Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Ők azok. Elvileg ők gyártják a HTC-nek a kijelzőket, amit SLCD3-nak hívnak... De lehet van itt valaki, aki okosabb és felhomályosít minket. Én így tudom.

-
kirkri
addikt
válasz
Nuada herceg
üzenetére
A One X telóknál kezdődött a sárgulás mizéria.
Ott a Sharp kijelzők voltak a sárgulásra hajlamosak, a Sony kijelzőkkel soha nem volt gond. (Hogy ez a két gyártó volt a beszállító, azt a neten olvastam én is, de a zöld-sárga szalagkábeles kijelző volt a besárgulós és a mindkét oldalán sárga szalagkábeles volt az, amivel soha nem volt probléma. Nem mellesleg ez utóbbi kijelző színvilága nagyságrendekkel szebb volt, mint az előzőé.)
Aztán most az M8-on én vagyok az egyik, aki ismét belefutott a sárgulásba.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A26 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Poco C75 8/256 gb garanciális
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB Akku: 84%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest