-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bari81
tag
Sziasztok!
Valakinek volt már ilyen baja?
Nagyon mérges voltam mikor visszanéztem és láttam, hogy ilyen a felvétel.
Nem nagyon kameráztam soha vele, de tuti nem volt ilyen baja.Most ha beállítom HDR-re , akkor csinál csak normális felvételt. Kapni fog a HTC ügyfélszolgálat a pofájára, szerencsére még garanciális a készülék.
-
Bari81
tag
Sziasztok. írtam a HTC supportnak, mert néha lefagy a teló és csak a narancssárga led világít. Meg lekopott a beats felírat, plussz a gyári tok megkarcolta a hátsó oldalt meg a hangszórókat is. Mondta, hogy adjam le és cserélik. Azt is mondta, hogy ő elküldte a szervizeseknek az adatokat, de én is írjam le a hibákat nekik. Angolul vagy magyarul írjam?
-
Bari81
tag
3 napig nem volt a telefonon az átlátszó tok, erre nem lekopik a beatsaudio felírat, és csak a "b" betű ? Grrr...
-
Bari81
tag
Hali! Rábeszéltek a gyorsboltba egy GHOO 1A autós töltőre. Jól is működött 1 hónapig, tegnap viszont kiírta a ONE, hogy csatlakoztassak gyári töltőt mert károsodhat a telefon.. blabla, felkiáltó jelet tesz a battery ikonra, és nem tölti a telefont. Mi okozhatta ezt a jelenséget? Azóta nem tudom autóba tölteni.
-
Bari81
tag
válasz
PPeti1986 #18185 üzenetére
Működik a Morelocale 2, nemrég csináltam valakinek. A leírás jó amit a csacsi67 linkelt.
Ezt az ADB-t használd. HTC sync manager lássa a telódat és a telefonon is be legyen kapcsolava az USB hibakeresés és fejlesztő mód. Sima ügy. Ha nem sikerülne elsőre, akkor a Win-be távolítsd el az eszközöknél a készüléket, mikor újra felismeri már menni is fog. -
Bari81
tag
válasz
enginev3.0 #18136 üzenetére
Hmm ez szimpi "gsambattery" meg is vettem. Mennyire megbízhatóak ezek az adatok?
-
Bari81
tag
Ki használ SwiftKey-t? Eddig volt olyan beállítás, hogy a betűk mérete. Most nem találom sehol...
-
Bari81
tag
Ami nekem bejött a : Brando Tempered Glass és a SPIGEN átlátszó tok párosítás. így teljesen védett a telefon, a kinézete nem változik. Igényes és elegáns marad.
-
Bari81
tag
Ha GSM boltban akar valaki One-t venni, az 95% nem lesz európai piacra szánt és még az sem biztos, hogy LTE képes, (pl 801e) 140-ért... Speedshop-ba is van az olcsóbb (- 10 ezer) ami 2 év EU garis és nincs rajta magyar nyelv..., de az legalább pöpec a magyar nyelv az könnyen megoldható és ugyanott javítják mint a magyar garanciást.
-
Bari81
tag
válasz
Gulyopapa #14781 üzenetére
Hát én nem a fogásra "izgulok" fel, ez nem egy nő
Amikor megvettem a One-t , akkor a boltba is 3 dobozt bontottunk fel, mert esztétikailag hibátlant szerettem volna. És az első kettő nem volt az! Ment rá egyből fólia és ez a tok meg tökéletesen megvédi a telót, és szép is marad tőle a készülék
-
Bari81
tag
Köszi a segítséget.
-
Bari81
tag
De kedves vagy
Te biztos jobban értesz ehhez a telefonhoz, ezt nem vitatom. De azért ez erős kijelentés. Szolgáltató független. Minden tökéletesen működik, és a 4.3 is megérkezett rá. Annyi a különbség, hogy nem magyar piacra szánták. Nem a szolgáltatótól vettem, ezért ők is azt mondták, hogy be kell állítani. A 3g-től eltérő beállítást igényel.
-
Bari81
tag
Sziasztok. Valaki megtudná mondani, hogy mit állítsak be T-mobil szolgáltatónál, hogy az LTE működjön? A helpdesk-el nem jutottam előrébb. APN: internet.telekom, MCC 216, MNC30, hitelesítés tipusa: PAP, APN tipus:default Ezeket állítottam be.
-
Bari81
tag
Köszi a tanácsokat.
-
Bari81
tag
válasz
Dreamie #14501 üzenetére
Köszi! És ha nem akarok annyit fizetni? Ami nem gyártói 2év magyar garis, azzal mind lesz ilyen bibi? Akkor mindegy hol veszem meg? Igazából, ha nem lenne sérült még nem is érdekelne, mert akkor a magyar nyelvet ahogy írtad be lehet állítani, és a frissítés is megérkezik rá.
-
Bari81
tag
Aha, hát mind1, már visszacsomagoltam, meg tök kínai lett amúgy is. Vagy kicserélik normálisra, vagy visszakérem a pénzt. Nincs ötletetek honnan érdemes venni ?
-
Bari81
tag
ujgsm - 1+1 év garis, elvileg megbízható bolt
S/N számból nem lehet megtudni hova szánták? Nemtudom a CID számot hol tudom megnézni.
-
Bari81
tag
Hi! Megrendeltem a telót. Megérkezett, szoftverfrissítéssel kezdtem, megtörtént, majd nyomtam egy gyári beállítás visszaállítását, mert szerettem volna elölről én beállítani (már furcsáltam azt is, hogy egyből a lezárt képernyő fogadott mikor elsőre bekapcsoltam) Erre Kínai lett minden
azt hozzáteszem, hogy a hátlap sem volt makulátlan, az ezüst csík egy kis részen sérült. Holnap küldöm is vissza. Európai piacra szánt készüléknél normális, ha kínai a szöveg?
-
Bari81
tag
Sziasztok! Most készülök lecserélni a One X-emet One-ra. Hol érdemes megvenni? Mire érdemes figyelni? Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- RAM topik
- Android szakmai topik
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest