Hirdetés
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Blu ray írás és írási hiba
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
Hali!
Ma az autópályán nem bírtam aktiválni a tempomatot, úgy hogy előtte 1 órával működött. Először azt hittem, hogy a 150-et nem akarja bevenni, aztán kiderült, hogy a 130-at sem, viszont aztán visszatéve 5-ösbe tudtam aktiválni és fölváltva 6-osba aktív maradt, onnan tudtam növelni 150-re.
(szerk: már lemértem, hogy a km óra 7-tel mutat többet, de azt csak most konstatáltam, hogy az obd-n kiírt sebesség is 7-tel kevesebb volt) (sima kínai elm adapter, Torque androidos app)
Másik. Volt olyan szituációm itt a hosszúhétvégés-autópályás időszakban a vezetés/autópálya elején, hogy csúszott a kuplung. Mikor rákanyarodunk a pályára, gyorsítanék fel, váltok (f40-es kézi 6 sebességes váltó), és olyan mintha rossz sebességet választottam volna, felpörög a motor, ilyenkor automatikusan újra váltom ugyanazt (mert azt hiszem elrontottam előtte). Aztán megjavul, és többé nem produkál ilyen hibát. Esetleg lehet, hogy a tour mód bezavart (aktiválva volt előtte).
Ez csak szimpla kuplung csere közeledésének a jelzése, esetleg kettős tömegű? (kicsit ráz leállításnál, de még nem vészes és nem rosszabbodott az utóbbi időben).
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Blu ray írás és írási hiba
- Milyen monitort vegyek?
- Sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- OLED TV topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest