- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Overmax-X
csendes tag
válasz
Steve1207 #23940 üzenetére
Én nyitottam htcdev-en és rá 4 napra tönkrement a telefon, most gariban van, és ha nem full alaplapcserés, akkor beszívom, mert lesz egy elég drága téglám. Jó kérdés, hogy meg fogom-e bánni, mert szeretek mókolni a telókkal, root alapfunkció tölt be, de egy 90 rugós bukásnak sehogyse örülnék. A tanulság mindenesetre meglesz: veszek inkább samsung galaxy s4-et és nincs para a garival és a root is meglesz a telóra!
-
Overmax-X
csendes tag
És ez segít is valamit?
Vagy csak valami tréfa akar lenni?
Amúgy nem ér semmit
Ma voltam a Telekom szervízben és elküldtek, mert nem vittem magammal a teló gyári töltöjét. Bakker...lol...holnap megyek vissza vele ismét, bár nem tudom, hogy a telekomnak miért fontos a gyári töltő, azt meg végképp nem értem, hogy nekik hogyhogy nincs belőle?? Na mindegy. Ez a telefon szerintem meghalt, és nem az akku kalibrálással van gond, mert már minden opciót kipróbáltam amit találtam neten, de semmi sem változott. A telefon továbbra sem akar életjelet mutatni
-
Overmax-X
csendes tag
válasz
enginev3.0 #23834 üzenetére
Nem semmi. Töltés led sincsen, semmit nem csinál. Akku nem merülhetett le fullra, mert mikor restartot nyomtam rajta, még 40% fölött volt az akku. Az probléma ha a telón unlocked, s-off, supercid volt? Ha alaplapcserés, akkor gondolom nem fog feltűnni
-
Overmax-X
csendes tag
Bakker, meghalt a mobilom. Nyomtam egy újraindítást és azóta semmi életjelet nem mutat
Mint egy darab kőHiába nyomom sokáig a bekapcs gombot, vagy a bekapcs+hangerő le gombot, hiába dugom töltőre, se kép, se hang, se led se semmi
Bakker, vihetem be gariba
-
Overmax-X
csendes tag
Sziasztok
Azt szeretném kérezni, hogy ha htcdev.com-ról le lett kérve az ime-re az unlock.bin, de az unlock végül nem lett megcsinálva a telefonra, és az tönkrement, garanciáztatni le lehet? Telekomos telóról lenne szó.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest