Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
qamu74
őstag
Csá!
Sziasztok, a jövő hónapban venni akarok egy ONE-t,és a kérdésem az lenne, hogy melyik szolgáltatónál érdemes és lehet a legjobb feltételek mellett részletre venni egy ONE-t?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
CptAdamica #24591 üzenetére
Egy par honapig (1-2) meg nem, de utana 70 koruli arra fog esni.
Engem mar nem erdekel, mert nem nagyon van most jobb telefon tole.
Az M 8 meg dupla arert nem biztos, hogy megeri.
Osszel, telen kell cserelni szerintem, mert akkor 20-30e lesz szerintem a kulonbseg. -
Gulyopapa
addikt
válasz
enginev3.0 #24592 üzenetére
Én még nem
-
Leafnshit
tag
válasz
CptAdamica #24591 üzenetére
Elvileg igen. Kivéve ha telenoros vagy, mert az bizony inkabb kivette a kinalatbol..
-
enginev3.0
félisten
Mi ez a sok tört romozás, mindenki nyitotta a telefonját?
-
CptAdamica
veterán
Sziasztok, szerintetek várható mostanában egy kisebb áresés, az M8 érkezése miatt?
-
Loboda
senior tag
válasz
s3nsitivity #24587 üzenetére
Próbáld ki, nem vesztesz vele semmit!
ARHD 53 alatt már sikerült az S-OFF!
Ha nem sikerül állj vissza gyári romra! -
s3nsitivity
addikt
FireWater S-OFF -olni lehet ha nem gyári systemen vagyok vagy álljak előtte vissza gyárira?
-
Loboda
senior tag
válasz
Loboda #24584 üzenetére
De már kint van az új kernel forrásra építette ElementalX-m7-14.0 kernel is!
-
HUTCHDB
nagyúr
A blinkfeed-del szenvedek...
A sense 6-nal nem tudom ugy megjeleníteni egyszerre az osszes altalam kivalasztott tartalmakat, mint korabban.
Vagyis, csak 4-5 ajanlat van a "fokepernyon" a tobbit, csak az adott oldal (pl index) kijelolesekor adja be, viszont ilyenkor ugye semmi mas nem jelenik meg.
Ez ilyen, vagy rosszul csinalok valamit?Loboda!
Koszi, kiprobalom! -
Greenm
újonc
Soha nem fog megjönni ez az átkozott frissítès t-mobilra ! Másnak sem jött még meg a kitkat?
-
markyy18
aktív tag
ARHD 61.1 bluetooth kikapcsolásnál újraindul a telefon és befagy a HTC One logónál. Ezt más is tapasztalta?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
s3nsitivity #24568 üzenetére
Ahaaa...
Igy ertheto, viszont nekem nem a blinkfeed a kezdokepernyom.
Mindegy, biztos jon erre majd tweek. -
s3nsitivity
addikt
válasz
HUTCHDB #24567 üzenetére
App draverbe nem tudom, hogy kell. Tudtommal nem is lehet.
Hosszan belenyomsz a kezdőképernyőbe, mintha widgetet akarnál kirakni.
Ott a legalsó menüpont.
Kezdőképernyő oldalak szerkesztése.
Itt odagörgetsz a blinkfeedhez, kijelölöd.
Aztán lent a " Beállítás otthonként " gombot megnyomod és már ott is lesz az óra. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
s3nsitivity #24565 üzenetére
Tovabbra sem ertem.
Egyreszt en az idojaras widgetet akarom a blinkfeed-be es az appdriverben latni, masreszt ha hosszan nyomok a kepernyore, semmi ilyesmi nem tortenik, mint amit leirtal. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
s3nsitivity #24563 üzenetére
Ezt nem ertem.
Az alapbol be van aktivalva, es en ki sem tudtam kapcsolni.Mas:
Az art-t erdemes bekapcsolni? -
HUTCHDB
nagyúr
sense 6-nál az időjárás-óra "alkalmazást" (nem tudom jobbnak nevezni) hogyan tudom a blinkfeed-be és az appdriver-be (visszatenni) betenni?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #24553 üzenetére
rumrunner-rel nem sikerült az s-ott, így ismét rápróbáltam a firewater-re.
azzal összejött!aztán letöltöttem a telefonra a sense 6 alapú romot, (ARHD 61.1) és gyönyörűen felment.
maga a felület nem rossz, picit a színeket szokni kell.most már a kernelt kell lecserélnem olyanra, ami tudja a gesztusokat!
-
stilo18
addikt
válasz
enginev3.0 #24500 üzenetére
Úr isten...mekkora játék!!!!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Loboda #24552 üzenetére
úgy néz ki megvan a hiba egyik forrása...
a PC.
letöltöttem az arhd 53-as romot a telefonnal, és onnan simán települt.
szóval szerintem csak részben mentek át usb-n a telefonra a romok, pedig alaplapi az usb csatlakozás, és innen csinálok már rég óta minden flash-t.
most jön az arhd nandroid mentése, majd próbálkozom az s-off-al rumrunner-rel. -
Loboda
senior tag
válasz
HUTCHDB #24549 üzenetére
Pontosan meg nem mondom hogy változtattak e valamit a 6.1.1-es rom kernelébe a gyárihoz képest, de ha nem indul el, akkor fel kell tenni külön, a hozzá tartozó kernelt!
Kernel nem csak a boot.img fájlból áll, hanem a hozzá tartozó modulokból is!
A modulok települnek recoveryből S-ON alatt is, csak a boot.img nem! -
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #24546 üzenetére
Ez szivás .Én egyszer jártam igy amikor rossz paranccsal zártam vissza a bootloadert .Nem nyitotta a bin 100 x probáltam.Az volt a szerencsém ,hogy vissza tudtam menni gyári stockra .Fél nap melo vele Lobi meg nteeb segitségével.Mikor vissza raktam a gyári ruu-t egyböl nyitotta.
-
HUTCHDB
nagyúr
a sense 6-os romok kernele más, mint a 4.4.2-es gyári romé?
nem hiszem.
szóval továbbra sem értem, hogy miért nem megy fel egyetlen egy főzött rom sem....semmilyen!!!!???(#24544) kIsDe`!
nem értem mi lehet a baj ... -
kIsDe`
tag
válasz
HUTCHDB #24539 üzenetére
"a HTC valami megmagyarázhatatlan oknál fogva egyes rendszeralkalmazásokat( Zseblámpa, Számológép, Csengőhang vágó, PDF Megjelenítő, Teeter, Hangrögzítő stb...)a /system helyett szintén a /data particióba tette, ha tehát CSAK nyitunk és nem teszünk fel főzött romot (pl. csak rootolni akarnánk), ezek az alkalmazások hiányozni fognak!" ez magyarázat lehet az utolsó problémádra a gyári rommal, a többi viszont passz...
-
szekra
addikt
Hátha érdekel valakit, régóta szemezgetek egy minőségi bőrtokkal, és most végre kifogtam egy jó kis akciót: Bugatti Twoway bőrtok ~féláron.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
markyy18 #24513 üzenetére
melyiket tetted fel?
most töltöm le az insertcoin-t, azt még nem próbáltam...
twrp 2.6.3.3-am van.
az ARHD-nál gyönyörűen lefut a telepítés, "succesfull", de a htc feliratnál megáll a bootnál.
Renovate Sixth sense-nél és a JDR0iD_eXoSeNSe-nél meg failed-ed kapok már telepítés közben is.(#24514) hurrikan!
htc.dev -
hurrikan
addikt
válasz
Laca1212 #24510 üzenetére
Telefonálás 1óra 12perc
Játék vagy 15-20perc RealRacing
Facet is néztem vagy 2óránként. Face Messegert is használtam.
G-mailt, Hangoutsot. Volt egy rövid videózás+pár fotó.
Meg vagy 3óra zenehallgatás fülesen. Twittereztem, Youtubeoztam is eléggé sokat.
Meg sokszor csak úgy nyomkodtam, lapoztam a Blinkfeedet, olvastam a híreket, cikkeket amiket hoz. Időképet nézegettem.Meg volt vagy 35percny böngészés Google Chrome-mal.HUTCHDB:
Hogy nyitottad ki a 4.4.2-t? -
HUTCHDB
nagyúr
aki használ sense 6 romot, az hogyan telepíti?
nekem egyik sem akar felmenni.....
gyári 4.4.2-re akarnam, 1.56 -os hboot-om van. -
Nuada herceg
őstag
-
BenHans
addikt
válasz
Nuada herceg #24506 üzenetére
Ha már játék, engem ez a [Smash Hit] köt le.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #24498 üzenetére
Én ezzel játszottam, de valahogy nem éreztem rá az ízére..
Próbáld ki a Dots-ot, az nagyon leköt mostanság. -
migabi24
nagyúr
válasz
enginev3.0 #24500 üzenetére
Köszi
-
BenHans
addikt
válasz
djembito #24502 üzenetére
Itt találsz párat [link]
Annyira nem rossz mint már divatból mondják, de tény hogy nem is olyan jó mint kéne lennie. A makró és a rossz fényviszonyok az erősségei, és értelem szerűen ahol nagyobb felbontás kell az a gyenge oldal. Pl naplementét fotózni(távolra) nem e legjobb ott érvényesül a nagyobb megapixel szám.
szerk. kihagytam hogy videóban és a hozzá tartozó hang felvételében viszont kiemelkedő
képeket videókat és összehasonlításokat találsz még ha guglizol egy kicsit
hurrikan: Akkor továbbra is szenvedek a böngészővel, csak kicsit idegesítő. Remélem hogy csak javítanak valamit és visszateszik. Azért köszi a tippet!
-
djembito
csendes tag
Szeretnék venni egy HTC One-t de csak a kamera miatt vacillálok annyira rossz képeket csinál mint amit itt lehet olvasni?
Esetleg valaki tudna betenni képeket? -
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Nuada herceg #24496 üzenetére
Nálam is olyan, mint új korában. Ám olyan, mintha az "audio" nem lenne festve, csak a "beats"? Előbbi szint van a hátlappal, csak a piros betűkön érezni, hogy kidomborodik, ha megsimogatom
Mi ezzel a szitu?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest