- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi hangfal építés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
i400
senior tag
Másnál is az alap témával kék a Blinkfeed háttere? Csak azt nem lehet valahol változtatni?!
-
no more
veterán
válasz
Lexus sc #34994 üzenetére
Egyedül az ébresztő szórakozott, ahogy Nazara kolléga írta, de jött egy frissítés rá és azóta semmi baj. Nálunk memory leak sincs #fuckgoogle, nem lassul be, nem indulgat újra, nem fagy le (be is b*na egy HTC lefagyna). Lolli óta egyszer volt kikapcsolva a telefonom, amikor megkaptuk a Sense 7 témázást és lockscreen-t. Akkor kért egy restartot. Nyugodtan felrakhatod!
(#34995) Nazara: +1! Lolli telepítése után azonnal egy FR, hogy csak a friss új rendszered legyen és voilá (biztonsági mentésből szinte mindent visszállít a telefon)!
-
-
Nazara
őstag
válasz
madgie #34990 üzenetére
Kikapcsolás előtt némitsd, akkor elvileg szerintem nem fog.
(#34989) ferob: Lehet, de mivel a HTC szolgáltatása megszűnik április 30.-án, kell egy ingyenes alternativa, azért 2500 Ft-t nem hiszem, hogy sokan kipengetnének egy alkalmanként használt appért.
(Habár speciel azt se tudom, hogy mit jelent pontosan a szolgáltatás megszűnése - eltűnik az egész alkalmazás, vagy csak a TV-műsor ajánló része, de továbbra is lehet távirányitóként használni?(#34991) Lexus sc: Én nem bántam meg, hogy feltettem, a telefon villámgyors, nem merül jobban mint a KitKatnél, és nálam nagyobb bug sincs (az ébresztő rakoncátlankodott eleinte, nem tudom, hogy javitották-e azóta?)
-
Lexus sc
tag
Sziasztok!
Összességében megéri feltenni a lollipoppot? -
madgie
titán
Köszi mindkettőtöknek, előbb az ingyenes appra lesek rá, aztán majd meglátjuk
szerk: más téma: mindenképpen zenél bekapcsoláskor a One? Elég idegesítő egy rebootnál, mikor az asszony már húzza mellettem a lóbőrt
-
ferob
őstag
válasz
madgie #34987 üzenetére
Jó a gyári alkalmazás is, de elég limitált a lehetőségek köre, így én magam több dologra is ezt használom helyette, de még sose futottam olyanba, hogy valamit ne tudjak vele megoldani.
(#34988) Nazara: Szerintem a Peel Smart alkalmazással is ugyanolyan korlátozottak a lehetőségek, sőt bizonyos funkcióit mindenáron erőlteti, akkor is, ha nem akarod, valamint eléggé az ellipszis logós gyártó felé orientálódnak, ami a kinézeten is meglátszik.
-
madgie
titán
Hm, nem hittem volna, hogy egy Logitech Harmony mellett egyáltalán ki fogom próbálni a táviranyítót a One-ban, de egész jó móka. Mindössze egy kérdésem lenne: ez most tényleg be van betonozva az erősítő-tévé-settopbox trióra? Mert az első kettő az OK, de nekem médialejátszó van az erősítő/tévé között és tök jó lenne, ha legalább a play/pause, a vissza és a négyirányú gombok működnének. Próbáltam egyéni gombokként definiálni őket, de elég random a dolog, a négyirányú menne, a play pl soha, a pause-t látja, de nem működik
Szóval ez ilyen, nézzek valami 3rd party programot mellé, hátha? Van ugyan a Popcorn Hournak app-ja, tehát az megoldható, hogy a gyári TV program és aközött váltsak, de hát az elég macera, akkor már tényleg egyszerűbb elővenni a Logi Harmony-t.
-
jeni
félisten
-
kdennis
aktív tag
Nekem eddig a lezárási képernyőn ott voltak a naptári események és most már a Lollipop óta nincs. Nem lehet ezt valahogy vissza kapcsolni?
-
Dot
őstag
Mennyi idő egy átlagos gariztatás?
Leadástól, míg szólnak hogy lehet menni érte. -
jeni
félisten
Hello
Besszarás!
Harmadjára csak kicserélték a HTC műanyag házat. Le a kalappal a szerviz előtt. -
madgie
titán
Üdv az ittenieknek, beköszönnék, nálam landolt enginev3.0 fórumtárs One-ja
A bekapcsológomb pozícióját még szokni kell, a többi része nagyon kézre áll eddig (soha nem volt még HTC telefonom).
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Pr3ciSioN #34974 üzenetére
Igen ez van letoltve. Ideig-oraig megy aztan nem erzekel tovabb sehogy. Korabban mukodott ez az app most teljesen megbizhatatlan.
Ha a kijelzo be van kapcsolva (lezart modba is akar) mukodik, vagy ha tolton van kikapcsolt kijelzoval is. De nem szeretnem feleslegesen toltogetni ha nem muszaly! -
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Kiskopika #34970 üzenetére
Én úgy tudom ( bár lehet rosszul) , hogy belehet úgy is "tanítani" hogy 3x egymás után azt mondod hogy : Hey Google vagy Ok Google akkor is működik.
Ferob jövő héten adom le szervizbe a telefonomat ( kamera lilulás meg mikrofon ) de mostanában iszonyatosan melegszik meg egyre rosszabb az akksija és ha én ezt is feltüntetem akkor a beépített teszttel ellenőrzik? Service code --> Battery test ? mert azzal 1 óra alatt "csak
" 71 % -ra esett a töltöttsége.
-
Kiskopika
senior tag
Gyari lollin van lehetoseg kikapcsolt kijelzovel a Google now hasznalni? Ha toltore van dugva mukodik, de ha nincs rajta is szeretnem.
-
Sheepczx
tag
válasz
enginev3.0 #34961 üzenetére
ennek a kipróbálása folyamatban van!
-
no more
veterán
A múltkori Blinkfeed frissítés óta megszűntek az újratöltések!
Egy témának mi köze a RAM-hoz? Vagy lehet, hogy a frissítés utáni újraindulás miatt lett ilyen a telefon? Szóval pár hét és megint elkezd mindent újratölteni?
-
Badboys
őstag
Ma elküldtem a telefont gariztatni kamera lilulással. Mindenképp beszélni szeretnék a HTC ügyfélszolgálattal ehhez kérnék segítséget aki tudja a telefonszámot meg köszönném. Jobban odafigyelnek,ha jelzem a hibákat? Vagy le sem sz@rják?
-
Dot
őstag
Ma visszavittem a telefonom gariztatni, mert zavart, hogy nagyon sokszor ledobálta a wifit!
Meg mondtam a kamerát is, hogy a lilulós fajta van benne!
Kicsit furán néztek mikor mondtam, hogy nincs garim, meg számlám.
Remélem visszarakják a régi romot, meg megcsinálják a kamerát! -
Sheepczx
tag
Bocs. Nem válasz akart lenni...
-
Sheepczx
tag
Sziasztok!
Az mitöl lehet hogy tegnap 5kor felraktam a telefonom tölteni 7kor még azt irta hogy 5 óra van hátra ahhoz hogy feltöltsön, reggel pedig 99%on fogadott. Elmentem 10 percre itthonról maradt 99%on, adtam neki egy restartot leesett 85%ra, felraktam töltöre azonnal 99% lett és azóta is 99%.
FR-tkb 1,5-2 hete csináltam, akkor visszajöttek azok a programok amiket már 1000 éve használok és nem telepitettem semmi újat.
Ötlet?
-
ferob
őstag
A régebbi szoftververzióknál működött a temproot, viszont sajnos újabb rendszeren már nincs működő megoldás erre, így ki kell nyitni a HTCDev-en kresztül a bootloader-t, aminek sajnos nyoma marad.
Ezek után le tudod futtatni a SunShine-t és működni is fog, majd utána bármikor vissza is tudod állítani a gyári *** LOCKED *** állapotra.De mivel nyoma marad a rendszerben, hogy nyitottad a bootloader-t, ami elvileg a garancia elvesztését jelenti, ezért ami teljesen biztos, az az, hogy ha bármi olyan problémád van, amihez fel kell hívd a HTC ügyfélszolgálatát, akkor az nem fog működni, mert egyből megmondják, hogy nyitottad és nincs garancia.
Van a dolognak egy másik része, ami csak a szerencsén múlik, de ha csak simán leadod javításra a telefont és a szervizben nem ellenőrzik, hanem csak a telefon bootloader-ét nézik, akkor átcsúszik és megjavítják, de ezzel igen kevesen próbálkoznak és mivel többnyire a szerencsén múlik, ezért rád van bízva, hogy miként jársz el.
(#34955) Szakiii: Menj a beállításokba és ott a névjegyen belül lesz a szoftverfrissítés, nyomj rá és fel fogja ajánlani az új verziót.
-
HaZse
őstag
Tudom, hogy nem nekem szólt direktbe, de én is kérdeznék párat.
Szóval letöltőttem az általad említett .apk filet már korábban.
Ha jól veszem ki az írásodból, akkor ezzel a módszerrel lesz S-OFF és unlock bootloader, amit egy szervízelési célból ismét vissza lehet zárni és a szervízben semmit sem vesznek észre, csak annyi lesz a külnbség, hogy a telefon S-OFF lesz.
Jól értem?
A másik, ha a fenti műveletet megcsinálom, akkor a jelenlegi 5.02-ról egy RUU 4.4.4-es rá tudok tenni a telefonra. (Xposed mod miatt).
-
ferob
őstag
válasz
Szakiii #34950 üzenetére
Pontosítom magam utólag, hátha valaki egyszer ezt később olvassa, GPE variánsnál a bootloader fekete, szóval más ne fehér képernyőt várjon.
Nos a helyzet az, hogy a teljesen gyári Sense állapothoz, ami frissítést is tud alkalmazni, ahhoz nyitni kell a bootloader-t és az S-OFF is szükséges, de az 25 dollár és a fizetés az alkalmazáson keresztül történik PayPal-on át, viszont innen tudod letölteni a legfrissebb SunShine-t, ami kell az S-OFF állapothoz.
Ha sikerült a művelet, akkor pár apró szükséges lépés elvégzése után tudok adni egy friss Lollipop RUU-t, amit alkalmazva készen is lennél.Ha a fenti megoldás számodra elfogadható, akkor célszerű azt megcsinálni, de várhatóan igen hamar megjelenik az 5.1 a GPE variánsra, szóval ha esetleg az érdekel téged, akkor célszerű nem hozzányúlni, de persze, ha fontosabb a Sense, akkor nem kérdés.
Esetleg még van egy olyan megoldás, hogy feltelepíted a Sense launcher-t a GPE ROM-ra, amit megpróbálhatsz és kiderül, hogy mennyire felel meg neked.
A szükséges dolgokat megtalálod hozzá itt és még választani is tudsz, hogy Sense 6 vagy Sense 7 legyen.Szerk.: Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy a GPE ROM-on nálad elérhető kell legyen a Lollipop frissítés, de persze, ha a Sense ROM a cél, akkor lényegtelen, de gondoltam szólok.
-
ferob
őstag
válasz
Szakiii #34947 üzenetére
Be kell lépni a bootloder-be, amit úgy lehet megtenni, ha kikapcsolt állapotban a bekapcsoló gombot és a hangerő lefelé gombot lenyomva tartod, míg meg nem jelenik a fehér képernyő, akkor erről csinálj egy képet és illeszd be ide.
A második dolog, hogy csatlakoztasd a géphez a készüléket és ha eddig nem történt meg, akkor fel kell rakni a szükséges HTC drivert, majd ha ez megtörtént és be van kapcsolva a beállításokban az USB hibakeresés, akkor ki kell adni a fastboot getvar all parancsot, így ennek a tartalmát is meg tudod mutatni, az IMEI-t nyugodtan kitakarhatod.Ezek után lehet konkrétat mondani, hogy mit kell tenned, de ugye jól értem, hogy akkor a teljesen gyári ROM a cél?
-
ferob
őstag
Sense alapú ROM-nál nehezebb a helyzet, mert Lollipop alatt már nincs olyan Xposed modul, amivel könnyen feketévé varázsolhatnál mindent, persze léteznek lehetőségek, mint az Xtended settings modul bármelyik Sense ROM-ra (vagy a Viper ROM), amiben bizonyos színeket átállíthatsz, de ezek legjobb tudomásom szerint a beállítások színéhez nem nyúlnak és nem nagyon kerülsz előrébb, mint az új Sense témázhatósággal, szóval ha nagyon szükséges neked az a fekete háttér akkor két lehetőséged van, ha értesz hozzá.
Az első, hogy visszatérsz a 4.4.3-ra és használod a DarkSix modult, amivel szépen fekete lesz minden, a második, hogy felraksz egy friss CM ROM-ot, amit nagyon könnyen lehet témázni és létezik hozzá fekete kinézet, de persze így ugrik a Sense élmény. -
HaZse
őstag
Köszi.
Igazából a 25 dodo nem érdekelne, mert azt kifizetném. A lényeg, hogy valami baj esetén gyári állapotban tudjam a szervízbe leadni.
Tehát ezek szerint van rá lehetőség, hogy a beállítások is fekete háttérrel legyen, aminek feltétele az S-OFF (a későbbi szervízelés miatt) és egy root. És melyik az a ROM, ami ilyen fekete hátterű a beállítások?
-
ferob
őstag
válasz
Szakiii #34942 üzenetére
Több dolog is kérdéses, mert az is számít, hogy nyitva van-e a bootloader, S-OFF állapotú-e a készülék, SuperCID-del rendelkezik-e, de az is, hogy SuperMID vagy esetleg a gyári GPE MID van-e beállítva (a későbbi frissítések miatt), főleg akkor, ha a gyári Sense rendszer érdekel, így az is kérdés, hogy custom ROM legyen az a Sense alapú ROM vagy teljesen gyári?
-
ferob
őstag
Ha a HTC-n keresztül nyitod a bootloader-t, akkor annak nyoma marad és ezáltal a garanciának is vége, de ettől függetlenül is, ha nyom nélkül szeretnél valamit visszaállítani, akkor is S-OFF-ra lenne szükséged, ami jelenleg csak egy 25 dolláros módszerrel érhető csak el.
Az új témázhatósággal a tárcsázó színe átállítható feketére, de a beállítások menü nem, szóval ilyesmihez root hozzáférés kell.
(#34941) Sienthe: Mivel a készüléked S-ON állapotú, ezért a gyári állapotot sehogy nem tudod visszaállítani, mert csak visszazárni tudod a bootloader-t, ami így *** RELOCKED *** állapotú lesz, szóval ha ilyen célod van, hogy mindent visszaállíts, akkor szükséges az S-OFF, ami jelenleg 25 dollárba kerül.
Ha nem érdekel az S-OFF, akkor is a gyári mentés visszaállítása után, mivel S-ON állapotú a telefon, ezért flash-elni kell a gyár kernelt, majd azt követően a gyári recovery-t, viszont én inkább ajánlom, hogy futtass le egy RUU-t, amivel egyből minden gyári lesz, viszont az S-ON miatt előbb vissza kell zárni a bootloader-t.
A legfrissebb RUU az utolsó a gyári Lollipop frissítéssel megegyező, ha szükséged van rá, akkor szólj. -
Szakiii
addikt
Hali, htc one m7 google edition-t hogy lehetne sense rommal felruházni?
-
Sienthe
tag
Sziasztok! Lassan közeledik a garanciaidőm vége, ideje lenne meglépnem a kamera lilulásos probléma miatt a szervízt. A telefonon nyitott bootlader jelenleg, ami a htcdev.com-on lett nyitva. Oké, tudom, hogy elvileg ez garancia megvonás, de mivel többen is beszámoltatok arról, hogy ez nem teljesen van így, ezért úgy döntöttem, hogy bepróbálom én is, sokat nem veszíthetek...
Tehát a telefon státusza jelenleg:
- TAMPERED
- UNLOCKED
- S-ON
- HBOOT-1.57.0000
- RECOVERY: TWRP 2.8.5.0
Szóval a kérdés az lenne, hogyan lehet visszaállítani a gyári állapotot?
TWRP mentésem van az eredeti rendszerről. -
HaZse
őstag
Sziasztok.
Lenne pár kérdésem a hozzám okosabbakhoz.
Jelenleg a telefonom még gyári állípotú. (se root, se semmi mókolás). Rá lehet tenni más romot úgy, hogy ha véletlenül szervízbe kell vinnem, akkor ne legyen nyoma, hogy nem gyári rendszer is volt rajta?
A másik, hogy nekem olyan rom kellene, amiben a tárcsázó fekete hátérrel, fehér betűvel operál. A beállítások menü szintén fekete háttérrel van és nem olyannal, mint a gyári, ami fehér háttér, fekete betű. Nekem ez azért fontos, mert nem látom jól a jelenlegi színüsszeállítást.
Viszont ha bekapcsolom a színfordítást, akkor viszont jól látom a beállításokat, de akkor meg minden más csúnya.
Vagy ezztel a téma manager programmal a beállítás háttere is lehet állítani?
-
no more
veterán
Baromira jól személyre lehet szabni a telefont a maker proval!
Nagyon kemény, kár, hogy pár dolog Sense 7-tel működik csak.
-
Valkűr
addikt
válasz
Nightfall75 #34933 üzenetére
Gyári rendszer...
-
válasz
Nightfall75 #34935 üzenetére
Múltkor felraktam a sense7 modot amit a viperesek csináltak de katasztrofális volt, akadozott és 500mb ramom volt szabadon ami amúgy 1.1gb szokott lenni.
-
Nightfall75
tag
válasz
Tiger. #34934 üzenetére
A Viperen alapból elég erősen moddolva van a Sense, ami szükséges is ahhoz, hogy a rengeteg Venom tweaks jól működjön. Viszont ez azt is jelenti, hogy bármilyen egyéb Sense módosítás instabillá teheti a rendszert. Ezért nem célszerű ezt az új htc témázást sem erőltetni rajta, ez a gyári romokon, és a kevésbé módosított főzött romokon működik jól (pl. Insertcoin, MaximusHD, Android Revolution HD).
Tehát vagy használj egy ilyen romot, vagy várd meg amíg a Venom Team kompatibilissá teszi egy későbbi verzióban.
-
válasz
Nightfall75 #34933 üzenetére
Én igen.
-
Valkűr
addikt
Jó lenne ez a Maker Pro de nekem folyamatosan összeomlik tőle a Mozilla...
-
no more
veterán
Mit lehet csinálni ezzel az idegesítő app drawerbe lépésnél akadással?
Megnyomom az app drawer gombot és akad egyet... utána jó az animáció egy darabig, majd ismét beakad... 4.4.3 óta ilyen. Azt hittem Lolli eltünteti ezt.
-
Nazara
őstag
-
Stunts666
őstag
válasz
Nightfall75 #34925 üzenetére
Amit létrehozok, azt hogyan tudom használni???
-
no more
veterán
válasz
Nightfall75 #34925 üzenetére
Ezt nagyon jól eltalálta a HTC, gyakorlatilag mindenkinek egy full egyedi telefonja van most. Nem lehet majd látni 2 ugyanolyan HTC-t.
-
Nightfall75
tag
válasz
pedro7 #34924 üzenetére
A telefonon nem lehet, viszont a HTC témázós oldalán ha a Maker Pro-t választod és készítesz egy új témát, azon keresztül elég sok dolgot személyre lehet szabni, pl az óra kinézetét is:
Bár jelenleg csak 3 órastílus közül lehet választani, de ha ott rákattintasz a Costumize gombra, és értesz valamennyire a képszerkesztéshez, megadhatsz egy teljesen személyreszabott órastílust is, amiben minden számot és időjárásikont lecserélhetsz saját png képfájlokra.
-
pedro7
tag
A lezárási képernyőn az idő kijelzés dőlt számokkal jelenik meg.
Lehet ezt valahol változtatni ? -
Kiskopika
senior tag
Nah, ahogy jott, ugy el is mult a rezges. Mindenesetre erdekes
-
Nightfall75
tag
válasz
Pandimakaay #34920 üzenetére
A Témák appban ha behúzod a menüt bal szélről és rákattintasz alul a Saját témák-ra, van olyan hogy HTC alapértelmezett? Ha igen, töltsd be azt és akkor visszaáll az eredetire.
-
Pandimakaay
tag
srácok írjatook
, hiába váltok témát, sajátot hozok létre... levan csípve az okonok széle... m7 re lehet sense 7 et tenni? hogy jo legyen? vagy eredetire visszaváltani?
-
B@ldrick
aktív tag
válasz
Ununqatrium #34918 üzenetére
Témák app-ban + ra katt és létrehozol sajátot.
-
Ununqatrium
aktív tag
Hali. Felfrissítettem ezt a Sense valamit a Play-ből. Könyörgöm, valaki írja meg, hogy ezt a kék BlinkFeed-et és menüt hogy lehet megváltoztatni, mert rosszul lettem tőle. A beállításoknál semmit nem lelek, a testreszabásnál sem. Írják itt egyesek, hogy a háttérkép alapján változik a BlinkFeed színe. Hát nekem a hátterem fekete, és mégis minden más ez a rettenet szappantartó kék. Mint valami idétlen játéktelefon.
-
no more
veterán
Sense 6-on nem teljesen működnek jól a témák azért... Az appok színeit nem lehet megváltoztatni.
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok, letöltöttem az új lollipop szoftvert. Lett egy olyan ikon, hogy témák, leszedtem, megváltoztak aikonok minden, alapot hogy tudom visszaállítani? tudjátok esetleg? van egy testreszabás menűpont téma, de ott nincs ilyesmi.
Előre is köszi.
üdv: Laci
-
lolwut1
csendes tag
Sziasztok!
Sense7 appokról volt már itt szó? Stock rommal működnek, programok közül egyszerűen törölhetők.[link]Újdonságot dizájnon kívül nem hoztak, kivéve a kamera, a galéria és annak a képszerkesztője, de ott pont az új funkciók nem működnek, a kamerából még a filterek is kikerültek. [képek]
Más: néhány témánál az óra widget nem jelenik meg normálisan, mintha a betűkészlet hiányozna. Erre tud valaki megoldást?
-
Sanyee30
csendes tag
válasz
Nazara #34905 üzenetére
Szerintem a komplett szolgáltatás program. Én a telefont tegnap újra raktam és már nem i tudtam a Sense TV programot használni, mert kiírta, hogy meg fog szünni, de utána már be sem lehetett állítani. Amikor kérte, hogy töltsem le a Peel remote-t, ott az árzházban jelezte, hogy nem kompatibilis egyik eszközömmel sem. Ezért a programot a Peel honlapjáról töltöttem le: http://help.peel.com/entries/92000518-Migrating-Sense-TV-users-to-Peel-Smart-Remote
(#34903) zaibatsu
Köszönöm a válaszodat, megtaláltam.
-
no more
veterán
válasz
Nightfall75 #34911 üzenetére
Jah, így már érthető, azt hittem nálam nem okés valami.
-
Nightfall75
tag
válasz
no more #34909 üzenetére
Bocs, akkor pontosítanék, Sense 7-ben nincs már Ne zavarj mód és került be a Prioritások. Ezek szerint, aki megkérdezte is főzött Sense 7 romot használ, ez okozta a félreértést.
(#34910) Kiskopika
Nem tudom akkor, lehet ez is egy Lollipop bug, próbálj meg esetleg egy gyári visszaállítást.
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Nightfall75 #34903 üzenetére
Viber, mail, minden ami ertesitessel jar. Foleg a viber ami idegesit, mert az viszonylag surun jon. Es a viberbe kikapcsoltam a rezgest mar reg eddig nem is rezget, most viszont hiaba kapcsolgatom csak rezeg. Nem szeretem mikor az akaratom ellenere cselekszik a telefonom
-
F_Gergely
őstag
válasz
Nightfall75 #34907 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom, én eddig csak a sima google fiókba mentettem a névjegyeket stb. Most átváltottam a HTC fiókra, igazából a névjegyek, emailbeállítások amik nekem fontosabbak. Meg a navigációnál a címlista.
-
Nightfall75
tag
válasz
Bornie127 #34904 üzenetére
(#34904) Bornie127
Akkor nagyon úgy tűnik szervíz lesz belőle.
(#34906) F_Gergely
A fényérzékelő ezek szerint jól működik, nem azért nem kapcsol le a gombvilágítás, hanem valami egyéb ragadhatott be. A factory resetet eléggé leegyszerűsíti, ha csinálsz egy biztonsági mentést előtte. Arra figyelj, hogy a Beállítások → Biztonsági mentés és visszaállítás menüben a Mentési fióknál HTC fiókot válassz (regisztrálj ha nincs), mert azon keresztül szinte mindent vissza tudsz állítani: beállítások, wifi, bluetooth profilok, háttérkép, csengőhang, sms, híváslista, emailfiókok, play áruházból letöltött programok stb. (a play áruház fizetős programjait nem tölti vissza).
-
F_Gergely
őstag
válasz
Nightfall75 #34902 üzenetére
Bootloader módban is világítanak a gombok, fénynél próbáltam de a telefonnak tökmindegy, világít minden esetben, viszont érdekes mert a kijelző fényerejét meg szabályozza a fény erősségétől függően. Marhara nincsen kedvem resetelni
-
Nazara
őstag
Tegnap elinditottam a Sense TV alkalmazást, hogy bekapcsoljam a TV-t a szobában, erre kiirta, hogy a szolgáltatás április 30.-án megszűnik, töltsem le ezt és ezt az appot a Playről, ha továbbra is ilyesmi szolgálgatásra van szükségem.
Ez most akkor mit fog jelenteni pontosan? A műsorajánló meg ezek nem lesznek elérhetőek, vagy maga a távirányitó funkció sem? Mert engem csak ez utóbbi érdekelne (néha mikor nem találom a távirányitót, jól jön
).
-
Bornie127
aktív tag
válasz
Nightfall75 #34903 üzenetére
Sajnos akkor sem.
-
Nightfall75
tag
válasz
Bornie127 #34896 üzenetére
(#34896) Bornie127
Amikor bekapcsolod sem rezeg egyet?
(#34897) Kiskopika
Milyen értesítések esetén rezeg? Nézd meg az adott app beállításait, szinte mindegyikben (sms, naptár, hangouts, gmail, inbox, htc mail) van lehetőség a vibra ki- és bekapcsolására.
(#34894) Sanyee30
A Ne zavarj funkció helyét Lollipopnál átvette a Prioritás mód. Beállítások → Hang és értesítés → Jelzések, itt tudod a beállításait módosítani. Ki és bekapcsolni pedig ha lenyomod röviden a hangerő gombot bármilyen irányba, a megjelenő kis ablakban alul lesz kiválasztható a prioritás.
-
Nightfall75
tag
válasz
F_Gergely #34901 üzenetére
Bootloader módban is világít? Mert ott nem kellene. (kikapcsolod, majd hangerőgomb le nyomvatartásával kapcsold be)
Illetve még megpróbálhatod a fényérzékelő szenzort erős fény alá tenni, majd letakarni néhányszor. Ha nem működik, akkor remélhetőleg a factory reset megoldja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest