- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #17899 üzenetére
RX7es megy most a legjobban GT beállításokkal B-Roadon. Az elején csak a Harpoon képes vele tartani a lépést, a többinek már ott véget ér a verseny
-
PaJa1
őstag
Két futam között pár napja ezzel szórakozok, lehet benne BlackJackezni, de ez csak mellékes. Böngészős szöveges gengszter szerepjáték. Ide kattintva tudtok "áldozatommá" válni, lehet hogy egy IPről csak egyszer lehet eljátszani az áldozat szerepét.
Hétvégi LAN partin két töltés között, vagy amíg valaki telepít valamit nagyon jól jött...egy kis mellékes kikapcsolódás. Azért bátorkodtam ide betenni mert bőven elfér a PT mellett, amíg várni kell valakire míg betölt addig ez tökéletes, szerintem. Kattintasz pára aztán mehetsz vissza aszfaltszaggatni
Mariann, ez pont neked valóHogy mentek a hétvégi ligafutamok? Láttam megvolt a PHs nőnapi összejövés valamelyik touringon
-
rsx
aktív tag
válasz
Mariann294 #17892 üzenetére
Verdák&árak
Lehet van minimális eltérés a mostani árakhoz képest -
UnConnecteD
senior tag
válasz
Mariann294 #17895 üzenetére
dehogy van az annyi, meg 2 se, olyan masfelre tippelnem
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Szia Méri!
3 milla az Evo tuning fullra?!?!Az rengeteg.. Szerintem olyan 7-800k- ból meg kéne, hogy legyen.. A body-k 70k körül ez 4szer, aztán a motor,ecu-k , fék, váltó,gumi, felfüggestés, mind 10*4.. durván.. ez messze nem 3 milla -
csaba0223
senior tag
válasz
Akkor vmit jól elszámoltál! Az evo tuning 700k-csak! A phoenix ét nem tom de nem hiszem hogy sokkal drágább! Igaz most akció van, de anélkül sem drágább mint 800k!
-
Mariann294
őstag
Még tegnap level 38 lettem!
Gyüjtögetek már vagy 3 hete csak szinte kombozok és igy van 320k-m.Lassan gyülik...
1 Tuningolatlan phoenixem van és ha minden igaz lesz egy evo-m is de a full tuning kb 3 milla -
SSP33DY
aktív tag
-
Ofi1978
csendes tag
Köszönöm mindenkinek
Pussz nektek -
Spuhy
csendes tag
Sziasztok.HA van olyan autóm ami már nem kell nem tudom eladni?Ugyértem hogy Rp-re váltani?
-
Karibaba
aktív tag
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #17880 üzenetére
Ott csak a pályán kívül van erdő
-
Creative997
őstag
Ti keserítitek meg az életünket, de azért legyen szép Nőnapotok!
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #17874 üzenetére
Lacaa!! Bexartam a gorilládtól!!Mekkora fogai vannak, és de csúnyán néézz!!
Bammeg de csúnya
Há' ha ilyen arrcal fox vezetni, vagy nem merlek megelőzni, vagy, ha tudom, h. te jössz mögöttem, minden kör wr-lesz
Soha többet nem megyek erdőbeee -
SSP33DY
aktív tag
Boldog "Csáj-e" napot Drágáim! Minden kedves PT-s Csajszinknak hosszú rózsaszálas szép napot!
-
JackShephard
tag
Ofinak és Mariannak, valamint a többi hölgynek, Boldog Nőnapot kívánok!
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #17872 üzenetére
Ja! Tényleg!!!
Boldog nőnapot mindenkinek még annak is aki nem PT-zik -
[pH]Lacika
tag
Tényleg!
Boldog nőnapot! -
bgabor6
csendes tag
Sziasztok!
Ne feledkezzünk meg a Hölgyekről, BOLDOG NŐNAPOT KÍVÁNOK a PT-ző Hölgyeknek,Nőknek!
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
ABnormal #17868 üzenetére
Nekem meg olyan a PT, hogy ha még néha be is tévedek játékba, 2-3 verseny után elmegy a hang, de úgy teljesen az egész gépről, tehát a winamp sem játsza le a zenéket ezután. Csak az újraindítás segít a gépen. Annyira "jó" most a PT, hogy a bugjait még továbbterjeszti az egész gépre is.
Tudom, telepítsem újra......semmi kedvem. -
ABnormal
őstag
hm,nekem olyan gyorsnak tünik most a PT...wrx-el mentem és nagyon élvezetes volt...
-
-
SSP33DY
aktív tag
-
erdol
senior tag
válasz
UnConnecteD #17860 üzenetére
Mivel 5 vagy 10 dollárt lehet választani ezért 5 dollárral 1200 valamennyi forint ,így a következő ablakban lehet választani az 1200 1800 vagy a 3600 forint közül.
1200 valahányat tehát pont annyit nem választhatsz.
1200 nem elég 1800-nál meg marad az onebipen 500 valahány forint.Tulajdonképp 1800-at húzott le de csak 510 AP-t kaptam érte mert az onebipen is maradt 500 valahány forint.
Legközelebb azt is felhasználhatod de akkor sem tudod majd pontosan kiszámolni maradni fog újra.
Szóval te semmire sem mész vele ők meg használják.
Ergo ez is lehúzás bár nem akkora mint amit Lacánk elszenvedett.Pedig ha azt AP-ba fektethette volna inkább.
Gondolom ez az egész változik a forint árfolyamával együtt.Ha így van akkor lehet olyan eset is hogy elég az 1200 forint is 5 dolcsihoz.Így nem marad sok forint talonba. -
tomkatomi
tag
Üdv!
Ha jól olvastam az aerián, akkor most elmaradnak az Euro és Touring ligák, ugye? -
[pH]Lacika
tag
válasz
UnConnecteD #17860 üzenetére
az sms árát nem tudom de amint rájöttem elmondom.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
[pH]Lacika #17855 üzenetére
de ha csak sms-t kuldesz, akkor mennyire jon ki ennyi AP ?
-
erdol
senior tag
válasz
[pH]Lacika #17855 üzenetére
Hát természetesen itt is nepster lennék,vagy te a játékon belülre gondoltál?Azzal meg vagyok elégedve.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
bishoplogan #17856 üzenetére
Lesz ott több is csak el kell érni bizonyos szintet, hogy mehess azokon a pályákon. Meg nem csak a pályák vannak, hanem azokon belül még jó pár különböző vonalvezetés.
-
bishoplogan
senior tag
Jól számolom, hogy csak 6 pálya van? Most kezdtem el nemrég.
-
[pH]Lacika
tag
Köszi nep!
Mire váltanál? Csak kíváncsiskodom.Dokar: Első felindulásomban a teljes számlám értékét írtam ki. Kb. a két számlámból olyan 17ezer volt az ap-s próbálkozás és ezért kaptam 4100ap-t. Ennyiért kb.8500 lehetett volna venni. Bár a nagyobb összeget abból sikerült összehozni, hogy figyelmetlen voltam és nem vettem észre, hogy sms-t kell küldeni és nem pedig felhívni a számot. De ez mekkora szemétség, ha felhívod, és ugyan nem kapsz semmilyen szolgáltatást, akkor is levonnak hívásonként 1500+fát. Meg az is szemétség, hogy sem a hívás sem pedig az SMS ára sehol nincs feltüntetve. Zsákbamacskát veszel. Nem volt olcsó!
-
erdol
senior tag
válasz
UnConnecteD #17853 üzenetére
Kérjük sokan hátha lesz.Nekem sem ártana rögtön élnék is vele
Laca: Nekem tetszik ez a név is. -
UnConnecteD
senior tag
válasz
[pH]Lacika #17850 üzenetére
kar , hogy a ph-n nincs nickname changer
-
dokar
addikt
válasz
[pH]Lacika #17850 üzenetére
miért nem inkább Direwolf?
Az óriásfarkas volt a Földön valaha élt legnagyobb ismert kutyaféle.Testtömege 63–91 kg között lehetett, hossza pedig átlagosan 2,1 méter volt. Találóbb név az óriásfarkasnál az angol „rettenetes farkas” (direwolf), mivel hatalmas agyarszerű fogaival és ezáltal eléggé deformálódott fejformájával meglehetősen rémisztő látványt nyújthatott.
(#17844) [pH]Lacika: én mondtam, hogy ne szórakozzatok az AP vásárlással.
-
pernus
csendes tag
átálltam a tdu-ról mint sokan. Kéérem!! Mindenki hozzon mééég egy Malacot!!
pernahajder_HUN
-
[pH]Lacika
tag
Szolgálati közlemény!
Nevet váltottam játékon belül!
Az új így hangzik =Werewolf= -
pernus
csendes tag
sziasztok
-
bome
csendes tag
Én már leírtam anno, hogy engem is lehúzott az ONEBIP 4000 ft-al, de akkor nem nagyon reagált rá senki, én azonnal láttam a lehúzást, mert kártyás vagyok.
-
At-boy
tag
Állandóan kidobál a bejelentkező képernyőre!!!
Nem tudok egy normális versenyt sem menni..........
Tele a f@xom az egésszel!
Szerintetek mi lehet a baj? -
erdol
senior tag
válasz
SSP33DY #17843 üzenetére
Én speciel 1-es nitróval csináltam.
Lacikaekem annyit húzott le amit megadott a gond az hogy 1200 valamennyi kellett volna de csak 1200-t vagy 1800-at lehet választani így az 1800-al rajt maradt több mint 500 talonba.
Ja és azért nem volt jó a múltkor mert először regeltem gmail-os emillel,és utána akartam AP-t venni de ósehogy sem sikerült.Töröltettem azt az accot így már engedett regelni de csak egy másik emil címmel a gmail-ossal nem.Érdekes.Pedig ugyanazt a telószámot adtam meg amit töröltettem előtte. -
Creative997
őstag
válasz
[pH]Lacika #17844 üzenetére
huh azt a lenyúlós mindenit, az már pofátlanság a köbön...
-
[pH]Lacika
tag
válasz
SSP33DY #17842 üzenetére
Grat mesterek!
Senki ne vegyen ONEBIP-en keresztül AP-t mert 1 kurva nagy csalás az egész!
A T-mobil-os számlám 9000-ft lett a pannonos 20.000.ft
Persze ebben benne van az is hogy én marha felhívtam azt a 90-es számot töbször melynek díja hívásonként 1500ft +áfaPersze sms-t kellett küldeni nem pedig hívni.
Ezt a kis dolgot persze sehol nem írja a az onebip oldal. Az sms árát most nem tudom, de az is hasonló összeg. TE ATYA ÚR ISTEN minnnnyááá megőrülök!!Még valami! Az a szemét onebip nem enged 3600ft 1xre feltölteni csak 2db sms ben. Még nagyobb lehúzás!!
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #17840 üzenetére
IV. nitro és csaj nélkül
-
erdol
senior tag
válasz
Creative997 #17840 üzenetére
Kösz, az igazsághoz hozzátartozik hogy szpidi elmondta hogy lehet jobb időt menni, és továbbfejlesztve a módszerét utána beelőztem.
-
erdol
senior tag
Az "öregek"játszottak.
Még ha nem is lesz meg sokáig de volt ilyen is.
-
Mariann294
őstag
válasz
JackShephard #17837 üzenetére
-
JackShephard
tag
Jobbnál jobb hozzászólások, de köszi mindenkinek a támogatást, ilyenkor látszik, hogy ez egy jó kis társaság, sikerült mosolyt csalnotok a csalódott képemre.
BigBoobshunter? Csabikám ez nem egy elvetendő ötlet.
Ha már lúd, legyen kövér...
-
csaba0223
senior tag
válasz
JackShephard #17823 üzenetére
Kérj tőle egy nickname szart és írd át a neved Bigboobshunter-re
-
dokar
addikt
válasz
JackShephard #17821 üzenetére
Nem elég hogy a chatben, a kurva filtere miatt ××××shunter vagyok?
LOL az a szerencsétlen Aeria!
Btw írd meg neki, hogy a művelődjön egy picit (vagy "Dick in the eye!"), mert a Boobs az a te vezetékneved magyarul. GM létére tájékozottabbnak kellene lennie, mivel ez egy magyar játék.
-
Bazzzs
senior tag
Teljes mértékben melletted állok JackShepard, ez már tényleg nevetséges indok az illetékes gm-től viszont óhatatlanul is eszembe jutott ez a filmjelenet ahogy elolvastam a szitut.
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #17830 üzenetére
Da
Boobs, többes szám -
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #17828 üzenetére
A cickó magyarul nem csúnya, mert nálunk élnek a világon a legszebb lányok, lehet hogy az amicsiknál rosszat jelent... nyomik
-
Mariann294
őstag
válasz
JackShephard #17810 üzenetére
Most ezt nem értem...van a nevedben egy csúnya szó?!
Undoritó amit ezek művelnek!!!!!!!!!! -
fullextra
tag
Valaki mondja már el Was Passieren ilyenkor?
3óra Update alatt 15x fagyott le az updater, és 600 megából 180 van kész és erre 10%-ot jelez -
JackShephard
tag
Persze mert te GS vagy, nem emlékszel a múltkor ott próbálgattuk a crew channelben, neked kiírta rendesen a nevem, nekünk nem. Talán Moallal néztük, vagy nem is tudom kivel, még amikor bekerültem a 3G-be, akkor próbálgattuk. Milyen már ez is, hogy a GSek vígan 'Boob'sozhatnak, én meg cseréljek nicket...
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #17821 üzenetére
Téged rendesen látlak chatben, semmi baj a neveddel.
-
JackShephard
tag
Paja, akkor esetleg mondd meg a GM-nek te is, hogy bASSza meg a jó k.anyukáját(és nem a 'kedves' szóra gondoltam most), ne engem cseszegessen! Mian is mondta, próbál tenni valamit, hogy elfelejtse a GM ezt a badarságot. Nem elég hogy a chatben, a kurva filtere miatt ××××shunter vagyok?
A sebesség különbséget egyértelműen az acc balansz okozza! Rövidebb váltó (a+) kisebb végsebességet eredményez. -
Ricco_hun
senior tag
válasz
fullextra #17819 üzenetére
Te is jókor csatlakozol eme "fantasztikus" (
) játékhoz. Amúgy üdv a PT világában. Majd azért írd meg ide, hogy meddig jutottál vele: Regelésig? Update-ig? Vagy lvl20-ig? Csak kíváncsiság. Ugyanis a játék kiadójának elgurult néhány fontos gyógyszere----->ki akarják nyírni a saját játékukat.
-
fullextra
tag
húúú, de megtetszett ez a játék, ki kell próbálnom
-
Bazzzs
senior tag
válasz
<-OBB->Herti #17815 üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani, de nem lehet, hogy a te kocsidon van Acc A+ az övén meg nincs?
Szerk.: Bár ez csak a Te kocsid végsebességére lehet magyarázat, az ő esetében akkor se reális a 280
-
<-OBB->Herti
csendes tag
Vazzeg ilyet!!!!!
Hogy a repedt fa..ba van az,hogy a fiammal versenyzek ugyan azzal a kocsival megyünk (az övé még gyengébb is)papíron 268 a vége,neki 253,az enyém 250--nél leköhög,ő meg röhögve 280-nal elsuhan mellettem!!!???
Magyarázza már meg nekem valaki ez hogy a picsába lehetséges!!!
És ne ba...am szét a klaviatúrát!
Csöppet sem vagyok ideges -
Creative997
őstag
válasz
MarkyYy 27 #17813 üzenetére
1. Nem lehet
2. A kunyizást most azonnal fejezd be!!! -
MarkyYy 27
tag
lehet egymásnak AP-t küldeni??? mert ha igen akkor boob küldhetsz nekem 1-2-3 k AP-t...
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Pedig a Te nevedben tényleg semmi ronda nincs. Még csak nem is káromkodás. Ennyi erővel mivel jobb a sok számból álló nevű játékos? Pl. 025654223. Tele van ilyenekkel. Szerintem az értelmetlen, ez meg egyedi és jól megjegyezhető. Most azért mert benne van a mell szó?
Szerintem ez egy frappáns név és csak a kukackodás megy. Csak nem elverted a GM-et versenyben és azért?
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Ott ütik a PT játékosokat, ahol csak érik. Ezek most mit akarnak? Merthogy zuhanó pályára állították a PT-t az biztos. Az elején még jó játék volt, az újdonság varázsával hatott, mondjuk már akkor láttam az alapvető hiányosságokat ezen a autós/tuningolós vonalon, de azért eljátszogattunk vele. Most meg. Pffff.
Bubi ne hagyd magad!
-
JackShephard
tag
Most az egyszer rohadt szomorú lettem, mert ez már a parasztság felsőfoka. Megkeresett Mian és közölte velem, hogy a GM azt szeretné változtassak nevet.
Mi van? Köpni nyelni nem tudtam. Bazmeg, ha regisztrálásnál engedte a rendszer, hogy Boobshunter legyek, akkor én nem leszek |3G|Gipsz Jakab, csak mert a GM-nek nem tetszik ez a név. Menjenek ezek a büdös picsába...
Mian azt mondja beszéljek privátba a GM-mel (1fast_crx). Én? Talán keressen meg a GM engem és ne üzengessen. Nem fogok neki magyarázkodni, amikor nem is tudok jól angolul, meg nincs is mit magyarázkodni...
Ha elveszik a nevem, akkor azt hiszem abban a pillanatban fogok elköszönni mindenkitől és a játéktól is, vagy odaadom az accom valamelyikőtöknek, benne 10k AP-vel, azt is leszarom, de nem fogok nevet váltani...Mindenki így ismer, ez vagyok én. Na jó, abbahagytam, úgy sem tudok tenni semmit, jól elbaszták a mai napom ezzel.
-
Creative997
őstag
Első crew tournament: [link]
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #17806 üzenetére
Én tudom
-
Creative997
őstag
válasz
Mariann294 #17804 üzenetére
Már rég van szerver... Jött sok új pálya: 1 california raceway, 3 tokyos, 2 pythonos sim vs-ben
-
Blade.T
tag
válasz
Mariann294 #17801 üzenetére
3-óráig nuku server
-
<-OBB->Herti
csendes tag
Tele a répuszom!
Combozok serényen,üvölt a zene a fülemben,véletlenül fel pillantok és mit látok,server kakukk 2 perc múlva.Hát leizzadtam,37 cuccom még a pályán befejezni esélyem nincs még mágnessel sem.[P
][P
]
Miért nem lehet a server leállást valami hangjelzéssel 10 perccel előre jelezni???Kénytelen voltam az időt lejárni hagyni,bogyóimat és saját rekordomat bebukni!Be kellet érnem 81k-val.Zokogni tudnékJa,amiböl még sarcot is fizetek
(de szép az garage)
-
Mariann294
őstag
Nem tudja valaki meddig kussol a szerver?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elden Ring
- Fujifilm X
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Stellar Blade
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Formula-1
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest