- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asus P5QL-E alaplap és Kingston DDR2 KHX8500D2K2/4G probléma
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AIex
tag
Sziasztok !
Tóalmási Manufaktúra születésnapi akciót tart, [link]
Árait tekintve, nem feltétlen tartozik spórolós kategóriában, de némely termékekre relativ nagyobb %-os kedvezmény van,
Elméletileg manufaktúrális jelleggel készülnek a termékek, magas hústartalommal,
Off-ba hagyom, mert nem akarok vele lavinát inditani, mindenki döntse el maga rablás, vagy sem.
-
AIex
tag
2 hónapja vettem belőle 2-3 zacskóval a Penny-ben,
Hát, azt nem mondanám meg, hogy Gouda sajt, de amúgy nincs vele gond, talán kevésbé olajos, "fojtós" mint egy trapista,
E mellett, Aldi saját márkás rántott sajtot vettünk még, annál jobb is volt, viszont az Aldison most változtattak valamit, 1 sajttal több van a csomagban, panirja vastagabb, finom roppogósra meglehet sütni, anélkül, hogy szétfolyna, és talán kevésbé "olajos" az ize, szóval én most az Aldis-t hoznám első helyre, viszont ennek meg 1700Ft lesz a kilós ára.
-
AIex
tag
válasz Geo19870322 #34170 üzenetére
Ha jól rémlik, akkor ezek cukorral, és édesitőszerrel készülnek.
-
AIex
tag
Ilyet használtunk az elmúlt 1 évben,
3/4-1 kupakot adtunk 6kg ruhához, foltos ruháink nem igazán vannak, igy tisztitó hatásáról, érdemben nem tudok nyilatkozni, az illata kellemes, az állga sűrű, talán az átlagtól sűrűbb,
Mos itt a topikban ajánlott, DM-es folyékony mosószert használjuk, elméletileg ebben van lanolin is, én érdemi külünbséget nem érzek a 2 mosószer között, hogy ez a DM-es "szégyene" vagy az alzás dicsősége, már nehéz kérdés.
-
AIex
tag
Bár ez picit melósabb, de cserébe nem kell hozzá sem gép, sem kovász,
Nagy tálba beöntöd az alábbi alapanyagokat :
-800 g BL 80 vagy 55-as liszt
- 620 ml víz
- 1/3 porélesztő
- 1 ek méz
- 1 ek sóOpcionálisan
- ½ ek rozmaring
- 1 kk gyömbér por1.A lisztet beleteszed egy keverőtálba, hozzáadod a sót, a rozmaringot, és a gyömbérport.
2. A vizet összekevered a mézzel és az élesztővel.
3. Ezután összekevered a lisztes és a mézes keverékeket. Nem kell dagasztanod, csak homogénre keverned. A cél, hogy elérj egy nagyon sűrű, nokedli tészta állagot.
4. Tedd be egy tálba, fedd le, majd 12 órán keresztül keleszd meg a hűtőben. (Ha este összegyúrod, akkor reggelre pont jó lesz.)
5. Lisztezett felületen vágd 3 hosszúkás részre a tésztát, majd tekerd meg háromszor. (Ragadni fog, szóval lisztezz!)
6. Tedd a tésztát kilisztezett tepsibe, majd 200 fokra előmelegített sütőben, 45-50 perc alatt süsd készre a kenyereket. Jó tanács: a sütő aljába rakjál egy tál vizet!Én rozmaringot, és gyömbért nem szoktam bele rakni, van amikor egy pohár piritott hagymát teszek a tésztába, isteni hagymás ciabattát lehet igy késziteni
-
AIex
tag
Aldiban régen én is vettem egy duplacsokis pálcikás jégkrémet, lehet Mucci volt, alapvetően nem szeretem a csokis jégkrémet, mert nekem jellemzően gejl, nem az összes, de a legtöbb igen, Mucci kellemes kivétel volt, finom csokis, kakós ize volt, és nem volt zavaróan édes,
@Beni2360
Ha az ember szobahőmérsékleten pihenteti picit, biztos segit rajta, de én porciózás után, jellemzően neki is látok, nem szeretem pihentetni, mert elfeledkezem róla, és megolvad teljesen.[ Szerkesztve ]
-
AIex
tag
Mai naptól akciós az Aldi sajátmárkás Mocci jégkréme,
Mivel csokis tesztgyőztes lett, kiváncsiságból kipróbáltam,
Összetevőkben soványtej szerepel, tejpor nem, izre moderáltan édes, nem gejl, kellemes kakós iz, kis étcsokis "lecsengéssel", nekem kóstoláskor meglehetősen tömör volt, kevésbé éreztem krémesnek, de a textúrán nagyon sokat dobtak a csokidarabok, Milka Bubbly / Boci Bubble-t jutotta eszembe,
Hogy ez volt a legfinomabb jégkrém a mezőnyben, afelől azért vannak kétejeim, de most akcióban 2 -2.5 gombóc fagyi áráért vesztegetik, amiért nem sok mindent adnak jégkrém fronton, ennyiért szerintem nem rossz választás, érdemes lehet megpróbálkozni a dióssal, illetve az epressel, esetleg a stracsatellással.
[ Szerkesztve ]
-
AIex
tag
válasz zoltan6 #32393 üzenetére
Legtöbb ilyen gép, szintén egy puffer tartályban késziti a szódavizet, egyszerre nagyjából 1L vételezhető belőle, tehát a jóval magasabb bekrülési ktg ellenére, nem sokkal "produktivabb" egy sodastream-nél, hogyha sodastream esetén megoldható az, hogy az ember folyamatosan tárol 3-4l vizet a hűtőben.
-
AIex
tag
válasz fogselyem #32118 üzenetére
A normalizálódás az volt, hogy fél éves perióduson belül volt némi árcsökkenés, egy azt megelőző 1-1.5 éves folyamatos drágulás után, de igazad van, hivjuk korrekciónak,
A mikor fogjuk megérnire, pedig a válasz az, hogy sosem. Addig amig az emberek megveszik, egy tökéletes a feedback a gyártónak, hogy nyugodtan lehet tovább csökkenteni a termék méretét, megveszik igy is, aztán szépen lassan csökkentik a minőséget, és megérkezünk egy gyártóhoz, aki egykor gyártott jónak mondható terméket, de mára már csak a név maradt (hello Capy) ,de lehet csak azért is csökkentik a termék méretét, mert netto jelen értékben, szeretnék ugyan azt a nyereséget realizálni, mint amikor elindult a márka, az alapanyagok drágábbak lettek, logisztika is, ha pedig ugyan azt a méretűt terméket adnák, akkor már 1200Ft-ért kellene adniuk.
Egyéb iránt, Lidl-ben, Aldi-ban szerintem jó alternativák vannak, Spar saját márkás sem rossz, szóval szerintem kereshetünk alternativát, és tovább léphetünk, vagy kesereghetünk tovább, hogy anno a benzin olcsóbb volt, alacsonyabb etanol tartalommal, volt idő, amikor 2Ft volt a kenyér, és nem volt tele minden szeméttel, na és majdnem megfeletkeztem a mindent, és mindenkit túlélő Hajdu mosógépről, és Minszk, illetve Saratov hűtőszekrényről, amik tökéletesen működnek mind a mai napig, csak a villanyóra hervad le tőle a falról, meg egy 40m2-es lakásban lehet problémás mellette aludni.
-
-
AIex
tag
Szerintem ezek azok az esetek, amikor hagyni kell a francba, mert nem ér annyit,
Amikor láttad, hogy boltba 480Ft nem 380Ft, akkor szerintem ott kellett volna mérlegelni, hogy az eladó keresés, és a körülmények leirása, ér-e további 300Ft-ot,
Bosszantó, de ezekbe szerintem érdemes beletörődni,
Aldiban többször jártam úgy, hogy az akciós terméket teljes áron húzta be a kassza, amit csak a blokk böngészése után vettem észre, de sosem vitt rá a lélek, hogy 3-400Ft-ért reklamáljak, és várjam amig jön az üzletvezető, és induljon a matekozás
-
AIex
tag
Üdv,
Spórolós kérdés,
2-2500Ft/Kg-os ár-ig bezárólag ki milyen (sertés) virslit szokott venni ?
-
AIex
tag
Ez a kérdés, most komoly ?
Legtöbb kommersz gyümölcslében (Capy, Hohes C, Sio, Rauch stb) 10-12g cukor van 100ml-ként,
Ez csak annak függvényében vicces, hogy itthon azt mondod, hogy naponta megiszol 1l Cola-t, ami 13g / 100ml, akkor mindenki üti a szöget a koporsódba, ha pedig azt mondanád, hogy naponta megiszol 1l bolti gy.levet, akkor szerintem senki sem szólna, mennyi cukrot viszel be a szervezetbe
-
AIex
tag
válasz Meridius11 #31560 üzenetére
Mióta nincsen ?
Én az elmúlt 2-3 hónapban a száritott banánt nem találtam, bár lehet én voltam béna, most ismét van,
Lehetséges, hogy átmeneti készlethiány miatt vették le.
-
AIex
tag
válasz INGJOKE #31404 üzenetére
Mivel panel erkély (relativ nagy felületen süt be a nap, és kicsi a mélysége, emiatt hagyományos napernyő, szerintem nem jó megoldás) én 2 megoldást tudnék elképzelni,
vagy veszel kültéri árnyékoló rolót, és felszereled azt, ha kell leengeded, ha kell felhúzod, bár ez árban húzósabb tud lenni, plusz hosszú távon koszolódik,
vagy veszel napvitorlát, annak a felső részének fúrsz be kampót a födémbe, arra feltudod akasztani az alját lesúlyozod bármivel, és "átdobod" a korláton.
-
AIex
tag
Azzal az alsó hevederrel a hátulján ki is váltották a hátlapot, úgy látszik gondolkodtak, amikor tervezték, nem csak összehajigálták,
Igen, lamp.forgácslap tényleg nem szerencsés mosó szekrénynek, de ennyiért szerintem korpusz fehérből nem szabják le, és élzárják, nem hogy még az anyagon variáljon az ember.
-
AIex
tag
válasz Atomantiii #31284 üzenetére
Ezekben az univerzális alsó szekrényekben nem szokott polc lenni, hogy elférjen a szifon,
Kép alapján, valószinűleg egy 5-6cm széles kivágás van a "munkalapon, ami a közepétől kezdődik, egészen a munkalap hátuljáig,
Ami itt sokat számit, hogy milyen hátfala van a szekrénynek, mivel lapszerelt bútoroknál, legtöbb esetben az adja meg a merevségét, de ugye itt teljes értékű hátfalat nem szoktak tenni, a szifon, illetve a fali korongok miatt.
-
AIex
tag
válasz Atomantiii #31281 üzenetére
Bútort még nem vettem,
Nemrég volt akcióban Alu kerti asztal, üveg asztallappal, az pl az áráért cserébe kifejezetten korrekt volt,
Ennyiért szerintem a Jysk-ben sem nagyon fogsz kapni, ami (szerintem) minőségben a lapraszerelt bútorok között az abszolút alsó kategória,
Szóval ha nem akarsz 2-2.5x ennyit költeni egy alsó szekrényre, akkor én tennék vele egy próbát.
-
AIex
tag
válasz Soulfly842 #31152 üzenetére
Márciusban (Gdansk), és tavaly Decemberben (Zakopane) voltam kint,
Decemberben az élelmiszer áfamentes volt, akkor nagyon sokminden volt jó áron, pl. préselt gyümölcs levek, smoothiek,
Tejtermékek minimálisan olcsóbbak voltak, viszont van aki szerint, kint jobb minőségűek a tejtermékek mint itthon,
Ha édesszájú vagy, akkor csokiból érdemes betárazni, van 1-2 "specialitásuk" is
-
AIex
tag
Joghurthoz,
Ha főként basic gyümölcsös joghurot ettél, amit én szoktam csinálni veszek sima görög joghurtot, és ilyet vagy ilyet rakok bele, és elég jó izű joghortut lehet késziteni, persze gyyümölcs darab nem lesz benne,
Akció idején ráadásul 20%-kal olcsóbban megtudod venni, mondjuk csak joghurt lehet nem éri meg megvenni.
-
AIex
tag
válasz soldi3r #30617 üzenetére
Az első hsz.-ben irta, hogy olyan rendszert szeretne a töltéshez, amiben 3 szelep van, 2db zárható, meg egy biztonsági,
Nem tudom, hogy a palackhoz lehet-e venni olyan szelepet, amin nincs manométer, csak nyitás zárásra alkalmas, emlékeim szerint a palackok speciális menettel rendelkeznel, talán whitworth-al,
Ezen felül szerintem sem rossz ötlet, hogyha nem direktben töltögeti a palackot, egy 50-10kg-os CO palackról, főleg, ha még sosem csinált ilyet.
-
AIex
tag
válasz balojazz #30587 üzenetére
Co2 palack kérdést jól körbejártad ?
Linde / Messer fog magánszeméllyel szerződést kötni ? Tudod, van már sejtésed, mennyi egy palack betét dija ?
Plusz reduktorok, szelepek költsége, szerintem az induló szett 60-80e Ft nagyságrend, kivéve, ha tudsz venni palackot a használtpiacon, amit a Linde / Messer befogad töltésre,
Ha ténylegesen nagyobb mennyiségben fogyasztotok ásványvizet, kérdezd meg őket, anno még a BB topikban ajánlották a céget.
-
AIex
tag
válasz racskobalazs #30480 üzenetére
Eleinte én is sütöttem kenyérsütőbe kenyeret, de a sütő nekem is jobban bevált,
Kenyérsütőt már csak dagasztásra használom,
Ha mégis szeretnél, akkor sajna pénztárcát ki kell nyitni, és venni egy Pana-t.
-
AIex
tag
válasz freelancer68 #30361 üzenetére
Bár ez meglehetősen félinfó, de 2-3 éve beszéltem egy ismerőssel, aki akkor épitett egy füstölőt, füstölt benne sajtot, illetve húst is, akkor emlitette, hogy kezdésnek trapistákkal kisérletezett, és végül ez a kokárdás lett nála a befutó, ebből élvezhető árut lehetett előállitani. Szóval talán nem rossz.
-
AIex
tag
Háztartási sósav,
Hosszú távon nem feltétlen javallott, de egyszeri alapos tisztitásra kiválló, hogy utána csak megelőző jelleggel kelljen takaritanod kevésbé durva szerekkel,
Annyi, hogy gumikesztyű legyen rajtad, meg hosszúnadrág, olyan amit nem sajnálsz, és legalább elszivó legyen a helységben, de inkább rendelkezzen ablakkal.
-
AIex
tag
válasz sherlock82 #29851 üzenetére
Minden üditő ára elszállt kb a covid óta (folyamatosan emelkedett az ára), márkás szénsavas üditők (Coca - Pepsi, 7up, Kinley stb) 400Ft ->700 Ft / 1.75l, márkásabb rostos gy.levek 5-700 Ft -> 8-900 Ft.
-
AIex
tag
válasz ferenck #28919 üzenetére
Ugyan ez,
Borzasztó, AirFryerben sütöttem, panir finom ropogós, maga a hús, állagra, pedig a nyers darálthússal vetekszik,
Szerencse, hogy csak 1 zacskóvak vettem,
@Skillet
Fagylakoma cornflakes csirkemellet várd meg, amig akciózzák, esetleg, vasarnaptól, aldiban a csirkemell filé, teljes kiörlésű panirban 2000 Ft / kg-os áron, mivel filé, ez biztosan szin hús, és nincs pépesitve. -
AIex
tag
válasz Geo19870322 #28908 üzenetére
Nem feltétlen, ha aldiban a kamillás még akciós, akkor ezért az árért kapsz most 20db tekercset.
-
AIex
tag
Reggel mennem kellett Aldiba, igy ránéztem a WC papirra is,
Kamillás tényleg 1100 Ft, de csak 150 lap egy tekercs, lapméret ugyan úgy 13x9.7cm
Kokett Comfort, 1350 Ft, 180 lap, lapméret 13x9.7cm,
Kokett prémium 1800 Ft 200 lap, lapméret 13x9.7cm,
Mindegyik 10 tekercs / csomag,
@freelancer68
Megnézem majd, ez most milyen, de ha a régi is cs.mellből készült, a szabályos formálya miatt, tuti pépesitve volt.
-
AIex
tag
Régen sokan vettem az aldis csirkemell csikból, amikor 500Ft volt egy zacskó,
Ha jól rémlik, akkor darált / pépesitett volt, nem szinhús, de 60+%-os csirkehús tartalommal,
Kb ugyan az volt, mint a Peny-s cornflakes csirke, csak talán annak picit jobb a fűszerezése, de szerintem ennyiért jó,
Holnap veszek is belőle, aztán megnézem mennyit romlott,
@kzkz
Nem felejtem el, ránézek a WC papirra is.[ Szerkesztve ]
-
AIex
tag
Aldi,
Kokett Premium,
200 lap,
13x9.7-es lapméret,
122G-os tekercs tömeg,
10db tekercs / csomag
Aldi webshopja most 2069 Ft-ért listázza, 20-25%-os akció szokott rá lenni, én olyan 1600 Ft-ért vettem.
Kamillás most akciós, nem tudom csak online, vagy offline is, tippre Kokett comforttal azonos lapszám, és méret.
[ Szerkesztve ]
-
AIex
tag
válasz Mr.Csizmás #28834 üzenetére
220 lapos tekercsért, amúgy elég jó ár, a 175 Ft,
3 rétegű Aldi - Lidl sajátmárkások szerintem 160-180-asok szoktak lenni, Zewa és a többi pedig jellemzően 150-160.
[ Szerkesztve ]
-
AIex
tag
válasz Atomantiii #28637 üzenetére
Múltkor vettem 4db chedar sajtot, aminél szintént kupont kellett aktiválni, levonta mind a 4-re a kedvezményt,
Apróbetűsben amúgy benne van, azt hiszem, hogy maximum 99x lehet felhasználni a kupont.
[ Szerkesztve ]
-
AIex
tag
@sefter & fateless
Köszönöm, nálunk is csak hétköznapi foltokkal kell megbirkóznia, sőt sok esetben még foltok sincsenek,@bul07
Köszönöm neked is,
Igen sok értékelést olvasatam már erről, emiatt mosószert, és öblitőt, csak bolti átvétellel szoktam rendelni, mosószerrel ennek ellenére megszivtam, de jeleztem a kiadóoultnál, és kicserélték, szóval korrektek voltak,@Silent77
Köszönöm neked is, az univerzális mosószer nem fakitja jobban a szines ruhákat (mivel jó fehérhez is), vagy tulajdonképpen, annyi haszna, mintha szineshez való mosószerrel mosna az ember fehér ruhákat ? -
AIex
tag
Esetleg Grizly, rendszeresen van 20%-os kuponos akció kampány, akkor Alza-s árak alá kuponozható a legtöbb termék, kesudió, pl besorolás szerint azonos minőségi osztály (W320).
-------------Más-------------
Folyékony mosószert kellene vennem,
Alzas KÖNIGLICHE WÄSCHE mósószerrel van valakinek tapasztalata ? Vagy bármi egyéb ajánlott mosószer ?
[ Szerkesztve ]
-
AIex
tag
válasz perempe #25147 üzenetére
Biztosan akad itt-ott,
Pl. Siófokon, Beszédes József sétány, a parttal párhuzamos utca, reggel még akad szabad parkoló, parton akad lépcső, illetve régen volt 1-1 öltöző box is, környéken több büfé, illetve kisbolt,
A viz baromi sekély, de 1-2 strand, nem ad sokkal többet, és megvan az a szabadság, hogy bármikor elmehetsz, illetve vissza. Fizetős strandon, nem tudom, hogy napijeggyel lehet-e ki be mászkálni.
-
AIex
tag
Szerintem, ez nem azon, illetve, nem csak azon múlik, hogy megengedheti-e, hanem, hogy megakarja-e,
Az elmúlt 3-4 évben. szépen emelkedtek az árak a Balaton körül, és szerintem ez a legtöbb magyar lakosnak, akik mondjuk nem annyi pénzt üdülnek el, amennyit akarnak, hanem fix összeget tudnak a mulatságra allokálni, egyszerűen máshova mennek, ha tudnak (rendelkeznek autóval) mert többet kapnak, egységni "pénzért",
Plusz, Tihany tipikusan a legfelkapotabb hely, ami az apátságból, és a mellette húzódó sétányból áll, illetve "mögötte" van pár sétáló utca, ha valaki nagyon élvezi a kézműves bazárokat, amúgy meg ha a panoráma a cél, akkor a világosi magasparton megkapja szinte ugyan azt az élményt, ha nem többet.
-
AIex
tag
válasz Lackki #25100 üzenetére
Van egy Unicredites dolgozói csomagom,
Ennek a számlavezetése ingyenes, kapok sms-t, igaz jellemzően másnap, cserébe pénzt nem kérnek, a bajom vele, hogy ahogyan múltkor néztem, az utalás után fizetek valamennyit, illetve elég kőbaltás a mobil app, pl. kártyalimitet online, vagy offline vásárláshoz (asszem online) csak netbankban tudok állitani, és az EUR-ot botrányosan árfolyamon váltják,
Rafi-nál asszem nagyobb összegnél, jó árfolyamon váltanak, de pl. sima kártyás fizetésnél talán ott is botrányos,
Viszont, akkor rafis kártyánál problémás az online fizetés, illetve nincs G pay támogatás? Mivel UC-vel relativ gyakran fizetek online (ruha rendelés, telefonszámla fizetés), de nem volt még vele gondom,
-
AIex
tag
válasz Sungoo #24346 üzenetére
Régen olyat használtunk, okésan elmosogatott, volt rá precedens, hogy nem oldódott fel a tabletta, de ezek teljesen random alkalmak voltak,
Jar talán szebben mosogatott (nem maradt semmenyire sem fátyolos mondjuk egy üvegedény, és talán a poharak is szebben csillogtak), de emlékezet alapon ez erősen szubjektiv,
Annyit még érdemes szerintem még érdemes megemliteni, hogy semmi mást nem szoktunk a tabletta mellé rakni, csak só van a gépben, illetve a program amit általában használunk, 50 fokos vizzel mos.
-
AIex
tag
Jó ez cikk, nem tudom, hogy ilyen emberek egyébként miért nyernek publicitást,
Mi van akkor, ha a Peny az általa emlitett beszállitói áron veszi a magyar dinnyét, csupán szeretne egy jó behúzó terméket a boltok polcaira, és emiatt úgy döntött, hogy nem keres pénzt a dinnyén, tovább adja a fogyasztónak beszerzési áron, bizakodva abban, hogy aki bemegy dinnyéért, vesz majd mást is,
Egyéb iránt, azt sem értem, mi ez a hápogás, hogy szezon elején vagyunk stb., Tescoban Május óta, 2x biztosan lehetett dinnyét venni, clubcardal, 2xx Ft/Kg-os áron.
-
AIex
tag
Alza-nal, bizonyos magvak, keverékek, jobb áron elérhetőek :
Diákcsemge szerűség : 2200 Ft / Kg
Mandula - Pörkölt, sós mandula : 3500 Ft / KgKesudió - natúr : 2000 Ft / 0.5 Kg
Pisztácia - Pörkölt, sós : 3200 Ft / 0.5 Kg
Ez utóbbi kettő, nem tudom mennyire jó ár, de a kisebb kiszereléshez (ha valakinek ez szempont) nem tűnik rossznak,Alpro mandula tej 4x1L - 3000 Ft (750Ft / L), ez is jó árnak tűnik, de lehetséges, hogy Aldi - Lidl-ben mondjuk olcsóbb.
-
AIex
tag
válasz Peterhappy #23124 üzenetére
Köszi !
Mosolyogva olvastam a hsz.-ed, mert régen, volt kollégákkal mi is sokat jártunk oda ebédelni, emlékszem rá, hogy a hentesáru is szép volt, de az árakat sosem figyeltem,
El is feledkeztem már arról a boltról, de szerintem elnézek majd oda,
Köszi mégegyszer.
-
AIex
tag
Sziasztok !
Nem feltétlen ez a megfelelő topik, de mivel jellemzően szerepel benne élelmiszer, ezért talán ez az egyik legjobb hely feltenni a kérdést,
Költözés okán a régi, bejáratott hentes már nem annyira esik útba, igy új beszerzési forrás után kellene néznem,
Tudtok esetleg jó boltot, ajánlani, ahol szép árut lehet venni jó / jobb áron, preferáltan XI.ker, esetleg XIII.ker, vagy Budaőrs. ? Aldi - Lidl-ben szokott a bevásárlás történni, de 1-2 kósza kivételtől eltekintve, nem igazán dolgoznak jó árral.
Előre is köszi !