Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Dell notebook topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
Jut eszembe.
Lidl 1literes almaecet 300ft kedvezmény kupon valakinek?
Tutti mindig olyanokat dobál amire semmi szükségem. -
zoltan6
addikt
-
Top cat
addikt
válasz
Donki Hóte #28990 üzenetére
Köszi!
Akkor nem olyan, mint az itteni Lidl sörön. -
-
Lackki
őstag
bevonzottátok
-
Top cat
addikt
válasz
Peterhappy #28984 üzenetére
Nem mondod?
A visszaváltásira gondoltam.
-
-
Beni2360
félisten
válasz
Beni2360 #28968 üzenetére
Utána nézve és olvasva sütő edény csak fém része van. Megveszem.
Jön a 13. havi lufi. -
Beni2360
félisten
válasz
sherlock82 #28974 üzenetére
Nekem maradt egy doboz pacal vagy két éve a spájzban de nem igazán ízlett. Próbáltam felturbózni de nem segített rajta.
Esetleg Tanács -
Top cat
addikt
válasz
bazsimano #28969 üzenetére
Június 30-ig haladékot kaptak, de ez nem azt jelenti, hogy nem lehet már most is ilyent gyártani.
Igen, ez valószínűleg valami szomszéd országból származó cucc.Lesz majd itt bonyodalom, ha beindul a buli és az automaták bedöglenek, mert próbálnak ügyeskedni a kedves vevők.
cd930
Nem tudom kipróbálni. Nálunk nincs automata és nem tudom mikor járok arra, ahol van. -
sherlock82
senior tag
Ma megvettem a fazekat a penny ben, mivel ma pizza sütés lesz ezért holnap lesz csak próba az edénnyel kapcsolatban.
Penny negatívum :
- akcióban a pacal de csütörtök óta egy darabot se láttam, pedig mindennap voltam
- olyan hangos volt a penny rádió h az ember a saját szavát nem hallotta . -
perempe
veterán
700g Gouda lerabolva a Blahánál tegnap este fél 7 előtt (Lidl).
-
bazsimano
őstag
válasz
Top cat #28952 üzenetére
Ugye kitolták a bevezetést egészen nyárig! Persze azért, hogy a készleteket ki tudják pörgetni...az a doboz valoszinu "import" doboz lehet, mondjuk szlovakoktol athozott készlet..
Szóval még egy jó kis idő lesz amig találkozol 50 forintos visszaváltós termékkel szerintem..
de ez csak a véleményem, majd az okosabbak megmondják, ha tévedek! -
Beni2360
félisten
válasz
sherlock82 #28966 üzenetére
Szívesen, majd a te véleményedet is várjuk.
Ha az 1-s szögletesnek a füle fém volna az már amire alakja miatt sütőbe lenne igazi, a fedő fogantyújában aroma adagoló van. -
Beni2360
félisten
Na meg volt a próba és ráadásul van elfekvőben két indukciós főző lap és azon dinszteltem a 75 dkg gombát. Írja, hogy gyorsabban fől meg az étel a szendvics rétegek miatt. Hát ilyen gyorsan 2 fej hagyma sem lett ilyen gyorsan kész. Ment rá a gomba és az is gyorsan lepirult. Fele idő alatt lett kész mint a gáztűzhelyen. Írt az ismertető gőz kiengedő lyukat de nincs, oldalt a pereménél fulyta ki. Ellenben enyhén domború belül az alja, szép lassan körbe lefolyt az olaj a széle felé. Első használat elött forralni kellett benne vizet, majd kis mósószeres vízzel kimosni. Majd olajjal ki kell kenni. Úgy taszította az olajat, hogy kerestem hol mentem be. Szerintem jóbarátok leszünk.
-
sherlock82
senior tag
válasz
Atomantiii #28954 üzenetére
A picit én is vettem múltkor mikor akcióban volt a penny - ben. Katasztrófa komolyan. Pénzt nem adok érte többet soha.
Top cat
Elmondom neked, hogy a kisebbik ami a totál ráfizetés kategória , na abban alig volt pár darab.zoleeno1
Penny - ből haza fele mentem be mert ott nem lehetett kapni kinley tonicot. A coop- ban pedig volt. -
válasz
MADcat #28959 üzenetére
Amúgy “épeszű” torrent használót piszkáltak valaha?
Szerintem nem. Bár, ha belegondolok... az üres DVD-k árába régen bele volt építve a szerzői jogdíj, az is egy agyf*sz volt. Miből gondolták, hogy én azért fogok megvenni egy DVD-t, hogy a Bódi Guszti összest kiírjam rá?
-
tisn
addikt
válasz
sherlock82 #28953 üzenetére
fogyozik es kalorialimitbe belefer a kisebbel
-
zoleeno1
veterán
válasz
Annak, aki nem nézi. Vagy annak, akinek számít a retro feeling.
Coopban amúgy sem lehet tudni, hogy milyen agyament rendszer szerint áraznak. Én mondjuk be sem teszem a lábam oda, de asszony néha rávetemedik, mivel közel van egy. Vett a múltkor gyulai májast, 4300 ft/kg áronUgyan nekünk helyben van, de a saját márkaboltjában 1600/kg. De máshol is 2000 alatt van. Tőlem összedőlhetne az összes, úgy ahogy van, a többi magyar/
nerbolttal együtt. -
abdulka1
őstag
válasz
Drága az alumínium!
-
Top cat
addikt
válasz
IQ teszt.
Melyik dobozban volt több?
-
Atomantiii
addikt
válasz
Én már ilyet sem fogok venni többet. Valamelyik nap vettem egyet - 2024. év végi lejárattal de olyan száraz volt, hogy majdnem beletört a fogam.
-
sherlock82
senior tag
Coop mini. Ma.
Bár a fotón annyira nem látszik de egység áron jóval drágább a kisebb sport szelet mint a nagyobb méretű.
Legyenkedves valaki mondja el nekem hogy ez kinek éri meg ?
-
Top cat
addikt
Valaki találkozott már / váltott be visszaváltós palackot?
A Pennys reklámújság szerint, ilyen embléma lesz rajtuk.
A Lidlben már lehet kapni ilyen sört. Plusz pénzt nem számoltak fel.
Ezen nem egészen olyan az embléma. Lehet, hogy külföldi jelzés ez. -
SzGee
aktív tag
Nem írtad, milyen zenét szeretsz, de én ezt javaslom
-
Sziasztok,
Van ötletetek, hogy hol tudnék mp3 zenéket teljesen legális módon megvenni? Van erre valami online áruház most? Annak idején a Google Playen vettem a zenét (vagy 7 éve), de azóta azt átnevezték YouTube Musicnak és csak kb. hallgatni tudok rajta zenét, semmi mást. Nekem mp3-ban kellene, amivel azt tudok csinálni, amit akarok.
Virágbolti megoldások nem érdekelnek. -
fogselyem
senior tag
válasz
redingitell #28933 üzenetére
Mennyit eltek a nagyszulok, szulok abbol lehet kovetkeztetni a dolgokra.
Anyai agon a nagyi 91nek halt meg, apai agon nagyi, nagyapa kicsivel 80 felett, anyam 74 volt, apam most 80, ebbol kiindulva nekem is all akar egy 80on kozeli, tuli eletkor (sajnos). -
AIex
tag
válasz
ferenck #28919 üzenetére
Ugyan ez,
Borzasztó, AirFryerben sütöttem, panir finom ropogós, maga a hús, állagra, pedig a nyers darálthússal vetekszik,
Szerencse, hogy csak 1 zacskóvak vettem,
@Skillet
Fagylakoma cornflakes csirkemellet várd meg, amig akciózzák, esetleg, vasarnaptól, aldiban a csirkemell filé, teljes kiörlésű panirban 2000 Ft / kg-os áron, mivel filé, ez biztosan szin hús, és nincs pépesitve. -
Beni2360
félisten
válasz
Zsmester89 #28912 üzenetére
Első olvasatra, Bocs de ebből egy szót sem értek.
-
st6969
őstag
válasz
Skillet #28905 üzenetére
Mi sokáig vettük ezt rendszeresen, nagyon szerettük, mondhatom, hogy minőségi termék volt. Aztán egyik napról a másikra megváltozott: puhább, pépesebb állagú lett, és az íze is sokat romlott. Kis idővel később rápróbáltam, hátha csak kifogtunk egy rossz keverést...de nem változott.
Minimum egy éve, hogy nem vettünk már...előfordulhat, hogy azóta volt beszállító váltás. Nem mondom, hogy ehetetlen, de a korábbi csalódás miatt azóta én akciósan sem kívántam meg. -
AIex
tag
válasz
Geo19870322 #28908 üzenetére
Nem feltétlen, ha aldiban a kamillás még akciós, akkor ezért az árért kapsz most 20db tekercset.
-
Geo19870322
tag
A WC papír témához:
Ez jó ajánlatnak számít?
-
Beni2360
félisten
Vett már valaki a Pennys VIVESS edényekből?
A leirásmnál a fogantyújára ez van írva. Ezek szerint nem lehet sütőbe rakni? [kép] -
Skillet
addikt
válasz
freelancer68 #28878 üzenetére
Ha valaki vesz és megkóstolja, jelezné, hogy milyen? Húspépet nem szívesen vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Lenovo,15,6"FullHD IPS,Ryzen5(8x3,5Ghz)Vega 8 +540 VGA(2x2GB),12-20GB RAM,256-512GB SSD,jó akku,
- Nintendo switch OLED
- Ryzen5 8400F/ 32GB DDR5/ RTX4070/ 1TB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest