- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
Blade.T #27321 üzenetére
Magát a zene címét nem tudom, amikor játszottam az Assassin's Creed II-vel akkor volt ez a a zene az elején és mikor megtudtam hogy a PT-nek vége, egyből megjelentek a fejembe a jelenetek erre e a zenére. Amúgy meg rengeteg videót akartam csinálni ahogy hallottam a zenéket, csak sokhoz freecamera kellett volna, amit 2 év után most Invictusak köszönhetően megkaptam (és időm se volt megcsinálni őket). De mindegy is már, sajnos. Mindenesetre örülök hogy tetszik, részben ez is volt a cél.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Blade.T #27248 üzenetére
Távol álljon tőlem, hogy a lvlr mellett kardoskodjak, de már ugyanaz a két verzió. Akkor miért is csatlakoznál egy sokkal távolabb lévő amcsi szerverre, amin alig lézengenek játékosok, miközben a lvlr itt van európában és tele van playerrel. Régebben, amíg a pt-t nem frissítették, addig lehetett azzal érvelni, hogy egy csomó fasza mód nincs meg lvlr-ben. De már ugyanaz a két verzió, szóval.
Max a belefeccölt időt sajnálhatod (én is sajnálom), de hát ha egyszer nincs player aki ellen nyomd, akkor mit ér a lvl234 meg az összes ap-s verda.Most már én is elbizonytalanodtam, de az a baj, hogy elég régóta csak a bizonytalanság van (ezért nem szedtem le még a lvlr-t). Most megint meg kell várni míg megjelenik az a heat-online. Kiderül, hogy átviszik-e az accountokat pt-ből vagy sem, stb stb. De ha nem, akkor csak annyi érv marad, hogy megmarad az AP-d, mert az is aeria-s játék lesz. Na most tegyük fel, minden a lehető legjobban alakul, játszol tovább heat-ben, mintha mi sem történt volna, aztán 3-4 hónap elteltével megint előszedik a szerződéseket, hogy dehát az ip-blokk, meghogy csak észak-amerika stb, stb. Végre egy stabil hely kéne ahol vannak játékosok, amiről tudjuk, hogy biztosan oda tartozunk, ami nem fog egyhamar megszűnni, amire jönnek frissítések, tehát ahol biztonságban el lehet kezdeni felépíteni egy új accountot (vagy folytatni).
-
MaxFecky
csendes tag
válasz
Blade.T #26872 üzenetére
Én is úgy vettem észre, hogy nagyon csúszkálnak. Tettem kis tapadást hátra, de még így is tojás kell a gázpedálhoz, bár így meg a kanyarodás íve nőtt meg. (cl4-es 335i-t teszteltem, az 1-es nem tetszik az életben sem) 0:49.8-at mentem, complex routen (Calif) tesztben, tools nélkül.
Üdv. Max!
-
quadroracer
tag
válasz
Blade.T #26753 üzenetére
Erdemes megtartani, hogyha erdekelnek a Betaban levo ujdonsagok. Az a helyzet, hogy az open betat, felvaltotta a Close beta, ahova viszont regisztralni kell itt a forumon, egeszen pontosan nalam. Annyi a dolgod csupan, hogy privatban ramirod a login neved, es en engedelyezem a szerveren. Ez azert kell hogy a kulfoldiek ne tudjanak belepni, mert a kiadoknak ez problema. Elnezest a kellemetlensegert, bar az updaterben es a beta oldalan fel van tuntetve ez a fajta valtozas.
-
quadroracer
tag
válasz
Blade.T #26190 üzenetére
Kedves BladeT! Nem egeszen. Ezt irtam anno:"azt az igeretet kaptam, hogy az Invictus tesz egy kerest az AGE fele, hogy tegyek ki kozlemenybe a magyar jatekosok athelyezeset. (Jatek es/vagy forum)."
Tehat csak azt tudjuk igerni, hogy ha a jatekosok atkerulnek az europai szerverre, akkor megkerjuk az aeriat, hogy ezt jelezze a jatekosok fel a fent emlitett formaban.Udv,
Laca
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Blade.T #26108 üzenetére
Kedves Tompa!
Olvass a sorok között!De, ha nem megy, akkor elmagyarázom!
Sokat költöttem rá (meg te is és még sokan mások), de nem ragaszkodom hozzá! Mert hiába a sok pénz, ha nincsen kivel játszani! Ott az összes full tuningos szekerem, csak éppen nincs kivel nyomatni!
Ezért inkább elkezdtem elölről az LR-be az egészet! Mert ott piszkosul sokan játszanak.
Ennyi!De mint mondtam már, teljesen mindegy, hogy PT-ben maradunk vagy megyünk az LR-be mert én inkább DO-zom, ott nincsenek ilyen és hozzád hasonló fafejű emberek!
Halottnak a csók, effektus!
-
-
MaxFecky
csendes tag
válasz
Blade.T #26054 üzenetére
Szerintem félreértésben vagy. Ez nem OBHUN-os kavarás a PT ellen. Nem vagyunk a PT ellen csak azért, mert LevelR-rel akarunk játszani. Hiszen a PT-ben jöttünk össze, sokat köszönhetünk neki. Csak azt untuk meg, hogy nincs kivel játszani. Olyan játékot kerestünk, ahol van kihívás. Az pedig egy nemes gesztus az Invictus részéről, hogy fél év után engedik, hogy a magyarok újra eldöntsék melyikkel szeretnének játszani. Nem pedig hagynak kihalni minket a PT-vel együtt. Azt mondom használjuk ki és térjünk át egy egy olyan játékba, ahol van élet és van jövő. Annyi aktív online játékossal nem fognak bezárni egy szervert, mint amennyi a LevelRben van.
"...ha tájékoztatják a PT-s magyar játékosokat erről, és nem a hátuk mögött kavarnak!!"
Erről meg annyit, hogy tavaly októberben engem pl a kutya sem kérdezett arról, hogy hol szeretnék játszani. (akkor még nem jártam a PH-n) Egyik napról a másikra nem tudtam belépni abba játékba ahol egy év aktív játékot töltöttem. Ha logikusan nézzük, már akkor sem értettem, hogy a magyarok miért az amcsikkal akarnak játszani, hiszen Európában vagyunk és a LevelR az európai régió. Nem szaladtam a bíróságra, hogy elvesztek ot vagy 10k beleölt forintot.Üdv. Max!
-
bakosgabor57
őstag
válasz
Blade.T #26038 üzenetére
Penge Úr
Úgy gondolom(az Invictus-os ajánlás ellenére, amit nem is értek...), hogy mindkét játék résztvevői számára adassék meg a választás lehetősége. Továbbá, mint írtam a link meg fog jelenni az Invictus honlapján. Ha ennél nagyobb nyíltságot tudsz biztosítani, kérlek tudasd velünk.
"(Ennek az egész szavazósdinak semmi értelme!!)"
Választani pedig muszáj..., egyszerre csak egy játékban fogják engedni játszani a magyarokat. A mostani helyzet, hogy mindkettőben ott lehetünk, ideiglenesnek tekintendő.
Ha valaki nem tud erről, nem én tehetek róla.
kekeeci Márpedig én a Lvl R-el akarok játszani, mindenféle bizonytalan(és laggolást okozó) IP-trükközés nélkül. Nem lepődnék meg, ha hirtelen előkerülne egy csomó ismeretlen nick a Level R-ből, akik az IP ban ellenére is ott játszottak(meg a PT-ben is),de ez ellenőrizhető. -
hugoagagyilo
tag
válasz
Blade.T #26006 üzenetére
Ezt angolul irtad először és egy translate progival leforditottad magyarra?
Több pontja értelmetlen kissé számomra.Az Invictus maga alatt vágja a fát Miért?"
Ha az Aeria bemondja az unalmast az Invictusnak akkor szép lassan majd ugyan az lesz a Levelr sorsa mint a PT-é!
Miért függ szerinted a Gamigo sorsa az Aeria-tól?Szerintem rég bemondta amiota nem vett frissitést.Mi lett a PT sorsa?Elfogytak a játékosok mert semmi ujdonságot nem kaptak a játéktól?Nagyon ugy fest nem is nagyon akar az Aeria költeni rá.
Nem szarságot csinálnak a fiúk hanem egy jó kis játékot fejlesztgetnek talán a mi igényeinket is figyelembe véve lásd béta,Te is az ő játékukkal játszol.Gondolom sok mindent letettek az asztalra a fiuk de lehet nem is akarnak már venni semmit.Szerintem a ghost is csak az amcsik miatt került bele anno a játékba ,mert kilátott már sim autoversenyt ahol áthaladunk egymáson.Ha nincs benne kezdettől fogva nem sirna most itt senki.
A LevelR nem új játék csak van benne újjitás,ami magával hozta a játékosokat és nem utolsósorban talán a profitot.Ha ez igy beindul és ugy nézki beindult akkor fog telni frissitésre és még ujdonságokra.Hamarosan itt a BMW és még ki tudja mi van vagy lehet a tarsolyban
Ha költött valaki a játékra az játszott is a játékkal nem bukta be a pénzt.Vegyél egy játékot a boltban mondjuk 5000ft-ért lehet hogy 1 hét alatt végig tolod utána felkerül a polcra és lehet többé nem veszed már elő nem játszol vele.Ezt a pénzt sem buktad be hisz játszottál vele,jo hogy a polcon ott van de csak a port fogja.Amiket irtam a saját meglátásaim amelyek lehet tévesek egyébként is semmi közünk sem az Invictus sem az Aeria sem a Gamigo üzletpolitikájához.Bár annyit a hazaiak megsughatnának hogy akarnak az amcsik frissitést vagy sem.
Könnyebb lenne dönteni.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Blade.T #25958 üzenetére
Nekem nagyon sok pénzem van a PT-ben, és persze kb 2 és fél év játék!
De, én most azt mondom, hogy Level-R!
Már nem érdekel a PT!
Minek ragaszkodjam egy olyan játékhoz ahhol nincsenek játékosok. Ez így halálra van itélve!
Még ideig óráig mennek a szerverek és lekapcsolják őket, ha csak nem történik valami csoda.Szerintem, Penge te maradsz 1edűl a PT-ben Magyar.
Mindenki át jön Level-R-be!Csak egy autót sajnálok nagyon a CORVETTE-m.
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Blade.T #25808 üzenetére
Azért az is kérdés mennyi magyar aktiv játékos tolja a Pt-t.Elmondhatom magunkrol mi 50 50% vagyunk itt is ott is.De merre járnak a többiek?Chatben van egy olyan fül hogy PH nap mint nap lesem,még a multkori versenykor ez tömve volt felhasználoval,addigra mostanra alig alig tünik fel valaki.Persze van olyan aki nap mint nap ott van.Illetve azt hiszem HOT osok tolják rendesen ez kiderül Ranking listből a csapatok heti bontásából de ott nekünk sem kell szégyenkezni bár mint mondtam sokat játszunk odaát is.Ha sok magyarra ott PT-ben Ülöbikára és társaira gondolsz arcade-ban,szerintem ők azt sem tudják hogy létezik ez a fórum sőt azt sem tudják hogy létezik a LevelR!Szegények egyszer csak szembesülni fognak valamivel bár ma még nem tudni mivel.
Illetve csak egy kis megjegyzés mint csapatfőnök a csapatfőnöknek.Tőled függ a csapatod mennyire aktiv és lelkes!
Wazup -nak.Ha megtérülni látja Aeria a befektetést az ujjitásba valószinű sok minden belekerül.Igy lenne helyes.Csak kérdés az hogy az a Max 300 felhásználó aki jelenleg van PT-ben mennyi idő alatt termeli ki ezt neki.Lásd LevelR nagyot dobott szerintem még ha hibák is vannak de meg ötszörözte a felhasználoi táborát!
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Blade.T #25723 üzenetére
Mi 13 mondhatni "ultra" aktiv taggal mindennap több órát játszunk Pt-n.A többiek heti 2-3 alkalommal.Bár megsugom mindenki épitgeti a maga kis karrierjét a csunya rossz ghost offos Level R-jében.Bár ha a multkori fotozás óta meglesi a barát listát szerintem ezt mindenki látja.Hetek óta a chat PH channel -jén alig tünik fel főjátékidőben 1 -2 ember. ? Hova lettek a GS-ek már ők sem járnak fel.De ha itt nézzük a PH forumot itt is egy ideje kihalt a tüz.Nekem mindegy mint irtam hol játszunk a lényeg a társaságon van.Talán Crea nem haragszik meg ha idézem egy mondatát ami megragadt bennem."Csesszétek meg ha nincsenek fent OBHUN-osok már nincs is kivel egy jót játszani."Szóval nálunk első klikk TS aztán a kérdés Merre vagytok,ezután klikk a Pt-re vagy Level R-e.Lehet felkerül még alternativa a Desktopra persze tuti nem az NFS köszi Wolfi az átfogó ismertetőt és vidiket.
Üdv:Hugó
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Blade.T #25700 üzenetére
Viszont van igy aki a Level R el járt igy.Valószinű nem járt erre a fórumra és ő a német verzióra talált rá és ott költött némi pénz magot és időt,neki semmi érdekképviselete nem volt és benyelte a békát.
Már irtam egy párszor a két verzió nem egyforma,még a nevük sem ugyanaz pláne a tartalom különbözik.Ahhoz hogy igy régiokra korlátozzanak bennünket azonos tartalmat azonos játékot kellene kapnunk ugy hogy minden megszerzett játékban lévő értékünk átvihető legyen a ránk vonatkozó régióba.Valószinünek tartom a németek is azért nyitottak most az a tiltáson hogy megnézzzék mennyi plussz emberjön fel hozzájuk egy adott idő alatt s gondolom figyelik az amcsiknál mennyien játszanak ekkor.Nagyon ugy néz ki hogy a tartalom miatt jóval többen felmentek most a LevelR-re.Nem csak mi magyarok hanem az amcsik is!Ha nem ujjitanak a Pt-ben a régijátékosokon már nincs mit fogniuk ,hiszen mindenük megvan nem költenek AP-t.Az ujjakat probálják megfogni majd,lásd béta telis tele "üveggyöngyökkel" /fényhid,tülök,ventillátor,stb/
/meg ha már bele tartozunk ebbe a nagy "unijoba"
szerintem nem teljesen etikus kizárni szolgáltatásból a saját tagállam bármely tagját bár ehhez nem értek hiába is várom egy ideje hogy "megreggelizzem a keritést"/
Ugy hogy szerintem az IP korlátozást töröljék el teljesen és mindenki játszon ott ahol akar!
-
bakosgabor57
őstag
válasz
Blade.T #25700 üzenetére
Valószínű nem vagy egyedül, de korántsem biztos, hogy a mostani aktív játékosok többsége is így van vele...
MINDENKINEK
A nagy büdös helyzet az, hogy meg kéne szavazni. Aki nem játszott még a Level R-el, az most megteheti trükközés nélkül(már csak az összehasonlítás végett). Úgy gondolom majd minden magyar aktív játékos olvassa a PH-t.
Csinálni kellene egy mindenki számára elérhető táblázatot, ahová beírhatja a saját szavazatát:Project Torque vagy Level R
Lenne rá mondjuk két hét, hogy mindenki eldönthesse, azután LACA(quadroracer) szíves felkérésünkkel továbbíthatná az eredményt az illetékesek felé.
Egy szavazat a Level R-re. -
PaJa1
őstag
válasz
Blade.T #25052 üzenetére
Bétára a torrent klienst a régebben linkelt inviictus oldalról lehet letölteni.
Beálltam seedelni, tán 3BM/s sebességgelBétába még nem lehet belépni. A szerver fut de még nem nyitott ki.
-
PaJa1
őstag
válasz
Blade.T #24593 üzenetére
Felesleges, tőlem se szedik ilyen gyorsan
Unconn,
A bétában megvannak a modok, csak pályák nincsenek hozzá, így nem tudsz menni ezekben. De a teljesben tuti benne kell lenniük.Az Extreme cuccok alatt nagy bohócságok vannak
és van egy pár cucc ami gyorsítja, erősebbé teszi az autót. Kedvencem a büntetés gyorshajtásért cédula a szélvédőn
A Csapatos zászlórablás, ha jól akarod csinálni akkor igazi, jól összeszokott csapatot kíván, nagyon nagyot lehet benne taktikázni. Már látom, hogy lesznek páran akik erre fognak rámenni elég keményen, főleg hogy SIM kezelés elérhető mindenhol. Ez nem új dolog, németeknél már megvan ez, de ott is kb annyian játszanak SIMben mint a PTben.
Csinálok majd pár képet , ha kijátszottam magam
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Blade.T #24460 üzenetére
Néztem a képet, de nem értem, hogy mi a kérdés. Be akartad váltani a zsetonokat AP-ra? Bal oldalt azt írja, hogy ehhez be kell jelentkezned, jobb oldalt meg felajánlja, hogy amennyiben még nem vagy aeria tag, akkor regisztrálj. Magyarul a beváltáshoz a bal oldalon be kell lépned az Aeria acc-oddal. Mondjuk tőlem még ilyet sose kért. Vagy pont ez a probléma?
-
bix-
tag
válasz
Blade.T #24460 üzenetére
Be tudod váltani a zsetonjaidat AP-re. Kell hozzá az aerias loginod. 110 zseton 1 AP.
Azt hiszem ezt a belépés dolgot elég egyszer megtenni, onnantól hozzá csatolja az alkalmazáshoz az aeria-s profilodat (nekem legalábbis már nem kell belépnem) és látja az AP mennyiséget, amennyi nekem van. -
JackShephard
tag
válasz
Blade.T #24272 üzenetére
Múltkor én is felkukkoltam a Level-Rre, nekem is jött egy zsák popper, meg egy zsák nőcske is.
Gondolom ezzel akarják ösztönözni az embereket a játékra, de ennyire alacsony RP kifizetéssel soha napján sem érsz el semmit. Max. ha napi 16órába tolod, de azt meg minek, miért.. stb.
Ja, szintén hotspottal.. -
PaJa1
őstag
válasz
Blade.T #24270 üzenetére
Mit használsz a németekhez való bejutásra? Én CyberGhostot.
Az örökre vásárlás szerintem lehetséges, a felső lehetőségek azok, azt írja rá hogy nem lehet bérelni, de az az örökre bérlés úgymond. Még nem volt alkalmam kipróbálni, mert nincs se GPm se RPm új kocsira.
A chat és a sinlge rész sokkal rosszabb mint PTben, azokat gyűrtem most egy kicsit. -
Attka85
tag
válasz
Blade.T #24185 üzenetére
haha éppen mögötted autóztam és figyeltem az íveidet, mikor láttam, hogy pörögsz, mint egy szélkerék
kár érte, mert kezdtem belejönni és lehet, hogy sikerült volna a nyomodban maradni, de nagyon gyors voltál cici2-n szép akrobata jelenet
---a viicces hogy nem is látszott ott tábla, amikor lassítva látszik a borulás... a tábla jobb oldalt hevert...melletted
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Blade.T #24121 üzenetére
Facebook-on egy Aeria által fejlesztett alkalmazás. Lényegében egy online Texas Hold'em játék, szobákkal, igazi ellenfelekkel. Pontokért játszol, amit aztán be lehet váltani bizonyos mennyiség után AP-ra. Amennyiben jó vagy, akkor a legtisztább AP szerzési mód
Itt tudod elérni.
-
Creative997
őstag
válasz
Blade.T #24097 üzenetére
Meg ne sértődj, de több mint 1500 hozzászólásból és több mint 1 éves aeriás írogatásomból elég jól tudom hogy hogyan is működik ott. Lehet hogy url-el is működik, de a nélkül is simaliba a linkbeszúrás hogy 1 kattra meg lehessen nyitni, hidd el
Főleg hogy ő az url-ezéssel szenved..
Leírtam (#24094) hogy is megy. Shoutboxban kell url-ezni csak linkküldésnél, de az más tészta -
Creative997
őstag
válasz
Blade.T #24017 üzenetére
Kareszék tényleg megküzdöttek a ratingért, keményen kempeltek Englandon
Amúgy ők tényleg mindenhol jók!
Tényleg nem sok van akik simán csak versenyből és nem farmingolásból szedték össze a 3300at. Még mielőtt ez elkezdődött, nekem olyan 2300 lehetett a ratingem, de sokat mentem 3G-sekkel (grid, dark riot, krivjur, morphin, lapro stb azt hiszem nem kell mondanom hogy elég nehéz nyerni ellenük) meg más gyors emberkékkel. Amikor elkezdtek osztódni a farmeresek, hirtelen kezdett megugrani és most 3050 körül van asszem, ha az elmúlt fél évben annyit mentem volna mint anno már rég meglenne (meg vagy 2000 versennyel több is, legalább). Amúgy meg rohadtul leszarom a ratinget még mindig, nem sír a szám ha utolsó vagyok és sokat veszítek (és sajna lassan már mindenki megver, ez a hátránya ha 2 hetente megyek egy kicsit, de hát már unom hogy szar a játék, kevés az ember és már unom a pályákat is, hosszú-hosszú ideje ugyanazok) és nem lépek ki azért hogy ne csökkenjen, hacsak nem a router szarakodik)
Ez a rating baromság csak a crew rendszer miatt van még, de mindenki tudja hogy igazán nem lehet megállapítani melyik milyen jó csapat, mert mindenki tudja hogy a nagy többség farmolja a ratinget. Teljesen felesleges, régen se volt értelme, de akkor még nem volt farmolás (kivéve GSX-nél), igazán kivehetnék vagy legalább csinálhatnák azt mint ami pl CTF-ben van, a sok sírószájúnak be-ki lehessen kapcsolni. Mert régóta sokan izgulnak a ratingjük miatt, ami stresszessé teszi a versenyeket, miközben arról szólna hogy élvezd, na ezért kéne kivenni. Mindig ez a qrva rivalizálás.. -
PaJa1
őstag
válasz
Blade.T #24007 üzenetére
Kit érdekel a crew rakning? Semmit se ér, csak látod, hogy kik kaparták össze maguknak a max ratingot.
Még mindig ritka az olyan aki rendes versennyel érte el, de egyre több van mert a béna max ratingosokon sokat lehet nyerni, amikből szintén egyre több van.Crea GRATULA!
Én is azokat az időket sírom vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Viccrovat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged