- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rsx
aktív tag
válasz
[pH]Lacika
üzenetére
Én igy használom: Acc A+, Grip F, Aero R+, Break R ez Englandra nekem nagyon bevált.Kicsit csuszkál a fara de meg lehet szokni
Serpentinen Aero F, Acc A+, Break R, bár ezt meg nagyon sokat nem probáltam
1 ilyen kép nekem is tetszene az RX-7-el
Az NSX tényleg pofátlanul drága, de szerintem rájöttek mert dobnak mellé egy 7 napos XP-s bulát ajándékba.
-
[pH]Lacika
tag
Végre ma volt időm játszani! Anyósék vigyáztak a gyerekre.
És holnap is ezt teszik!
Megint gyűjtögetek 1000-el.Azért az az NSX pofátlanúl drága!

Valaki mondana nekem RX7-hez valami jó balanszot? B-road-ra és touge-ra.

-
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika
üzenetére
Nincs mit! Vegyél egy csajt nyugodtan!
Megoldjuk
-
rsx
aktív tag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Nekem nincs de Gridghost szerint Acc A, Aero F, Break R, Grip nincs.
WRX re ezt használom én is. -
[pH]Lacika
tag
Ofi és Csabesz!
Köszönöm szépen a mai explorer-es segítséget.
Mentem 4-et, szemeim jojóznak, fenekem és a kezeim zsibbadnak és gazdagabb lettem majdnem 600.000 rp-vel.
Big Big thx!U.I.: holnap is jó lenne 1 ilyet összehozni a családdal!
Ha oksa, akkor veszek 1 csajt is a meggazdagodás reményében.

-
UnConnecteD
senior tag
EVO-ra tudtok jo balance-ot?
-
Yozsee(R)
csendes tag
válasz
JackShephard
üzenetére
Én inkább nem kezdek itt vitázni semmirol, csak annyit akarok elmondani, hogy már nem érzem magam újoncnak a játékban(jovo hónapban leszek 1 éves), igaz ezen a fórumon nagyon is az vagyok.
Az, hogy sikerul elcsípni néha valakit a nagyok kozul azért van mert keresem oket.
Csak akkor leszel jobb, ha olyan ellen versenyzel aki jobb nálad. -
ABnormal
őstag
befejezni vagy szétcsapok köztetek! irgum-burgum

-
csaba0223
senior tag
válasz
JackShephard
üzenetére
Semmi gond nincs azzal hogy felveszed a versenyt az öregekkel!
Az a baj amit most is csinálsz! Miért kevered bele a Yozsee-it?
Itt senki nem az újoncok ellen beszélt! ( Yozsee egy jó fej csávó!)
Az a baj hogy mást sem csinálsz csak fényezed magad, közben mindenki tudja hogy mit csinálsz!!! Fentebb mindenki leírta a véleményét! ( És a tényeket, amiket persze nem tudsz megcáfolni!)
A segitös dolgot azért írtam mert volt 1 kijelentésed miszerint te nem fogsz explorerezni mert nem rontod a statodat!
Voltál 1 párszor explorerezni velünk! Jól megszedted magad azt léptél! Az eszedbe sem jutott hogy megkérdezd hogy maradjak e segíteni!
Egy szónak is 100 a vége!
Túl magas az a ló amin ücsörögsz, és hát ismered a közmondást........Ui: Ofi nem a csajom hanem a menyasszonyom!
És őt se keverd bele!
Nem kértelek meg hogy edzél vele! -
JackShephard
tag
válasz
Yozsee(R)
üzenetére
Grat!!! Yozsee szerintem te tartozol még abba a viszonylag újonc (és tehetséges) kategóriába, amibe talán páran bele tartoznak, és ezt sokan elfelejtik. Én 2008 nov. 8.-án regisztráltam be az aeria oldalára. Lehet ez volt életem legnagyobb hibája.
Kicsit fura, hogy itt köpköd mindenki rám, mert fel merem venni a versenyt a nagy "öregekkel", meg Yozsee is fel meri venni! Gyerekek, nem szégyen ám veszteni. Itsover félék a gép elött rejszolnak egész nap és legalább 1éve csinálják ezt! Dolgozni tuti nem dolgozik! Nekem el kell menni dolgozni, zenélni, utána csekkeket befizetni, eltartani a beteg szüleim, stb...!!! Csaba mikor nem segítettem egyébként? Mondj már egy példát, a csajoddal edzek pl. 3 napja a ligára. So?
Egyébként 34 éves vagyok drágáim, ha valaki 18nak nézett volna!!! -
Yozsee(R)
csendes tag
Ma sikerult megverni gridet 4x zsinórban RX7 FCvel
Utána elmodta, hogy most vett egy G25ot és még nem szokott hozzá, pedig meg lett volna a sikerélményem erre a hónapra
NSX ára tényleg durva, de tud kanyarodni szépen tartja az ívet balance nélkul is
-
Bazzzs
senior tag
Ejha, jó drága lett az NSX játékon belül
2399 AP
Kipróbáltam, de alig kanyarodik. Mondjuk még balance-al nem próbáltam, de tényleg ér ennyit, hogy Class 6-os árban adják? Nem semmi 
-
-
PaJa1
őstag
válasz
tomkatomi
üzenetére
Még nem volt kiírva, ma beszéltem Frankkel, 15-e jónak hangzik, van elég játékos, remélem mind megjelenik és akkor tényleg elég is lesz

Sportokra és GTkre még van SOK hely. Olvassátok el a szabályokat aztán ha megfelel tessék nevezni

A profilkép: egy görbe siófoki estén készült

Bejutottam a 2. felvonásra mianiak drift evenjén
Igaz utolsóként de ott vagyok 
-
Yozsee(R)
csendes tag
PaJa az aeriás képed nagyon jó

-
PaJa1
őstag
És ebből még a pályát ki is hagytam! Az a mondat CSAK az autót vette figyelembe, de emellett ott van a pálya is. Első sorban a pálya határozza meg, hogy milyen autóval megyek (általában azzal amivel a legkönnyebbnek érzem a gyors köridőt). És persze nincs két egyforma pálya...bár ez nem azt jelenti hogy mindig autót kell váltanom, vagy balanszot cserélnem, csak meg kell szokni/tanulni hogy azon hogy lehet gyorsan menni.
Én sajnos kimaradok a senior kategóriából, erősítem a... nem is tudom milyen kategória van 21 éves kornál
, na de azt - legalábbis dátum alapján. Testem mint egy 16 évesé, lekem mint egy 14 évesé
Szia Kisa és a többi ifjonc
-
erdol
senior tag
válasz
[pH]Lacika
üzenetére
Akkor már értem hogy bírsz éjjel sokáig pt-zni.

-
Ofi1978
csendes tag
válasz
[pH]Lacika
üzenetére
Lacika ,tudtam hogy bízhatom benned
Nagyon ,nagyon szép lett (mint az előző) KÖSZÖNÖM

-
tomkatomi
tag
Üdv!
Az Euro ligák mikor indulnak majd? Bocs, ha már valahol elhangzott, nem találtam...

-
rsx
aktív tag
válasz
ABnormal
üzenetére
Akkor én mindenképpen beleférek ebbe a kategoriába
.
A PT nagyon jó kikapcsolodás de már igazán jól jön a frissités, hogy ne legyen unalmas
"Meg az sem mindegy hogy sok autóval versenyzel, vagy csak kevéssel. Szinte minden átülés után újra kell memorizálni a fékpontokat, íveket, sebességi fokozatokat, ideális váltásokat, nem is beszélve az autó balanszáról, pályától függ hogy mit tartok jónak. Az autók különböznek! " ebben teljesen egyetértek
-
[pH]Lacika
tag
válasz
Mariann294
üzenetére

-
[pH]Lacika
tag
Szolgálati közlemény!
Ofi nézd meg a privit!

-
Ricco_hun
senior tag
válasz
[pH]Lacika
üzenetére
Na pont erről beszéltem.
Más: valami egyéb információmorzsa az eleanor-ról? Itt főleg Creát meg PaJát kérdezem. Mit is tudunk eddig:
- elméletileg hétfőn jön
- 2GB-os megapatch (de mi lesz benne 2 giga
)
- klán rendszer
- megváltozott pontozási rendszer
- Honda S2000? -
ABnormal
őstag
lassan megalakíthatjuk a senior-pt kategóriát itt a pH-n...csak 30 felettiek vagy ha nagyon szigorú leszek akkor 35...és nem lvl-ben hanem évben...

-
erdol
senior tag
Jól beszéltetek mindketten/ssp33dy, Lacika/,uff!
Igyunk egy sört ennek örömére.
-
Mariann294
őstag
válasz
[pH]Lacika
üzenetére
De tény és való már nincs olyan varázsa a PT-nek mint amikor kezdtem. Ezért aztán inkább leülök a lányom mellé és vele játszom, építőkocka, kirakós, gyurma, stb.
Ez milyen aranyos volt!

-
[pH]Lacika
tag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Én 1 örök nagy gyerek vagyok a magam 36évével. Az a meglátásom, hogy ehhez a mai világhoz talán nem is jó felnőni. De tény és való már nincs olyan varázsa a PT-nek mint amikor kezdtem. Ezért aztán inkább leülök a lányom mellé és vele játszom, építőkocka, kirakós, gyurma, stb.
De azért a PT még mindig nagy szerelem.

-
SSP33DY
aktív tag
Köszönöm Lacám!

Drágáim, többiek, aki nem nyomja a PT-t legalább 1 éve, és ez a minimum, az NE marjon bele az "öregekbe"... Bár az idézőjel lehet, hogy nem is kell, mert Lacámnak, nekem, és még pár embernek is lehet, hogy csókolommal kéne köszönni néhányótoknak...
A gyerekek még élvezik ezt a játékot, mi meg elszöszmötölünk vele.. Régen igen, futottunk néhány pályacsúcsot... és? Ez a gamma nem csak erről szól
És ki tudja, jövő ilyenkor is itt lesznek-e a verhetetlen nagyszájúak.. vagy megúnják? Mert szarabb lesz a játék, és tulajdonképpen nem is a barátok miatt játszott, csak a rekordjai miat... KAPISE...?? -
Ricco_hun
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Csak lehet, hogy Lacika közben felnőtt (lehet testileg már régen - bocs Laci nem tudom hány éves vagy - de lelkileg csak most
). Lehetséges, hogy már több örömét leli abban, ha a családjával lehet és nem a PT előtt kockul egész este meg éjszaka, hogy egy tizeddel jobbat menjen mint pl Itsover. -
Mariann294
őstag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
LOL!

-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
[pH]Lacika
üzenetére
Sziasztok!!
"kár, hogy nem vagy már olyan mint régen" "egy állat voltál" Ezt mondtam Laci-nak és az jutott eszembe,hogy fel kellene kelteni az állatot,mert ott van benne csak most téli álmot alszik!!
Tippek,hogy csináljunk újra Lacikából állatot??
Segítsetek nekem,meg neki is!!!
Üdv: Kisa -
Creative997
őstag
LOL azért ez egy kicsit fáj "top 20as senki", az h vki nincs benne a top20ban még nem jelenti azt h senki vagy szar játékos.
Szerintem egy gridghost, Dark Riot, Kwizibo, ItSOver, Lapro, Morph (ha belead és nem lazít
), citizen féle szoba elég csúnya.
Anno még mikor csináltam szobákat, véletlenül egy ilyen bagázs tért be hozzám, a krémek krémje. Akkor még DRU volt
[link] -
[pH]Lacika
tag
válasz
JackShephard
üzenetére
Azért kullogtál már mérföldekkel mögöttem Touge-on.

És én is voltam hasonlóképpen máshol.

-
[pH]Lacika
tag
Szerintem ebben a játékba Ofi, Csaba és SSP33DY barátaim a legönzetlenebbek, mindenkivel.
De ott van még Paja és Creative is.Boobshunter valóban 1 rettentő gyors játékos, de azért kíváncsi lennék mit tudna kezdeni ItSOver, Dark Riot, (yUP)Patriot, Citizen, K-maru, Kwizibo, Lapro vagy Margu ellen.
És nem utolsósorban Karibaba, rsx és Paja (TNA) ellen.Az tény, én már nem vagyok olyan mint régen, mostanában nincs időm annyit játszani, meg kedvem sincs. Ügye mint tudjuk, a gyakorlat teszi a mestert.
Kisa barátom is megmondta a múltkor "kár, hogy nem vagy már olyan mint régen" "egy állat voltál" jó értelemben.
Még megjegyezném azt, vannak a játékban indokolatlanúl gyors játékosok.
A speedbug még él!

U.I.: Nem lehet mindenki a leggyorsabb versenyző!
Tisztelni kell az ellenfelet.
-
PaJa1
őstag
Nagyon sok, gyors ember van! Fele sincs fentebb felsorolva szerintem...
Én a billentyűsökkel egész jól tartom magam gyakorlás után, aki kormánnyal vagy a billentyűknél valamivel precízebb irányítással rendelkezik azokkal nehezebb felvenni a versenyt, ha egyáltalán sikerül.... A gyors kanyarokban rengeteget kapok.Ja mégy annyit, hogy minél lassabb autóval mész annál könnyebb jól menni, kevesebb a hibalehetőség, több időd van reagálni, minden lassabban történik!
Meg az sem mindegy hogy sok autóval versenyzel, vagy csak kevéssel. Szinte minden átülés után újra kell memorizálni a fékpontokat, íveket, sebességi fokozatokat, ideális váltásokat, nem is beszélve az autó balanszáról, pályától függ hogy mit tartok jónak. Az autók különböznek! Csak rengeteg gyakorlás után tudok jól menni egy autóval úgy hogy közben mással nem "mocskolom" be a kezem. -
rsx
aktív tag
no comment, ja még is: Kwizibo, ItsOver, Grid és még sorolhatnám velük kell nyomulni............
-
csaba0223
senior tag
válasz
JackShephard
üzenetére
1900-versenyből 1500 Kawával az tényleg elhanyagolható
Vagy a Kawa az nem is cls1
Nekem ne nyomd a süketet te minden idők legjobb Pt-se
Itt egyedül te szoktál sírni ha valakitől kikapsz!
Se én sem lacika nem szoktunk siránkozni!
Ha engem valaki megkér hogy segítsek akkor segítek és nem a statomat féltem! Mint te!
Ugyhogy nekem te ne akarjál bizonyítani, már megtetted
Te kis egó király! -
JackShephard
tag
válasz
csaba0223
üzenetére
Egyáltalán nem csak cl1-ben játszom, elég sok ember megríkattam már cl6ban is. Kérdezd csak meg Lacika haverodat, ő már kapott ízelítőt belőle. De neked is adok szívesen egy kis bemutatót ha gondolod, bármikor. Egyébként meg a touringokat szeretném megnyerni, ezért a céltudatos cl1 gyakorlás. Én nem tartom cikinek a cl1et ugyanolyan nehéz, mint más class és tuti hogy cl1ben benne vagyok a top5-ben. Inkább ez, mint hogy minden classban a huszadik senki legyek. A cl5 autóm végre elkészült, megyek már oda is versenyezgetni és a cl4 is készül.

-
csaba0223
senior tag
válasz
JackShephard
üzenetére
Nem akarlak megbántani! De szerintem az nagyobb ciki hogy valaki lvl35 és csak cls 1 el játszik!
1500 verseny kawával! Hááát nem is tudom....... Azért ez jelent valamit!
Minden esetre vigyázz a statodra
Bár a motoros barátunkat nem hiszem hogy beéred
9000 versenyből pár százat vesztett!Laci: Gatula! Már nekem sem kell sok! Olyan 1100

-
dokar
addikt
válasz
JackShephard
üzenetére
nem nézem meg, de biztos ciki. a TA-ban is van egy Payden nevezetű GS, de annyira béna és egyébként is egy idegesítő kis pöcs. mindig rajta röhögünk ha felemlegetjük a többiekkel.

-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika
üzenetére
(kezdőőőő
) -
JackShephard
tag
Akkor sorry, én gondoltam rosszul. Azt hittem a GS-ek ilyen űber-kemény legjobb játékosok, nem tudom ki miért és hogy lesz GS, de ezt gondoltam. Tájékozatlan vagyok ebben. Egyébként ezen a pályán nem igen mentem (bullfrog), mert régebben elkalapáltak a Lionnal és azt hittem ez Lion pálya. Aztán most már megtaláltam a jó íveket és abszolút Kawa pálya persze. Nekem nem ciki ha lassabbak nálam.

-
[pH]Lacika
tag
Ez 1 szép kerek szám! 5000
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard
üzenetére
Nem ciki, miért lenne ciki? Morfi is csak tartotta meg kocsikázott előző ligában. Itt ráadásul kawával mész lion ellen, ott ahol szerintem kawa a befutó. Plusz amíg néztem Frank szépen tartotta a 2. helyet. Szerintem te többet mentél ezen a pályán kawával mint ő az összes class1el összesen. Ha valaki lassabb nálad az ciki?
Felvilágosítalak, nem azért lesz sárga valaki mert jól versenyzik. Amit elértünk az nem a sárgaságunknak köszönhető, hanem azért mert versenyeztünk, annyit amennyit. -
JackShephard
tag
Részt vettem egy tour-ra való gyakorlásban. Mindenki induló a touron, aki itt ment. Ha a teljes mezőny ilyen, akkor nagy gond nem lesz.
Replay
Kicsit szerintem ciki, hogy a GS így kikap, nem Paja?
Viszont mentem a napokban az atacaaaare nickű sráccal, na ő tutira megdönti a speedbug elméletet, ami ellenem kevergett. Nem nagyon fogadtam volna magamra ezen a futamon..
Replay -
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika
üzenetére
Ez milyen kép akarna lenni? Mostmár látom, QUAD. Picturepush fekete képe jött be ezelőtt.
Remélem én hamar be tudok futni és kiököröködhetem magam
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mariann294
üzenetére
Dokar mindenben csak a TA-t látja
. Pedig elég egyértelmű, hogy a 2GB-on (
) tátogtok.Crea, az aeria fórumán olvasod ezeket az állítólagos infókat? Ha igen, akkor linkelhetnéd a topikot.
-
dokar
addikt
válasz
Creative997
üzenetére
azt hittem azon, hogy új TA pálya lesz. felőlem lehet 100GB is csak jöjjön már az a rohadt pálya.

-
Mariann294
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Azon hát!
Ugyan mi máson tátognánk...
-
dokar
addikt
válasz
Mariann294
üzenetére
mit tátogtok? azt írta, hogy nem tudja.
-
Mariann294
őstag
válasz
Creative997
üzenetére

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére

-
dokar
addikt
válasz
Creative997
üzenetére
info? új TA pálya?
-
Creative997
őstag
Hétfőn jön a patch, 90%ban. Állítólag S2000 is jön. Meg még talán más is remélem.
Nem rossz gyűjtemény Wandal. Nekem csak a Stallion Falcon, TA Inti, Civic, MR-2, 4Runner, Outlander, H3, Camaro hiányzik.
-
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika
üzenetére
Sztem imába foglalom a neved!
Big thx!
Nagyon tetszik! -
[pH]Lacika
tag
Csabesz!
Nézd meg a privit!
Ott a finomság.

-
UnConnecteD
senior tag
na, azert meg hianyzik egy-ket dolog
a vette es az rx7 a masik accon van
-
Creative997
őstag
Köszi mindenkinek, de már lefuttattuk az eseményt. Pont jöttek a népek és megvolt annyi fő, amennyi kellett, de köszönöm a jelentkezéseket és a segítőkészséget
na ez de szép volt 
-
Mariann294
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Akkor a morello már foglalt vagy megkaptam a szerepet?
-
PaJa1
őstag
válasz
MarkyYy
üzenetére
a honlapról a játék majd frissíti magát
-
Karibaba
aktív tag
válasz
Creative997
üzenetére
Akkor leszek evo-val ha kell !!! de a többi kocsim is fullos

-
MarkyYy
csendes tag
Hi all mindenkinek... Hol lehet a PT ujj verzióját letölteni???és azzal ugyanugy lehet jáccani nezten is??? help pls..
Nick: MarkyYy---->Level 20
-
UnConnecteD
senior tag
szinte mindenem van ...
-
[pH]Lacika
tag
válasz
Creative997
üzenetére
Hali! Cami-val jövök ha kell!
Vagy Evo-val nekem mind1.
-
Creative997
őstag
ok Camaro és EVO kell. Csabát megkérem a Camarojával, vki Evo?
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Ha akarod, az RX-7-et vállalom. Szigorúan magánvélemény, de szerintem marha jól néz ki az RX-7-esem
. -
tomkatomi
tag
válasz
Creative997
üzenetére
Üdv!
A WRX-et vállalom. -
Creative997
őstag
Paja akkor te gyere NSX-el. Morello, Vette már van, én akkor megyek RX-8al, kell majd akkor még RX-7 FD is. Tehát kell még emberke RX-7el, EVOval, WRXel és Camaroval. Az időpont nekem tök mindegy. Amikor össze tudunk gyűlni.
-
rsx
aktív tag
válasz
Creative997
üzenetére
Vettével megyek ha megfelel
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Bármivel bármilyen állapotban
Nem értem miért ezek az autók kellenek, talán mert 2000 után készültek és gyorsak?Ezt nem értem: Morello 7esből legalább 1 és külsőleg nem stock.
-
Creative997
őstag
Kellene nekem 7 ember, olyanok akiknek van Vette, Camaro, NSX, Evo, WRX, RX-8, Morello 7esből legalább 1 és külsőleg nem stock. Meg kéne beszélni h mikor tudnánk egyszerre a játékban lenni. Hogy miért azt majd akkor elmondom. Tehát úgy kéne jönni h mind a 7 kocsi kéne, meg kéne beszélni ki mivel tud jönni.
-
JackShephard
tag
Uhh, nekem is elvitte a WRX tuning az RP-ket, pedig még itt áll szerencsétlen RX8 is tuningra várva. Lehet ma kénytelen leszek explorerezni?
Igen, mert lejár az akció. 
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Hilly_8
üzenetére
Hilly látom az aláírásodban, hogy level13 vagy (lehet már nem aktuális adat, de a lényeg, hogy az elején vagy). Csak azt akarom mondani, hogy alacsony szinteken még mindenki happy, mert napról napra szinteket lép, meg nyílnak meg az új cuccok, a kocsik sem drágák és rá a tuning sem (annyira
). Na majd, ha leszel vagy lvl30, akkor rá fogsz jönni (vagy lehet rá fogsz unni), hogy nagyon sok RP kell, ahhoz, hogy versenyképes maradj. Ugyanis nagyon drága a kocsik tuningja. Úgyhogy ez nem cheat, amit csinálunk, hogy explorerbe AFK player-eket invitálunk, mert ez a játék keretein belül adott, nem egy kis hacker program (sro-ból jösz---->ez nem bot). Level 30 felett nagyon lelassul "az élet". Nem nyílik meg új dolog, csak azt látod, hogy istentelen mennyiségű RP kell a szintlépésekhez. Hamar be fogod látni, hogy ez nem nagyon fog menni barátokkal való kombózás nélkül. A játék AP-s oldalára nem térnék ki, maradjunk annyiban, hogy jelentősen felgyorsítható a fejlődés folyamata. Én pusztán RP-ből küzdöttem fel magam lvl37-ig, s nincs megállásssss.
Végülis a cél az, hogy minél több kocsid legyen (ez még nem is olyan nagy mutatvány), lehetőleg fullra tuningolva (ez már annál inkább
)
Jó játékot! -
PaJa1
őstag
válasz
Hilly_8
üzenetére
Itt a lényeg a hangulaton és a jó szórakozáson van. Amiért kapsz majd RPt
Amivel majd újabb élvezeti cikkeket lehet venni 
Vannak eventek, most februárban, direkt poénosakat, mókásakat szervezek. 4 van egyelőre tervbe véve.Crea, mit is kértél a quizért? - jah már megvan

-
Hilly_8
csendes tag
válasz
Mosquitoo
üzenetére
Bocsánatot kérek,ha megsértettelek volna a hozzászólásommal. Csak meglepődtem,hogy miket ki nem találnak annak érdekében az emberek, hogy RP-t szerezzenek.
Silkroad-ból jöttem ahol eléggé furcsa a játék,mert csak az experience meg a skill pont hajkurászásából áll. Amibe bele is fásultam,ezért kezdtem el játszani a pt-vel. És a hozzászólásodat olvasva kicsit megingott bennem az a kép,hogy végre egy normális MMO-val játszhatok. Persze ha muszáj akkor miért ne csinálnál mellék cuccost....
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Hilly_8
üzenetére
Ne engem csesszél le, nem én találtam ki!
A 7 vendégfiók tényleg extrém eset, én eddig csak úgy használtam egy vendégfiókot, (ahogy a fórumról nagyon sokan) hogy például Explorer szobába kellett még egy ember, de nem volt több online haver, akit lehetett volna segítségül hívni... Szóval nem egyedi eset. (Mielőtt kiközösítenél vagy ilyesmi.. lol
) -
csaba0223
senior tag
válasz
zoleeeeeee
üzenetére
Nálam is volt már ilyen!
Beraktam a kocsi mellé 1 Bp-t vagy valamit és akkor már lehetett az ajándék dobozra kattintani! és onnan már kilehetett dobni a másik cuccot és csak a kocsit elküldeni!Más!
Ma kiproszáltam a Burnout Paradise The Ultimate Box-ot! Hát az mekkora egy fos
Kine próbáljátok!!! Ekkora árkád szart még nem láttam! -
Creative997
őstag
válasz
zoleeeeeee
üzenetére
Azt ugye tudod h csak APval lehet küldeni bárkinek bármit, RPs cuccot is?
Új hozzászólás Aktív témák

- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- További aktív témák...
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Noblechairs Epic - Valódi bőr
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- MSI Gaming X RX 480 8GB GDDR5 256bit videokártya
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

összehozunk neked pár millát ( Ha bírod) 

2399 AP
Kipróbáltam, de alig kanyarodik. Mondjuk még balance-al nem próbáltam, de tényleg ér ennyit, hogy Class 6-os árban adják? Nem semmi 
És ki tudja, jövő ilyenkor is itt lesznek-e a verhetetlen nagyszájúak.. vagy megúnják? Mert szarabb lesz a játék, és tulajdonképpen nem is a barátok miatt játszott, csak a rekordjai miat... KAPISE...??