Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
válasz
Graphics #23678 üzenetére
Csak, hogy én kapásból a korábbi Vodafone-os kártyámmal próbálkoztam, amely fel is csatlakozott a hálózatra, csak éppen nem lehetett hívást kezdeményezni, fogadni. Tehát le van tiltva. Ettől még igaz, biztosan, amit írtál. Habár kétségeim vannak afelől, hogy a boltosok kockáztatnak egy hálózati tiltást, és megvesznek mindenféle telefont, amelyre hűségnyilatkozatos előfizetés van. Persze ez csak annak fényében lehetne tudni, hogy ha tudnánk konkrétan, hogy ha nem fizetem a számlát, akkor csak az adott szolgáltató tiltja le a készüléket, vagy mindegyik. Ha csak az adott, akkor valóban függetlenítik, és megmondják, hogy csak pl. T-Mobile hálózatba lehet használni. Valamint az embereknek sem érdeke eladni a frissen vásárolt új készüléküket olyan olcsón, mint ahogyan egy bolt beveszi. Bár biztosan vannak, akiknek nagyon kell a pénz, és nem érdekli őket. Szerintem ezek inkább mind csempész telefonok lehetnek. Az előző HOX-omat pl. Vietnam régióra gyártották, mégis itt kötött ki Budapesten, valahogy
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fogyjunk le!
- OpenMediaVault
- Formula-1
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- SoundBlaster X-Fi
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 PLUS fehér ELADÓ!
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színben , gyári független
- iPhone 14 128GB gyári független 100% hibátlan akku gyári 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest