Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan6
addikt
-
Sungoo
addikt
válasz
Mr.Csizmás #30197 üzenetére
Nagyon off, de régóta szemezek ezzel a Revoluttal. Mennyi ennek a virtuális költsége? Próbáltam rákeresni, de hirtelen nem találom.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Donki Hóte #30194 üzenetére
inkább revoluton nyitottam egy virtuális kártyát játszósnak, az van elmentve a számlafizetős helyeken, leak esetén nem túl nagy veszteség
-
Laca1212
őstag
válasz
Úgy rémlik, hogy meg lehet jegyeztetni vele adott eszközt. Így csak egyszer kell az sms-el baxakodni.
Legalábbis nálam nincs sms-ezgetés mióta egyszer megcsináltam vele. -
Azie
őstag
válasz
push noti nincs 2024-ben? innovatív.
már 4 éve amikor kötelező lett a 2FA, akkor az volt a mondás, hogy szép dolog ez az sms-ezgetés, de elég gyakori, hogy nem is érkezik meg.
-
válasz
zoltan6 #30190 üzenetére
Simple appot úgy töröltem, hogy csak úgy füstölt, a felületükön se vagyok hajlandó fizetni
Sokáig szerettem, gyors, rugalmas volt a rendszer, de 6-8 hónapja volt egy adatlopásos ügyük, akkor bekeményítettek, bevezették a kétfaktoros azonosítást, azóta nagyon rugalmatlan a rendszer.
Régebben úgy lehetett fizetni, hogy beléptél a Simple fiókodba felhasználónévvel, jelszóval, rögtön fizettél, átdobott a bankod oldalára, ott jóváhagytad a tranzakciót és ment minden a maga útján. Szóval 3 lépés volt a Simple oldalán, egy a saját bankodén, ez még elfogadható volt.
Most ez úgy alakult, hogy a Simple felhasználónév/jelszó páros beírása után még küld egy kódot a regisztrált telefonszámra, azt is be kell írni, ezután tudsz fizetni
Szóval mostmár a fizetés során 5 lépést kell tenni a Simple oldalán, ráadásul annak a mobilnak is kéznél kell lenni, aminek beregisztráltad a számát
Nekem ez már feleslegesen bonyolult, száműztem a Simple-t a fizetési módok közül.
Itt is az történt, hogy 10-20 hülye felhasználó miatt (akiknek nincs fogalma arról, hogy miket nyomkodnak a telefonjukon) milliók életét keseríti meg az OTP, ebből én nem kérek.
-
zoltan6
addikt
Simple appban mától 1 hétig kuponkvíz játék.Ma ételrendeléses kupon volt 1000ft-os.Én behúztam 2db túrós palacsintát vele 250ft-ért.24 órán belül kell felhasználni .
-
8
senior tag
ott minden boltban ezerféle van ilyen papírtekercses kisüthető tésztából
egyébként nem nagy szám, melegen persze finom, de ugyebár melegen minden jó
jobban jársz a normálisabb fagyasztottal, hamár adalékkal, aromákkal, színezékkel telenyomott otthonsütehtő friss péksüteményre vágyszAusztriában egyébként van néhány féle ilyen papírtekercses pukkanós, főleg croissant
-
GIJoe
addikt
Elvileg a Family Delicate az ALDIban 84 Ft / tekercs (az újságban XXL rèszèn)
-
bul07
nagyúr
Alzán most volt Tento 104.3Ft/tekercs áron sokáig.
(#30171) freelancer68
Na igen ponzosan ez kellene nekem.
Ha itthon ennyiért kb 700Ft árulnák tömegek verekednének érte. -
SzGee
aktív tag
válasz
Bajgunar #30172 üzenetére
https://www.pelenka.hu/zewa-deluxe-camomile-comfort-3-retegu-toalettpapir-3-24-tekercs
kuponkód (04.30-ig érvényes) ZW324 - így elvileg 8.999 Ft a 3 csomag 125 Ft/guriga
szerintem nem csak a kamillásra, hanem minden 3x24-esre működnie kellene -
Bajgunar
senior tag
Emag Zewa Levendula 24-es wc papír. 4099.-
csalad kuponkóddal 4 csomag vásárlása esetén a 4. csomag ingyenes.
3075.- / csomag.
+ szállítás, (ha nem tudod átvenni).
Akkor 3422.- / csomag.
Még az is elfogadható... -
freelancer68
tag
Ez lesz az, wallmartban van, szerintem magyar boltban esélytelen hogy legyen.
-
mephi666
nagyúr
válasz
st6969 #30163 üzenetére
leírom, mert lényegében ez is spórolás, ha házilag 30 deka balatoni sült hekk árából 2 kilót kisütsz
ez a recept volt az alap, amivel kezdtem dolgozni: lényeg, hogy több óra kell hogy szobahőmérsékleten kényelmesen kiolvadjon a hal... ha ez megvolt, akkor meg kell tisztítani kívül-belül, esetleges pikkelyeket eltávolítani és sűrűn beirdalni, majd sózni... ízlés kérdése, ki mennyire sósan szereti: én bőven átsózom mindenhol
sütőt közben kb. 180 fokra melegítem
nagy tepsibe sütőpapírt teszek, a halat megforgatom paprikás lisztben és a sütőpapírra pakolom... ecsettel, vagy sprével enyhén olajozni kell mindkét oldalát sütés előtt
sütés: ez is ízlés kérdése, én úgy szoktam hogy ráteszem a légkeverést és a szeletek egyik oldalát 15-20 percig sütöm, majd átforgatom és tovább sütöm... vigyázni kell, hogy az első forgatásnál óvatosabban kell vele bánni, mert ilyenkor még könnyen törik... kb 10 perc után ránézek és ha úgy látom, újra átforgatom és +5 percig mehet tovább (végig légkeverésen) ...ha még mindig nem látom jónak, akkor átforgatás és újabb 5 perc
én szeretem nagyon átsütni, de valószínűleg már az első 15+10 perc után sem lenne nyers... valószínű airfryerben is megsüthető és ott forgatni se kell, ha alapból jól átjárja a levegő (én a tepsi miatt forgatom, ami miatt alulról nem kapja annyira)
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
lumpy92 #30159 üzenetére
karácsonykor vettem akciósan ilyen harcsafilét... picit azért pucolni kellett még rajta és most halászlé helyett harcsapaprikást főztem, túrós csuszával
én is szeretem a harcsát, mert jól el lehet készíteni, szálkamentesen... aminek meg most indul majd a szezonja: hekk(törzs) ...akciósan be szoktunk mindig vásárolni, légkeveréses sütőben meg kisütöm minimális olajhasználattal olyanra, mint amit a balatonnál heroináron kapni
-
lumpy92
aktív tag
-
bul07
nagyúr
Találkoztatok már magyar boltba ilyen pogácsa tésztával, ha igen hol és mennyiért
Videó ezen részétől -
warcat
veterán
Félig-meddig offtopik :
bevásároltam az akciós 450g(1199Ft) Aldis bevált goudából
itthon lemérve 452g 466g és 472g volt a 3 darab, kicsi a merítés de szerintem korrekt.Még reggel nyitáskor volt a szintén akciós 400g-os görög joghurtból (279Ft 399 helyett) déután kettőre semmi sem volt a 4 kartonból, ez csúnyán le lett rabolva. Bár ha tippelnem kell, szerintem 1-2 vevő vihette el.
-
Janusz001
őstag
Lecsókolbász/debreceni páros vonalon ki mit ajánl? Egyelőre nálam a sparos s-budget előre csomagolt lecsókolbász és a wiesbauer puszta debreceni a nyerő.
-
fcjuveka
csendes tag
válasz
alexnagy777 #30151 üzenetére
Rájöttem mi a baj. Először beraktam a termékeket a kosárba, utána aktiváltam a kuponokat, ez volt a baj. Először aktiválni a kuponokat, utána a kosárba a termékeket. Köszi a segítséget.
-
fcjuveka
csendes tag
Hali! Még soha nem vásroltam a Dm-ben online, online vásárlással kapcsolatosan lenne kérdésem. Berakom a termékeket a kosárba, a végén látom, hogy mennyi alappontot kapnék, de vannak többszörös pontok aktiválva, meg most a 20x végösszeg kupon is, de ezeket nem számolja. Valaki meg tudná mondani, hogy a kosár alján már most látnom kéne az egészet, hogy mennyit adna összesen, vagy ha kifizetem az egészet és csak utána számolja el.
-
Keef_Lee
senior tag
válasz
Soulfly842 #30147 üzenetére
Majd az akció után
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842 #30146 üzenetére
Na basszus, bedobtam ide, hogy úgyis lesz, mint eddig 2-3 napig az akció meghirdetése után - de elvittétek
Most akartam redelni
Egs'
Hátha töltik még majd a készletet.
-
bul07
nagyúr
Múlt heti Lidl kuponok között volt Choco Softies-re is
Ha felhasználtattok és vetteket akkor nézzétek meg a szavatosságátAmit én vettem az 5hó 3-án lejár a szavatossága[kép]
Azért ez elég rövid idő már, bár én csak egyet vettem de sokszor előfordul hogy veszek valami édességet és van hogy akár hónappal vagy még többel később eszem meg, nagyon nem szokott ilyen rövid idő lenni a lejártáigTudom tudom nem romlik meg egy nappal a dátum után, de már a tudat is elég hogy ne essen olyan jól
Bár ezt ma kivégzemSzerk;
Egy bement
Az alsó nápolyi részén már azért érzik hogy nem friss gyártás -
mephi666
nagyúr
...én a szállítást mondom, mert ekkora tételt 1milliárd alatt szerintem nem lehetne ellogisztikázni bugacra, így megérné az ingyen szállítás megrendelői oldalról
2000ft kedvezményes kupon van 600g-s pick mátyás szalámira a tescoban... ez mifajta? valami olcsósított rákóczi?
-
fradi81
veterán
Ecofamily: Az akciós kókuszolaj mellett van még olcsóbb cocofood 1l-es 1490Ft.
-
lufi7
aktív tag
Az Emagról egy spórolós kiszállítási ajánlat:
Rendeljen Sisandra által forgalmazott termékeket legalább 1.000.000.000 Ft értékben és ingyen kiszállítjuk Önnek! -
arpivw81
tag
Esetleg valakinek airfryer? Most jó árban van és nem kicsi.[link]
-
sherlock82
senior tag
Holnaptól penny : XXL méretű Jar mosogató szer, XXL Colgate szájvíz, meg jópár hasonló dolog akcióban.
-
Sungoo
addikt
Még nem is hallottam róla. Mindig tanul az ember.
-
válasz
st6969 #30123 üzenetére
Ha meg több kell, akkor több kisebbet veszek.
Ezt meg azzal trükkozik meg, hogy a kisebb az mondjuk 400 vagy 450g.
És ha 1kg-ot akarsz, akkor vehetsz 3-at --> többet fizetsz végül, mintha az 1kg-ot vennéd meg és még felesleged is lesz. (Friss élmény, Aldi zöldborsóval jártam így tegnap) -
edk-
őstag
Csütörtöktől Lidlben Kofola, 2l 549 Ft.
-
mephi666
nagyúr
nekem az önkiszolgáló kasszák a megváltást jelentették... 1-2 helyen maradt csak sima (aldi, penny), de ezek általában nagyon gyorsak abban az időszakban, amikor járok
nekem egyrészt a nagyobb tömeg jelenti a frusztrációt, de ami ennél is jobban kikészít, az a várakozás... pl boltban amikor álltak előttem 3-an, megrakott kosarakkal a pénztárnál... vagy orvosnál n+1 embert ki kellett várni és pörögtek az órák a semmibe... szó szerint fizikailag rosszul voltam ezektől a helyzetektől
asszony mondogatja, hogy "milyen jól ki lehet fogni olcsó repülőjegyeket ide-oda" ...nem a repülés aggaszt, mert sárkányrepülővel és helikopterrel repültem régen párszor, a több óra várakozás riaszt el... ha annyi lenne, hogy indulás előtt 5-10 perccel megérkezünk, felszállunk-leszállunk, semmi gond nem lenne, de várni? kész vagyok tőle... inkább gondolkoznék azon, hogy pl angliáig elvezessek, minthogy végig küzdjem magam a reptéri procedúrán (tömegről nem is beszélve)
ui: na de hogy spóroljunk is, mosogatógép tablettából ki milyet használ? van a tesco-nak sajátmárkása, ami tegnap se volt készleten, hétvégén meg dm-ben voltunk és ott sem volt a sajátjukból... tegnap már szerencsére kaptunk dm-est: 30ft/db körül jön ki az egységára... tesco-ban a márkásabb finish/jar meg hasonló tabletták viszont akciósan is simán 50-60ft/db fölött vannak
#30126: már 10+ éve kialakult bennem ez, mielőtt normális játékok kerültek volna mobilra
nokia-m meg soha nem volt snake-el
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
123xyz #30122 üzenetére
Összetettebb, pláne hogy csak az ilyen kamu sajtokat bírom, a komolyabbak nekem már no-go-k.
Másrészről szeretnék én mást is osztani, de nem tudok, mert a heti bevásárlást a feleségem intézi (introvertált vagyok, nekem ez is stressz, így sokat segít). Ezekkel tisztában vagyok, ennyit tudok hozzátenni a közösséghez. Tudom, hogy nagyon egyoldalú néha - nézzétek el nekem -, de ha mindenki csak saját ilyen korlátai szerint osztja az arra érdemes akciókat, akkor a végeredmény egész biztosan szuper lesz.
Saját bőrömön is tapasztalom, hiszen rengeteget csemegézek az általatok megosztottakból is.Úgyhogy ezer hála és köszi a többi újságböngészőnek és megosztónak is!
-
123xyz
aktív tag
Látom, szereted a sajtokat
Lesz amúgy cheddar is az Aldiban, 350g 1299 ft, csütörtöktől szombatig. Ugyanott:
Cs - Szo : krémfehér sajt 200g 349 ft, ha minden igaz laktózmentes meg sima is
V - Sze : a szokásos gyulai / csabai páros kolbász 250g 899 ft; mikrós popcorn saját márkás, 3-as csomag 369 ft; Hajdú grillsajt 240g 799 ftIntersparban lesz még egy héten át a zabrudi 99 ft
-
Beni2360
félisten
válasz
racskobalazs #30112 üzenetére
Régen is csinálták. Pl a Nescaffénál az utántöltős 75g-s zacsi drágábbra jött ki mint az üveges 100g-s darab. És ez több utántőltős terméknél tapasztalható. Én csak a kg/árat nézem.
-
Nirvatti
tag
Korábban tényleg úgy volt, többen is beszámoltak róla itt a fórumon.
Nekem legalábbis úgy rémlik.Szerk.: Viszont az is dereng, hogy az simán működik, hogy egy napon vásárolsz apró dolgokat külön tranzakcióban, majd másnaptól beváltod 20 eFt fölötti vásárlásokra, külön tranzakciókkal.
Szóval járhat jól az ember, ha valamiféle szekrényt, vagy több részre szedhető dolgot tervez az ember vásárolni és vissza tud térni a tett helyszínére. -
-
AnonymusX
őstag
válasz
racskobalazs #30115 üzenetére
A fórumtárs aláírásában megtalálod.
-
ZsZso
Közösségépítő
Nem biztos, hogy formában vagyok (sőt, biztos, hogy nem), de
Aldi, Lidl, Penny szerintem:
[kép]
-
Degeczi
nagyúr
válasz
racskobalazs #30112 üzenetére
Persze, h logikus lenne - de talán pont ezért tényleg egyre gyakoribb, h fajlagosan is drágábban adják a nagyobb kiszerelést, valszeg direkt arra apellálva, h nem nézed meg csak feltételezed, h jobban megéri.
-
racskobalazs
senior tag
Nekem mostanában egyre többször szúrt szemet különböző termékeknél, hogy a nagyobb / több darabos csomagok nemhogy olcsóbbak lennének mondjuk kilós egységárban, de még drágábbak is. Ráadásul nem bolt specifikus jelenség, futottam bele már rengeteg boltban.
Olyan is volt, hogy a nagyobb csomag akciózva volt és még így is többe került egységáron mint a kiscsomag...
Most vagy én emlékszem rosszul, hogy ez nem így szokott lenni, vagy ez valami új magyar módi?
-
sherlock82
senior tag
válasz
Bajgunar #30106 üzenetére
Pont ma tervezek sajtot készíteni.
egyszer próbáltam forró levegősben elkészíteni, az nem lett rossz.
Kolleganőm a lisztet kihagyja szerinte így nem folyik ki neki sose.
Eidami és trappistából készítem ma.
Tesco - ban volt aránylag olcsón ez a kettő sajt.odrif
Gondoltam mindig is hogy legalább ( ! ) ekkora csibészség van a dologban.
Köszönöm h megosztottad ezt nekünk.
Tartózkodjunk továbbra is ezektől az " akcióktól " . -
pictigjis
őstag
válasz
zoltan6 #30105 üzenetére
biztos van, amire igaz, meg van, amire nem igaz. a gyerek például már rég kinézett egy fésűt a rossmannban, de annyiért nem vettük meg, amennyibe került. a glamour kuponozás előtt nem is lett felárazva, kedvezménnyel megvettük
ugyanígy kuponnal és 10 százalék végösszeg kuponnal szerintem elég jó a 72 huf/db-os jar platinum plus mosogatótabletta is, legalábbis én nem találtam olcsóbban
-
Bajgunar
senior tag
válasz
mephi666 #30097 üzenetére
Duplán kell panírozni.
Hűtőből kivett, lehűtött sajt legyen!
Megmártva egy pohár tejben (jobban, több liszt tapad rá), majd liszt-tojás-morzsa-tojás-morzsa.
(Valaki lisztezi kétszer, valaki végigpanírozza megint. Én a vastagabb morzsával szeretem, így csak tojás-morzsa megy kétszer)
S lehet kapni olaj permetezőt, azzal megfújkálni simán étolajjal. Mehet is a tepsire. Félúton megfordítod...
Egy se folyik ki. -
Glamour napok:
Most hívott az asszony.
Múlt héten a Rossmann-ban vettünk valami Loreal arctisztitót vagy valami hasonlót.
Most megnézte, van rá Glamour kupon -30%, de a termék ára pont 30%-al lett magasabb. -
-
mephi666
nagyúr
egyértelmű, hogy nekünk nem probléma és elfogy
csak pl vendégvárónak nem épp esztétikus, ha kifolyik mind...
...pár napja azon pörög a fejem, hogy lángost miként lehetne jót sütni légkeveréses sütőben
valami nagyon könnyű, gyorsan és nagyot kelő tésztát oda-vissza beolajozva (vagy olvasztott disznózsírral lekenve) magas hőfokon, 1 átfordítással meg kellene próbálni kisütni... szeretjük a sütödéset, de rohadt drága lett és nem épp egészséges, ha tocsog a zsiradéktól... ízre+állagra valami közelítőt kellene megtanulni házilag készíteni, ami lightosabb is
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest