ot akarok inni akkor kell a "gyári".
-
edk-
őstag
Patront cseréltetni az Aldiban lehet legkedvezőbb áron (aldis, Sodastream(*), Sodaco patron mind egyforma)
(*) a Sodastream most vezeti be a bepattintós patront a becsavarós helyett. Csak a régi ugyanolyan, mint a másik kettő. A kék a régi, a rózsaszín az új.
Ha hozzá tudsz jutni szárazjég-pellethez, akkor házilag is tölthető a patron.
-
Met
nagyúr
Feleségemben felmerült hogy lehet jobban járnánk szódagéppel.
Üveget így is úgy is vissza kell vinni mert ásványvizet iszok, azzal nem tudunk "spórolni".
Viszont mostanában gyakran nincs üdítő a tescoban ami gáz.
Szóval szódagép+szörp lenne a megoldás.Olcsóbb így előállítani az üdítőt?
Szokott gond lenne a szörp vagy patron ellátással?
Van a gépek között érdemi különbség?Van szódagépes topic? (kerestem de nem találtam)
-
perempe
veterán
Tegnap vásároltam a Lidl Blahánál, vettem akciós kaukázusi kefirt is. A zacskós túró lejárata 4-e volt, pár nappal előtte vettem 10-én lejárót. Azért írom, hogy nézzetek rá.
-
tisn
addikt
válasz
sherlock82 #29449 üzenetére
ilyen emlitese is instant ban
-
8
senior tag
válasz
Nem tejföl!
20% pálmaolaj -
123xyz
aktív tag
válasz
Az ökölszabály szerintem az, hogy mindenféle -föl, ami nem tejföl néven fut, az ilyen növényi zsíros utánzat
-
Vérboci
addikt
válasz
nyilván nem tejföl
-
válasz
Mr.Csizmás #29448 üzenetére
Összefoglalóba mehetne.
-
sherlock82
senior tag
Sziasztok, most láttam a penny akciós újságban Délibábföl nevű terméket.
80 dkg 500 Ft.
Szerintetek ez tejföl lehet fenti fantázia névvel vagy frissföl ami ugye nem is tejföl. ( Hiszen a neve sem az.)
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
freelancer68 #29444 üzenetére
[link] újtarifa.hu GYIK
------------------------------------------
köztáj jelleggel, mert változóak a feltételek mindegyiknél. -
Zeki
nagyúr
Az országbérlet metróra is, mindenre is jó a fővárosban.
Ma reggel direkt bementem a BKK irodájába a Népliget metrónál. És a múlt hónapban vett, de márciusban is érvényes országbérlet is jó....
Nesquik kakaós gabonagolyó most hol a legolcsóbb?
-
bugizozi
őstag
válasz
freelancer68 #29444 üzenetére
Tényleg, bocs, átsiklottam egy hsz-t
-
freelancer68
tag
válasz
bugizozi #29443 üzenetére
Negyedéves bérletről volt szó. Csak a Budapest bérlet ilyen, ami nem érvényes egész Pest vármegyére.
"Budapest közigazgatási határain belül a BKK járatain túl a Volán (kék) környéki buszjáratain és (sárga) regionális buszjáratain, a MÁV-HÉV járatain, valamint a MÁV-Start járatain is érvényesek lesznek"
Vármegye bérlet csak havi van. -
cof
veterán
válasz
ggeleven #29434 üzenetére
Nálam nem tölt be az oldal, szóval biztos siker. Amúgy nem értem, hogy miért nem egyből a csomagolóanyagra kellett ezt tenni x-y ideig... Elvégre a gyártó trükközik, nem a bolt aki árulja. Bolt, aha... Kisboltosok természetesen ismét kivételek, mint minden alól. Árstop, ez az üvegvisszaváltó automata, most meg ez is.
-
Atomantiii
addikt
válasz
fogselyem #29437 üzenetére
Baba szappan helyett vettem másikat Aldiban, 125 gr-os és még olcsóbb is volt, mint a 'kis" baba lett volna.
De ugyanez, korábban betáraztam NESQUIK kakaóporból mikor akcióban volt 3 ezer alatt kicsivel, családi kiszerelés valami 1,2 kg volt, most meg ahogy nézem kb 60 dkg van benne 3 ezer környékén.
-
ggeleven
őstag
A Nébih által közzétett listán tehát azok a termékek szerepelnek, melyeknek az említett időszakhoz viszonyítva csökkent a kiszerelése. A lista folyamatosan frissülni fog a bejelentések alapján.
A honlapon termékkategóriákra és márkanévre is külön lehet szűrni.Sok mindenre nem jó, mert ettől aztán nem fog csökkenni az infláció, de remekül lehet vele csesztetni (és bírságolni) a nagyobb hálózatokat...
-
123xyz
aktív tag
válasz
Dr Bubo #29430 üzenetére
Szvsz több értelme lenne inkább szabályozni, hogy milyen kiszerelésben lehet árusítani adott termékeket / kategóriákat. Ezzel elejét lehetne venni a zsugorflációnak, mert ennek eredményeképpen nem tudnák össze-vissza csökkenteni a termékek tömegét.
Például ilyen értékek lehetnének rögzítve, hogy a gyártó ezek közül választhat:
- tejföl: 200g, 500g, 1kg (vödrös)
- túró: 250g, 500g, 1kg
- chips: 60g, 100g, 150g, 250g
stb.Egyből megszűnne az ilyen 400g-os túrók meg 77g-os chipsek világa
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Atomantiii #29429 üzenetére
Ez is a kormány újabb agymenése.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
A Sparban már tegnap megjelentek az új táblák.
-
lord_m
senior tag
válasz
freelancer68 #29420 üzenetére
Korábban itt olvastam, hogy spórolás szempontjából a negyedéves bérlet éri meg, a plusz 10 nap érvényességgel, így éves szinten egy bérlet ára visszajön.
Ez ugye nem változik az új rendszerrel?
-
bul07
nagyúr
válasz
Timeola #29421 üzenetére
Igen II-es
Most sikerült kibulizni a adókedvezményre jogosító E113-at [link]
Közellására írattam egy 0.75 szemüveget
Amúgy romlott is a látásom pl a csoki papírjára írt szöveget pár centivel távolabbra kell tartanom hogy eltudjam olvasni, meg szerelésnél vettem észre hogy a nyákot is pár centivel távolba kell tennem
Mondjuk a doki nem nagyon akart felírni merthogy így 43évesen már romolhat a látás ennyitAmúgy
2023 5hóba[kép]
2024 2hóba[kép]Nem vagyok orvos hogy értelmezni tudjam, de legutóbb nem b@sztak le hanem mondta a doki szép eredmények csak így tovább
......
Aki nem ismerné annak [link]
Érdemes követni vannak jó akciók(olyan is ami ide nincs berakva, például nemrég volt a Rossmann-ba saját márkás tusfürdő akció, igaz nem olyan mint múlt július végén[link], hanem 20Ft-al többért [kép]) -
Zeki
nagyúr
Hol lehet utánaolvasni a holnaptól életbe lépő bérlet szabályokról?
Azt tudom, hogy az országos bérlet holnaptól a BKK járművein is jó lesz, de csak márciusban megvett, vagy a márciusra átlógó is? -
Tudjátok, hogy a Tesco-s Finest füstölt szalámit ki gyártja? Nem is olyan rossz.
Persze biztos ártalmas mert jó... -
bul07
nagyúr
válasz
raziel01 #29403 üzenetére
Hát nekem ízlik, van olyan mint bármelyik átlagos cukrázdában ahol kb 2db került volna ennyibe.
Ízlések és pofonok.Én a cukrászdágból drágán vett dolgokon szoktam szőrnyülködni, olyan száraz piskótával hogy villa alig vágja el.
(#29404) Stylewars_kp
Nem isszok már annyit mint réggen, kezdek besokkalni az árától.
De van peródus hogy minden nap elmegy egy üveggel ami amúgy egy étkezés(meg mellette vagy 2-3liter víz), de van hogy napokig nem iszok csak vizettMondjuk tegnap volt minden, hazaértünk 17óra körül meggittam vagy fél litter vizet, majd vacsorához 1.5l coca, aztán volt olyan pillanat hogy megszomjaztam és megittam három pohár vizet meg persze párszol ilyen egy kéd deci víz.
Én nagyom sokkat iszok, még leveshez is megiszok fél.litter vizet.
És cukkrom is rendben van 5.3 és 7.3 között szoktam mérni
-
fradi81
veterán
Mernétek ilyen 'sajtot' venni?
-
AssAssynn
addikt
válasz
bbsofficial #29399 üzenetére
Visszasírod mi, amikor a munkahelyen ingyen lehetett kullantani?
Viccet félretéve, szerintem teljesen jó minőségű a Regina. A tekercse talán nem a legnagyobb, de cserébe jóval olcsóbb.
-
Keef_Lee
senior tag
válasz
bbsofficial #29399 üzenetére
Az a jólét! Túl sokat esztek
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Atomantiii #29400 üzenetére
Gyakori trükk
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest