- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogselyem
senior tag
válasz
Ádám16 #32037 üzenetére
En most jovok ki belole, mult het vasarnap a 27 fokos szobaban libaboros voltam ugy "faztam", ejszaka 2 vekony pokroccal takaroztam, mert faztam ejszaka.
Levegot csak a szamon kaptam alvas kozben, de csurgott a taknyom es a nyalam.
A megszokott nyari langyos vizes furdes utan razott a hideg, ugy fajtak az ujjbegyeim, mintha lefagytak volna.
Szoval durvan megfaztam vagy elkaptam vmit. -
bul07
nagyúr
-
Ádám16
addikt
válasz
Ádám16 #11784 üzenetére
Cuki volt a közelemben lévő Dm-es nőci, telefonon keresztül megkértem, hogy rakja félre a 4-et, ami még maradt meló utánig. Szeretem ezt az illatot, régen volt már ilyen jó árban Coccolino.
Jön a SUPREME által linkelt Arielekből is 4-4db, most megint elleszek egy bő fél évig szerintem mosószerrel, nagyon köszi nektek!
-
-
Ciccuka
veterán
Szerintem kímélő mosáshoz megfelel oda is. A gyártó se írta rá pontosan milyen ruhákhoz ajánlja. Ha univerzális van ráírva, akkor univerzális
axlfsi Az öblítő se rossz (Lidl - Aldi öblítő nincs nagy különbség), talán kiadósabb is, más nevesebb gyártók mostanában túlhígítják. Régen koncentrátumot lehetett kapni, most meg ilyen híg vackot adnak helyette.
-
nyikszi
őstag
Én ki se bontanám, hanem eladnám
Íze semmilyen, de legalább jó drága a kapszula hozzá. Mi tavaly beruháztunk egy automata kávéfőzőbe és nem bántuk meg. Főleg ha a családban több kávéfogyasztó is van, akkor nagyon megéri. Egy év alatt ott vagyunk árban, ahol a kapszulással lennénk. A minőségről meg ne is beszéljünk. És nem kell horror áron venni jó minőségű szemes kávét. Nem vagyok barista, nem is méricskélem a hőmérsékletet, csak megveszem a szemes kávékat és iszom
Egy-két kávé tesztet megnéztem és most van egy, ami nagyon bejön, ráadásul magyar és 5000 alatt van kilója. Akit esetleg érdekel, privátban szívesen leírom miről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- További aktív témák...
- Pavilion x360 14 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-10210U 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv új akku gar
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Gamer gép - GIGABYTE B760M, Intel I5 12400F, 32GB DDR4, RX 6600 8 GB, 1TB M.2 SSD, 850W GOLD
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Retro Számítógépek és alkatrészek!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest