- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mariann294
őstag
Take a picture of yourself and 4 friends (Total: 5 people) holding or standing near any sign with our name or URL. [500 FREE AERIA POINTS]
Most ezt ugy érti hogy fényképezzem le magam a játékban 4 barátommal és látszódjon a nevem?Vagy pedig igazábol az utcán fényképezzem le magam további 4 egyeddel?
-
SSP33DY
aktív tag
'reggelt.. kicsi 4 napot dolgozgattam.. most pihi
Mikó' jön már Eleonor.. class 8-as űrhajókkal, meg áremelésekkel.. már várom.. komolyan.. -
mackosajt
addikt
De régen írtam már ide. Mizujs a PT háza táján?
Teli vagytok új arcokkal, vagy a régiek is nyomják még, vagy feladták a harcot a bugokkal és az aeriával? -
Ofi1978
csendes tag
válasz
Creative997 #16494 üzenetére
Köszi Crea !
Holnap megcsinálom..
Szép estét mindenkinek -
Yozsee(R)
csendes tag
Én is nekiálltam a twitternek, lehet rám is klikkelni
itt
Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy úgy kell megcsinálni a twitteres dolgot mint ha a barátaidnak írnál, nem reklámszerunek. Ez van kiírva aeria fórumra ha jól értelmeztem. -
Creative997
őstag
speedy tesó, ha vagy írj már rám pmbe, köszi
Ofi, ment egy follow, csipkedd magad mert kevés már az idő...
És írj vmit amiben szerepel az aeria URL-je
-
Ofi1978
csendes tag
Sziasztok!
Én is elkezdtem ezt a Twitteres izét
follow me pls
Ofi1978
Köcce -
Creative997
őstag
válasz
JackShephard #16490 üzenetére
Szent lócitrom, neked aztán jó sok időd van ennyi emberre ráklikkelni
-
JackShephard
tag
Mondok még egyszerűbbet tgabo!
Klikkelj rám és a nálam látható 234 following_me alattiakat ha végignyomkodod, tuti lesz 20 aki visszakövet! -
Ricco_hun
senior tag
Tisztázzunk valamit: egyszer sem töröltem le a játékot. Csak párszor már felb.szott néhány dolog. Vannak hullámvölgyek a PT-s "karrieremben". Remélem az eleanor majd kilendít a holtpontról. Most pl. semmi bajom nem lenne, ha nem szórakoznának még mindig a Morello tuningjával. Mi folyik itt Gyöngyösön? Emberek! Figyeljünk már oda!
-
torque12
csendes tag
Sziasztok.
Hétvégére lesz magyar Explorer szerver. Egy új fajta módszerrel 8000~ RP-t kaszálhatsz be.
Infó: [link] -
tgabo
csendes tag
válasz
volvoguy #16484 üzenetére
Azért a három alapszínen kívül is meg lehet jegyezni néhány combo-t.
A 7 darabból állóknak az első 3 tagja ismétlődik a 4. után, csak fordított sorrendben.
Van még gumi, nitró, iránytű, ezek combo-ját sem nehéz megjegyezni és már nem is kell túl sokat keresgélni.JackShephard: igazad van, este keresgélni fogok. Köszi a tippet.
-
Creative997
őstag
válasz
volvoguy #16484 üzenetére
nem nehéz bevágni fejbe a kombókat, elég logikusak, gyakorlod és megvan. Combo seekertől nem fogod megtanulni, mert csak azt bámulod milyen következő itemet kell felvenned ahhoz h kombód legyen, ráadásul egyszerre több kombólehetőséged vetít eléd. Tanulj meg pár magasabb pontértékűt, azokat gyűjtsd aztán megin újabbakat, stb. Nem nagy dolog szerintem.
-
volvoguy
addikt
-
volvoguy
addikt
üdv. van értelme megvenni a combo seekert? elég drága, 6000 rp és nem igen akar megtérülni...
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #16477 üzenetére
Remélem az "eleanor" érdemi változásokat fog hozni, mert most nálam lejtmenetben van a PT.
-
erdol
senior tag
válasz
Creative997 #16477 üzenetére
Szerintem is így van nem mondom hogy kár volt megvenni a morellót de nem sokat használom,leginkább class 4-5-6.
-
Creative997
őstag
válasz
Ricco_hun #16476 üzenetére
Felesleges idegesíteni magad, alig mennek morelloval és nem is jó kocsi, én se használom, csak nagyon ritkán, azt is csak akkor amikor barát mondja h menjünk már morelloval no. Class2vel is élvezetesebb sokkal!
Gyűjts más értelmes kocsiraStallion, Forte v poon közül ha nincs még. Class5 és 4es szoba van leggyakrabban ill class6 is.
Egyébként lehet őrültségnek hangzik, csak elkezdtem olvagatni a topikot elölről, egyrészt felelevenítem a régi szép időket a játékban, másrészt meg tök érdekes h mi volt akkor és most mi van...
-
Ricco_hun
senior tag
Én ostoba, azt hittem, hogy a Morello lvl4-es body meg engine már végleg kapható lesz a shopban ráadásul RP-ért. Mondom ráérek gyűjteni rá. Persze. Most nézném a shopban, hát semmilyen upgrade nincs engedélyezve.
Kezd elegem lenni abból a mizériából, amit az aeria a Morello-val csinál. -
PaJa1
őstag
válasz
Bazzzs #16473 üzenetére
Első és legjobb
Micsoda akció van! Ilyet kéne tartani minden héten!!!
50% AP plusz mindenkinek! 50 usd 7500 AP.
5999APért veszel 16 napos csaj pakkot, akkor kapsz még egyet és egy Fortét is!
a csajok ára csak 16k AP.1 hónap minden csajból, ennyi idő alatt simán lvl40et el lehet érni és még zsetonod is lesz bőven.
A 2. pakkot el lehet ajándékozni, de ezt meg kell említeni valahol
-
JackShephard
tag
tgabo ne bénázzál!!! Jelölj be az 5 million eventes oldaról jó sok hozzászólót, mondjuk a felét. Lapozgatsz, azt akinél látsz twitteres címet followolod. Tuti vissza followol jó pár. Én tegnap délután regeltem a twitterre, ma reggelre 27 követőnél jártam, mostanra 35! Szóval hajrá, mert lejár az idő!
-
PaJa1
őstag
Szerintem vegyél panamát, az APt meg költsed class5re
A vette drágább mint a panama, az 5ös tuning árából kijön egy 5ös osztályú autó jó pár tuningjade lehet hogy nem
-
tgabo
csendes tag
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm, aki klikkelt a twitter linkemre.
Már csak 15 katt hiányzik.
Ha van még valakinek kedve, szívesen fogadok klikkeket.
[tgabo] -
Creative997
őstag
Gyorsulásban a pana odaver a vettének, de aztán utoléri, kanyarokban is jobb a vette és nem instabil, képes borulni a pana pl kerékvetőnél (pl jobb kanyar rámész és ha nem ellenkormányzol felborulhat, ugyanez olyan kanyarnál ahol dimbes-dombos), viszont nagyon jó az egyenesfutása. A vettét meg kell tanulni vezetni és jó balance kell rá. Végül is mind2 nagyon jó kocsi, mind2nek van előnye és hátránya is.
-
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #16467 üzenetére
Balansz kérdése! A pannit is belehet úgy balanszolni hogy dobja a seggét
-
Bazzzs
senior tag
válasz
[pH]Lacika #16467 üzenetére
Teszt alapján nekem is a Corvette jön be, csak nem tudom, hogy mennyire versenyképes a Panákkal szemben
Ahogy én látom kanyarokban rájuk ver, de egyenesekben nem vérzik el?
-
Bazzzs
senior tag
Azt tapasztaltam teszt módban, hogy a Panama sokkal stabilabb, meg kanyarokban se nagyon dobja el a seggét, de "cserébe" nem veszít időt? Mármint a Corvette nem veszi sokkal szűkebben a kanyarokat? Az tény, hogy csúszkál a segge, de jó kezekben nem fordulékonyabb/gyorsabb az íveken? Még ennyire alaposan nem mértem időket vele
A Stallionban ugyanis épp az tetszik, hogy nagy sebessséggel lehet beesni a kanyarokba, és ha jön a fal, akkor enyhe csúsztatással (gázfröccs) rögtön irányba áll, és nem kell fékezni. Sőt folyamatosan lehet enyhén csúsztatni kanyar közben. A handling upgrade meg nekem ezáltal pont nem javított, hanem rontott az összképen
Vagy ez a tulajdonsága sem részesíti előnyben a Corvette-t? Amúgy szinte csak SimVs-t játszok (Downtown, Circuit, Tokyo pályákon). Viszont, ha a Panama jobb, akkor veszek az ötös szinten AP-s kocsit, de azokról majd egy másik hsz-ben elmélkedek -
PaJa1
őstag
Nem tudom a twitteres belépőm... 3 hónapja amikor ment az event akkor összeszedtem 20at aztán nem foglalkoztam vele.
Ha rájövök hogyan lépjek be akkor visszajelölöm azokat akiket ismerek. -
dokar
addikt
válasz
zoleeeeeee #16461 üzenetére
mi ez a madaras sz@r?
-
Hilly_8
csendes tag
milyen balance-ot érdemes venni egy lion-ra????
-
zoleeeeeee
csendes tag
valaki rám is followoljon már rám is pls
thx aki idáig rám followolt ^^
2 follower kéne még kösz
valamint az eventre ahova kell ez is ott van az 5 post minden stimmel vele de mégse kaptam meg érte az 500 ap-mat, pedig már a gs-nek is írtam
ja és már több emberrel is megy a peivát hogy meg-e kapta már az ap-t stb
-
Hilly_8
csendes tag
csak 1 kérdés hol lehet megnézni a moderátorokat??
-
chared
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy hülye lesz a kérdés, de eddig nem jöttem rá a megoldásra.
Ezeket az .rpl állományokat hogyan lehet megnézni?Köszi.
-
JackShephard
tag
Köszi mindenkinek, már 27nél járok a twitteresben
Ja és közben van egy jópofa event, a moderátorokat kell összepárosítani, a kalapjukkal (profiljukból lehet rájönni, melyik kié!) lehet már elkeltek az első helyek, de hátha még nem! Hajrá
Event -
Bazzzs
senior tag
válasz
Creative997 #16437 üzenetére
Köszi
Azt még nem találtam ki. Jelenleg a Stallion a legmagasabb szintű kocsim, úgyhogy class 5-ös vagy class 6-os autó lesz az tuti. Majd tesztelgetem, hatoson a Corvettet meg a Panamát. Amennyiben a Panamát találom jobbnak, akkor AP-ért class 5-ös kocsit veszek (RX-7 vagy Subaru), ellenkező esetben jöhet a Corvette.
Mivel úgy is két hét mire megkapom az AP-mat, még van időm kitalálni
Viszont a vétel előtt majd megkérdezem a véleményeteket
Az Eleanor megjelenését viszont tuti megvárom, hátha kijön vele együtt valami új autó is, vagy hátha lesz valami AP rebate, és akkor veszek még a meglévő AP-hoz.
-
JackShephard
tag
Köszönöm annak, aki követett a twitteres dologban, még 13-ra van szükségem. Szóval továbbra is várom a segítséget és természetesen visszakövetek mindenkit.
Még 1x a twitteres címem ahol a Followra kell klikkelni: Boobshunter -
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #16449 üzenetére
abuse reporting itt jelentheted
Nálam más dimenzioban játszotok... vagy kurblis nettel volt vagy direkt tette tönkre a játékot.
-
Mariann294
őstag
Lécci segitsetek!
Ma találkoztam egy elég érdekes jelenséggel.Méghozzá ezzel.Szerintetek ez valami óriási bug?Vagy télleg egy hatalmas csalóval volt dolgom?
Ha télleg csaló akkor lécci segitsetek hogy hol és hogyan kell jelenteni!
De előtte mindenképpen nézzétek meg a replay-t!
Előre is köszi! -
Mariann294
őstag
válasz
JackShephard #16444 üzenetére
Szivesen és köszi!
-
tgabo
csendes tag
válasz
JackShephard #16441 üzenetére
-
Creative997
őstag
válasz
JackShephard #16444 üzenetére
Télleg?
Már csak 16 kell...
-
JackShephard
tag
Aha már értem! Nem elég a kattintás, a Fallow is kell. Ezek szerint, csak aki regelve van a twitterre, az tud nekem fallow-t csinálni. Na, akkor aki részt vesz ebben, az nyomjon légyszi és visszakövetem én is.
Kicsit bonyinak hangzik, de nem az.
Köszi Crea, már látom is, visszakövettelek.
-
JackShephard
tag
válasz
Creative997 #16442 üzenetére
Igen Crea, oda készül és ha rákattintasz, máris 1-el több lesz a követőim száma.
Mariann köszi, visszakattintottam Neked. -
Creative997
őstag
Paja: keybrd választott már? Azt tudom h a 2. helyezett raptor camarot vagy mystery boxot szeretne, keybrd választásától függően. Aztán krivy és én. Vele megegyeztünk h jó lesz neki az xp csaj, nekem meg akkor NSX 4es bodyt plz. Persze az előttünk lévőktől függően.
-
Creative997
őstag
válasz
JackShephard #16441 üzenetére
Jó csak 20 követődnek kell lennie min, ha az 5 mila membershez készült, márpedig biztosan oda...
-
JackShephard
tag
Nem tudom jól csináltam-e ezt a Twitteres cuccot, de ha megtennétek, hogy ráklikkeltek erre, azt megköszönöm. Hátha sikerül.
Boobshunter -
Creative997
őstag
Látlak ám kedves adminunk h néha-néha itt vagy, csak nem igazán szólsz semmit,
a gammában meg pláne nem vagy...
Hát igen, az alapító nézi fenntről az alkotásokat...?
-
PaJa1
őstag
azért mert lvl16 a limitje, a bullfrogé meg kisebb.
-
JackShephard
tag
Grat! Én is csináltam 35ig asszem, de a Fibonacci-számsor kibaxot velem. Hiába, erre nem gondoltam. Crea szerintem azért vették ki, mert tudták hogy nem annyira szeretem és kedvezni akartak nekem.
-
Creative997
őstag
grat bazs! és milyen kocsira gondoltál?
Paja: B-Road helyett miért lett Bullfrog Touringban?
-
Bazzzs
senior tag
Yeaaah, megnyertem ezt a 'Global Marble Hunt' eventet
1000 AP nyam nyam
Mostmár csak megvárom az Eleanor beizzítását (hátha lesz valami akció vagy új kocsi is), és jöhet életem első AP-s kocsija -
Mariann294
őstag
Aki kiváncsi rá megnézheti mennyit bénázott ez a gyerek CTF-ben!
Egyszersem tudta elvenni a zászlót tőlem pedig jóval gyorsabb kocsija volt! -
meszicrx
csendes tag
Üdv mindenkinek!Valaki el tudná nekem mondani a 5 million memberes eventen a twitteres rész lényegét?Megvan a több mint20 követő, és mit kell még csinálni vele?Köszi és bocsi ha már volt ez a kérdés.
-
Creative997
őstag
Más: Így is lehet pénzt szerezni: Új trójai
-
Creative997
őstag
pcs packegest (csomagot) jelent, és igen, minden bp fogy, 1 verseny mínusz 1 darab. Tudsz venni 10 és 30at is, azt jelenti. De van olyan bp ahol csak 10et tudsz.
A Lion egy jó kocsi a class1esek között, ha szeretesz ebben az osztályban versenyezni vagy elég jó eredményeket érsz el, akkor tuningold fel. Ha nem annyira és mindenféleképpen más osztályú kocsit akarsz akkor a következőt javaslom: menj be a boltba és nézz szét a kocsik között, mi mennyibe kerül, a tuningja mennyi, stb. Anélkül h megvennéd ki tudod próbálni, akár az összes tuningot is belerakhatod, balancokat is és a Test Drive gombra kattintva Circuiten, Mudon, a License pályán és Thunder Alleyn barangolhatsz, próbálhatod ki h mit tud a kocsi... És ezután dönts. Sok sikert!
-
[pH]Lacika
tag
válasz
Hilly_8 #16423 üzenetére
Szerintem fejleszd max-ra a Lion-t, nagyon jó kis kocsi.
Aztán gyűjtögess vagy 1 Stalion-ra (Class4) vagy 1 Harpoonra (Class5) illetve Panamára (Class6). De semmi képen ne a Pannival kezdj, mert eleve nagyon drága a tuning és a stock-al csak mindig kifogsz kapni. Meg aztán járjad csak szépen végig a szamárlétrát. -
Hilly_8
csendes tag
lenne 1 kérdésem: lvl12 vagyok milyen kocsit vegyek??...vagy inkább fejlesszem az elsőt (Lion)??
-
volvoguy
addikt
-
csaba0223
senior tag
Bocsi Wandal!!! Szakadozik a netem!
-
volvoguy
addikt
üdv. játékban írtátok, vagy vki írta, hogy itt vannak a ph utolsó oldalai között az explorer kombók, de nem találtam sehol...vki belinkelné nekem? köszi
-
Creative997
őstag
Hát nem tudom, krivy asszem nem nagyon rakott bele balancot, nincs benne semmi. Forteval mentem sp1en és nagyon szar balancot raktam bele mitől nagyon csúszik, alig tudtam menni vele és még így is sokkal gyorsabb voltam, főleg kanyarokban. Englandon meg pláne nem volt esélye a poon ellen...
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #16416 üzenetére
Offfroad nem biztos hogy lesz ezeken a ligákon. Valószínű a CRacer is kikerül a touringból.
Mostanság tesztelem a GT autókat. Eddig nem rossz... Majd ha az összes pályán végigzongoráztam akkor lesz teljes a kép, legalábbis számomra, nem mindegyik autóból tudom kihozni a maximumot. A Camaro annyira nem szar! Nem kell elbaxni a balanszokkal
-
Creative997
őstag
Megkérdeztem 2 napja franket milyen pályák lesznek GT-n, azt mondta hamarosan felrakja, de lesz circuit, california, england is. Utána teszteltem pár pályán Krivyvel, aki az egyik legjobb választás számomra mert kb egy szinten mozgunk. Hát a stock camaronak semmi esélye nem lesz, maximum a gyors egyenes pályákon. Teszteltem WRX-et, poont, fortet, mind lealázza. Azt vettem még észre h a WRX (valszeg az evo is) lvl2 tuninggal gyengébbek mint a poon és forte és ez logikusnak is tűnik ugyanis a tuningjuk lvl5ös, míg a többinek lvl4 ergó azok erősebbek lvl2n. Amíg nem hibáztam WRX-el addig fej-fej mentünk, ő MR-2vel England Banked Roadson és Reversen, aztán poonnal simán odavertem neki. (a gyors részen mindig utolért MR-2vel, aztán egy kicsit elmentem, de azt vettem észre még h kicsit jobb ott a Toyota) Tehát sztem érdekes liga lesz, poon és forte a legjobb véleményem szerint. FD-t már ki se próbáltam, de biztos nem jobb. Circuiten és Canalon is teszteltünk. Buggyt is lehet majd használni? Serpentine ha lesz, ott az a nyerő.
-
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #16413 üzenetére
Tandem-bugzol
mentem vissza GT tesztelni.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Yozsee(R) #16411 üzenetére
Hogy jönnek ide a spoilerek? Tudom, hogy azok is javítanak a kocsi teljesítményén (végsebesség, gyorsulás, kanyarodás - attól függ melyik spoilert rakod rá), de itt 11 lóerőről van szó. Akkor lesz a Morello 522 lóerős, ha fullos. De valamiért egyeseknek már csak a 4-es body rátételével is 522 lóerőt ír ki (egyébként csak 511-et kéne kiírnia), így olyan mintha semmit sem számítana a 4-es motor. Nekem jól működik és csak mindkét upgrade megvásárlásával lesz 522 lóerős.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
[pH]Lacika #16406 üzenetére
Helló!
Szerintem ez egy bug lehet nálad. Én tegnap nézegettem (mert még az rp az nincs meg rá) shopban. Nekem is a 4-es body és motor hiányzik. Ha rárakom a 4-es body-t, akkor a lóerő adat az 511 lesz és a 4-es motorral együtt lesz 522. Neked ehhez az adathoz valamiért elég csak a 4-es body-t rátenni. Szerintem ez csak egy kijelzési hiba és végsősoron számít a 4-es motor. -
MaciG
addikt
válasz
Inkább örüljünk neki ,hogy nem változtat így legalább nem kell megvenni
-
No-kia
addikt
válasz
neked miért van mindig másik kép a hszeid végén?
-
[pH]Lacika
tag
válasz
b00st3r #16403 üzenetére
Úgy igen! De ha már minden maxon van, kivéve a motort ami még csak 3-as és úgy teszed rá a kocsira akkor pontosan 0 azaz nulla az amit elértél vele.
Mutatom képekkel is a problémát.3as motor tuning.
4es motor tuning.Szerintem ez pontosan ZÉRÓ!
-
b00st3r
csendes tag
Helló mindenki
kb. 1 hete olvasom a fórumot és ez az elsö hozzászólásomMosquitoo: szerintem a speciális üzemanyag 30 db-os kiszerelésben szándékosan volt olyan olcsó, hogy aki észreveszi eltudjon magának raktározni minél többet a drágulás elött ...aki meg nemvette észre az tépheti a haját
Lacika: én úgy vettem észre, hogy mindegyik upgrade javít a morello teljesítményén ...pl. a shopban ha kijelölöd az összes 4-es szintü tuningot csak a motornál a 3-asat és aztán a 4-esre kattintasz láthatod hogy, 11paci 2km/h és 0.03s a különbség
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
[pH]Lacika #16401 üzenetére
Úgy néz ki, szét vannak csúszva Aeriáéknál... előbb az 1400 RP-s fuel, most meg ez...
-
[pH]Lacika
tag
Azért az vicces, hogy az utolsó motor semmit nem változtat a Morellon.
Jaaa és még marha drága is. Végül is a semmiért pénzt kérni........
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest