Hirdetés
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogselyem
senior tag
válasz
Ádám16 #32037 üzenetére
En most jovok ki belole, mult het vasarnap a 27 fokos szobaban libaboros voltam ugy "faztam", ejszaka 2 vekony pokroccal takaroztam, mert faztam ejszaka.
Levegot csak a szamon kaptam alvas kozben, de csurgott a taknyom es a nyalam.
A megszokott nyari langyos vizes furdes utan razott a hideg, ugy fajtak az ujjbegyeim, mintha lefagytak volna.
Szoval durvan megfaztam vagy elkaptam vmit. -
bul07
nagyúr
-
Ádám16
addikt
válasz
Ádám16 #11784 üzenetére
Cuki volt a közelemben lévő Dm-es nőci, telefonon keresztül megkértem, hogy rakja félre a 4-et, ami még maradt meló utánig. Szeretem ezt az illatot, régen volt már ilyen jó árban Coccolino.
Jön a SUPREME által linkelt Arielekből is 4-4db, most megint elleszek egy bő fél évig szerintem mosószerrel, nagyon köszi nektek!
-
-
Ciccuka
veterán
Szerintem kímélő mosáshoz megfelel oda is. A gyártó se írta rá pontosan milyen ruhákhoz ajánlja. Ha univerzális van ráírva, akkor univerzális
axlfsi Az öblítő se rossz (Lidl - Aldi öblítő nincs nagy különbség), talán kiadósabb is, más nevesebb gyártók mostanában túlhígítják. Régen koncentrátumot lehetett kapni, most meg ilyen híg vackot adnak helyette.
-
nyikszi
őstag
Én ki se bontanám, hanem eladnám
Íze semmilyen, de legalább jó drága a kapszula hozzá. Mi tavaly beruháztunk egy automata kávéfőzőbe és nem bántuk meg. Főleg ha a családban több kávéfogyasztó is van, akkor nagyon megéri. Egy év alatt ott vagyunk árban, ahol a kapszulással lennénk. A minőségről meg ne is beszéljünk. És nem kell horror áron venni jó minőségű szemes kávét. Nem vagyok barista, nem is méricskélem a hőmérsékletet, csak megveszem a szemes kávékat és iszom
Egy-két kávé tesztet megnéztem és most van egy, ami nagyon bejön, ráadásul magyar és 5000 alatt van kilója. Akit esetleg érdekel, privátban szívesen leírom miről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Külpolitika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magisk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- E-roller topik
- GTA VI
- További aktív témák...
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Játékos ASUS Magyar VILÁGITÓ Bill NVIDIA 2gb dedikált Intel i5-8265 8gb ram 256gb SSD
- ThinkPad T490 14" FHD IPS érintő i5-8365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- HP 15 FHD IPS AMD Ryzen 5-2500 IPS FHD 8gb ram 256 ssd windows11
- HP PROBOOK 450 G6 FHD IPS Intel core i5-8350 8GB DDR4 128gb SSD WIN11
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! HP 17 - Intel Core i5 - 10th Gen I 8GB I 512GB SSD I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest