Hirdetés
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Házi hangfal építés
- PLC programozás
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackShephard
tag
Most az egyszer rohadt szomorú lettem, mert ez már a parasztság felsőfoka. Megkeresett Mian és közölte velem, hogy a GM azt szeretné változtassak nevet.
Mi van? Köpni nyelni nem tudtam. Bazmeg, ha regisztrálásnál engedte a rendszer, hogy Boobshunter legyek, akkor én nem leszek |3G|Gipsz Jakab, csak mert a GM-nek nem tetszik ez a név. Menjenek ezek a büdös picsába...
Mian azt mondja beszéljek privátba a GM-mel (1fast_crx). Én? Talán keressen meg a GM engem és ne üzengessen. Nem fogok neki magyarázkodni, amikor nem is tudok jól angolul, meg nincs is mit magyarázkodni...
Ha elveszik a nevem, akkor azt hiszem abban a pillanatban fogok elköszönni mindenkitől és a játéktól is, vagy odaadom az accom valamelyikőtöknek, benne 10k AP-vel, azt is leszarom, de nem fogok nevet váltani...
Mindenki így ismer, ez vagyok én. Na jó, abbahagytam, úgy sem tudok tenni semmit, jól elbaszták a mai napom ezzel. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házi hangfal építés
- Tesla topik
- PLC programozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Medence topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- Samsung Galaxy Tab A7 /3/32GB / wi-fi / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mi van? Köpni nyelni nem tudtam. Bazmeg, ha regisztrálásnál engedte a rendszer, hogy Boobshunter legyek, akkor én nem leszek |3G|Gipsz Jakab, csak mert a GM-nek nem tetszik ez a név. Menjenek ezek a büdös picsába...
Mian azt mondja beszéljek privátba a GM-mel (1fast_crx). Én? Talán keressen meg a GM engem és ne üzengessen. Nem fogok neki magyarázkodni, amikor nem is tudok jól angolul, meg nincs is mit magyarázkodni...
Mindenki így ismer, ez vagyok én. Na jó, abbahagytam, úgy sem tudok tenni semmit, jól elbaszták a mai napom ezzel.