-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
"a benyomod a fénykép készítés gombot és nyomva tartod akkor megőrzi az élességet és az adott pont fénymérését ( mint az igazi fényképezőgépeken a félig lenyomott exponáló gomb"
Pont ezt teszi a One is (M7)
ha az adott pontot megérinted a kijelzőn. Csak sokkal jobban tud összpontosítani az adott fényerősségre az Ultrapixel miatt mint a többi kamera.
Ahogy a fenti példa képen láthatod. Mikor a fényes és mikor a sötét részre került a fókusz. -
Nuada herceg
őstag
"Egész" vagány kép lett.
Megjött a kedvem a fotózáshoz, megyek is mindjárt ki.
Bár nem sok eredménnyel, de legalább lekötöm magam.Azért sajnos ezen a képen is látszik, főleg a szirmoknál, a 4 megapixel. :/
Az azért kevés.Lett volna 8, szerintem semmi bajom nem lenne ezzel a telóval.
Remélem a "dongót" lecsaptad, hogy elrontotta a képed
-
Szpisti
addikt
Májusban vettem a telefont, hibátlanul. Pár hónapja nekem is kékül, lilul a sötétben, de mivel olvastam, hogy a frissítéssel megoldják, vártam. De csak nem javult...
Furcsának találtam, hogy csak egy-két perc kamerázás után, az első percben szinte tökéletes.
Felmerült a gyanu bennem, és megérintettem a kamera lencséjét: forró!
Szinte biztos, hogy azért jó az első percben, mert még nem forrósodott fel, és akkor lesz teljesen lilás,kékes a képe, amikor már jó forró...
Nagyon nincs kedvem gariztatni vinni, mert nincs más telefonom, amit tavaly kaptam cseretelefonnak a Ténél mikor a HOX-omat gariztattam (Galaxy Mini) meg minősíthetetlen...
Biztos, hogy ez már nem valami szoftveres hiba? (forrósodás) -
enginev3.0
félisten
-
Bilux
veterán
Igen, de ha nem tud fókuszálni - márpedig nem tud olyan gyorsan - akkor jön a lila meg mosott sötétszobás képek. De ha előtte a fókuszálás közben nyomna egy nyamvadt világítást mint a samu és utána ha ráfókuszált arra amire akartál utána ha nem rángatod a kezed akkor exponálhatsz és éles lesz a kép is.
Kiváncsi vagyok az ápdétra benne lesz e ez amit itt hiányolok. -
Luser2000
addikt
Még Android SDK sem kell hozzá (az túl nagy, felesleges kiegészítőkkel):
http://mobilarena.hu/tema/re_htc_one_one_uj_a_nap_alatt/hsz_9305-9305.html -
Xaels
félisten
Nem bonyolult. Letöltöd az Android SDK-t indítasz az adott mappában egy parancssort(cmd) és bepötyögöd amit kell.
(#12907) k.soma: szerintem nem éri meg ezzel szöszölni ha az ember nem analfabéta az angolhoz mivel később telepít így is úgy is olyan alkalmazást ami nem fog tudni magyarul.
-
NandorHUN
addikt
Butterfly S
Mikor vettem a One-t én is gondolkodtam, hogy megvárjam e amíg kijön, mert a Spec. adatok már akkor fent voltak, csak a műanyag annyira nem jött be , de papíron a legtöbb dologban ráver a One-ra, nekem főleg a bővithetőség tetszik.
Csak ugye akkor még ugy volt, hogy Mo-on nem is lesz sőőt... A Butterfly ha jól tudom csak kínában jelent meg szóval ugy voltam vele, hogy így nem vállalom a gariztatást, ha esetleg hibás lenne.
Meg mellesleg One-bol is volt csak kínában kiadott 2 Sim kártyás bővíthető verzió. Meg ugye volt a "limitált" fejlesztői 64 Gb-os (szerintem ennek kellett volna jönnie alapbol mindenhova). -
Dr.Anonymus
addikt
-
Avicularia
veterán
-
Avicularia
veterán
Nézd meg az én képeimet, jó párat felraktam, full homályos mindegyik ami 5 méternél messzebbről készült. Az én képeim is tűző napsütésben készültek.
Tudom, user error, mindig ezt szajkózzák a fórumon, de biztos nem tudok odabökni a kijelzőre ahova fókuszálni szeretnék. Ezen kívül más lehetőség nincs a fókuszra ha jól tudom.
-
Ed Parker
nagyúr
Látod ezekben tök egyetértünk.
Az viszont már más dolog,hogy nincs más opcio,kell szar kamerával a one vagy nem?
Max nem használod.
Nekem nem kell önigazolás hogy ha már kiadtam ennyi pénzt,akkor nem szidom.Xeals: egy full hd-s telefonon nem látszik a különbség?
Nem tudom hogy a ph tömörített e rajta,megvan eredetiben is. -
dani3l
őstag
Megelöztek..
Xaels: En a masikrol nem tudtam, vagyis eddig nem tünt föl, ugyhogy kösz a tippet!
En osztrakiaban vettem függetlenül, az en cidem 02___102 volt, ilyet se lattam meg..
De kenytelen voltam atirni mert fw frissitesnel ez nem volt a tamogatottak listajaban, ugyhogy inkabb biztosra mentem. -
dani3l
őstag
Miert, ha valaki azt mondja, hogy kapott, az mit valtoztat azon, hogy Te esetleg meg mindig nem kaptal?
CID alapjan keress ra, elkezdtek-e mar kitolni abban a regioban, ahova szantak..Land: En a szürket, mert nekem az van.
Szerintem szebb, elegansabb, hogy nem annyira "egybefekete" az egesz. Serülni mindegyik tud, ha kevesbe vigyazol ra, talan a feketen feltünöbbek a melyebb serülesek, mert az alol is a szürke fem fog kikandikalni.
Ha ram hallgatsz, azt veszed, amelyik tetszik. -
-
k.soma
senior tag
Azért lehetne mit pótolni, finomítani rajta. Meg valamelyik nap nekem a böngészőt fc-ztette egy m.index.hu-s cikk (Operát nem).
Szerintem a BlinkFeed-en is lehetne csiszolni, illetve az alkalmazásváltó menüre rakhatnának egy "kill all" gombot, plusz a kis előnézeti képek valamelyik sarkába egy X-et amivel nem kell húzkodni őket, csak rábökni. -
Xaels
félisten
Nekem azért nagyon hiányzik a "Menu" gomb lehetőség. Az visszajöhetne a következő nagyobb frissítéssel. Igazán lehetne 1-2 plusz Sense5 skin is a repertoárban, akár külön letölthető formában(One X-en én a Matte-t szerettem a fekete-szürke óra widgettel), de többen is panaszkodtak a lockscreen feloldására itt is és nekem a Sense4-es karika bejött. Az appdrawer-ben tök jó, hogy állítható a rács csak mondjuk kéne még 2 sűrűbb opció és ez igaz a főoldalas widgetekre is. A Blinkfeed meg lehetne kikapcsolható ha már a tartalom nem az elvárt ütemben bővül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest