Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomyoy
senior tag
aphra2 mondott nagy igazságot! Így van... ugye nem egyformán van kikopva és ha a középső "csatlakozás" van jobban elkopva akkor nem birod beleütni, meg halottam egy olyat is egy autósboltostól"szaki", hogy műszakin "megnézhetik" azt is hogy a stift gyári e..tehát túl kell lógnia a zsanéron, ami most az enyémben van az nem jó, nem tudom mennyire helytálló, jah meg még szereznem kell hátra sárfogó gumit, mert az sincs rajta, ami szintén kell hogy legyen, az új gyári opel 8e Ft

buher:
tesóm is azt mondta, hogy vegyek bele gyárit, és valami célszerszámmal meg kell nyomni a zsanérokat, szervizben is így csinálják, bár ha elvinném szervizbe sztem 2-3e ért megcsinálnák....csak tudod milyen durva a vezetőoldalim
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen autót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tesóm is azt mondta, hogy vegyek bele gyárit, és valami célszerszámmal meg kell nyomni a zsanérokat, szervizben is így csinálják, bár ha elvinném szervizbe sztem 2-3e ért megcsinálnák....csak tudod milyen durva a vezetőoldalim