- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Androidos tablet topic
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Asztrofotózás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
válasz
Graphics #23678 üzenetére
Csak, hogy én kapásból a korábbi Vodafone-os kártyámmal próbálkoztam, amely fel is csatlakozott a hálózatra, csak éppen nem lehetett hívást kezdeményezni, fogadni. Tehát le van tiltva. Ettől még igaz, biztosan, amit írtál. Habár kétségeim vannak afelől, hogy a boltosok kockáztatnak egy hálózati tiltást, és megvesznek mindenféle telefont, amelyre hűségnyilatkozatos előfizetés van. Persze ez csak annak fényében lehetne tudni, hogy ha tudnánk konkrétan, hogy ha nem fizetem a számlát, akkor csak az adott szolgáltató tiltja le a készüléket, vagy mindegyik. Ha csak az adott, akkor valóban függetlenítik, és megmondják, hogy csak pl. T-Mobile hálózatba lehet használni. Valamint az embereknek sem érdeke eladni a frissen vásárolt új készüléküket olyan olcsón, mint ahogyan egy bolt beveszi. Bár biztosan vannak, akiknek nagyon kell a pénz, és nem érdekli őket. Szerintem ezek inkább mind csempész telefonok lehetnek. Az előző HOX-omat pl. Vietnam régióra gyártották, mégis itt kötött ki Budapesten, valahogy
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest