- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Apple asztali gépek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Avicularia #24996 üzenetére
most átváltottam a upc wifijére.
átállítottam 5 ghz-re, de azzal is kb 40mbs-ot tud a one.
(a tp link-es routeren meg nincs is ilyen állítási lehetőség, hogy 2,4/5 ghz) -
MerLinh
senior tag
válasz
Avicularia #24996 üzenetére
jah sajna (bár nem tudom lenne-e hely még 1 antennát belezsufolni), viszont arra lennék kiváncsi, hogy ac-vel mennyit tud
mondjuk engem jobban aggaszt hogy notebookokban is 1x1es vackokat raknak alapból...hiába van 2 antennája....
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Szpisti #24985 üzenetére
No vissza egy kicsit a router/sebesség problémához...megmondom őszintén nem nagyon vagyok képben.
TP-LINK TL-WR1043ND routerem van, ami 300-as sebességet tud.
A PC-n mérve a sebességet (ami kábellel van összekötve a routerrel) 110 -120 között mozog a letöltési sebesség, tehát a UPC kb-ra adja amit ígér.
Tehát akkor jogos lehet-e a kérdésem, hogy miért nem tudja a telefon ezt a sebességet? -
Szpisti
addikt
válasz
HUTCHDB #24982 üzenetére
Van olyan router ami dual band-ot és egyszerre tudja a hagyományos 2.4Ghz-en és az 5Ghz-es tartományt. Nekem is olyan van, de nem jelent semmit (legalább is az "n" szabványban), max annyit hogy 5Ghz-en nem nagyon vannak zavaró/interferáló jelek...
Az én routerem már tudja az "ac" szabványt is 5Ghz-en, ezt tudja a One is, sajnos csak egy stream-en (nem tud MIMO-t) de így is elméletben tudja a 433.3 Mbit/s-ot.
De mértem egyet 2.4Ghz-en ("n" szabvány) és 5Ghz-en is ("ac" szabvány). 50/5-ös netem van.
Nincs különbség... -
Xaels
félisten
Annyira nem rossz ez.
-
Gulyopapa
addikt
válasz
enginev3.0 #24977 üzenetére
Kösz !
-
Gulyopapa
addikt
Mit is kell nyomkodni a developer mode-hoz ?
-
HUTCHDB
nagyúr
Most krepált be a upc-s modemem, amit kicseréltek. (upc 120-as netem van.)
A net sebesség tesztje miatt letöltöttem egy speed teszt programot.
Hát döbbenten tapasztalom, hogy a telefon wifin (letöltési sebességben) csak 40 megát tud.
Ez másnál is így van? -
CptAdamica
veterán
válasz
Avicularia #24968 üzenetére
Ó, ez remek, köszönöm.
Én is úgy gondoltam, hogy ez így fer, csak nem voltam biztos, hogy mit engednek meg Google-ék.
-
Avicularia
veterán
válasz
CptAdamica #24967 üzenetére
Miért ne? Sőt több készüléken egyszerre is használhatod.
-
CptAdamica
veterán
Kicsit Off, de hátha tud valaki segíteni benne.
A már megvett google play-es alkalmazásokat, játékokat, átvihetem az új telefonomra is?
-
saintex72
aktív tag
Aki nem akar fóliázni de félti a kijelzőt, annak ajánlom a prémium tempered glass screen protectort. Kb. 1200 forinttól vannak az eBayen. Tökéletes megoldás. Ugyan olyan mintha a kijelző lenne, de ha kell akkor lehet cserélni.
-
Balinov
titán
válasz
Nightfall75 #24959 üzenetére
-
-
Balinov
titán
válasz
MerLinh #24953 üzenetére
Hat ez az, 4.4.2 (Sense 5.5-tel) mar megvan par hete, jelenlegi SW verzio 4.19.401.9 , SDK API level 5.68, ezert is allok itt ertetlenkedve, hogy mi ez a 4.19.401.11
szerk: gugliztam most 1 kicsit, de kb az elso 10-15 talalat ugyanaz a hirrol szol, kisse atdolgozva az adott site izlesenek megfeleloen.
-
Atmo
senior tag
Császtok, még mindig nincs temproot 4.4.2-re?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nuada herceg #24954 üzenetére
Igen, van.
-
Nuada herceg
őstag
A miénkben van képstabilizátor?
-
MerLinh
senior tag
válasz
Gulyopapa #24951 üzenetére
Pontosan, ha tvd rá van rúgva a routere meg a telefonod is, akkor és tv szépen viszi a dlna, meg engedelyezve van a tavvezerles akkor a saját telefon alatt meg kell jelennie, egy tavalyi lgvel és mede8ter lejatszoval szépen ment.
balinov: ha 4.3mad van akkor ez már a 4.4es frissites
-
Balinov
titán
Sracok, nyugodtan kovezzetek meg, tudom, vissza kellene olvasnom, de nincs valamik konkretabb changelog a 4.19.401.11 sw update-rol? Ma szolt a telefon (HTC001 CID),hogy elerheto ez a 204.9MB-os software update, de csak annyit emel ki konkretan ,hogy Wifi improvement: Suport more routers.
Azert 200+MB-ba tobbminden felefer.
Koszi
B -
Loboda
senior tag
válasz
HUTCHDB #24945 üzenetére
Az InsertCoin 2.1.2 nem települ OTA- keresztül, le kell szedni a full telepítőt és wipe nélkül feltehető!
Ha fenn van, az OTA-k a 2.1.3 - 2.1.4 már a hagyományos rendszer frissítés szerint frissíthető (nem a myHub-on keresztül)
Sense 6 Toolbox -
markyy18
aktív tag
Aki várta az ARHD 62.0-ban benne van a Sense 6 toolbox alpha.
-
leslien
nagyúr
üdv, Htc One Google Play edition van vkinek ? erre is mehet fel az custom rom(sense miatt) mint a simára?
-
g.gergo
senior tag
válasz
MerLinh #24938 üzenetére
Lehet, nem tudom, de azért jó lenne, ha következetesek lennének ez ügyben. De lehet, hogy jött az M8, az lett a No1 telefonjuk, aztán az M7-el már kicsit elnézőbbek.
Egyébként miket cserélnek rajta automatikusan (pl. akksi), függetlenül attól, hogy milyen hibával adod be?
-
MerLinh
senior tag
-
SlayR
senior tag
válasz
Ritka90 #24931 üzenetére
Elég csak magát a készüléket a garancia papirral bevinni. Az hogy adnak e normális csere készüléket valahol relatív van ismerősöm akinek Lumia 800 vagy akár Samsung Galaxy Ace volt a csere telefon, de én pl nem kaptam csak SE X8at amikor leadtam a készülékem. Attól függ mi van kéznél...
-
Ritka90
csendes tag
Sziasztok!
Rászántam magam, hogy kamera lilulás miatt szervizbe adom a telefonom.Kérdés, dobozával együtt vigyem be a Té-be? Vagy h kellene leadni?
Ha igényelek csere telefont, akkor Té-be adnak normálisat?Köszi!
-
Gulyopapa
addikt
Nagy örömömben tegnap sikerült először leejtenem a telefont és lett a jobb felső sarkában egy karc
Ki lehet ezt valahogy polírozni onnan ?
A fogkrém mint megoldás működhet, vagy az városi legenda ...... ? -
pg1966
senior tag
Találtam hTC One M8-cal készült hangfelvételeket, amiből kiderül a mikrofon minősége:
https://www.youtube.com/watch?v=12jE13yn_ck
https://www.youtube.com/watch?v=HJZSqVBUsT8Szerintem nem rossz.
-
markyy18
aktív tag
Az új Insercoin-ban a 2.1.3-ban tapasztalta valaki, hogy bekapcsoláskor és ha több ideig készenlétben van utána bejön a Car mód?
-
HUTCHDB
nagyúr
-
markyy18
aktív tag
válasz
Smidti #24923 üzenetére
Innen lehet csemegézni. Ez ugyanaz csak van rajta hangerőszabályzó.
-
Smidti
csendes tag
Sziasztok! Ellopták a One-om gyári fülesét, valaki nem tudja véletlenül, hogy hol lehet olyan típusút beszerezni? (Esetleg, ha valakinek nem kell szívesen megvenném tőle.) Köszönöm
-
markyy18
aktív tag
válasz
drpele #24921 üzenetére
Ha minden igaz és kinyitod a fájl-t de S-OFF-olsz akkor vissza tudod állítani gyári állapotra vagyis h a rendszerbetöltőben LOCKED és S-ON legyen. A szervizben a HTCdev adataitól függetlenül megnézik mit ír a telefon. Ha S-ON és LOCKED akkor ha minden igaz megjavítják a telefont vagyis nekem ez jött le abból amit a múltkor a HTC-től kérdeztem, mert nekem egy rendszerhiba miatt azt írta a rendszerük, hogy a telefonom nyitott pedig nem. De azért kérdezz utána olyantól aki jobban ért ehhez.
Az Insertcoin-ban kevesebb a hiba. Nekem eddig jobban tetszik.
-
drpele
senior tag
Gondolkozom egy hTc dev-es bootloader unlock-on. Van valakinek közvetlen tapasztalata garanciális ügyintézésben, úgy hogy közben nyitott volt a bootloadere/ vagy már lekérte az nyitófájlt?
Főzött ROM-ok esetében ARHD és Insertcoin közt vacilálok. Aki már használta mindegyiket, hogy látta, mik a főbb szemléletbeli különbségek a két SW közt?
-
Nightfall75
tag
válasz
djembito #24916 üzenetére
GSM bolt ez is, ezért nagy valószínűséggel nem magyar piacra szánt készüléket árusítanak, hanem valahonnan külföldről (jobbik esetben az EU-ból) szerzik be. A magyar nyelv sokszor ugyanolyan hekkeléssel kerül bele, ahogy itt a fórumon is megtalálható leírásokban van. A garancia a kérdéses igazán, ha pl ázsiai készüléket kapsz, közvetlenül nem fogod tudni garanciáztatni a HTC-nél, max visszaviszed a boltba, aztán ki tudja, ott hogy javítják.
markyy18 által ajánlott expansys-t javaslom én is. Ők angol és francia piacos készüléket árulnak általában, de legalább megbízhatóak és garancia is ok náluk. Ráadásul most még az ár is korrekt, látszik hogy megjelent az M8.
-
markyy18
aktív tag
válasz
djembito #24916 üzenetére
Akkor inkább innen. Kicsit drágább de ez gyári garanciás, megbízható forrásból származó készülék.
-
djembito
csendes tag
[link] innen akarom megvenni a telefont.
Valakinek vélemény az üzletről? -
tildy
nagyúr
2 napot kibir az akksija. Most p meg mindig 20% felett van, pedig tegnap reggel 9 ota toltot sem latott, hasznalni is hasznaltam.
-
boksz
senior tag
Felhívtam őket, már el is fogyott !
185.000.- adják az M8-t. -
Gulyopapa
addikt
Láttam pár napja egy HTC-t ( nem One ) és Panasonic okostévét ahol a HTC-ről egy legyintéssel át tudta vinni a képeket a TV-re.
Ezt én is meg tudnám csinálni ?
A TV-mben van wifi ... -
Nuada herceg
őstag
Kicsit off féle.
Szemezgetek a szoni Z2-vel. Lehet az lesz a következő telefonom.
Nagyon tetszik a vízállósága, meg a 20mp-s kamera.
Na de a lényeg ami miatt írok.A szamszung ujabb nagy találmánya.
4:30-tól a My magazine... Pár másodperc csak.
Hihetetlen az a banda...
-
BenHans
addikt
A voda nekem felajánlotta a cserekészüléket a javítás időtartamáram még One X... Először kaptam egy éppen hogy használható Huawei-t, de rossz töltőt adtak hozzá, így a HTC töltővel töltöttem.
Második alkalommal egy valami rommá koptatott pici piros Samsungot akartak adni, mert csak az volt de nem fogadtam el, mert tényleg olyan volt, mintha egész héten keresztül betonon kacsáztak volna vele. Inkább felébresztettem a Desire-t úgyis eleget aludt már a fiókban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mazda topik
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest