Hirdetés
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Az A-s omega-t kb. 10 perc alatt lebontom, meg visszarakom. A B-s vectra sem nehezebb. Ja és nem néztem a képeket, de van ahol úgy mutatja, hogy le kell szedni a kormányt(ami megint nem egy nagy ördöngősség, ha van szerszámod), de ez nem igaz, ha jó irányba fordítod, kicsúszik mögötte a műszerfal

Nálam úgy volt megcsinálva, hogy kivettem az égőket, vettem nagy fényerejű kék ledet az egyik lábát lecsiptem, ellenállás ráforraszt és azt tűztem az izzó helyére. Amire figyelni kell, hogy egyenesen álljon, mert ha nem a plexit világítja meg, akkor nem igazán lesz fény, mert a led-nek elég határozott az iránykarakterisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Pixel 7 pro 128/8
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest