- Milyen TV-t vegyek?
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós kamerák
- Asztrofotózás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Plazma TV topic
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nightfall75 #34498 üzenetére
Az "internet" is frissult
-
Nightfall75
tag
Frissült a HTC óra app a play áruházban. Javították vajon az ébresztő bugot?
-
Skilly
aktív tag
válasz
zsotesz81 #34495 üzenetére
Tenyleg jo fejek, csak ne mondanak, hogy sms lesz meg kiszallitas.
Foleg, ha nem tartjak be...
De orulok, hogy legalabb mar Neked megjott a telo. Szervizlapra mit irtak, miket csereltek?
Pentekig varok, ha nem jon meg aznap delelott, delutan mar megyek en is a boltba. Sot lehet, hogy ma felhivom oket, hatha mar ott varakozik a kis dragaszagom.
-
zsotesz81
senior tag
válasz
Skilly #34493 üzenetére
Én az egyik T pontnál adtam le, ott mondták, hogy oda megy vissza és írnak sms-t ha megjött. Ma bementem és közölte a faszi, hogy már nem hozzájuk érkeznek vissza a telefonok hanem a plázában lévő T-mobilba. Úgyhogy valszeg ez kavart be egy picit. Szerencsére a két bolt kb. 100 m-re van egymástól úgyhogy nem volt ez nagy gond, talán annyi, hogy a plázában kb. 30-35 percet kellett várnom mire kisorsolták a számom
-
no more
veterán
Úgy durván 1-1.5 hete eszi az akksit a Play Szolgáltatások app... Vicc, hogy szinte mindig az első 3 fogyasztóban van benne (első 2 a FB és Messenger). :/ Mit tudok csinálni ezzel??? Szerintem elég gáz, hogy mondjuk 12-15 órás üzemidőből legalább 3 órát ébren tartja a telefont...
-
zsotesz81
senior tag
válasz
Nuada herceg #34483 üzenetére
Jaja, holnap lenézek, úgyis itt van a közelben
-
Greg-77
aktív tag
válasz
Nuada herceg #34483 üzenetére
Nekem sem ajánlották fel, hogy kihozzák, annyit mondtak, hogy majd kapok értesítést ha kész és mehetek érte.
-
ferob
őstag
válasz
no more #34484 üzenetére
Csak ezeket a topiktól eltérő dolgokról írt hozzászólásokat tehetnétek OFF-ba, mert sokan vannak, akiknek értesítés van beállítva és teljesen feleslegesen nézik meg a fórumot emiatt.
Más:
Azt elfelejtettem hozzátenni tegnap a Sense 7 kapcsán, hogy végre újra értelme lesz a régi HTC fióknak, mert a témák, ikonok, hangok stb. letöltéséhez be kell jelentkezni.
Valamint a lezárási képernyőn már nem csak a feltöltésig hátralevő időt mutatja, hanem pl. a napnyugtát is. -
no more
veterán
Nem rossz ez emberek! A kamera sem tűnik gáznak így elsőre. M9 - A telefon meg szerintem nagyon szép.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
zsotesz81 #34456 üzenetére
Érdekes, hogy nem ajánlották fel, hogy futár kihozza házhoz.
Nekem utoljára úgy volt.Viszont előzőleg nekem is mondták a T-nél, hogy majd szólnak.
Nem szóltak, vártam 3 hetet, bementem és mondták hogy itt van már a telefon 1 ideje.
Javasolnám neked is, hogy menj be abba az üzletbe, ahol leadtad és kérdezz rá.(#34452) ferob:
Köszi a képeket, nagyon vagányul néz ki, szimpatikus dolog ez a témázhatóság.
Várom a sense 7-et. -
törölt tag
válasz
SeatLeon08 #34477 üzenetére
Ötlet esetleg?
Felraktam egy custom romot is,azzal is baj van -
törölt tag
Sziasztok!
Ez a játék a tutorial után(kb10p) befagy,nem indul el ujra,semmi..
Kérlek nézze meg valaki,hogy az ő htc one-jával működik-e,mert az enyémen reménytelen
játék
Előre is köszönöm! -
SeatLeon08
tag
válasz
enginev3.0 #34474 üzenetére
Az óráim ma csak 9:50-től kezdődnek. A kedd a legjobb napom, ebben a félévben.
-
enginev3.0
félisten
válasz
SeatLeon08 #34473 üzenetére
De jó neked, engem hajnal 4kot ébreszt, bár akkor kell
-
SeatLeon08
tag
Ma is ébresztett, bár fura, hogy az ébresztő ikon eltűnik. 7kor ránéztem, nem volt ikon, de 9kor ébresztett, ahogy kell.
-
Skilly
aktív tag
válasz
zsotesz81 #34456 üzenetére
Az ugy korrekt.... Amugy nem is szolnak elmeletileg, mert a posta viszi ki a cimedre (elotte kapsz egy ertesito sms-t) vagy amit megadtal a telefon leadasakor (lehetett modositani).
A jegyzokonyvon van egy "kiadas datuma:**** (vagy valami hasonlo
)", azt nezd meg, de neked mar boven 2 het eltelt. Nekem a heten, pontosabban 14-en jar le.
Csak ha lejar, akkor utana nem tudom mi a teendo. Felhivni a T-t?!
-
Badboys
őstag
Nálam ez a jelenség már az L előtt is volt néhányszor.
-
ferob
őstag
válasz
Diamond500 #34459 üzenetére
Mivel nem írta, hogy a fejénél tartva, így a közelségérzékelőt használva, ezért nem is feltételeztem.
Viszont, ha ilyen problémáról lenne szó, akkor nálam egyáltalán nem áll fenn ez, de ugyanúgy ott a lehetőség a bekapcsoló gombbal történő hívásbontásra, akkor teljesen mindegy, hogy mi történt előtte.
-
Tiger.
nagyúr
Valaki találkozott olyannal a lolipopnál ha hív valakit, vagy hívják akkor egy idő után hívás közben kikapcsol a kijelző.Akkor csak power gombbal lehet feléleszteni a telót.
Lehet hogy most csak ennél a romnál van, de idegesítő nagyon. -
ferob
őstag
válasz
#71028224 #34453 üzenetére
Egy M9-es system dump-ból készítettem magamnak, mert azon már a Sense 7 fut, de akinek a rendelkezésére áll a nyitott bootloader vagy az S-OFF, annak úgyis rövidesen elérhető lesz custom ROM formájában a dolog.
(#34454) zaibatsu: Lehet módosítani, de háttérkép alapján a rendszer is felajánl magától több lehetőséget, ami alkalmazkodik a kinézethez.
Az elérhetősége leginkább azon múlik, hogy az adott custom ROM készítője mennyire tartja be azt, hogy nem ad ki olyat, ami még meg sem jelent hivatalosan, de ha azt nézzük, akkor a héten már elképzelhető, de a jövő héten valószínű, hogy többen elérhetővé teszik, szóval ilyen 2 héten belül mindenképp. -
no more
veterán
Köszi a segítséget, a legutolsó mikrométert is érzékeli a kijelző szélén. Mondjuk hülye vagyok, mert a böngészőben a "LAB" opció is ezt használja ki. A kijelző legszélén érzékel, épp a napokban fedeztem fel ezt az opciót, baromi jó! Több helyet foglal a böngésző, mert eltűnik a felső sáv.
-
ferob
őstag
válasz
no more #34448 üzenetére
Egyrészt, ha ennek a készüléknek bármi hasonló problémája lenne, akkor már rég kiderült volna, másrészt, ha az a fehér keret nélkül akarsz rajzolgatni a képernyőre, akkor a Beállítások > Fejlesztői lehetőségek > Mutató helye után tegyél egy pipát és már kedvedre nézegetheted azt, hogy mit érzékel a digitizer.
-
no more
veterán
Létezik valamiféle touchscreen szerviz menu HTC-ken? a 3224-eset írtam be, de ott a kijelző szélét alapból kiszínezi valamiért. Arra vagyok kíváncsi, hogy érzékel-e teljesen a kijelző szélén, mert pl. az S6-nál nem.
Itta videó.
-
Skilly
aktív tag
Sziasztok!
Februar 27-en leadtam a telot a T-be gariztatni. Tobb mint egy hete varok ra, valahol nyomon tudom kovetni, hogy mi van a picikevel? Kezdek aggodni es hianyzik (tudom 2 het a max).
2 napig elvezhettem a Lolli-t.
Elore is koszi!
Most egy HTC Wildfire S-el szenvedek, es idegileg nehezen birom mar. Meg jo, hogy estenkent az asszony M8-at tudom nyuzni.
-
freezespider
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Eddig soha semmi bajom nem volt az M7 -tel, de egy pár napja mintha lefagyna. Ha applikációkból lépnék ki, akkor nem reagál az érintőképernyő, pontosabban fagy, és ötszöri nyomásra ajánlja fel a kilépést.
Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a baj?Köszi
-
adodaniel
őstag
A gmail app-ban nekem 2 fiók van beállítva: 1 gmail és 1 exchange. Exchange értesítések vannak, sima gmail nincs. Megnéztem a beállításokban be van kapcsolva az értesítés arra is. Mi lehet ez?
-
törölt tag
Sziasztok!
HTC One m7 rootoláshoz tudtok ajánlani egy jo leirást? -
-
no more
veterán
A Timely tökéletesen ébresztett, azt hiszem meghagyom ezt az appot. Erre a gyönyörű dallamra és képre ébredni, húúú!
Először talán az életemben jól keltem hétfőn!
(#34436) Badboys: A témát állítsd szürkére, akkor nem lesznek színesek az appok. A lassú bekapcsolást nem tapasztaltam, mondjuk én nem szoktam restartolgatni, szerintem ugyanolyan, mint volt (kivették a fastboot-ot), a 3. kérdésedre pedig nem a válaszom. Nekem olyan még nem volt, csak frissítés meg FR után és ennyi.
Amúgy, szerintem a sárga téma még egész tűrhető!
-
Badboys
őstag
4.4 nél ellehetett tüntetni,hogy az alkalmazások különböző színekben virítsanak meg nyitáskor. 5.0 ban ez lehetséges mert roppant gusztustalan?
Nagyon hosszan kell nyomnom a bekapcsoló gombot mire bekapcsol a telefon másnál is így van?
Többször tapasztaltam,hogy bekapcsolás után előjön az a kis ablak ami frissítés esetén jön elő hogy Pl. 30 alkalmazás optimalizálása a 150 ből. Tapasztalt valaki ilyen dolgot? Pedig már 2 szer volt gyári vissza állítás és tiszta telepítéssel.
-
Valkűr
addikt
Kövezzetek meg, és mondom ezt úgy hogy régóta Htc párti vagyok, de a Samsungban ez az Exynos jobban teljesít mint az M9 Snapi. Legalábbis a nyers tesztekben az összesben oda-vissza veri az M9-et. Azt nem tudni, h a gyakorlatban ez jelenteni fog -e bármit is, de játékokban biztos. A kamerából megint kihagyták a remegés stabilizátort, ez is egy gyenge pont aki ezzel fotóz. A kép és a felbontás is maradt a régi. Hát nem tudom, nem lesz olyan sikeres mint az M7 volt, ez elkönyvelhető. Továbbra sem váltok azt hiszem. Maradok az M7 mellett egyenlőre, vagy bepróbálok egy S6 Edge.
-
törölt tag
Sziasztok!
A jelenlegi htc one m7emen 5.0-ás droid van..megbántam...még korai nagyon..van egy játék,ami nagyon tetszik,de amint elinditom,s játszok vele 5p-t,befagyasztja a telot,ugy h semmire sem reagál,s kikapcsolni se tudom.
Hogy tudnám visszarakni rá a gyári 4.4-et?
Vagy tudtok más megoldást erre? -
Kiskopika
senior tag
Nah nalam ugy fest egy wifi bug jelentkezett. 2 wifit hasznallok itthon egy 2.4 es 5 ghz et. Random eldobalja mindkettot, es nem is csatlakozik vissza. Es hiaba felejtetem el vele valamelyiket, ugyan ugy bent marad a jelszo
-
Dot
őstag
Igen másik telefonról lenne a wifik jelszavai.
Beállítás program?
Ez a "Get contect from other phone" nem hozta át.Ugyanis most 2 telefonom van, egy Samsung S3 (lollipop-pal) és az M7.
A samsungon elég sok wifi ap jelszava van meg, ezt szeretném átvinni az M7-re!Más: Mivel az s3-on lollipop van, azon nem fut a fent említett Opera Mobile Classic 12.10. Mielőtt frissíteném az M7-et 5.0-ra szeretném tudni, hogy fog-e futni az Opera normálisan.
-
no more
veterán
A wifi hozzáféréseket automatikusan visszarakja a telefon a biztonsági mentésből, ha jól emlékszem. Szinte mindent visszaállít az appok beállításain kívül (ebben irigylem az Apple usereket). Még a hátterem is újra letöltötte a telefon valahogy és beállította, az e-mailt is, mindent...
Egy factory reset után konkrétan annyi a dolgod, hogy használod a telefont tovább.
-
Dot
őstag
Hali. Aki frissített lollipop-ra az megnézné nekem, hogy az Opera mobile classic ( 12.10.ADR ) normálisan fut-e?
Illetve a régi telefonomról át lehet - e hozni az elmentett wifi hozzáféréseket? -
Pc Laca
tag
válasz
enginev3.0 #34416 üzenetére
Talán a mérete miatt
-
Szpisti
addikt
-
Kiskopika
senior tag
Azt szeretnem kerdezni, hogy ha rootolni szeretnek akkor is s-offolni kell?
Es visszaallithato e a garancia miatt? Loli mar! -
Pc Laca
tag
Sziasztok
Tervezem ,hogy veszek egy Htc one minit esetleg egy pár mondatot írnátok róla pozitív ill negatív tapasztalat.
Köszönöm
-
pedro7
tag
Alakul...
Egy oda-vissza szinkronnal átvitte a képeket is.És a telon létrehozott csoportokat is átvitte a google-ra.
A címtárban létrohozott csoportot nem engedte,mert olyan létezett állítólag ( és ott is van a telefonon ) de a gmail címtárban nem látszódik az a csoport.Úgyhogy ezt a telefonról jobban végre hajtja.Akkor a telefonban mindig egy gmail fiók címjegyzékét kell használni és megjeleníteni. És el kell felejteni a
telefon címjegyzékét.Lesz ebből valaha hátrány ?És már csak egy kérdés, hogy a csengőhangra való hivatkozást átviszi valahogy vagy az reménytelen ?
-
ferob
őstag
válasz
pedro7 #34409 üzenetére
Valószínűleg azért, mert nem olyan névjegyhez adsz hozzá képet, amelyik a címtárba tartozó névjegy lenne.
Ha mégis úgy csinálod, akkor valami nem jól működik és próbálkozhatsz az alkalmazásadatok törlésével, ami valószínű, hogy sok megoldást nem hoz, így marad a gyári beállítások visszaállítása.
De azért azt mindenképp ellenőrizd előtte, hogy a szinkronizációs beállításaid rendben vannak. -
ferob
őstag
válasz
beloadjoker #34406 üzenetére
Innen le tudod tölteni az összes gyári hátteret és valószínűleg a wallpapers_c_05.jpg lesz az, ami beats logókból van kirakva és piros-fekete átmenet van benne.
(#34407) pedro7: Ez nem biztosíték kérdése, mivel rengeteg embernek működik hibátlanul a dolog.
Azért lesz minden névjegy duplán, mert a telefonon tároltakat és a Google címtár névjegyeit is megjeleníti a telefonkönyv, mert így állítottad be.
Ha tömegesen végzel módosítást a névjegyeken, akkor azért ír ki figyelmeztetéseket, hogy elkerülhető legyen a véletlen adatvesztés.
Azt viszont nem tudom, hogy kitől hallottad mindig is, hogy a szinkronizáció problémás, mert ez hülyeség, mivel azóta használom gond nélkül, mióta androidon ilyet lehet csinálni. -
pedro7
tag
Én értem amit írsz, hogy a pc-n egyszerűbb létrehozni a csoportokat mint a telefonon.
De mi a biztosíték, hogy a pc-ről mindent szépen vissza szinkronizál, amikor fordított módon a telefonról
nem teszi fel sem a csoport beállításokat, sem a kontakt képeket.Itt valami nagy gubanc van nálam pedig próbálok a "kályhától" elindulni.
Mindig is hallottam hogy ez a google szinkronizáció milyen problémás.
Én is már neki indultam párszor, de most újra olyan helyzet van hogy tudnék kisérletezgetni
de mindig más hiba jön elő.Nincs valamilyen mennyiségi vagy méret korlát a google fióknál ?
Úgy indulok most el,hogy van egy .vcf mentésem.Felteszem a telefon címjegyzékébe.1072 db bejegyzés.
A telefon címjegyzék nem szinkronizálódott a gmail-es fiókkal, ezért a telefonon átmásolom a címjegyzéket a gmail-es címjegyzékbe és ott elindítom a szinkronizációt az üres gmail-es címjegyzébe.
És rögtön megduplázza, meg kiír hibaüzit, hogy nem pár száz bejegyzést nem tud törölni.Biztos ez a legegyszerűbb, legjobb módszer a mentés visszaállításra ?
-
beloadjoker
őstag
Hali! Volt egy gyari hatterkep meg kitkaten amit most nem talalok fekete piros atmenetes hatter volt esetleg valaki nem tudna segiteni, feltolteni, vagy adni egy letoltesi linket hozza? Hatha valaki latja maga elott azt hiszem alulrol indult a piros es felul meg fekete volt a kep
-
ferob
őstag
válasz
pedro7 #34404 üzenetére
Nem tudom máshogy leírni, hogy a gépen lépj be a címtárba, majd jelöld ki a névjegyeket és hamar megvan, ne pedig a telefonon próbálkozz ilyen mennyiségnél, valamint a képeket is szinkronizálja, elvégre írtam, hogy én így használom.
Ha a címtárba állítok be képet akkor a telefonra szinkronizálja, ha a telefonon, akkor meg fordítva, így mindig az új rendszernél az első bejelentkezés után egyből megjelenik minden. -
ferob
őstag
válasz
pedro7 #34402 üzenetére
Már elég régóta nem módosítottam a csoportokat, de ha szinkronizálás után a csoportok nem jelennek meg, akkor lépj be gépről a címtárba és egyszerűen pipáld ki a névjegyeket és hozd létre a csoportokat, így végzel pár perc alatt és utána már mindent jól fog szinkronizálni a továbbiakban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Debian GNU/Linux
- Milyen routert?
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.26. Apple jótállás
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest