Hirdetés
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Akciókamerák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
zoleeeeeee #16599 üzenetére
Hibaüzi elmondja mi a baj
Ha nincs akkor nyomj egy képet, hátha látunk valami nem jót. -
zoleeeeeee
csendes tag
valaki segítene ? pl ha akarok küldeni valakinek egy autót vagy valamit akkor én állom a költségét, de mért nem tudom elküldeni ? megvan rá a pénz (sőt még több is ) és nem engedi. vagy csak egy megadott szinttől lehet küldeni ?
köszi a válaszokat
-
PaJa1
őstag
Nem tudom mit vagytok így kiakadva... Régebben sokkal kevesebb pontot kaptál, de akkor kevesebb is volt a tartalom amit meg lehetett venni. Most több a tartalom és jobban is fizet a játék. Régen 100 RPt szereztél 1 perc alatt, TAban 150et kb. Most egy 10 perces versennyel 3ezer is ugrik. Sim driftben pedig 12 percért 10 ezer, azért kicsitt jobban élünk mint 4 (fél)éve
Magad ellen rémunalmas menni! Inkább versenyzünk páran és kapunk pár ezer pontot. Közben jól is érzed magad és a gempa is folyik befele.
Én kb 1 hete nem mentem 1 versenyt sem, el vagyok foglalva a ligákkal, teszteléssel, chateléssel, meg más dolgokkal is ami nem játékra vonatkozik.
Remélem a kiadó nem kapkodja el megint az új verzio kiadását... Miért kell ugyan azt a hibát többször elkövetni?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Mariann294 #16592 üzenetére
en 7 segito haverra gondoltam
-
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #16561 üzenetére
Szia! Írtam privit! Nézd meg!
-
Hilly_8
csendes tag
válasz
Mariann294 #16592 üzenetére
Mosquitoo vendégfiókos marhaságára mondtam, hogy cheat....
Holnap jön az új verzió pt-be???
-
Hilly_8
csendes tag
wazze miért nem lehet cheat...nélkül játszani + fejlődni????
to:Mosquitoo -
Mosquitoo
senior tag
válasz
UnConnecteD #16589 üzenetére
Az egy gépről csak úgy lehetséges, ha létrehozok 7 vendégfiókot?
-
torque12
csendes tag
Sziasztok.
Ti milyen RP szerzési módokat ismertek explorerben? (amivel többet kaszálsz mint a sima combozás..
)
-
-
Hilly_8
csendes tag
hello!
megtudná vki mondani hogy hogyan lehet pt-be megkeresni egy szobát?? -
Mariann294
őstag
válasz
Mariann294 #16583 üzenetére
Mégse kell GOOGLE a barátom volt.Azthittem nem fog találni semmit...
-
Mariann294
őstag
Eltudná küldeni nekem valaki a telepitési mappában található Project Torque.exe-t?
Mert próbáltam Vistán megcsinálni a vendégfiókot de nem akar összejönni.Az internetet nem akarja behozni.Az asztalra akartam csinálni egy parancsikon-t ehelyett nem letörölte az exe-t?
Valaki segitsen...nem akarom ujratelepiteni emiatt az egészet! -
PaJa1
őstag
válasz
Yozsee(R) #16580 üzenetére
A balanszokat a PERFORMANCE-ra teszed!
Ami minden kocsin az van kiválasztva amivel utoljára mentél, függetlenül attól hogy mit mutat. Én verseny előtt szoktam kattintani egyet a performance és styling opciokra, és akkor biztosan az van kiválasztva ami én akarok, nagyából tudom mi micsoda. 1es verseny, 2es drift 3as meg mindig valami kisérleti fos -
Yozsee(R)
csendes tag
Nektek volt már hasonló bugotok?:
Styling 1re ezt teszem: f grip, r+ aero, acc+
Styling 2re ugyanazt csak acc+ nélkul.
Erre leszedi az 1esrol is az acc+ot.
Visszateszem az 1.re és megint ráteszi a 2.ra is. Vagy mondjuk eltunik valami másik kocsiról pedig hozzá se nyúltam egy hete.
Az, hogy mindig más body alkatrészek meg festés van rajta az már fel se tunik mert hozzászoktam. Na de így mindig lépjek ki verseny elott aztán állítsam be a pályához? Ez eléggé idegesíto. -
Creative997
őstag
Milyen kihalt a fórum
Végre Finito a vizsgák terén, buli, másnaposság aztán PT! Vagyis előtte még megcsinálom a videómat amihez már több mint fél éve gyűjtöm az anyagot... -
JackShephard
tag
Köszi Paja, akkor majd áprilisban én is meglepődök, hogy jön egy nagyobb adag AP, addigra el is felejtem kb.
Na elküldtem én is a kérelmet a cl4 autóra, kíváncsi vagyok mikor jön meg. -
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #16575 üzenetére
Ahogy mondod, AP vásárlás után 90 nappal kapsz Rew Pontot.
Engem special meglepett, hogy van pár ezer plusz AP amit el tudok költeni, nem számítottam rá. Amikor vettem APt akkor ez elkerülte a figyelmem, szal jól esett hogy még van mit költeniMeg most kb 2 hete megint jó volt amikor visszafolyt a zseton a szilveszteri csajvásárlás után
Igaz csak ajándékoztam őket, mert képtelen voltam magamnak RPicsát venni, más sem tudott nekem ajándékozni....
-
Mariann294
őstag
Gondoltam megirom..
Egyik nap explorereztünk,egy páran magyarok.Bejött a szobába "jocóka".El magyaráztuk neki h kell csinálni erre ritik hogy fölszedett mindent és még neki állt följebb.Anyukánk csuklott rendesen,szóval vigyázzatok vele! -
JackShephard
tag
Crea, erre mondják: jókor, jó helyen
Lenne még egy kérdésem, de lehet erre Paja tudja talán jobban a választ. Jól értem, hogy a reward pontokat, a tranzakció utáni 90.nap után kapom csak meg? Oké, hogy azt írják, ne aggódjak, nem jár leCsak használnám esetleg...Érdekes brigád ez az aeria.
-
JackShephard
tag
válasz
Creative997 #16571 üzenetére
Köszi! Itt is gyors vagy, mint a pályán.
-
Creative997
őstag
válasz
JackShephard #16570 üzenetére
Nem ugyanazok a díjak. A legutóbbi Touringon class5 vagy annál kisebb classos kocsit lehetett választani (és Evo-t kértem, nem WRX-et, az már régóta megvan
), az azelőttin pedig konkrét kocsik voltak: FD/Sniper, H3, RX-7 FC az APsok közül. Tehát mindig változó.
De egyébként meg tudod nézni mik voltak, az előző ligák topikjai ott vannak a mostaniak alatt, vagy a táblázatból meg tudod nézni ki mit kért illetve a GSek leírták a topikokba (az utolsó oldalak környékén) h mik közül lehet választani. -
JackShephard
tag
Gratulálok Tomkatominak!
Crea barátszki kellene a válaszod mihamarabb erre: a touron az AP-s autó díj az mindig ugyanaz az autó vagy változó? És jól emlékszem, hogy azt mondtad az Impreza WRX-et nyerted ott? Csak mert agyalok melyik autót vegyem az akcióban és nem szeretném, hogy megveszem a WRX-et, utána meg "neadjisten" megnyerem valamelyik tour-t és ott is WRX lesz a díj.Ha más tud erre pontos választ, azt is szívesen veszem. Köszi!
-
Bazzzs
senior tag
A belinkelt oldalon fent vannak nagy gombok. Ott a fórumra menj rá, majd ha betöltött, akkor görgess le az aljára. Ott egy nagy fekete téglalapban két oszlopban vannak menüpontok felsorolva. A jobb oldali oszlop legalsó szövege a Contact Us. Arra katt. Itt értelemszerűen megadod a felhasználóneved, tárgynak meg ezt: free class 4 promotion. A szövegben meg kifejted, hogy melyik AP-s kocsit vetted és melyiket szeretnéd.
Remélem így már tiszta
Amúgy itt a pontos link: Katt!
Szerk.: Látom megelőztek a válasszal
-
tomkatomi
tag
válasz
Creative997 #16563 üzenetére
Köszönöm szépen a szavazato(ka)t mindenkinek...nélkületek nem sikerült volna
-
Creative997
őstag
grat tomkatomi, nyertél az RX-7 vinyl versenyen
-
Bazzzs
senior tag
válasz
[pH]Lacika #16561 üzenetére
Köszi, de ezt benéztem
Több helyen azt írták, hogy nem csak a dombornyomott a jó, de az enyém még csak nem is visa, hanem maestro. Nincs a hátulján az az ellenőrző kód, ami kellene. Kár, mert így máskor se tudok venni, meg most egybe kötöttem volna ezzel az ingyen class 4-es kocsi akcióval. Franc
-
Bazzzs
senior tag
Köszi szépen mindenkinek a választ! Regeltem PayPal-ra. Már csak annyi kérdésem lenne, hogy a bankkártyás utalásnál így frissen regisztrálva, hogy tudok vásárolni? Ebben az esetben nem kell két-három napot várni míg utalok? Vagy így tudok bármit venni és majd leemelik? Mármint én ezzel így ma már tudok is vásárolni? Választ előre is köszi
-
Mariann294
őstag
válasz
Creative997 #16554 üzenetére
-
JackShephard
tag
Még mielőtt bárki reagálna, látom lezárták az 5 million members event topicot, gondolom az időeltolódás lehet a ludas. Vagy csak szimplán szartak a határidőre...
-
JackShephard
tag
válasz
Bazzzs #16550 üzenetére
Én ma vettem PayPal-lal, azonnal ott volt az AP ahogy rányomtam a kifizetésre, szóval no para! De javaslom, ha most veszel először akkor többet vegyél, mert az 50% mellé még jön egy 35% első vételért járó bonus is. Az 5 million members event egyértelműen ma éjfélkor jár le Yozsee!
-
PaJa1
őstag
válasz
Bazzzs #16550 üzenetére
Én PayPalt használok. Először az expressz lehetőséget kell választani, akkor egyúttal csinálsz is egy péjpál accot, és utána meg rögtön veheted az APt, semmi xtra klikkelés vagy oldal megtenkintése nem volt szükséges, ha jól emlékszem.
Utána, ha már van péjpál accod akkor a credit cardos paypal fizetési opciot kell választani, onnan egyensen a fizetős részhez visz ahol leokézod az átutalást és mire belépsz a játékba már ott is van az AP, kevesebb mint egy percet vesz igénybe! Igaz egy dolcsi kezelési költséget felszámol.
-
PaJa1
őstag
válasz
ABnormal #16548 üzenetére
Az egy nyomorék! Állandóan könyörög. Egy állítólag meg nem kapott kb 2k RP ért nyavalygott 3 hónapon keresztül! Amennyi időt ezzel töltött sokkal többet RPt szerezhetett volna. Mostanság meg kunyerál systemen, nem tudtam hogy már priváton is adja a nyomoroncot...
Szerintem Invictus nélkül is össze lehetne hozni egy játékos találkozót. Persze azért jobb lenne ha fejlesztők is jelen lennének
-
Creative997
őstag
válasz
Bazzzs #16550 üzenetére
A google-nél nagyon gyors a dolog, ahogy rsx írta kell egy gmail-es cím. Amikor a supportban lépegetsz h google, x $ és mennyit kapsz,utána tovább, belépsz a gmail-be, értelemszerűen beírod a dolgokat, cím, kártyaszám stb és ennyi. Fél órán belül ott az AP. Ha ezek megvannak a következő alkalomnál kb 1 perc az egész művelet. Tehát a kártyaszámot kell beírni, Visa v MC v Amex kell. Először levonnak 1 HUFot de aztán visszakapod. Banki nyitvatartástól független a dolog ha van a kártyádon cash.
-
Bazzzs
senior tag
Valaki, aki vásárolt már AP-t tudna segíteni? Most van ez a +50% AP akció, és szeretnék venni 10 dolcsiért, de még sose használtam a PayPal-t vagy a Google Checkout-ot. A PayPal-nál megtaláltam a tranzakciós költséget, de a Google-nál egyszerűen sehol se
Meg, hogy működnek ezek? Mármint regisztrálok és onnantól hogyan tovább? Hozzáfér a számlámhoz vagy ezzel nem is tudok ma vásárolni, mert át kell rájuk utalni? Mert akkor meg ki kell várnom a bank miatt két-három napot, míg végrehajtja az utalást. Megköszönném a segítséget
Nem részleteket kérek, mert azt el tudom olvasni én is, csak az a kérdésem, hogy egyáltalán érdemes-e átnyálaznom vagy ma már úgyse lenne belőle semmi se? -
ABnormal
őstag
válasz
Creative997 #16547 üzenetére
debrecenben lenne? oda elmegyek akkor...
-
ABnormal
őstag
hahaha...most meg egy lvl30-as nick ( legendreto ,de lehet,h nem igy van pontosan) azt mondja nekem,hogy ajándékozzam meg egy wrx-el,tök ismeretlen figura,nem is láttam eddig,rámírt privátot,mondom neki : egy elég lesz vagy többet küldjek? azt mondja : egy elég...
-
Creative997
őstag
válasz
Yozsee(R) #16546 üzenetére
Febr. 1ig kellene tartania...
Én meg cseszhetem az 5 forumos dolgot.Apropó: tegnap beszéltem vkivel és dumcsiztunk róla h mi lenne megbeszélni egy ilyen össztalálkozót játékosok vs Invictus. Amikor jó idő lenne. Szerintem elég faja lenne, ha KEDVES INVICTUSból is jönnétek, jót beszélgetni mindenről, játékról és bármi másról egyaránt. Ez még csak tervezgetés.
-
Yozsee(R)
csendes tag
Nem jott ossze a 5 million memberes event mert tegnap késo délután megadta magát a ventilátor a videókártyámon. Ma mire sikerult visszaszerezni a régit pedig azt látom, hogy véget ért, pedig úgy emlékszem, hogy jan 31. volt odaírva, de mindegy.
-
Ricco_hun
senior tag
Egy kis érdekesség: lehet hogy ez év végén érkezik a PT konkurenciája autós mmo-s téren. Need for Speed: World Online
Én megmondom őszintén nagyon várom, mert minden kocsi licenszelt lesz. Csak nehogy valami gagyi arcade fizikát rakjanak alá. -
Plokijuma
aktív tag
válasz
Bazzzs #16543 üzenetére
A negatív reklám is reklám.
Jelenleg nem túl sok ember ismeri a játékot, de ha neve forog elég sokat a fórumok közt, akkor tuti kifogja próbálni még egy-két játékos és ez a cél. S, ha többen próbálják ki a játékot, akkor többen is maradhatnak meg a játéknál ezekből az emberekből.(A negatív kommentekről: sajnos ma az internet világában menőbb fikázni, szidni mindent, mint dicsérni bármit is, tehát ha csak az emberek felének tetszik egy játék, akkor több lesz a negatív post, mint a pozitív/semleges)
-
Bazzzs
senior tag
Csak nem értem, hogy ezzel mi a célja az Aeria-nak. Mármint egyértelmű, de nem veszik észre, hogy ezzel csak közutálatot szereznek a népszerűsítés helyett? Így senki se fogja a játékaikat megkívánni, sokkal inkább a már említett azonnali törlést és unszimpátiát váltják ki vele.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Creative997 #16540 üzenetére
Sajna úgy veszem észre, hogy csak az mehet aminek neve is van
Én ugyanígy jártam. Pedig még egy rövidke jellemzést is írtam, hogy milyen lehetőségek vannak a játékban. Erre egyik helyről szó nélkül törölték, másikon meg átnevezték a topic nevét erre: Valami bu** MMO
Bezzeg mindkét oldalon ott virítottak az NFS Undercover meg Pro Street topic-ok. Pedig még csak nem is reklámot írtam, hanem tényleg egy rövidke jellemzést.Szerk.: Annyi igazságuk azért van a fórumoknak, hogy ez egy elég hülye event. Effektíve most egy csomó játékos spamel orrba-szájba minden fórumra
Tudom, hogy nem ez az event célja, de ez lett belőle.
-
Creative997
őstag
Hát ez komoly. Az 5 mila memberes eventhez 5 fórumba beraktam egy angol szöveget a játékról, erre elkezdenek panaszkodni h milyen szar is a játék. Szídják a PTt mint a bokrot. 20 perc játék után azt mondják h egy rakás szar, mire válaszolnék törlik a topikot LOL
-
meszicrx
csendes tag
válasz
JackShephard #16537 üzenetére
Nem feltétlen.Én küldtem már be a 5 million memberes eventre és kaptam már érte AP-t.Felét megcsináltam nemrég a másik felét is beküldtem.Az utóbbiért nem kaptam még.
-
Hilly_8
csendes tag
hello
valaki meg tudná mondani hogy miért nem tudok bejelentkezni a játékba amióta lefagyott a gépem játék közben??? -
JackShephard
tag
válasz
zoleeeeeee #16536 üzenetére
Azt ajánlom Rollát csak akkor vegyél, ha a Kawanával legyőzhetetlen kategóriás játékosnak érzed magad, mert egyébként csak repkedni fogsz vele kifelé a pályáról. Nekem elhiheted, közel 1500 versenyt nyomtam a Kawanával, van tapasztalatom és csak most kezdtem el a Rollával menni.
Ja és febr.1-vel vége az 5 million members eventnek, tuti utána lesz kifizetés egyben. -
zoleeeeeee
csendes tag
ok köszi a válaszokat, akkor várok ^^ ( mer ebből lenne meg a rollám
)
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
zoleeeeeee #16532 üzenetére
Bő 2 napja
Aki még dec. elején postolt, az várhatott 1 hónapot is. Ha jól csináltad fog az az AP jönni, csak egy "kis" fáziskéséssel.Apropó [HUN]Mariann csinált kombó szobát, GYERTEK.
-
PaJa1
őstag
válasz
zoleeeeeee #16532 üzenetére
2 napja? HAHAHAHAHA Legalább 2 hét
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Creative997 #16523 üzenetére
Igen a családi változat explorerben elég jól ad
Grat a viszgádhoz! -
zoleeeeeee
csendes tag
figyeljetek már, ti megkaptátok az 5 millionos eventért az ap-t ??
bepostoltam a twitterem és az 5 fórum postot (minkettő jó többször is ellenőriztem) és még mindig nem kaptam meg az ap-mat, pedig már bő 2 napja postoltam őket, nme értem mért nem kaptam meg :S
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #16528 üzenetére
Ha megnézed akkor 50k-t szerzett úgy hogy egyedül szedett és ez elég volt az 1. helyhez, tehát ennél többet még senki sem szedett.
50/8=6,25
Egy rendes combo szobában, ahol vagytok 8an és mindenki kombózik, ennyit simán összeszedsz (még én is! pedig béna vagyok combózásban) én nem unod magad 4 órán keresztül amíg várod a sorodat. És mindenki "élvezi", gyűjtöget, JÁTSZIK.
RPből meg sosem elég. Igaz én most egy kicsit alábbhagytam a gyűjtögetéssel, mert megvan minden, már csak az új autókra takarékoskodok. Azóta nyertem egy class5 vagy alatta autót és egy NSXet
-
Mariann294
őstag
válasz
Creative997 #16529 üzenetére
Nem mondtam hogy nem lehet...nekem is van 432 jelenleg eventekből.Csak gyűjtök még jó sokáig hogy majd egyszer tudjak venni egy subarut vagy akármit...ennyi.
Nekem nem kell popper.Jelenleg semmi sem motivál arra hogy jó sok RP-m legyen....és a 40-es szint sem motivál mivel nem mennék vele sokra...tudom egyéni szov problem.Ez van
-
Creative997
őstag
válasz
Mariann294 #16528 üzenetére
Igen mindenkinek lehet AP-ja csak meg kell eröltetnie magát! És a poppereket meg nyertem, soha nem vettem és már vagy 100at elhasználtam PTs pályfutásom alatt! És még mindig van vagy 40...
Megyek sörözni
-
Mariann294
őstag
válasz
JackShephard #16515 üzenetére
Ugy csináltok mintha mindenkinek lenne ap-ja...
Ja és torque12:Miért nem ugy csináljátok hogy bejövünk 8-an és mindig 1 valaki szed csak,amit akar.Igy mindenki sokkal többet kapna....nem lenne jobb igy? -
Creative997
őstag
válasz
ááá, lvl15ös a livenport raceway, én meg csak 8as vagyok, inkább megvárom itt.
köcce!
-
meszicrx
csendes tag
válasz
Grat Crea!
-
meszicrx
csendes tag
válasz
JackShephard #16524 üzenetére
Megnéztem 2nek a profilját de nem jöttem rá melyik lehet az ő sapijuk.Mind1
-
JackShephard
tag
válasz
meszicrx #16521 üzenetére
Mondjuk a moderátorok profiljából elég jól rá lehet jönni, melyik kalap kié..
De szerintem felesleges már próbálkozni, az első 5 beérkezett helyes választ adót díjazzák. Kb.200-250 post van eddig, szóval nem valószínű hogy ne lenne meg az 5 győztes. Én 14.ként postoltom, reménykedek hogy jót és hogy kapok is érte AP-t.
Csaba és Crea: jól elvettétek a kedvüket szerintem... lassan nekem is mennem kell pár explorert, mert fogy az RP, viszont a popperek nekem is még ott csücsülnek.
Grat Crea a vizsgádhoz, ezek szerint nem buktattak meg? -
Creative997
őstag
válasz
[HUN]Dani #16522 üzenetére
Megyek meg is nézem
Igen a családi változat explorerben elég jól ad
pssssz, első vok mudon
Ájem dö heppieszt men in da vörld!!! A legnehezebb vizsga egyetemista pályafutásom alatt!
-
meszicrx
csendes tag
Vki tudna nekem segíteni ezt az eventet illetően?[link] Fogggalmam sincs mi alapján találják ki kié a kalap
.Ha valaki tud vmit akkor jelezze pls.Köszi
-
meszicrx
csendes tag
válasz
Mariann294 #16500 üzenetére
Szia!Nem a játékban kell hanem a valós életben kell 4 barátoddal egy képet csinálni ahol hirdetitek az aeriát.Pl papírra ráírni hogy www.aeriagames.com.
-
PaJa1
őstag
Gyöngy,
Nem tudom, hogy benne van e már a pálya, a LevelR nincs fent kb 3 hónapja, akkor még nem volt bent. Így a szintet se tudom hozzá.
Nekünk ami van teszten onnan nem sok infót tudok mondani a szintekről, mert csak úgy oda lettek dobálva, hogy legyen valami
Igen tervezik a pályát PTre isKülönben nem lenne fent róla video a forumon (én is benne vagyok
repesztek a szokásos harci díszben)... és nem is beszélnének róla.
Mariann, szabad kérdezni, nem erről volt szó. Megkérdezted azt amire a kövező sorban PIROSSAL külön ki van emelve a válasz a kérdésedre.
-
torque12
csendes tag
Sziasztok. A hétvégi programról itt van az infó, hogy hogyan is lesz ez... (a fejlécben van)
-
Mosquitoo
senior tag
Az egyik ember érdekes helyeken mászkált... lol
-
mackosajt
addikt
válasz
UnConnecteD #16507 üzenetére
Így már biztos.
Pedig már kezdtem azt hinni, hogy normális autó is lesz benne.
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #16504 üzenetére
CTD írta játékban, addig tartott amíg el nem fogyott az utolsó 5 csomag lány vagy 2 rán keresztül . Arra vonatkozott az akcio.
Hmm, aszonta jön az elenor?! 1 hét sok idő, főleg ha megint csúszik
-
Creative997
őstag
Éjfél körül sokan megjelentek aerián shoutboxba, azt mondták leállás van. Ott volt CTD is és mondta h jövő hét szerdán jön az Eleanor. Nagyjából megegyezik azzal amit korábban mondott 2-3héttel, mert mondtam is neki az jó mert pont vége a vizsgaidőszakomnak. De hát ugye tudjuk h az aeria mindig késik... Reméljük tényleg jövő hét szerda!
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Az egyik részét már Paja megmondta: valós kép kell rólad és négy barátodról.
A másik rész is fontos: nem a Te nevednek lell látszódnia, hanem az Aeria nevének vagy internet címének. Magyarul ráírod egy papírlapra, hogy Aeria Games vagy az internetcíműket, magad elé tartod 4 barátod társaságában és lefényképezkedtekRemélem így már tiszta
-
PaJa1
őstag
válasz
Csak a lényeges részt nem sikerül kiemelni?
Az is ott van hogy valós, élő emberes képnek kell lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Mazda topik
- PlayStation 5
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest