-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
Miért is ??
Tudsz valami ellenérvet, vagy ez ilyen semmit se tudok róla, azért útálom??
Nekem volt gázos autóm, ráadásul kezdetleges leggagyibb rendszerrel, karburátoros Ladán. Aztán sokat hajtottam központi injektoros gázost, 1 fokkal volt komolyabb a LAdámban találhatónál és már az teljesen korrekt volt. Beröffentettem hidegben benzinnel, majd kb elindulás után fél percel már gázzal mentem vele. A Lada 2 literrel evett többet gázból és ment is rendesen, a központis meg 1,5-el és az is teljesen jól ment. A LAdánál nagyon érezni lehetett a benzinnel jobban menést a másiknál épphogy. HAverom a karbis Passatjával olcsóbban jár gázzal, mint a 2.0HDI Berlingó.
JA és a Lada kb 1 hetes volt a "szalonból" mikro fater begázosította, majd onnantól csak azzal jártunk. 230 ezer volt benne mikor megforráztam mert nem bírta húzni a nagy ponyvás futót szegény a 40 fokban. Hengerfej levételkor jött a nagy csodálkozás, kb mint egy 300km-es motor, olyan tiszta volt minden. Ezt 1 benzinesnél nem tapasztalod
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BMW topik
- Sorozatok
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Fotók, videók mobillal
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest