- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztrofotózás
- Autóhifi
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
Helmoras #34799 üzenetére
A probléma oka a keletkezett hő elégtelen elvezetése, ami az STMicroelectronics által gyártott ST VD6869 modulokat érinti, így a legtöbb készüléknél jelentkezik, de ezeket az OmniVision által gyártott OV4688 modulra cserélik a szervizben, ami az M8 telefonokban is megtalálható és már mentes az ilyen problémától.
Azt, hogy a te készülékedben melyik modul van, úgy tudod ellenőrizni, hogy megnyitod egy fájlkezelővel a /sys/android_camera/sensor fájlt, amiből egyértelműen kiderül.
-
ferob
őstag
Igazából a kamera modulnál jelentkező probléma egy olyan tervezési hiba, amit ők is elismernek, így ha esetleg látták is, hogy már volt nyitva a bootloader, akkor is gond nélkül cserélték a modult, mert előzőleg a készülék rendelkezett hivatalos garanciával, ami még az adott napig is érvényben lett volna.
Az S-OFF a Security OFF rövidítése.
-
toeki
senior tag
szerviz:
Múlthét szerdán adtam le a one-omat liluló kamerahibával (most fog lejárni a 2 év gari és még pont belefér).
A telefont anno htcdev-en nyitottam, majd moonshine soft-off. Gariba leadás előtt a telefont visszaállitottam gyáriállapotra (mégegyszer kösz Ferob kollégának a fórumos segitséget), majd bevittem a blahán a smartshopba.
Tegnap hivtak, hogy készen van - kicsit több mint egy hét volt az átfutás. Ma felvettem, külsőleg olyan mint volt (karcos , bulisérüléses), kamerát cserélték, illesztési hiba nem volt és nem is lett.Szerintem gyorsak voltak, jól dolgoztak és sz*rtak rá h htcdeven nyitva volt!
-
Nuada herceg
őstag
válasz
kdennis #34795 üzenetére
Meg is isszák most a levét szerintem!
Az M8-al mellé nyúltak kicsit. M7 sokkal szebb volt, M8 felvette a szappantartós formát.
De oké, szépíteni, tökéletesíteni akarták az előző modellt. Érthető, melyik cég ne tenné.Na de az M9-el ez már szemtelenség! M8 nem sikerült olyan jól, ezt ők is látták, akkor inkább visszatérünk kicsit az M7-re címszóval. Ez most bukta sajnos.
Szép ez a modell, meg jó is, de unalmas... Nem lehet az embereknek ugyanazt "lenyomni" a torkán harmadjára is.
A samsung is megpróbálta ezt éveken át, pedig jóval nagyobb cég, sokkal nagyobb marketing kampányra volt képes és úgy sem sikerült nekik. Ők most léptek, ügyesek voltak, ennyi!Én nagyon szemezgetek az S6-al. Nem az edge, csak a sima. Ősszel lehet be is ruházok egyre. Csak az a kurva táccsvíz ne lenne rajta.
-
kdennis
aktív tag
Távozik a HTC egyik vezető dizájnere
Nekem erről az egészről a Séf (Chef) c. film jut eszembe amikor Jon Favreau szeretne valami még újabbat alkotni, de a seggfej főnöke nem engedi, mert a JÓL MEGSZOKOTT vonalat követjük mert az eddig BEVÁLT. Talán ez lehet az oka annak hogy nem történ olyan drasztikus változás. -
toeki
senior tag
válasz
Tiger. #34790 üzenetére
értelmezz és láss a mondatok mögé...
Mivel a htc-nél nem jött lényegi újitás design tekintetében (igen az m7 designja gyönyörű csak ezt bámuljuk 2 éve gyakorlati ráncfelvarrás nélkül), ezért döntött úgy enginev3.0 hogy egy számára újdonságnak ható telefonra vált...szerk:
az előző hozzászólásban levő koncept pl ütött volna... azonnali musthave! -
Tiger.
nagyúr
válasz
enginev3.0 #34787 üzenetére
Nem teljesen értelek 8 magos cpu 3gb ram jó kamera sztereó hangszórók, mi kellet volna még?
-
enginev3.0
félisten
-
kdennis
aktív tag
válasz
enginev3.0 #34761 üzenetére
Pff...
Ez gyenge ok hogy M9 miatt...
-
Bounty
tag
Újabb bug, amit már nem egyszer csinált a teló. Nekem egyes szinten van a képernyő fényereje folyamatosan, de néha mintha felerősödne, ezért újra beállítom és lehet látni, hogy valóban erősebb volt. Kb, a második szintnek megfelelő fényerőre áll be magától. Egyelőre nem zavaró annyira és persze lehet, hogy egyedi.
-
Dot
őstag
De akkor frissítés előtt miért volt jó??
pl, direkt a lakásba elindítottam a zenét, számot váltottam, hogy wifin töltse le, majd elindultam és addig szólt megállás nélkül amíg ki nem kapcsoltam!Nincs bekapcsolva semmilyen energiatakarékos funkció tudtommal. 24/7be be van kapcsolva a wifi és a mobilnet.
-
Sh4rk
aktív tag
Nálam is ezt csinálja a spotify, de ezt megtette, motorola Moto G-n is, és kisebb androidon, is.
Idő kell neki mire átáll. Ha wifin indítottad a számot onnan játsza, ha 3/4g-n akkor onnan. Nem vált a kapcsolatok közt... Ha kiérsz a szabadba, akkor még a spotify nem reagál az újra felvett kapcsolatra. Ezért idő kell mire újra eléri a számokat. Ez nem a lolli hibája ez mindig is így volt...
tehát mikor indulok wifi off, spoti elindít, liftben elmegy a térerő, szám az utcán újra indul, de kell egy kis idő.
Ennyi ez nem az android nyűgje, de nyugodtan vissza teheted, ez nem fog válzozni lolli előtt is ezt csinálta az m7-en is... -
Sheepczx
tag
az hogy kis idő után leugrik a wifiröl beállitás kérdése (valami ilyesmi volt a neve régen hogy wifi alvás irányelve, a wifi speciális beállitások alatt, ezt mindigre kell rakni és akkor nem lép le a wifiről)
A jelszavadat meg a chrome is megjegyzi!
Ha ennek ellenére is 4.4.2 kell akkor majd valami linkel egy leirást! -
Dot
őstag
válasz
no more #34769 üzenetére
Imádom, szinte csak azt hallgatok!
Illetve hallgatnék! Tegnap mentem el otthonról és elindítottam még a lakásba a zenét. Majd a liftbe leállt a zene a közepénél. (gondolom megszakadt a wifi) De ennek nem szabana, hogy köze legyen a lejátszáshoz, mert én úgy vettem észre, hogy mindig amikor eludul egy zene, letölti az egészet és lejátsza. Szóval ha megszakad a wifi a számot még végig kell, hogy játsza.( oké a liftben lehet nincs mobilnet )
Kiérek a ház elé, megnyomom a play-t, semmi.... oké, bezár, elindít, letölti a számot mobilnetről.
10 sec eltelik megáll a zene... ránézek telóra, visszacsatlakozott a wifimre, jó nemgond elindít(spotfy bezár, majd újra elindít....) megyek kiérek a wifim körzetéből. Zene leáll.. szóval elhatároztam, hogy hétvégén visszarakom a 4.4-et. Persze hazafele ismét eljátszotta ezt...Amúgy azt is észrevettem, hogy a wifi-re elég sokára kapcsolódik, mármint bent vagyok a körébe, csak kis idő elteltével csatlakozik... otthon és melóhelyen is ha sokat nem nyólok a telefonhoz, lecsatlakozik a wifiről...
Mikor használnám, ugye kapásból mobilnetezni kezd, majd érzékel, ja van wifi!!!
Na most ez melóhelyen csak azért gáz, mert bejelentkezős a dolog, azóval rendszerint újra kell authentikálnom. Ezért is volt jó az opera, mert az megjegyezte a jelszavalm.Szóval szeretnék kéri egy leírást, hogy kell visszarakni a gyári 4.4.2-t! Tehát ez S-off meg az Unlock dolog.. Ha ezzel ugrik a gari, akkor már rootolni is szeretném!
-
Juliuska
senior tag
válasz
enginev3.0 #34761 üzenetére
Személy szerint, sajnálom a döntésedet: szerintem, adhattál volna esélyt az M9-nek is legalább egy személyes mustra erejéig, mielőtt belevágsz az ájfónos projektedbe... persze jóféle telefonnak tartom azt is -> kiváló anyagok, remek összeszerelés, stb. de - én úgy látom - azért nem ér fel a hTc anyagválasztásához (itt egy videó) Mindettől függetlenül, sok együtt töltött örömteli órát kívánok az új telódhoz.
Más:
márc. 26-án kaptunk egy kis szervizcsomagocskát, mely a play-ről tölthető le -> pict, pict. Ennek működéséhez újra kell indítani a telót. -
Greg-77
aktív tag
-
jeni
félisten
azért kíváncsi lennék,hogy ez a hiba jelleg garanciális-e vagy sem? ugyanis rendeltetésszerű használat során ha így eltörik,letörik az gyári hibának minősül.
ugyanis ez egyértelműen tervezési hiba.
ugyanis az USB csatlakozásnál a töltésre helyezésnél a vékonyabbik része felé esik a lengő micro USB csatlakozó ahol a fémkarmantyú van. véleményem szerint az sérti fel,koptatja el a műanyag rész a telón ott ahol a legvékonyabb a része. -
ferob
őstag
válasz
Bounty #34764 üzenetére
Mint az előzőekben említettem, S-OFF nélkül nem lehetséges a firmware downgrade, így mivel az S-OFF hivatalosan nem létezik, csak a bootloader nyitás, ezért egy átlagos felhasználó nem is tudná azt módosítani.
Tehát a lényeg, hogy ahhoz frissítés után nem is tudnál nyúlni, de ha tudsz is az S-OFF miatt, akkor sem kell.(#34766) Dot: Csak annyit tudok tanácsolni, hogy töröld az alkalmazás adatait vagy egyből próbáld meg újra feltelepíteni.
-
steeel35
tag
Hétfő óta van m7-em, használtan jutottam hozzá, 5.0.2 Lolli, de nálam minden működik.
-
-
Dot
őstag
Ahogy látom sokaknak gondja van a 5.0-val
Én csak azt nem értem miért nem engedi a gyártó visszarakni a 4.4-et? miért erőlteti az 5.0??
Oké, mert az újabb ezért biztonságosabb, meg sok-sok $ ölt bele... De hát ha sz@r?!Opera 12.10: telepítés után elindult, futott szépen, majd többet nem indult el. (igen... out of support, nem biztonságos, ne használjam)
Spotify(legfrissebb verzió play automatán frissíti): elindítom hallgatom, jó. Eltelik kis idő, újra szeretném hallgatni, rábökök a play-re de nem indul, pause jel lesz, de nem játszik le semmit. ki kell lőni a "feladatkezelőbe" majd újra elindítani és akkor jó megint egy darabig...
-
enginev3.0
félisten
Na srácok, jó volt szép volt, ideje volt váltani
m9 közel sem hozta az elvártat, szóval a mai napon vásároltam egy iPhone 6-ot, remélem minden rendben lesz, és meg leszek elégedve a HTC után
Természetesen továbbra is HTC Fan!! és reméljük még találkozunk valami HTC telefon alatt
-
ferob
őstag
Ha annyira eltérően halk, hogy semmit nem hallani, akkor sajnos hardveres hiba lesz, amit érdemes megjavíttatni, míg lehet.
Persze megpróbálhatsz lefuttatni egy RUU-t, de ebben az esetben nem valószínű, hogy bármilyen változást hoz.(#34756) Bounty: Minden OTA vagy RUU csomagban van egy firmware.zip, ami tartalmazza többek között a telefon részeinek vezérléséhez szükséges dolgokat (pl. radio, infravörös, érintőpanel stb.), ezért ezt nem árt frissíteni, ha valaki custom ROM-ot használ, mivel sok dolgot javítottak frissítésről frissítésre.
-
Sh4rk
aktív tag
ferob Bácsi:
Van ötleted esetleg?
Lolli óta nagyon halk a fül hangszóróm. Szinte semmit sem hallok.
FR már volt, semmit nem vettem vissza a meglévő appokból, de valamiért nem akarja az igazat.
RUU telepítés segíthet?Jah ami kimaradt az az, hogy a telo teljesen zárt, vodafonos, de lassan lejár a gari, ezért lenne érdekes ez a kérdés..
Köszönöm előre is..
ÜDv
Sh4rk -
ferob
őstag
Az a baj, hogy nem érted a lényeget, mert egy telefon gyártója nem felelős azért, főleg nem garanciálisan, hogy egy tőlük teljesen független és általad letöltött, majd használni kívánt, harmadik féltől származó alkalmazás nem működik még a Lollipop rendszerrel, mert a fejlesztője nem frissítette.
A menüben való megakadás sem tartozik a garanciális kérdések közé, de a gyári beállítások visszaállítása biztos orvosolja, mert sok másik embernél nincs ilyen gond, de még nálam se, mert direkt újra megnéztem.Ilyen dolgok miatt semmit nem fognak neked csinálni, maximum lefuttatnak rajta egy RUU-t, amit te is meg tudsz otthon tenni, de ettől semmi nem változik, mert ugyanazt fogod kapni.
Melyik az a két alkalmazás, ami nem megy a jelenlegi rendszerrel, de te használni szeretnéd?
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
no more #34746 üzenetére
Nekem kb 2 napja kezdte el azt hogy pl : megy a böngésző , a zene meg a BBM . Elindítom a zenét ( lolli óta már azt is csak 2-3 másodperc múlva indítja el miután rányomtam sőt ha csak számot váltok arra is kell kb 1-2 másodpercet várni KK alatt egyből indult , gyári zenelejátszó) , böngészőben (gyári) olvasok valamit ( csupán egy oldal megnyitva) kapok üzit , megnézem aztán vissza böngésző , kb 3 másodpercig befagy a kép aztán újra tölti az oldalt. Próbáltam alkalmazás váltóval próbáltam úgy is hogy házikó és főképernyőről de akkor is ugyan ez. Szabad ram általában 1 giga. Kezd már kicsit idegesíteni
-
ferob
őstag
Az egy pénteki nap volt, így már csak az azt követő héten küldték el javítani, szóval várhatóan hamarosan visszaér.
A HTC is fényképet szokott kérni az esetleges viták elkerülése érdekében, szóval ha előtte nem volt ott a repedés, akkor a kép tökéletesen elég ahhoz, hogy megjavítsák.
Persze arra szükség van, hogy a kép megfelelően beazonosítható legyen (EXIF adatok).Másnak is tanácsolom, hogy a készülék szervizbe küldése előtt készítsen fotókat, mert soha nem tudni, hogy szükség lesz-e rá.
-
jeni
félisten
várom,hogy a VSP Data a cseh javító cég mit csinál majd a telómmal?
03.13-án adtam le ismét az előző nap átvétele után (az USB csatlakozónál a műanyag rész sérüléssel) amúgy fotóval szemléltettem,hogy az első leadáskor készült fotók alapján nem volt ott sérülés.
kíváncsi vagyok arra,hogy karcmentesen kapom majd vissza és cserélik majd a középső műanyag keretet?
ha ennyi ideig van ott akkor nyilván alkatrészre várnak (keret csere) -
ferob
őstag
Az asztalt azt bizony ütheted, mert a TeleMax csak logisztikai partner a szervizelés folyamatában, mivel csak a továbbítást végzik, sőt Székesfehérváron a TeleMax-nak külön saját partnere van (Mobil Világ GSM F-concept Kft. 8000 Székesfehérvár, Távirda u. 14.), aki hozzájuk továbbítja a készüléket, hogy a központból a VSP Data-hoz eljusson Csehországba.
Így, ha te bármit megbeszélsz a Mobil Világban, akkor az, ha el is jut a TeleMax központba, hogy mit szeretnél, a VSP Data-hoz már biztos nem fog, főleg mivel a technikus, aki javítja a készüléket, az a legkevésbé se fog erről bármit is tudni, sőt az még hozzá se lett véve a dologhoz, hogy maga a tény, hogy neked nem tetszik a szoftver, egyáltalán nem a garanciális javítás kereteibe tartozik.
-
no more
veterán
Másnak is feltűnt, hogy sokkal sűrűbben töltenek újra az appok, mint KitKat alatt? De ilyen tök érdekes, random időben egyszer csak újratölt ez, meg az.
-
Sheepczx
tag
Furcsa jelenséget tapasztalok mostanában, egy bizonyos utvonalon szoktam sétálni\kocogni és ezt edomondoval trackingelem és mostanában eldobálja a gps jelet, de ugy hogy a 4 km-ből csak 1km-et rögzit a progi és természetesen előtte nem volt ilyen. plusz egy park közepén megállok és az edomondo folyton jelez hogy elvesztette megtalálta a gps jelet másodpercenként, olyan helyen ahol még egy fa sincs, nem hogy házak.
Másik: a mobilnetet is eldobálja ugy hogy vissza se jön addig amig ki-be nem kapcsolom a netet, de akkor egyből van kapcsolat. az ide tartozó érdekes jelenség hogy a tethering néha csak gondolkozik orókat és nem kapcsol be.
Ezeket lehet valahogy orvosolni, vagy ilyen random dolgokkal lehet gariztatni?
Gyári lollim van FR nélkül.
Köszi
-
ferob
őstag
A Security OFF flag megléte esetén a telefon összes partíciója írható lesz, így többek között nem kell külön felrakni a kernelt egy ROM-nál se, mert telepítés közben megtörténik, valamint akár régebbi vagy újabb verziójú firmware csomagot vagy annak bármely részét fel lehet rakni, akár aláírás nélkül és a bootloader visszazárása sem szükséges, viszont ez nem a custom ROM-ot jelenti, abból bármikor felrakható másik.
Az S-OFF egyben nyitja is a bootloader-t és a firmware flash-elések kapcsán figyelni kell arra, hogy egyszerre csak egy főverziót ugorjon az ember, mert könnyen tönkre lehet tenni a készüléket, ha nem így történik, de ha az ember mindig frissít, amikor van újabb, akkor ez elkerülhető és nem kell figyelni.Az *** UNLOCKED *** a bootloader állapotát jelenti és nem a hálózati zár meglétére vagy annak hiányára utal, így nyitott bootloader esetén is lehet másik, akár régebbi ROM-ot felrakni, de a kernelt külön kell telepíteni és csak a HTC által aláírt firmware csomagot lehet ebben az esetben felrakni a bootloader visszazárása után, valamint régebbi felrakására nincs lehetőség, viszont bármikor fel lehet rakni akár régebbi custom ROM-ot.
Adott esetben a későbbiekben egy RUU lefuttatásához legalább régebbi vagy egyező verziójú firmware kell legyen a készüléken, különben nem alkalmazható, ezért ha a jövőben nem lesz elérhető frissebb RUU, akkor ebben az esetben ilyen lehetőség nem lesz elérhető.Végeredményben érdemes megcsinálni az S-OFF-ot, de körültekintően kell bármit felrakni a készülékre, mivel az összes partíció írható lesz, így akár egy nem a készülékre való ROM felrakása azt is eredményezheti, hogy rossz partíción kerül valami felülírásra és szintén tönkremegy a készülék.
-
Bounty
tag
Szerintem csak simán rájöttek, hogy nem biztos, hogy jó az ha torzit teljes hangerőn. Nekem így jobban tetszik.
-
Sheepczx
tag
Azthiszem megvan az új tipushiba...
-
Badboys
őstag
Tegnap este meg rökönyödve vettem észre,hogy ki írta nincs sim kártya. Azt sem tudom mikor szállt el a hálózatról mivel a szokásos bekapcsolási dallam is elmaradt. KB 30 percet Skypoltam mikor automatikusan fölugrott a pinkód panel. Lassan 2 éves,de ilyen sosem fordult elő a 2 év alatt. Remélem ez nem fog általánossá válni. Júniusban lesz 2 éves kamerával és hangszóró rácsok cseréjével kellene gariztatni. Nem tudja esetleg valaki,hogy akksi cserét lehet e kérni és cserélik is vagy az már felejtős? Sajnos az M9 nem hozza azt ami elvárható lenne így szvsz. marad az M7 csak jó lenne,ha javítanának még így utoljára.
-
GyureX
tag
Nekem is visszajött egy ideje szervizből. Kamerát kicserélték, hangerő gomb is új, meg még pár dolgot a belsejében a lista alapján. Sajnos a házat nem.
Viszont ugyanúgy s-off, mint előtte.
Ház sajna a régi, de legalább van sense7.
Egy kérdés. Ha egyszer úgy gondolom, hogy szeretnék házat cseréltetni, mennyibe kerülhet? Mivel az m9-ben a várakozásaim ellenére csalódtam, nem akarom lecserélni még egy jó darabig, de megérdemelne egy új borítást, hogy ismét makulátlan legyen.
-
ferob
őstag
válasz
Tiger. #34726 üzenetére
Nem akarom hosszúra húzni a dolgot, de eddig kettőtökön kívül senki más nem jelezte sehol, még az XDA-n se írtak róla, sőt amikor először említetted én kipróbáltam és ugyanúgy működik, szóval ilyen hiba nincs az új verzióval.
Ha nem tömődtek el a furatok és nem hardveres probléma, akkor a készülékeden lévő dolgokkal van gond.
Mi több, egymás után többször tényként állítod a problémák meglétét, de még csak nem is gyári ROM-ot használsz, így mivel erre külön ki sem térsz, a később idetévedő embereket vezeted félre. -
Tiger.
nagyúr
válasz
Ununqatrium #34717 üzenetére
Ha hivnak hiába van beállitva a hangerő ahhoz képest elég halk, és a zseb mód sem erősödik annyira mint régebben.
-
B@ldrick
aktív tag
válasz
no more #34720 üzenetére
Cellakészenlét nem akad be? Nemrég jött vissza kamerajavításból de már lollival. Ahogy a főzötteknél volt itt is elkezd fogyasztani valamelyik hívás után. Egyébként nem vagyok megelégedve a munkájukkal: eddig nem kopott a beats de ők lekoptattak belőle, hangszórórács illesztés most a másik irányba csúszott el picit, eddig volt valami nyomáspontja a bekapcsgombnak, már az sincs.
-
no more
veterán
válasz
Nekem Lolli óta nem volt kikapcsolva a telefonom... Semmi bajom sincs vele, csak az ébresztés volt, amit azóta javítottak. Egy FR-t tolj és utána semmi bajod sem lesz a telefonoddal!
-
ferob
őstag
válasz
szegto #34716 üzenetére
Én már egy ideje használok Sense 7 alapot és jobban tetszik sokkal, mint a régi.
Ha ki akarod próbálni, akkor a NuSenSeveN ROM-ot érdemes, mert az nem csak pár Sense 7 apk egy régi ROM-on, mint a többi esetben, hanem az M9-ről portolt változat, de ha rám hallgatsz, akkor vársz még pár napot, mert időközben frissült az M9 is, ezért lesz újabb verzió.
-
szegto
senior tag
válasz
Azigen
Mégis mi a xar konkrétan?
Laggolás abszolút nincs nálam, vszin nálad lehet a gond.FR volt?
-
Ununqatrium
aktív tag
Hello.
Másnak is feltűnt, hogy Lollival halkabban szól a telefon? Zenelejátszóból nem, csupán akkor, ha hívnak. Ugyanolyan hangerőn van, mint KitKat-tel volt, de mégis sokkal, de sokkal halkabbnak tűnik. Zenelejátszóból szól, mint állat. Van másnál is ilyen?
Pár napja művelt egy olyat a telefonom, hogy 15 perc alatt kétszer is újraindult. Kikacsoltam pár percre, majd be. Befostam, de azóta meg jó. Lehetett ez rendszerhiba? Remélem, hogy nem valami hardver b*szakodik.
Mellesleg egy kalap szar ez a Lolli, kezdhetnének vele valamit. Ez a telefon a büdös életben nem laggolt, de amióta ez a fos rendszer fent van, mindenhol apró laggokat látok. Néha másodpercekre elgondolkodik a telefon, ami nem alkalmazások betöltésekor történik. Kezd felbosszantani.
-
szegto
senior tag
Valaki itt próbálta már vmelyik Sense 7 romot?
Tapasztalatok?
Egyelőre még S-ON van nálam, kecsegtető az S-OFF, már csak fél év gari van a telóra, csak nem lesz már baja. -
clubcore
csendes tag
-
ferob
őstag
válasz
clubcore #34710 üzenetére
Mi baja van a mikrofonnak?
Régebbi firmware esetén lehetnek problémák telefonálás közben, de ha custom ROM van rajta, akkor bármi egyéb más miatt is.
Első körben takarítsd ki a mikrofon nyílását, majd futtass le egy RUU-t és frissítsd fel a rendszert és a firmware-t, ha valamely régebbivel tennéd, majd próbáld ki újra, hogy működik-e.Ha találsz olyan szerviznek nevezett helyet, ahol hajlandóak elvállalni, akkor az csak a hozzá nem értés miatt lesz és egyáltalán nem ajánlott, mivel csak rosszabb állapotban fogod visszakapni a készüléket, mert nehéz megbontani, így ha valóban a fentiek elvégzése után is hardveres hibáról van szó, akkor csak a hivatalos módszer tud használható megoldással szolgálni.
-
clubcore
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi az offéert de lenne egy gyors kérdésem. Tegnap hozzam került egy m7, viszont a mikrofonnak baja van.
Van itt valami szaki aki tudna ebben segíteni ? Vagy aki mar futott ezzel köröket egy két infot (bolt,szerviz) írhatna, ahol meg tudjak csinálni. Gari mar nincs,Köszi előre is -
Derrewyn
senior tag
-
steeel35
tag
Délután 3 óta használom a telefont, tényleg nem lehet letenni...
-
izsmen
tag
Sziasztok.
A HTC óra frissult. Újabb javítás az ebresztesre? 😄
-
Helmoras
őstag
Sziasztok!
Úgy néz ki holnap lehetőségem lesz jó áron hozzájutni eme csodához, 3 darab lesz előttem amelyek közül választhatok, 8-16-ig több készülék mellett ezeket is tesztelhetem munka közben, miket érdemes lefuttatni teszt gyanánt? mire érdemes odafigyelni?(jellegzetes hibák az összefoglalón kívül?)
Köszönöm előre is a választ!
-
Nuada herceg
őstag
válasz
no more #34697 üzenetére
Tekintve hogy M7, vagyis lassan közel 2 éves aksi, igen jó adatok ezek.
Ha teljesen feltöltesz 1 telefonaksit, kiveszed a telóból és leteszed a szekrényre, 1 hónap múlva kb. 3/4-énél lesz. 3 óra alatt 2 % merülés, hát annak én is örülnék. Attól hogy a kijelző nincs feloldva, attól a telefon még üzemben van. Fut rajta az Android. Ez mind erőforrást igényel.
Az 1 óra alatt meg 10%. Zenehallgatás, messenger meg facebook...
Nem is értem miért képezik ezek mind 1 panasz alapját.Inkább dicséretnek kéne lennie a telefon felé.
-
steeel35
tag
Csatlakozom a csoporthoz!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hyundai, Kia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Béta iOS-t használók topikja
- Goddess of Victory:Nikke
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Total Commander
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest