- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #17291 üzenetére
Az vvaazz
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #17292 üzenetére
Megnézzem, jó listát küldtem e el, ha azon rajta van az nsx body akkor majd rákérdezek, ha nincs akkor hozzácsapom
Woohooo, Aeria top 10es karma listáján 5 Project Torque GS! Én még éppen becsúsztam, igen én vagyok az utolsó(senki)
dokar,
Nálam nincs ilyen gond, mostanra már a CTDk is megszűntek. -
dokar
addikt
mostanában nekem indításkor párszor automatikusan lemegy tálcára a játék, elég idegesítő. nálatok is van ilyen?
-
Creative997
őstag
Paja, megkaptam a quizes eventedért a cuccokat, de az NSX bodyt azt nem. Lesz rá vmikor is esély h fastcrx azt is elküldje? Azt hittem a tegnapiakkal együtt megkapom azt is.
-
JackShephard
tag
válasz
-Dokika- #17262 üzenetére
Hello Doki és Dokiné. Az asszonyéval találkoztunk már bent, beszéltünk is. I'm lenni Cicivadász.
Igen, az avatarod mintha csak az ikre lenne egy 4 betűs kedvencnek.
TNA remélem ma végzek a videómmal, majd megnézetném veled elsőnek, hogy az angol szövegek jók-e így benne. -
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #17284 üzenetére
Lehetséges...a login sokkal gyorsabb lett nekem az biztos
Nekem az tűnt fel, hogy 2 gigánal kevesebbet foglal és nem terheli annyira gépet, hidegebb levegő jön ki a laptop oldalán. -
UnConnecteD
senior tag
picsam kivan a fibernettel, pentek delutan ota minden baja van, egyfolytaban szakadozik, , a modem reseteli magat veletlenszeruen.
nem tudok jatszani
csak nekem tunik ugy, vagy tenyleg sokkal gyorsabb lett a jatek motorja? marmint szobaba - jatekmodba lepes, kocsi valtasnal sokkal kevesebb ido, mint az elozo verzioban
-
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #17279 üzenetére
-
bgabor6
csendes tag
válasz
[pH]Lacika #17279 üzenetére
Szia! Már órák óta nyomom....
.Igyekszem. Rettegni fognak a két söröskorsótól!
Ezután mindenki vizet fog inni! -
[pH]Lacika
tag
Gabesz! Bevettünk! Aztán szorgalmasan gyüjtögetni ám!
Pappent-is bevettük a csapatba. Van még ott várakozó az 1ik (Pijotr (HUN) ő a sógorom, de 1enlőre még nem vesszük be mert nem biztos, hogy sokat fog játszani.
Bár, ha megkapom tőletek az engedélyt akkor felveszem őt is.OBB forever!
Csabikám! Hogyan és hol igényeltétek a név változtatót? PLS segíts, mert nekem is nagyon kellene. Nem túlzottan szeretnék 800ap-ért venni 1et. Előre is köszönöm.
-
dokar
addikt
válasz
Creative997 #17257 üzenetére
te crea,
itt van pár TA replay: letöltés
a feltöltés folyamatban, kb fél óra múlva indítsd a letöltést, addigra talán már fent lesz. -
bgabor6
csendes tag
OBB-és vagyok!!!
HURRÁ
-
csaba0223
senior tag
válasz
bgabor6 #17269 üzenetére
Ez a lag ez úgy néz ki hogy, ő azt látja hogy megelőzött pedig nem előzött meg csak úgy látta! elvesztette a fonalat a géped ( A szerver és a géped közötti kapcsolatot) és amikor újra kommunikált akkor korrigálta a pozíciód
Ezért látta ő azt hogy 1 szer csak elé kerültél! -
bgabor6
csendes tag
Sziasztok! Mentem egy versenyt, és- Pedal2 the metal- utána azt írta, hogy laggolok meg buggolok, mert hirtelen elé kerültem! Ez mit jelent? Nagyon szarul eset!
-
erdol
senior tag
válasz
bgabor6 #17265 üzenetére
Üdv a fedélzeten,szpídi csak hétfőn lesz valszeg de Lacika is be tud venni szólj rá én már nem biztos hogy belépek ma.természetesen a "belépőt"le fogjuk inni.
Ma nekem is elment a style-om sőt a balansz is,elvileg rajt volt de csak akkor jött meg a szársz me a többi is ha levettem és újra feltettem.
RSX miért kapott a guilded penaltyt? -
bgabor6
csendes tag
Hát akkor...
Kedves SSP33DY, ha még fenn áll a meghívásom, örömmel csatlakoznék a OBB klánhoz. Jelenleg lvl24 vagyok, rendelkezem egy Kanawaval , egy Quadroval, egy Panamaval, és a hűtőben 2 doboz sörrel valamint némi vörösborral is! A sör mennyiségét bármikor tudom emelni! Előre is köszönöm.
-
patrik001
csendes tag
Az elöbb dobtam össze ezt a kis videot a játékról. Szerintem érdemes megnézni! Egy kics kedvcsinálónak mindenféleképpen jó!
http://www.youtube.com/watch?v=wn1OLmKO9RM&feature=channel_page
-
erdol
senior tag
válasz
-Dokika- #17262 üzenetére
Üdv a fanatikusok között.
a hang nekem is rossz időnként javíthatnák már.
A kurzor néha eltűnik.
Még mindig idegesítő ha a görgetni akarok a szobák között akkor belépek valahova mert kicsi a felület.
Az hogy jót nem is írok az azért van mert a bosszantó hibákra emlékezik az ember inkább!!!! -
-Dokika-
csendes tag
Üdv mindenkinek
I'm lenni új játékos , game nick : Dokiné(asszonyé, inkább ezt használom) and Dokii(enyém)
-
Mariann294
őstag
válasz
A hanggal nekem is vannak problémáim és qrva idegesítő. A zenével semmi gond, de néha a motorhang és effektek csúszkája lemegy 0-ra és ez verseny elején derül ki és mivel nekem fontos a motorhang,
Ugyanez van nálam is.Mindig elfelejtem hogy ez van.De TA-zok egyből akkor még van időm beállitani.
Eléggé idegesit.
-
Ricco_hun
senior tag
Az új patch óta nekem is ilyen hang. Mondjuk én még csak california raceway-en tapasztaltam. Először azt hittem én is, hogy kontakthibásak a hangszórók, mert a motorhang akadozott/akadozik, de a visszaszámlálás meg normálisan hallatszódott. Nagyon bugos most a játék. Például néha visszateszi a stock színt a kocsikra. Akkor a wong wray felirat szeret végig a képernyőn maradni.
-
meszicrx
csendes tag
válasz
Ez a bajom nekem is hogy a motor hangja szinte 0 verseny elején
-
Creative997
őstag
AP vétel is lehetett cél (aeriánál az mindig jelen van) de másik ok az is lehet h 10 új szintet nyitottak meg, most már lvl50 a max és h legyen értelem azoknak a szinteknek (mert jelenleg nincs, semmi újat nem unlockolsz), feljebb fognak vinni szerintem kocsikat (class6-7 is) és tuningokat 40 fölé.
A hanggal nekem is vannak problémáim és qrva idegesítő. A zenével semmi gond, de néha a motorhang és effektek csúszkája lemegy 0-ra és ez verseny elején derül ki és mivel nekem fontos a motorhang, feltolom a hangfalat maxra h halljak vmit, aztán mikor vége és újra van zene (mert verseny közben nem hallgatok, kivéve fánk és TA mert az uncsi
) akkor qrva hangos. Ezt ki lehetne már javítani.
Ezen felül vettem kocsikhoz újabb színeket, külsőt és néha visszavált stock külsőre, mehetek vissza a garázsba újra rárakni. Balancokkal szerencsére nincs ilyen, legalábbis azoknál amelyeket ellenőrzésképpen, randomszerűen megnéztem. -
Preda
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a most bevezetett autókhoz lévő szintkövetelményről mit lehet tudni. Mert vicc, hogy mire összeszedtem a pénz módosították és most vagy veszek olcsón egy hót sz**t, vagy játszok megint az alap kocsival mire elérem a 25-öt. Persze aki megvette az ugyanúgy használhatja. Nem igazán értem ennek mi volt a lényege?
-
Bazzzs
senior tag
A legutóbbi patch óta tapasztalt valaki hanghibákat? Nekem azóta tele van vele a játék:S Bullfrogon az autó hangja olyan mintha meg lenne törve a hangfalam vezetéke, aztán hol szól, hol nem. De a játék zenéjével meg nincs gond közben. Downtown-on meg tökéletes a kocsi hangja, de pár épület mellett olyan csipogás van, mintha legalább valami pulykafarm mellett autóznék. Szerintem az eddig kutyaugatás volt. Valaki tapasztalta ezeket rajtam kívül?
Nem akarom emiatt újrarakni, de nagyon zavaró
-
csaba0223
senior tag
Híres lettem wazz!
SSP33DY Berakott az aláírásába!
Lehet hogy benne leszek a fókuszban is meg a mónyika showban -
JackShephard
tag
Paja, ha én esetleg beleesek a jó vagy a mókás kategóriába, akkor szívesen segítek valamiféle videó elkészítésében. Feltéve, ha azt enyém is végre olyan állapotban lesz, amilyenben szeretném, de egyenlőre még csak az anyagot rögzítem a Fraps-szal. Elég kemény feladat kibogarászni az anyagból a megfelelő képeket, a bedrifteléseddel konkrétan 1 órát vergődtem, mire olyan felvétel sikerült amilyet szerettem volna.
De jó lesz nagyon.
-
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #17246 üzenetére
Jah tényleg.... holnaptól egérrel játszik... macskát csukd ki a házból, nehogy a kis rágcsáló is beadja a kulcsot
Ismétlés mondjuk vasárnap? Persze jöhet más jó, mókás pilóta is, akkor ha van hozzá kedv segíthetnétek valami faja video anyagot összedobni.
-
[pH]Lacika
tag
Nyehehe!
Touge-on mekkora hátra szaltót dobtam, te jóságos isten! És nem mentettem replay-t.
Jó volt srácok!
SSP meg majdnem likvidálta az összes beviteli eszközét.
Billentyűzet: Halott
Kormány, egy jobbosban leszakadt.Jó ideje nem mentem Pannival és most valósággal elájultam, milyen szép lett a belsőnézete.
-
PaJa1
őstag
SSP33DY, jó alapanyagot gyúrtunk, Lacika meg hozta a disznótoros asztalt, kár hogy az utóbbiról nincs replay, pedig hogy loptam lefele a kolbászt
Lacika, remélem meg tudjuk ismételni és nem leszek olyan bolond, hogy kétszer is elfelejtek menteni...
-
dokar
addikt
válasz
Mariann294 #17239 üzenetére
nyugi, kell a visszhang.
-
Creative997
őstag
Igen, február első felében kis-A (LOL
by spidi) megkeresett h van e AP-m és mennyi. De a legjobban azt bírom benne h kijelenteni azt nem nagyon tud vagy legalábbis ritkán látni tőle, mindig kérdés, kérdés és kérdések?????????? Egyszerre több is, már néha a hajamat tépem
-
Mariann294
őstag
válasz
JackShephard #17229 üzenetére
Klánrendszer? Röhögnöm kell az egészen. Arra volt jó, hogy a maradék barátokat is összeugrasszák. Nem valami Adolf nevű az aeria tulajdonosa?
WTF?!
Ha ennyire nem szereted tudok adni egy jó tippet.Ami mindent megold.Ugyhijják:UNINSTALL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
PaJa1
őstag
Igen én ma most már pontosan ebbe a kategóriába esek
Utaztam 200 valahány km-t és elintéztem a dolgomat, most ráérek az esti partiig
Csak érdeklődtem, hogy van e valaki aki hasonló mederben jár és volna kedve gurulni 1 kicsit.
De látom neked is van szabadidőd ha ide nem csak figyelsz de írsz is -
JackShephard
tag
Az egész PT elérkezett a tökéletes mélypontjára. Bugos, unalmas, szar, drága, fos!!! Tele idiótákkal! Nincs rating? Akkor minek kezdték el? Na inkább, akkor csöndben maradok mielőtt olyat mondok, hogy magam is megbánom. Még jó, hogy tegnap beszélgettünk, drágáim... Klánrendszer? Röhögnöm kell az egészen. Arra volt jó, hogy a maradék barátokat is összeugrasszák. Nem valami Adolf nevű az aeria tulajdonosa?
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #17224 üzenetére
no comment
pm ment Crea
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #17226 üzenetére
Én még betűztem is, de sokadjára sem sikerült megértetnem magamat vele, bennem van a hiba
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #17224 üzenetére
Kezdhetem?
De furi, az összes szoba rating OFFos, De ha GS csinál nem event szobát akkor az mindig ON! GS csak event szobában tudja kikapcsolni
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #17221 üzenetére
PM tesó!
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
csaba0223 #17218 üzenetére
Hát vazzeg megnéztem....
59PM..!!
Ebből 58 a vedd meg nekem.....
B@zd+ kisA! ELÉG!-csá most olvasom,hogy megvan a klán? akkor ne vedd meg nekem a guild os szart!! be tudsz venni most?
-jelentkeztem a klánba elfogadod akkor?
-hallod akkor nem megyek a klánba de akkor vedd már meg nekem még ma a Guild os szart ha lesz AP majd valamivel vissza fizetem!!!
-kérlek holnapra ved már emg nekem hogy ha haza jövök akkor röhtön meg tudjam csinálni a klánt oke?
majd halesz AP-m akkor vissza fozetem ok?
előre is köszi!!-Szia megvetted nekem?
-Szia na megvetted nekem a Guild os papírt?
-Szia légyszir irj vissza
-megveszed akkor?
-Na megvetted nekem akkor a Guild os papírt?
Előre is köszi!!-Szia SSP33DY kérlek válaszolj...>NEM FOGOK!
És nem lapoztam vissza!!
ELÉG VOLT! -
[pH]Lacika
tag
storno.
-
csaba0223
senior tag
A másik változás hogy nincs automata rating!
-
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #17210 üzenetére
Hangosan kinevet-ünk vagyunk? Ennek semmi értelme...
Sok sikert SSP33DY-nélLigák üzeneteit mind kiküldtem, képeket frissítettem..pfff 97 PM
-
erdol
senior tag
Megint egy javítás?
Vajon mit? -
-
PaJa1
őstag
Amit irtam akciot az nem csak az ap wásárlokra érwényes! Az ingyen szerzett apt is ha elkoltod akor is kapod az ajándékokat! És nem csak rpicsát kapsz hamem mindegyikbol! Ap koltésel megéri wárni, ez is egy ujabb bizonyiték rá. Sim vsben csak rpvel is iszonyat jokat lehet menni. Egyedul cl3as werda nincs rpért. Ligán a jo werseny szinte garantált.
-
Mariann294
őstag
válasz
JackShephard #17204 üzenetére
Nincs mit,elküldtem.
-
JackShephard
tag
válasz
Mariann294 #17202 üzenetére
Köszi, azért kipróbálom az xfire-rel milyet lehet csinálni, hátha az beválik.
-
Mariann294
őstag
válasz
JackShephard #17200 üzenetére
Nekem megvan azthiszem majd elküldöm.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
JackShephard #17200 üzenetére
Nézz PM-et!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elden Ring
- Fujifilm X
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Stellar Blade
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Formula-1
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest