- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
[pH]Lacika
tag
És igen! Itt az újabb 3.1megás update!
-
UnConnecteD
senior tag
lehet most jatszani? stabil mar ?
-
Mariann294
őstag
válasz
Ricco_hun #17395 üzenetére
Én kérek elnézést, hogy egy pörgős, autós videó alá nem Lolát vagy Christina Aguilera-t rakok be
Erre rágtam be mert nekem ugy jött le hogy igénytelen zenéket hallgatok.
Éshogy nekem szeretni kéne a zenédet.Én is ezennel lezárnám a vitát,ugy sem mennénk előbbre.
Izlések és pofonok! -
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mariann294 #17394 üzenetére
Én nem ócsároltam le senkit. Én is mindenevő vagyok. Ami megtetszik azt hallgatom stílustól függetlenül. Én sem ilyen zenéket hallgatok, mint amilyen a videóm alatt megy, de pont odaillik, ennyi. Magyar zene (hogy kis hazánkat részesítsem előnyben
) + a szövege is az autóversenyzésről szól. Azt meg nem tudom miért írtad, hogy csak az üvöltés megy ezerrel. Jelzem neked, hogy egy kósza üvöltés nincs a zenében. Érthető és valamit mondó szövege van. A vitát részemről zártam. Csak nem értem, hogy miért kell így nekem esni. Ha nem tetszik, nem hallgatod. Ennyi.
-
Mariann294
őstag
válasz
Ricco_hun #17392 üzenetére
Bazz azért mert valaki nem szereti ezt az igénytelen zenét azért még ne ócsárold már le.
Szeretek mindent.Mindenevő vagyok,de télleg.Szeretem az AC/DC-t,Gigi D Agostinot,az electro zenét,disco-t,techno-t,meg 1-2 lassú számot is.
De az a stilus amit te képviselsz a videódban.Nem jön be mert nincs benne semmi zene,csak üvöltés ezerrel.Nem vagyunk egyformák hála a jó istennek.Neked ez jön be ok,persze elfogadom.Én csak 1 véleményt merészeltem irni mivel linkelted a videót.Bocs.
Mégsem irtam a youtubra negativ kritikát,vagy nem dijaztam egy "Poor" csillaggal.
Örülj neki.Erdol: Scootert is szeressük.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mariann294 #17391 üzenetére
Én kérek elnézést, hogy egy pörgős, autós videó alá nem Lolát vagy Christina Aguilera-t rakok be.
-
Ricco_hun
senior tag
Nah valahogy végre összekínlódtam a videóm. Előre elnézést a rossz minőségért, de még nem tudtam kiismerni, hogy a youtube milyen szempontok szerint xarja szét a videó minőségét (történt ugyanis, hogy feltöltöttem jobb minőségben is, erre a youtube-on az még pixelesebben nézett ki
).
Tehát a videóm ITT lehet megtekinteni. Örömmel veszek minden egyes nézőt. Ha valakinek nagyon van ideje kattingatni, a cél az 500
. Nem jönne rosszul az 500 AP.
Előre is köszönöm azoknak, akik jó sokszor megnézik. -
JackShephard
tag
Ha valaki most szándékozik először AP-t venni, esetleg érdemes lenne most.
New buyer 30%
50$-ért 9000AP-t lehet összegereblyézni! -
dokar
addikt
válasz
Creative997 #17380 üzenetére
én TA-n csináltam 300m feletti ugrást
de nem ritkák a 200m-es repülések sem. -
erdol
senior tag
válasz
Hát ha ennyit explórerezik akkor nem biztos hogy a féktávokat is ismeri a pályákon.
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
LOL szép nagy dzsámp
a lvl 56 meg...lol..
Hát ha van rá ennyi zsetonja, mert gyanítom csáje, meg popper is kell ide
BÁR az a NYÓCEZER verseny... Ezt az accot nem csak ő gyűriHa igen.. hát..odab@x
-
vtomi
tag
válasz
Szép.
-
Mariann294
őstag
válasz
Jesus!!!!
-
Creative997
őstag
Kicsit ökörködtünk Pajával pythonon
, ugrálgattunk jobbra-balra. Ha valaki nem tudja megcsinálni a 140m-es ugrást, tessék: 184m
BTW Hunter egy kicsit túlzásba viszi, sokat kombózik magával: lvl46 és 20mila xp
-
csaba0223
senior tag
Nálam minden jól működik! Ma csak 1x dobott le! Azon kívül semmi nem történt!
Lehet hogy nálam van a gond?JackShephard: Számolta mindet ! Néztem közben!
-
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY #17376 üzenetére
Kb hasonló, csak 5 percenként login képernyő is a pofámba ugrik! Beérek a célba és még 7 percig ácsorgok ott, aztán kiírja, hogy vége a versenynek, majd login...na tényleg vége.
A replay menube belépve...error, pt kifagy. Szerencsére a hibás replay törlése után már működik ez a funkcio is.
Mellesleg ketyeg a vekker a lányaimon, bukhatom őket a rush alatt ha nem bírok játszani! -
SSP33DY
aktív tag
Szavesztek!
Tiszta jó lett a PT.. repkedő autók, 2 kört verve mindenkire -os rating..és a chat.. naháátt.. 10 pontos.. egyszerre 10 emberrel lehet beszélni, anélkül, hogy tudna válaszolni.. mert kb percenként megy el 1-1 üzenet.. GRATULÁLUNK EMESE...És én is "fantasztikus" tag lettem..
-
Lunatic666
tag
szia - nem, nincs, semmi közöm hozzá..... láttam egy-két pályabetöltésnél a nevét a top3-ba , s ez ált. nem jót jelent...
abszolut friss hús vagyok , a kezdő lámák legújabb tagja
még csak "tanulom" a játékot.... de h ne kérdezzek majd sok hülyeséget, ma átolvasom a régebbi bejegyzéseket...lvl 8 rulzz!!!
-
tomkatomi
tag
válasz
JackShephard #17373 üzenetére
Üdv!
Én is nyomkodtam a videókra (tiédre, Pajáéra). Egyébként ha dinamikus IP-d van, akkor nyugodtan nyomkodhatsz a sajátodra, csak egy modem reset kell hozzá. -
Creative997
őstag
válasz
Mariann294 #17370 üzenetére
Örülj neki h csak ennyi problémád van. 1 óra csacsogás után elkezdenék versenyt nyomni és a betöltésnél kilép a játék. Hibaüzenetet se ír ki, semmi.
-
[pH]Lacika
tag
Szolgálati közlemény!
SSP és Nep olvassatok PM-et!
-
Mariann294
őstag
Érdekes nekem semmi gondom nincs.
Csak 1 dolog aggaszt de az a leutóbbi nagy paccs óta.Serpentinen explorerben némelyik helyen nagyon beszaggat.Valaki másnak is? -
[pH]Lacika
tag
Jó lett ez az új folt!
2percenként kidob. Ha 1álltalán betölt. A gifteket nem lehet használni hiába nyomok a use gombra.Ez nagyon szép volt Invictus! Grat!
Én elkezdenék új programozókat keresni.
A javítás (Patch) = Rosszabbá tétel!
Frankó! -
[pH]Lacika
tag
Na ez is meg hülyült!
-
SSP33DY
aktív tag
Hát vazze.. pedig még 1 óra rush van...
..ez a mi szerencsénk..lol
Nekem az aeria szaros oldal megy.. de a PT nem
Ma végre gammázhatnék.. erre nem megy ez a xar.. -
Yozsee(R)
csendes tag
Számomra most lehetetlen PT-t játszani. Versenybol kidob(már ha egyáltalán elindul), practicet, lobbyt, garázst nem akarja betolteni, de ha jól látom az aeria oldalával is gondok vannak az is nagyon lassan mukodik.
-
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY #17364 üzenetére
Látom, dobál lefele ezerrel
Nekem lassu a chat mint a bűn, ha egyáltalán megy, most meg nincs vége a futamnak, átmegyek a célvonalon és semmi, repesztek tovább a falnak, wanganon, olyan 310el belerongyoltam a láthatatlan falba, autóbol nem sok maradt...
Hheee, 7 perc után kiírja, hogy race over, kiváncsi vagyok mikor jön az eredményProbélok majd subot.
-
SSP33DY
aktív tag
JÖNNÉK PAJA!! DE a loginnál tovább nem jutok!
2szer láttam a garázsom, és kész, kirak
"connecting to the login szarver-rel" -
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
JackShephard #17354 üzenetére
JackShephard: Szia!
Jó lett fölleg a Zene!
Szeressük az ilyet!
Rock
jeee -
SSP33DY
aktív tag
megint egy 3.1 megás okosság.. biztos kiszakadt az előző varrás
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #17352 üzenetére
Nem érted... tudom, hogy megnézted mert tudtad milyen zene van benne, de ennek ellenére sem nőt a megtekintések száma, 0-án dekkolt.
A Onebip-ről nem tudok semmit... az aeriás felhasználó nevedet meg kellett adni mielőtt telefonáltál és levette a lóvét?
Crea,
1 boldogító üzenetet küldtem, lehet, hogy feleslegesen, de akkor is...A mai nap hátralevő részében tudna valaki segédkezni kapirgálni, telt házalt szeretnék bolondulni amig van rush.
-
bbm
csendes tag
Én ismegnéztem ezt az sms-es cuccot! Tényleg lehetne már fizetni DE, amikor rámész mindenre és eljutsz arra h mennyit akarsz befizetni jobb oldalt ott van (pl) 1200 HUF a bal oldalt meg hogy Aeria points és SEMMI! magyarul a semmiért fizetnék?!
-
csaba0223
senior tag
válasz
JackShephard #17354 üzenetére
70x tudtam rányomni! Többet nem számol!
-
bome
csendes tag
De tőlem a pénzt meg levonta
-
JackShephard
tag
Jól van Paja, csak viccelek, már akkor mondtam, hogy bárki használja nyugodtan azokat a felvételeket is ha akarja. Viszont a videómnak további nézettségre van szüksége, tehát aki nem látta még, tegye meg.
Nem fogja megbánni.
Video
-
PazsitZ
addikt
Itt olvastam, hogy explorer módban lehet rp-t szerezni leginkább.
A gondom csak annyi, hogy néha benn ragadok. A játéknak vége, xp-t mindent számol és bent hagy a játékban. Külső nézetben tudom még irányítani a kocsit, de kilépni sehogy sem sikerült.
Ilyenkor le kell lőnöm a játékot, viszont úgy látom ezt megszakítot versenyként könyveli el, így csökken a reliability értékem -
erdol
senior tag
A rating ismét megy ha jól látom.
-
erdol
senior tag
válasz
[pH]Lacika #17342 üzenetére
Köszi melyik része nem megy men küld lóvét?
Patch van most?Mert nekem frissít. -
Spuhy
csendes tag
Kezdtem örülni hogy végre játszhatok mert már csak 1-2 mb volt hátra, erre elkezdett leszedni egy másikat is ami több mint 800 mb
Most megyek a koleszba remélem azért hétvégén már tudok vele játszani.Köszi a segitségeket. Sziasztok
-
Spuhy
csendes tag
Köszi szépen
-
[pH]Lacika
tag
erdol mester itt egy kis útmutató onebip-hez, bár az is igaz, hogy nekem nem müxik így sem.
-
Spuhy
csendes tag
Az szép.Honnan lehet tudni hogy mit szabad vennem és mit nem.Mi ingyenes és mi nem?Egyáltalán mi kerül pénzbe, a tuningolás?
-
bome
csendes tag
Na engem szemtelenül lenyúlt az aeria. Onebip-en akartam venni AP-t és csináltam hozzá accountot, meg amit kell, aztán előjött egy ablak, hogy hívjam fel a telefonszámot. Felhívtam, egy női hang szólalt meg azt kérte üssem be a képernyőn látható 7 jegyű kódot, persze a képernyőn nem volt semmilyen kód, nem irtam be semmi, vártam kerestem a kódot, majd egyszer csak megszólalt a nő, hogy hibás kód, viszont hallásra. Megnéztem az egyenlegem, 5100 ft-ból 1500 maradt. Grat AERIA! Köszönöm szépen! Azért aki tud segitsen, bár nem hiszem h tudna vki!
-
Spuhy
csendes tag
Köszi.Csak az elején kellett volna magyarosítás hogy ne bénázzak sokat, de majd megoldom.Mi számít extrának?
-
Spuhy
csendes tag
Oké köszi.Most már csak 260 Mb van hátra.Amúgy a játékért kell valamikor valamit fizetni vagy teljesen ingyenes?Magyarosítás nincs hozzá?
-
Spuhy
csendes tag
Sziasztok.Eddig nem hallottam a játékról.Most szedtem le.Elindításnál automatikusan frissíti önmagát, de letöltésnél egy idő után kiírja hogy (error code 103).És megáll a letöltés.Ha megint el akarom indítani a játékot akkor újra tölt egy kicsit de egy idő után ismét error.Olyan 600 Mb volt az elején amit le kellett tölteni most tartok 340 mb-nál.Máshonnan nem lehet letölteni a frissítéseket ? Jó lenne már játszani vele de idegesítő hogy megáll mindig a letöltés.Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni
-
erdol
senior tag
Grat a videókhoz szép volt fiúk.
Az onebip engem is érdekelhet ha rájön valaki. -
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #17331 üzenetére
A videok nem mai replayekből származnak, a végén a csillag zúzás a legújabb szerzemény.
Milyen alakzatra gondolsz? A neked van másik rendőrverős jelentedCrea,
neked jobban fog majd sikerülni a pózolós jelenet, touchpaddal nem tudok normálisan bámészkodni. Ha baj, hogy benne van a hidas seregszemle akkor leveszem. -
JackShephard
tag
Na szép Paja, be se hívsz a videódba statisztálni -1 pont
Ellopod az alakzat ötletet -1 pont
És a végén a rendőrzúzást is ellopod -1 pont
Ez már -3 pont mára! Na jó 1et visszaadok mert segítettél, 1et mert megnézted a videót (mondjuk ez alap) és 1et ha promotálod másoknak is a videót.
Egyébként fain ez a helikopteres nézet! Miket lehetne ezzel csinálni, te jó ég...
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #17325 üzenetére
Megy az, most már mennie kell. Még akkor linkeltem ki mikor nem volt még feldolgozva.
Mariann,
ha már megnézted, mert a zenét látom hallottad, hogy, hogy 0 megtekintést ír?Bubi,
nagyon faja a video, már 5ször tuti megnéztemLacika,
fingom sincs, hogyan működik a onebip. Maradok pájpálnál, az megy gond nélkül. -
[pH]Lacika
tag
Valaki rájött már hogyan kell ezt az onebip-es dolgot csinálni?
Mert nekem addig oké míg kéri, hogy adjak meg 1 összeget amit felakarok tölteni, kidob egy 0690-s számot, felhívom és egy női hang bemondja, hogy írjam be a képernyőn megjelenő 7számot. Na de nem látom a 7 számot.
Ötlet? -
SSP33DY
aktív tag
jók a vide-jók
-
Mariann294
őstag
válasz
JackShephard #17325 üzenetére
Cool!
-
JackShephard
tag
Elkészült a várva várt videóm, melyben végül is 3 an szerepelünk csak. Elnézést azoktól akik nem kerültek bele, de ez a videó nagyon sztoriorientált és 3 emberrel bőven jó lett. High qualityben kéretik nézni és csutkára tekert hanggal!!! Rock and Roll!!!
video
Köszönet Pajának és Creának a segítségért. Nekem nagyon tetszik a videó, természetesen nem magam miatt, hanem őmiattuk, gyönyörűek a driftek srácok! És tényleg azt csináltátok amit kértem, nem volt nyafogás!
Paja az első videóddal valami gáz van, eltűnt. -
PaJa1
őstag
Onebip elérhető már nálunk is!
Lehet telefonon keresztül venni most már APt hazánkban is, ehune a hír -
-
PaJa1
őstag
válasz
Lunatic666 #17319 üzenetére
Ugye neked nincs közöd a Lunatic1 nevű taghoz? Egy rejtett éned esetleg?
Ha nincs akkor jó
Kellemes játékot, jó szórakozást! -
Creative997
őstag
válasz
Lunatic666 #17319 üzenetére
welcome home
-
Lunatic666
tag
sziasztok, ma kezdtem el a játékot és nagyon tetszik!
össze is találkoztam már két magyarral és nagyon jó kis versenyeket mentünk, remélem mihamarabb a többiekkel/veletek is összefutok...Lunatic_HUN névvel játszok...
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #17316 üzenetére
Tehát legközelebb, ha valakinek sok csillagot írok, írjon vissza nyugodtan
-
Creative997
őstag
A sex és a dam is ki lett csillagozva, pedig a sex-nek van "nem" (férfi-nő-egyéb
) jelentése, a dam (és nem damn) pedig gát.
-
SSP33DY
aktív tag
-
Bazzzs
senior tag
Előre is elnézést mindenkitől, hogy mindig csak a hibákkal kapcsolatban kérdezek, de sajnos csak ezekre nem tudom jelenleg a választ, és minden nap más jön elő
Szóóóóóval mai fejtörőm, hogy miért nem tudok szobát csinálni
Nektek sikerül? Én egyszerűen beállítom a paramétereit Lobby-ban, majd kattintok a Create-re és nem történik semmi. Hiába nyomogatom. Tapasztalt valaki hasonlót?
Szerk.: Próbáltam már más paramétereket, játék- és gépújraindítást is
-
Creative997
őstag
válasz
JackShephard #17302 üzenetére
Valszínűleg leszek. Nekem is össze kéne gányolni vmit.
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #17302 üzenetére
Valószínűleg leszek este.
Nekem is össze kéne már dobni valamit... -
JackShephard
tag
Estére ha időben hazaérek kész lesz a videóm, számítanék Pajára és Creára mint első megtekintő (főleg az angol miatt és persze mint szereplők miatt is). Lesztek este skacok?
Én már most odáig vagyok érte, de még kb. 30mp hiányzik belőle. -
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #17300 üzenetére
A képen rajta van a választott ajándék is... GM má megint nem figyel...
SSP33DY, hamarosan megyek, még barátnőt szolgálom ki, most ő kapirgál már reggel óta
... de szerencsére már nem a hátamról a bőrt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Asustor NAS
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest