Hirdetés
- Amazon Kindle
- Steam Deck
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
válasz SyMbioTe #31462 üzenetére
remek az app, csak 1-ből 8x nem olvassa a qr kódot, mint az auchanos benzinkút automata.
plusz a bankodnál kapcsoltasd ki az egyenleg smst a jóváirásra, mert akkor el is viszi az üveg árát, ha ha egyesével váltogatod munkába menet
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
balojazz
aktív tag
válasz SyMbioTe #30606 üzenetére
Nehéz bizony. Iparit/irodait néztem először, csapra köthetőt, de vagy nem kapható, vagy iszonyat drága, negyedmilliós tétel, plusz a nagy CO2 palack, amit bent kell tárolni, és ezek hűtenek meg melegítenek is, leginkább bérelhetők, nem jó sehogy sem. A másik oldalon ott van a kispatronos (mondjuk) Sodaco gép aldis patronnal, de bolthoz kötve, cserénként 2300 forint. Ezért jöttem egyből a nagypalackos otthoni töltéssel, az nulla idő, elvileg minimál költséggel. De ami videókat, alkatrészeket találtam erről, az mind USA meg ausztrál megoldás, onnan nem küldenek semmit és/vagy drága. Nyilván európai vagy kínai megoldás kell, ami meg is jön, emberi áron (alkatrész pl: szelepek), leginkább európai példák kellenének kész megoldással. Nyilván nem vagyok egyedül ezzel az 500 milliós Európában meg a sokmilliárdos Ázsiában. Mesélték, hogy nemrég volt olyan hónapokig, hogy az Aldiban nem volt palack, és Sparba kellett vinni cserére 4-5 ezerért, hát én függetlenednék ezektől. Kb évente cserélném a leharcolt palackokat Aldiban, de addig töltögetném itthon őket gyorsan és olcsón. Mert így csak a nagy CO2 palack marad mint probléma, semmi más, azt meg csak egyszer kell megoldani, kint a kertben tárolhatom.
[ Szerkesztve ]
Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.
-
fecus
őstag
válasz SyMbioTe #30559 üzenetére
3 bringa van itthon használatban. A defekt javítás a leggyakoribb munka. Most is onnan jövök. Attól félek, hogy a csavarok meghúzása, oldása közben felborul, törik.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Degeczi
nagyúr
válasz SyMbioTe #30561 üzenetére
Még az sem feltétlenül gond, csak az akciózott csomagoláson lévő cikkszámot össze kell hasonlítani a blokkon lévővel, azonos-e (pár héten belül jó eséllyel az) és akkor venni egy újat, aztán másnap bontatlanul visszavinni a régi példány blokkjával.
Ronda dolognak sem nevezném, hiszen pont ugyanaz a végeredmény szempontjából, mintha csak most vettél volna egyet, de az idegesítő "fenének nem vártam vele pár napot" érzés nélkül, megspórolva pár ezret. -
MODERÁTOR
válasz SyMbioTe #29590 üzenetére
Ez biztosan bolt függő. Ahova járok Aldiba ott kb bármit kérhetek. Nagyon vevőközpontúak. A másik annyira nem, de oda nem járok gyakran. Kiesik. A vásárlásaim 85 százaléka Aldiban történik. Nekem a Lidl mind minőségben, mind árban, leszerepelt. Nem olcsó az aldi sem, de minőségben hozza nekem a kötelezőt.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
bul07
nagyúr
válasz SyMbioTe #29544 üzenetére
Berettyóújfalu
Évről évre kértem minden helyre ami megvolt hirdetve
Sose sehol nem tudtam beváltani, és nem alkalmazottal beszéltem hanem a tulajjalTalán egyszer volt egy hely hogy visszahívot pár nap múlva és hangjából halva orrot húzva végül el akarták fogadni, de nem éltem vele
Valami olyat mondtak hogy a metro üzletkötő/kapcsolattartó nem adta tovább a dolgokat időhiányába és így szerepelnek olyanok is akik nem is vállalnak ilyetEz évben már egy hely se volt Berettyóújfaluból
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Beni2360
félisten
válasz SyMbioTe #26250 üzenetére
Nálunk az első kommunális hulladék hegy magasabb mint a Gellért hehy csúcsa.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
szabi__memo
nagyúr
-
bul07
nagyúr
válasz SyMbioTe #24869 üzenetére
(#24870) A-Bag
(#24871) n@p@lmKöszi az infókat
Tehát kb 2-4nap míg automatába kerül és 4napig lehet átvenni( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz SyMbioTe #24426 üzenetére
Én direk a Tolle sajtott vadásztam mert az ízlett a multkor nagyon
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz SyMbioTe #20392 üzenetére
Nekem nem
Én mostanában 70 körül megyek a kocsival is kevesebbet fogyaszt időm meg van(főleg most hogy munkanélkülin vagyok)Esetleg infó akit készülnek kirúgni és szakmunkás min bérrel volt felvéve, nekem erre az jött ki hogy 90napig 3700Ft/nap jár
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz SyMbioTe #19837 üzenetére
Csak kis érdekességként linkeltem
Most az egyik videójában a fent a síközpont helyi árait is elmondja, azért 3-4€ egy fél literes kóláért, az már igen kemény szerintem
És tele van magyar vendégekkel(#19838) sambenez
Ő egy korábbi videójában elmond mindent mennyit keres hogy mint
[link]Ha tippelnem kellene szerintem 14€ körül lehet az órabére
Itt a másik igaz ez majd egy éves videója
Mi a matek? Hogy él meg egy átlagos magyar család Ausztriában?( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz SyMbioTe #19716 üzenetére
Hát ezzel vitatkoznék
Próbáljátok ki hogy sütés után ízibe jó forrón beleraktok egy pöttyös túrórudit, vártok két pillanatot hogy megolvadjon a csoki és lehet falni
Én általában 2db palacsintába szoktam beletekerni a rudit, mert édesanyám vékonyra sütiPalacsinta meleg a csoki megolvadt a túró még hideg áááá nyam
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz SyMbioTe #19482 üzenetére
Régen a nagy is kicsi volt, most meg a kicsi is nagy, olyan árak lettek
Legutóbb is mentünk a nagy kocsival az alján volt valamennyi cucc erre lett a számla 40e Ft
És még nincs vége
Voltam minap a Tesco-ba
És nézegettem a hasáb burgonyákat
Amit 11-hó 9-én vettem a nagy árrobbanáskor még jó áron (itt vannak képek, írásom akkorról) olyan árra lettNovemberbe megvettem 549Ft/kg áron, ha jól emlékszek most 1199Ft/kg láttam a Debrecenibe(Kishegyesi)
[ Szerkesztve ]
-
-
Beni2360
félisten
válasz SyMbioTe #19017 üzenetére
mi denkinek a tippeket.
A Sparban van ez a Wiesbauer Becsi virsli, az van egy kopesre hozzank. 2x20p gr kiszerelesben. Ennel maradok.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz SyMbioTe #18588 üzenetére
Lidlibe az a deluxe a finom, mi azt szoktuk venni. Én annyira nem vagyok oda a bejgliért, de azt én is megeszem. Igaz az 1300ft.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
st6969
őstag
válasz SyMbioTe #16580 üzenetére
A legrosszabb trappista ehhez a kőrösi
sajtkoronghoz képest egy igazi gourmet különlegesség. Pedig nekem aztán szinte mindegy, milyen sajtot eszek, csak ehető legyen...Ez nem az.
És van képük 3741Ft-ot elkérni érte kg-ként Ezt nem is értem. Még az akciós 2713Ft-os ára is nevetséges.#16543 és #16573 között mi történt???
[ Szerkesztve ]
-
Digitalpimp
senior tag
válasz SyMbioTe #15134 üzenetére
Meg hosszú!
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Soulfly842
addikt
válasz SyMbioTe #14698 üzenetére
A hellmans az jó (bár magyar szájízünk ahhoz kevésbé van hozzászokva), de én most a lidl prémium majonézre gondoltam
#14697Balion
Az az, semmi sallang, csak jó kis tökény tiszta majonéz, nem agyon nyomva az ízt, színezve... sallang mentesen... salátára is tök jól tapad, nem mint a híg fos terül elHa savanykásat akarok, akkor rakok hozzá jalapeno-t vagy valami csípős savanyút de nekem ez a majonéz.
A light-ost azt még nem mertem - a herbástól meg sokkal jobb ez. (az talán narancs kupakos)
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz SyMbioTe #14224 üzenetére
Már régen is gáz volt hogy titkolják az árakat
Ezért is szoktam nézni a kuponak ott legalább van ár
Hát nem tudom de ez a nem átlátszó pohár amibe rakják, én tartom hogy kevesebb van benne és önttetből is
Meg nem is gusztuszos ez a pohárba ömlesztett valamiAmúgy én anyagiak miatt is eszek ritkán ott, egy bármi menü már 2e Ft felett van
Akkor már inkább a kedvenc étermembe 2100Ft-ért eszek hagymás kacsamájal töltött sertésbordát vegyes körettel(köret is benne van az árba)
De sajnos a somlóiról már le kell mondani 1000Ft felé ment az ára az már sok nekem[kép]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Beni2360
félisten
-
bul07
nagyúr
válasz SyMbioTe #12055 üzenetére
Az lehet hogy minőségben de nem árban
Mint írtam szoktam venni párizsit macskának
Legolcsóbb csirkéset na az a Lidl 529Ft most , Spar-ba a legolcsóbb kilós csirke ha jól rémlik 739Ft volt
Nem tudom melyiknek milyen az íze, de amúgy öcsém kislánya szereti Lidl féle 1Kg párizsit
(Gyerekoromba mi se haltunk meg a párizsitól)Üdítőket meg ne is említsük, tudom tudom soha senki nem iszik ilyeneket
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz SyMbioTe #10963 üzenetére
Nyáron valahogy jobban esik a bubis víz
Persze csapvíz is megvan de hűtve a csapvíz nem az igaziNyáron van hogy naponta 6liter víz is lecsúszik
(#10964) Top cat
Valami zöldség is kell mondjuk e mellé
Hagymás kacsamájjal töltött sertésborda, ezt szoktam enniEz a kép még novemberbe készült akkor keresztanyámat meg édesanyámat hívtam meg egy vacsorára
Ez meg utána rácsúszott
(A fenti kaja felét nem ettem meg csak úgy tudtam megenni a somlóit is)Édesanyám ezt nyomatta [link]
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz SyMbioTe #10721 üzenetére
És szerinted egy átlátszó zacsiban hogy lehet kettő helyett 3 hegyes paprikát látni hogy 3-at üssön be
Nem 10-15paprika volt hanem csak kettőMert ha lehúzós véletlenül kétszer csappan és nem veszi észre, talán oké
De ezt ő üti beNem szedi ki de simán lehet hogy a pluszokból megvan a mondjuk leejtés miatti kár, vagy lopás miatti hiány, így a főnökök nem hárítják a dolgozókra
Ha valahogy nem lenne érdeke akkor nem is csinálná, mert ötből egyszer előfordul velünk hogy nem stimmel még ha csak mint most is egy paprika
-
sambenez
addikt
-
bul07
nagyúr
válasz SyMbioTe #9879 üzenetére
Oké persze
De egy felkapottabb névnél azért hamar bukik a valótlanság........
Amúgy nem tudom ma volt az emberekkel
Reggel 9kor olyan tömeg volt a Berettyóújfalui Lidl-be amit még sose láttam
Diós / Gesztenyés bejgli kifogyott sütni se tudtak mert nem volt mit
A 10e Ft-ért járó ajándék valamikkor hétfőn már elfogyott
Amúgy még 11napig érvényes a kupon de ajándék már rég nincs, eladó nem tudta megmondani hogy kapnak e még
De azt mondta hogy a vásárlóktól nem szép szavakat kap mikor közli hogy már nincs ajándék[ Szerkesztve ]
-
Keef_Lee
senior tag
-
erdey_a
addikt
válasz SyMbioTe #9389 üzenetére
azt értem, hogy annak mondják, csak ebben a szegmensben nem tudom elképzelni, hogy mi az a plusz amit a drágább termékek adnak.
aldis tablettát használunk eónok óta és még, koszos, foltos, mosatlan edényt nem vettem ki a gépből. múltkori emag akcióban valami golyós finisht vettem egy csíkkal. az is elmosogatott...de lehet hogy a jobbnak mondott cuccok rövidebb programon is jó eredményt adnak, a budget vonal meg kevésbé?
mert mondjuk ezt még nem teszteltem, mindig a 3 órás programon mosogatunk.Vérboci
-
krizmo_
addikt
válasz SyMbioTe #9288 üzenetére
Nekem pedig úgy tűnik, hogy már elég ügyesen mozogsz a konyhában.
Örülök, hogy jól sikerült a zsemle receptem.#9291 Skillet
Mindig a hozzávalókat kell összehasonlítani, mert nem mindegy milyen kenyérről beszélünk, amit a boltban megveszel legolcsóbb kenyér abban van mindenféle, és nem túl jó minőségű fehérített BL55-ös lisztet használnak.
Ha azt nézem, hogy egy 750 grammos kovászos fehérkenyér 1000 forint körül mozog, és én 500 forintból kihozom ugyanezt, úgy hogy királybúza lisztet, vagy manitóbát használok, nem egyszerű BL80-as lisztet, akkor sokkal jobban megéri...Kenyérgépben sosem lehet olyan jó kenyeret sütni, mint sütőben. A jó kenyérnek kell a kezdeti magas hőmérséklet, a kenyérgép erre nem képes...
Itt van néhány receptem, hasznos tanácsom ha van kedved szemezgess : [link]
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz SyMbioTe #9284 üzenetére
Nem éri meg anyagilag szerintem
Tészta megcsinálás, feltétek, munka, takarítás és már majd ott van mintha vettem volna
Persze a feltét az több rajta de a éttermin is elég van hogy jól lakj, és az ízt meg ugye meg kell találni(Nekem nincs rabszolga(asszony ) aki megcsinálná és csak úgy elém tolná , amúgy én azt nagyon letudom nézni ha valaki elvárja a feleségétől hogy még munka után szolgálja ki a családot, ő meg sörözve bevágódik a tv elé vagy nyomkodja a telefonját, számítógépet.)Berettyóújfaluban egy 50cm Pizza legutóbb 3150Ft volt dobozban, kívánság 5feltét (alap sajt nélkül)
Bakelit, árlista[kép] [kép], június 7. képek
Júniusban volt egy mellényúlásom és azóta csak egyszer ettem pizzát azt is kaptam
Rendeltem egy mézes mustáros alapú pizzát és ananász is volt rajta. Ajánlásra.
Hát volt olyan rossz hogy megundorodtam a pizzáktól, olyan édes émelygős volt, nem is bírtam megenni csak másfél szeletett a 50cm-ből[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
addikt
válasz SyMbioTe #9284 üzenetére
Én kovászból csinálom, pár napot simán elpihenget a hűtőben, így több részletben is elkészíthető.
Ha van kedved benézhetnél hozzánk a főzőcskés topikba, szoktunk pizzat is sütni.#9283 bul07
Ne legyen az! Sütni/főzni nagyon jó dolog, én nagyon szeretek... Bár városban lakom, de kb. soha nem rendelek ételt, mire ideér elkészítem.#9285 Top cat
Kenyér/pékárú tekintetében vagyok független. Amúgy, a lisztet malomtól veszem.Nem hiszem, hogy van otthon búza meződ és cukorrépa ültetvényed meg só bányád, malmod.
Még nincs![ Szerkesztve ]
-
sambenez
addikt
válasz SyMbioTe #8688 üzenetére
Drágább, ami azért érdekes mert a dolgozók fizetése kevesebb a kiszolgálás színvonala alacsonyabb. Akkor mire ez az árszínvonal?
Csak egy példa. CBA-ban egy pénztár van nyitva, hosszú a sor, de nem nyitnak újabb pénztárat.
A Lidl-ben ha már 4 ember áll sorba több termékkel, azonnal nyitják az újabb pénztárat. -
SzGee
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest