Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba0223
senior tag
18000.
-
Mariann294
őstag
válasz
Creative997 #17986 üzenetére
Igen ezt én is láttam már!Nyomtam is rá egy:Hahahahaahaaa-t!
-
Darahian
tag
Asszony úgyis tanul, a sör meg elfogyott...
...akkor megyek lőni -
csaba0223
senior tag
Elég nagy lehet a gebasz! Az aeria már az invictust hívta mert nem tudják hogy mi a baj!
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #17988 üzenetére
Én most maffoizozok, böngészés és két játék között tök jól elvagyok vele. Próbálok lopni valamit aztán börtönben pihenek, addig meg tolom az aszfaltot
Ha van kedv akkor alakulhatunk Ph-s szervezetbe és bűnözhetünk bandában is -
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997 #17988 üzenetére
Én ezzel játszom!
-
ABnormal
őstag
válasz
Creative997 #17991 üzenetére
...vagy bármilyen AP-s kocsit...de inkább többet....
-
Darahian
tag
Én pedig azt hiszem, örökre KisA szívébe zártam magam.
KI AKAROK JÖNNNIIII! -
Darahian
tag
Már látom hogy a kemény mag gondolkodásának tengelye megtaláltatott, a mozgatórugók nemkülönben
Már csak ezért is bontok egy sört az egészségetekre! (az olyan mintha boldognak boldogtalannak adnék fél kör előnyt, de a nap végén kell egy kis zsongás, úgyhogy start szürcsing...)
Ja, még valamit akartam mondani: sose felejtsétek el,
EZ-EGY-JÁTÉK.
...csak mert úgy vettem észre, itt a viták hevében olykor lerúgja bizonyos emberek agya a gépszíjat - pedig ha játékként vennék, sokkal könnyebben megemésztenék a dolgokat.
(pl. a mindenkori első körös rugdosódás megkülönböztetendő a "mellém jött és rám húzta a kormányt" -tól) Ezért szoktam mindig beugatni hogy "chill out - its a game". Legtöbbször hat.
(a "gratulálok buhercongratulations! - We send the grizzly... To give You a biiig HUG" már más tészta)
-
Mariann294
őstag
Nálam is gáz van a szeróval tölt mát vagy 10 perce..
-
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #17949 üzenetére
Lacika nézz PMet, aztán fessed a C6öt és mutasd is be nekünk feltétlen
-
meszicrx
csendes tag
válasz
Bazzzs #17977 üzenetére
Tényleg igazad van az NSX-el kapcsolatban!Nem emlékeztem a slotokra meg hogy kivették visszatették!Akkor elnézést!!!Remélem az S2k-val nem csinálnak ilyet, bár az aeriát elnézve még lehet hogy tovább is fog tartani..
Akkor megnyugodtam hogy nem csak engem nem akar felengedni, már azt hittem megsértődött rám a PT! -
Bazzzs
senior tag
válasz
meszicrx #17971 üzenetére
Háááát utánanéztem, hogy is volt az NSX-el, és körülbelül december elején került a box-ba. A boltba viszont pontosan tudom, hogy február 6-án. Közben meg hol kiszedték, hol több 'slot'-ba tették bele, hol upgrade-et raktak a boltba stb. stb...
Úgyhogy nem akarok vészmadár lenni, de nem hiszem, hogy mostanság kerül még a 'shop'-ba az S2000
De ne legyen igazam!
Amúgy most engem se enged be a szerver, valami gigszer lehet.
-
bome
csendes tag
Csá meszi! Én sem tudok belépni bő 15 perce, pedig most vettem meg a subaru-t és nem tudom kipróbálni!
-
meszicrx
csendes tag
ŐŐŐŐ
Mindenkinél sz@rakodik a szerver vagy csak engem tisztel meg ezzel?Már 5 perce tölt a bejelentkezésnél és semmi.Ötlet -
UnConnecteD
senior tag
válasz
Mariann294 #17967 üzenetére
ebbol sajna nem derul ki az ara, vagy csak en nem latom?
de szerintem en olyan 1.3 millio erpét koltottem ra, mar megbantam, inkabb morello-t kellett volna
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mariann294 #17967 üzenetére
Köszi, de erről tudtam és nincs benne a Camaro. Elég régi lista már, az újabb kocsik nincsenek benne.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
meszicrx #17968 üzenetére
Teljesen biztos vagy Te benne, hogy nem egy hónap volt az az egy hét? Én mintha hosszabb NSX vs. Mystery Box mézes madzagra emlékeznék
Szerk.: Szerintem a vegyél 10 dobozt, és ha nincs benne, akkor kapsz egyet része tartott egy hétig. A kocsi tuti nem egy hét után került a boltba. Még lehet, hogy az egy hónappal is keveset mondtam.
-
meszicrx
csendes tag
válasz
Ricco_hun #17964 üzenetére
Tudom én is hogy azért húzzák az agyunkat hogy vegyél 5k AP-ért dobozokat és majd utána kapsz de NSX-nél ez kb 1 hétig volt nem 3-ig mint az S2k-val!A horror ár az igaz mert be kell vallani hogy sztem az NSX egy exklúzív szép egyedi kocsi szép hanggal de kanyarodni azt nem nagyon kell vele sajna és amennyibe kerül az sok érte!S2k valszeg cl5-ös áron lesz de az állítólag jóó is!(Bár ha a jó nem jó dolgot nézzük akkor igen messze állnak a PT-ben bemutatott Hondák a valóságtól...)pl. kihagyták az egyik legfontosabb lételemüket a VTEC váltásokat...ejnye aeria
Na de ez csak egy kis monológ volt..
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
meszicrx #17962 üzenetére
Na szerinted miért húzzák? Hogy minél többen költsenek el 5000 AP-t a 10db mistery box-ra. Mert hát csak akkor tuti az S2000. Ezt csinálták az NSX-el is. Az most már a bótban van, de horror áron. Ez lesz innentől a "trend". És ez mind azért van, hogy te minél több pénzt tegyél egy elvileg ingyenes játékba.
Más: a Camaro kapcsán nem lecseszést kértem, hanem, hogy mennyibe van a full tuningja.
(megfáztam, rossz a hangulatom)
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Darahian #17951 üzenetére
Úgy lvl 33-35 körül keress meg
Jó arc vagy!A besorolás 10 pontos
Ha látsz OBB-st, csak köss bele, és nyomunk pár kört...
Nálunk van mindenki a felsoroltakból, főleg én
Kis stat vadászat, kis explorer, és ha olyanom van, karrieristát játszom...
Vagy ott van ATY testvér, akivel tudsz TA-zni..Ő csak azt keni.. egyenlőre
Ha Werewolf Lacámat látod, vigyázz, mert harapós! Keveset beszél, de a célnál mindíg megvár
Ha Nepszter baráttal akadsz össze... hát.. ha eszébe jut megvár..
Én meg kilöklek, ha megelőzölNa pá-ka, menyjünk karrieristát játszani...
-
Fred K.
tag
válasz
Darahian #17951 üzenetére
apám te mekkora arc vagy
én Iron Maidenre,Nightwishre + Tankcsapdára tolom de a végeredményt akkor se tudom ilyen szépen levezetni egy sokismeretlenes egyenletben ha lekötöztök és egész nap justin timberlaket kell hallgatnom...
mondjuk a Ricky Martin talán már inspirálóbb lenne egy ilyen post elkészítéséhezaz meg tényleg faja hogy itt egy nóóóóórmális közösség van és nem a statvadász lúzerek...
ha arra mennék akkor az már munka lenne és abból van elég annélkülisezért is kap el a harci ideg amikor TA-ban a sok noobi nem bír magával és kilöknek a 2. helyről a mezőre szántani csak mert jobban sikerült kihasználnom a rendelkezésre álló teret és a szélárnyékot mint az átokverte fajtájának...
más:
lejjebb postoltam egyet de ha vki esetleg elsiklott felette akkor ezúton szeretném felhívni a figyelmet ismételten arra hogy péntek este szeretnénk csapni egy 60körös TA-party-t
akit esetlegesen érdekel az dobjon egy privátot és péntek délutánig kap egy szobanevet és egy jelszót...
-tervezett kezdési időpont zulu 2030
-eddigi létszám 3-5fő (szal van még egy-két hely)
-kaki pisi kávé előtte,cigi cola csoki közben, örömködés meg utánna
-szigorúan Fair-Play, lökdösődés az ésszerű és tolerálható balfaszság keretein belül megengedettaki meg el tudja viselni az ordenáré orrhangomat azt szeretettel várom a www.aao.hu teamspeak szerverén
megjegyzem van akinek sikerül
IP-t szintén privátban, a szerveren regjogot meg zulu 2015-ig tőlem kaphat -
dokar
addikt
válasz
rá tudod tenni a képet, de akkor csak te fogod látni.
-
Domonkos
addikt
Köszönöm a jó kommenteket! a rosszakat meg elviselem. (bár némelyik azért kicsit erős volt)
Azt elismerem, hogy régen a stat-ra hajtottam. Kész, ez van. Most már kezdek rászokni az explorerre mert nekem is sokkal jobban megéri. A stat az most hátul áll... Nem akarok senkibe belekötni és nem akarom, hogy bárki is belém kössön emiatt. Remélem megértetek.Más: Az hogy lehet, hogy nekem 29-es szinten kész van a 30-31-es licensz? pedig meg se cxsináltam
Köszi előre is!
-
Darahian
tag
Teljesen jó
Elkezdtem olvasni a hozzászólásokat és rájöttem hogy a dolgok kliens oldali tudnivalóit gyakorlatilag elsajátítottam. Az autós kérdést meg... Inkább hagyjuk
(PaJa tegnap kicsit megmosolyogta a Corusomat, de én szeretem azt a kis class 1 vacakládát)
Úgy vettem észre, hogy hálistennek van köztetek aki a játék öröméért játszik és nem a ratingot figyeli - ennek nagyon örülök. Egy jóféle mókázásban bármikor benne vagyok, habár azt hiszem a társaság kemény magjához kicsit (cirka fél évet) gyúrkálni kell még, de hát ha nem veszem véresen komolyan a dolgokat, akkor egész addiktív kis játék ez. Az utóbbi egy héten leginkább a
[Mettallica ^ (Kill'em All)] + sim * [(Wagan race) * (class 1 only) * (ghost mode off)] ^[F1] ) =
egyenlet gyakorlati alkalmazásának kardiológiai vonzatait latolgattam. Arra az eredményre jutottam, hogy a fenti képlet eredménye egy sör elfogyasztott alkoholmennyiség tükrében - pulzusszámban valamint RP -ben kifejezhető. (tudniillik pulzusszám=100-120 között, RP=800-2000 között)
Rájöttem továbbá hogy a fórumozók öt csoportra oszthatók:
- kezdők
- haladók
- profik
- karrieristák
- kisAAz öregfiúk szekcióba 29 évemmel egyelőre nem jelentkezem, mert nem akarom a társaság becsületét mindenféle pályán való bebicskázással rontani, inkább gyakorlok még kicsinység
-
erdol
senior tag
válasz
Neked ez is menni fog szerintem.
Darahian:Vazze ha nem hasonló cipőben járnék azt mondanám ez már beteges! -
JackShephard
tag
Huhh, másnap mindig meglepődök, hogy mennyi baromságot tudok írni részegen.
Én egy 2kGT-t vettem, a leértékelés miatt szinte ingyé volt. -
Darahian
tag
Érdekes, nekem eszembe sem jutna hogy csak a statom miatt másik accountot kezdjek.
De hát én sem láttam még mindent. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #17940 üzenetére
'Reggelt!
Szép vagy Lacc!! Qrva jó a farkancsod!! Kár, hogy PT-be nem lehet becsempászni pl. festésnek a Vettédre!!Más..Domonkos barátunk lehet, h. olyan "jó" mint TE BUBI! Hagyjuk érvényesülni.. Majd a 2000. versenye után, ha lesz neki 1999 nyert, akkor ugassuk le.. szerintem.. CL1 és CL2-ben nagyon könnyű ennyit nyerni! Amikor kezdtem, estem keltem, és mindíg porig aláztak a Wizz-emmel.. Aztán a 2. Accommal érdekes.. vagy 3-400 versenyt nyertem zsinórban.. nahháátt..
És Domonkos Barátunk.. Majd TE kérdezz tőlünk.. szerintem..
Üdv az újaknak! A pályákon találkozunk!
Nagypapák, és nyugdíjasok előnyben -
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #17940 üzenetére
Amikor megjelentek rá a tuningok akkor olyan 1,3-1,5 milla RP volt stage6ig feltornázni.
Igazad van, excluzívabb mint bármely más class6os.
Ha 10% tapadást teszel a többi cl6ban is akkor ott vagy ahol elkezdted -
[pH]Lacika
tag
válasz
Ricco_hun #17939 üzenetére
A 2.legdrágább tuningos! Hiba volt megvenni! Vette sokkal jobb! Gyors de nem tud kanyarodni! Teljesen mind1 milyen balanszot teszel rá, kanyarodni nem fog.
Viszont plusz 10% tapadással verhetettlen.
Arra nem emlékszem mennyibe volt a tuningja, mert a felét ap-ért vettem rá. -
Ricco_hun
senior tag
Először is üdv az (fórumon) újaknak. Jól ráfogtátok szegényre rögtön, hogy biztos csal. Szerintem lehet olyan jó statot csinálni, ha mondjuk mindig csak kisebb class-os kocsik ellen mész meg ilyenek. Szóval valami nagyon stat-féltő hozzáállással lehet ilyet csinálni. Én az elejétől kezdve lexarom a statom, mert annyit nem mentem simvs-ben, hogy minden pályán tudjam a legjobb íveket, féktávokat centire stb. Ugye a kocsik is különbözőek, meg hát én sem vagyok egy kitűnő versenyző. Abba nem mennék bele, hogy szerintem a "technika" is ellenem van, mert sűrűn előfordul olyan, hogy azonos kocsival (mind2 fullos) állva hagy már a rajtnál és többet nem látom.
Még a rating idegesít egy picit, de csökken az is szépen.
Na ennyit erről. Amúgy azt szeretném kérdezni, hogy aki már kifullozott egy Camaro-t, hogy mennyi rp-be fáj a full tuningja. Tudom, hogy ennek kerül a legtöbbe (a morello után vagy nem
), mert csak később lett cl6 és lvl6-ig vannak a tuningjai. Ugyanis tegnap este vettem egyet, mert 20%-al le volt árazva (meg még több kocsi is, de azok nem izgatnak). Vaciláltam a Vette meg a Camaro között, de a Camaro olcsóbb is volt, meg valahogy exkluzívabb.
-
Darahian
tag
Holá mindenki!
PaJa1 tegnap felhívta a figyelmemet - miszerint ide érdemes gyűlni - tehát megjelentem. A következő két napban igyekszem a fórumhozzászólásokból felkészülni, hogy lehetőleg ökörállatságokat ne kérdezzek (utálom az olyat olvasni hogy "mi lenne ha visszaolvasnál?", de kétségkívül sok igazság van benne) - aztán visszatérek.
játékban Istók néven megtaláltok. -
Mariann294
őstag
válasz
JackShephard #17934 üzenetére
Jó persze ennyi erővel én is csinálhatnék egy kurva jó statot.Regelek 1 cimet mint kezdő azután csak a másik accom ellen versenyzek..ennyi.
Ez igy elég gáz,mert nem tudod hogy most csaló,vagy télleg olyan jó?Egy mód van rá mégpedig ha kiállsz ellene!
Meg kell hogy mondjam sosem értettem a csalókat.Ezzel csak tulajdonképpen azt bizonygatják hogy mekkora lúzerek,hogy csak ilyen csóri modon tudnak "győzni".Nemde? -
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #17933 üzenetére
Ecsém, csak 3500 mérföld lvl30 küszöbén! Régen ilyen elképzelhetetlen volt... én is 20ezer felett talán 30.000+ mérfölddel léptem 30as szint fölé. Azóta megvolt már az 50 ezredik is
Bubi,
a stat strófoláshoz elég még 1 ;) -
JackShephard
tag
válasz
Mariann294 #17933 üzenetére
2.. legrosszabb esetben 5. acc, ennyi! Mit nézzek rajta. Level-R-ben szerinted kinek nincs 100%os acc-ja? Szerintem annak kicsi a farka.
-
Mariann294
őstag
válasz
JackShephard #17931 üzenetére
Nemtom hogy csinálta,de nézd meg.
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #17929 üzenetére
Hehe, jó volt az eligun
Hetannal szorosat mentünk a végére pontokban...kellett neki az az 1 verseny előny
Remélem jobban lesz mihamarabb, gyengélkedik most szegény. -
JackShephard
tag
válasz
Mariann294 #17930 üzenetére
Annyi, hogy kamu...
753 versenyből 702 megnyert, és mindezt 3d 16h játékkal.
Vagy valami nagyon stat vigyázó, 2., 3. acc!!! Nekem a LizRd-73 haverom ilyen.
Ő azt mondja , jobb vagyok nála, én azt, hogy ő a jobb!
Tiszteljük egymást, most Töki-73ra váltott asszem! De nem nyom ligát, semmi ilyesmi... -
Mariann294
őstag
válasz
JackShephard #17927 üzenetére
Most abban amit irt mi a nagyképűség?
-
JackShephard
tag
Paja, megmelengetted a kis szívem! Abszolút ezt gondolom én is! Nekem sokkal többet jelentett és jelent most is 3G-nek lenni, mert szerintem bárki, bármit mond, a 3G klánba van a legtöbb jó player és nem vesznek be akárkit! Crea a megmondhatója, mennyire szerettem volna 3G lenni! És soha nem felejtem el neki, hogy a 3G oldalon ő írt nekem köszöntőt!! Azokat a beszélgetéseket sem tudom elfelejteni, amikor az élet nagy dolgairól beszélgetünk a PT chat-en Creával, vagy éppen Yozseeval! Emlékszem, Yozseeval amikor először mentünk TA-ban, mindketten toltuk mint az állat, én korán fékeztem a TA tankolásnál, ő túl törekvő volt( kibaszott a depóban, én felháborodtam, majd aztán kezdődött az Eligun és összeveszés helyett, barátok lettünk!) Emlékszem SF Route1-en valami 0.02sec/7lap mentünk. Final
Na jó 8! -
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #17927 üzenetére
Félreérted, nem hiszem hogy nagyképű amit írt.
Azért írtam, hogy rád hasonlít mert neked is hasonló jó statod volt mikor aktivizálódtál a forumon. Aztán ráébredtél, hogy a PTben sokkal jobb dolgok is vannak mint az első helyet hajkurászni. Remélem ezt Domonkos is belátja -
JackShephard
tag
Paja! Esküszöm a csúnyámra, hogy nem én vagyok!
De Domonkos, gyere állj ki a TNAval, Creával, Yozseeval és velem!!! Rögtön abbahagyod a nagyképűsködést. Illetve csak reklámoztak, so... Lehet, hogy egy kisfarkú, Modern Talkingot hallgató buzi vagy.
Vagy még egy lehet, Paja szórakozik, vagy a Crea...
-
PaJa1
őstag
válasz
Fred K. #17925 üzenetére
Benne lennék. Bár még nem tudom mit fogok csinálni péntek este, lehet pont ott leszek ahol ez a mondat kezdődik
60 körös versenyt úgyse mentem még. Ugye Livenport lesz?
A gyógyszert ki ne hagyd a felsorolásból, a végén szükség lesz rá, de legalább egy forgószékre amin 60szor a másik irányba pörgeted magadÜtközések előfordulnak...
-
Fred K.
tag
hali!
lenne kedve vkinek TA-zni egyet péntek este?
az eddigi létszám 3-4 fő tehát lehet még jönniaz időpont zulu2000 környéke
táv 60kör
ergo cigi/cola/csoki szent3ság legyen bekészítve és mki pisiljen, kakiljon előtteszigorúan fair play tehát még véletlen sem ütközünk és szorítgatunk
na yó egy kis dodzsem belefér de tényleg csak kicsi
szobanév és jelszó privátban akit érdekel
-
erdol
senior tag
válasz
[pH]Lacika #17922 üzenetére
Jó a reklámod Laca!
-
Domonkos
addikt
Sziasztok!
Én még új vagyok itt de a fórumot már régóta olvasom. PT-n most lvl29-es vagyok, szeretek játszani és jól is megy. Aki akar vegyen fel barátnak! nick: Domonkos
Na egyenlőre ennyi, de nyugodtan kérdezhettek! -
bome
csendes tag
Ja Paja neked meg bocs ha anno bunkó voltam veled, remélem nincs harag!
-
bome
csendes tag
LOL azért vicces volt!
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #17913 üzenetére
Nem a kérdéssel volt baj, csak a formájával
Mellesleg én is várok a gépre, igen arra a Hondára, az S2000-re, fehér színben ráadásul
. Morfi evenjén nyertem egy class4 vagy kisebb autót. Csak ez hiányzik...ezt kérem
Ezen kívül nyertem még egy NSXet is az ausztrál napi eventen egy RP popper mellé, kár hogy mindkettőből van már
. Illetve egy privát eventen is nyertem egy akármilyen autót és tuningot rá
De mivel az saját zsebből ment így lemondtam róla, mivel nem akartam, hogy myst boxokban próbálkozzunk a hátha lesz benne Honda dologgal és mondtam a szervezőnek, hogy a díjamat ami nála maradt forgassa bele a következő eventjébe.
-
Creative997
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #17912 üzenetére
Kisa b+ miért milyen S2000 van még ami nem Honda? És hol lenne még ha nem a mystery boxban?
-
erdol
senior tag
S2000 milyen balanszal frankó?Anélkül sem rossz de biztos van jobb is.
-
bome
csendes tag
Ú csak mennyek haza suliból annyit CTF-ezek a kis EVO-mmal!
-
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #17902 üzenetére
Nagy köcsög ez a kwizibo gyerek! Az előző Ausi sport ligán is ezt csinálta 1 versenyt jött aminek semmi értelme, csak annyi hogy rontsa a többiek esélyeit!
Nem tom minek jelentkezett ha tudta hogy nem jó neki az időzona! Tudom hogy utána szolt hogy nem jó neki, de nem hiszem hogy nem tudta jelentkezés elött hogy nem jó!
Ugyan ezt csinálta multkor is! -
erdol
senior tag
válasz
UnConnecteD #17904 üzenetére
Igen,Crew gomb,repository,pp to deposit-hoz beírni,és depisit gomb megnyomni.Máris szegényebb leszel és a csapat gazdagabb.
-
UnConnecteD
senior tag
csapatnak tudok RP-t adni valahogy ?
-
Creative997
őstag
válasz
Mariann294 #17895 üzenetére
3mila
fele annyi sincs, 1,3-1,4bőll "megúszod"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest