- A DirectX 11 natív támogatását bizonygatja az Imagination
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tavaszi hardvernyitány
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed1983
őstag
Ezt a szendvics elrendezést már annyiszor láttuk, egy nCase M1 klón kellene hasonló méretekkel

-
Ixion77
addikt
Nekem bejön a fa betét. Még jobban bejönne, ha a teteje is fából lenne, így keretet adva neki.
Hogy csak egy Type-C csati van azt én is hibának minősítem. Lehet, hogy így egy picivel designosabb, de azért a használhatóság az elsődleges.A fő félelmem ezekkel a sandwich házakkal mindig a riser megbízhatósága. Ha az alaplapban van a GPU, az egy biztos megoldás. A riser meg egy szükségtelen hibaforrásnak tűnik, ami ráadásul a CPU hűtő magasságát is erősen korlátozza.
-
Solten
őstag
Az egy darab Type-C az osszes csatlakozo?? Wow.. Igazan minimalista...
-
dkekesi
tag
Ez minden dimenzióját tekintve pár milliméterrel kisebb, mint az én NCase M1-em. Ha jól látom a szerelhetősége is hasonlóan szuper. Klassz az undustrial design is (a fa láb mondjuk nekem nem hiányzott, de értem, hogy van, akit megfog). Jó tudni, hogy van alternatíva, ha még egy hasonló házat szeretnék.
-
ughhh
senior tag
Nincs üveg, nincs RGB, visszatért a világ a normális kerékvágásba.
A díszpintyek mikor használt piacon el akarják adni az akváriumot rgb-vel azon mindig is jókat nevettem
konkrétan azokat a viskókat hulladékudvarba kell vinni. -
Reggie0
félisten
Mint egy szovjet radiator

-
Graphics
Jómunkásember
Valahogy menő, olyan industrial design számomra.
A Jonsbo cuccok mindig jól eltaláltak.
-
Aranyos kuckó, mini gázkonvektor jutott eszembe róla, amikor megláttam a képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- A DirectX 11 natív támogatását bizonygatja az Imagination
- Crimson Desert
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Robotporszívók
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

konkrétan azokat a viskókat hulladékudvarba kell vinni.