- Milyen videókártyát?
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- VR topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Hobby elektronika
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
markyy18
aktív tag
Gondolom gyári 4.3 van a telefonon azt lehet S-OFF-olni htcdev nyitás nélkül és azután lehet átírni a CID-et. Ez alapján csináltam én is. Ezen az oldalon mindet megtalálsz.
-
Draeko
csendes tag
nekem is Telekomos független, de nem egészen értem, ha már egyszer független (de nem developer) attól még a Telekomnak jóvá kell hagynia a frissítést? gyakorlatilag semmi köze nincs szolgáltatóhoz. így akkorra várható mire végre lesznek olyan drágák továbbengedni? Az előző telóval is 3 hónappal többet vártam hazai T-sként mint a Telenorosok egy frissítésre...
@istnag: "always"-re van kapcsolva az alvás közbeni wifi kezelés, ötletem sincs miért csinálja és a többi hibát nem is magyarázná. csak félek ha szervízbe adom rosszabb állapotban kapom vissza és semmit se csinálnak, reménykedtem hogy csak szoftveres és 4.4el jobb lesz (ha egyszer kijön nekem is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged