Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- HP notebook topic
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Overmax-X
csendes tag
válasz
Steve1207 #23940 üzenetére
Én nyitottam htcdev-en és rá 4 napra tönkrement a telefon, most gariban van, és ha nem full alaplapcserés, akkor beszívom, mert lesz egy elég drága téglám. Jó kérdés, hogy meg fogom-e bánni, mert szeretek mókolni a telókkal, root alapfunkció tölt be, de egy 90 rugós bukásnak sehogyse örülnék. A tanulság mindenesetre meglesz: veszek inkább samsung galaxy s4-et és nincs para a garival és a root is meglesz a telóra!
-
Overmax-X
csendes tag
És ez segít is valamit?
Vagy csak valami tréfa akar lenni?
Amúgy nem ér semmit
Ma voltam a Telekom szervízben és elküldtek, mert nem vittem magammal a teló gyári töltöjét. Bakker...lol...holnap megyek vissza vele ismét, bár nem tudom, hogy a telekomnak miért fontos a gyári töltő, azt meg végképp nem értem, hogy nekik hogyhogy nincs belőle?? Na mindegy. Ez a telefon szerintem meghalt, és nem az akku kalibrálással van gond, mert már minden opciót kipróbáltam amit találtam neten, de semmi sem változott. A telefon továbbra sem akar életjelet mutatni
-
Overmax-X
csendes tag
válasz
enginev3.0 #23834 üzenetére
Nem semmi. Töltés led sincsen, semmit nem csinál. Akku nem merülhetett le fullra, mert mikor restartot nyomtam rajta, még 40% fölött volt az akku. Az probléma ha a telón unlocked, s-off, supercid volt? Ha alaplapcserés, akkor gondolom nem fog feltűnni
-
Overmax-X
csendes tag
Bakker, meghalt a mobilom. Nyomtam egy újraindítást és azóta semmi életjelet nem mutat
Mint egy darab kőHiába nyomom sokáig a bekapcs gombot, vagy a bekapcs+hangerő le gombot, hiába dugom töltőre, se kép, se hang, se led se semmi
Bakker, vihetem be gariba
-
Overmax-X
csendes tag
Sziasztok
Azt szeretném kérezni, hogy ha htcdev.com-ról le lett kérve az ime-re az unlock.bin, de az unlock végül nem lett megcsinálva a telefonra, és az tönkrement, garanciáztatni le lehet? Telekomos telóról lenne szó.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Mazda topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- XPEnology
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest