Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Raspberry Pi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Két futam között pár napja ezzel szórakozok, lehet benne BlackJackezni, de ez csak mellékes. Böngészős szöveges gengszter szerepjáték. Ide kattintva tudtok "áldozatommá" válni, lehet hogy egy IPről csak egyszer lehet eljátszani az áldozat szerepét.
Hétvégi LAN partin két töltés között, vagy amíg valaki telepít valamit nagyon jól jött...egy kis mellékes kikapcsolódás. Azért bátorkodtam ide betenni mert bőven elfér a PT mellett, amíg várni kell valakire míg betölt addig ez tökéletes, szerintem. Kattintasz pára aztán mehetsz vissza aszfaltszaggatni
Mariann, ez pont neked való
Hogy mentek a hétvégi ligafutamok? Láttam megvolt a PHs nőnapi összejövés valamelyik touringon

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Asus A15 FA507NU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Pitaka iphone air iphone 16 pro max iphone 15 pro
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple Pitaka
- Nintendo Switch Oled + Fólia
- újszerű iPhone 14 Pro Max 128GB deep purple mélylila független Apple
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest