- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
kb 1 hétre tudnak időpontot adni, kertszomszédok itt melóhelyen és mindig tele az udvar náluk
volt, hogy kiállni is alig bírtam, miután kész lett a kocsi
...meg kényelmes: 7re jövök dolgozni, 3kor végzek, ezidőben meg dolgozhatnak rajta... szüleim falujában lett volna 110%ig megbízható ember, aki f astra-guru és talán olcsóbb lett volna, de körülményesebb 20km-re hordani a gépet... ha meg nincs alkatrész, esetleg nélkülözni és tömegközlekedni... így meg beszereznek mindent, ha meg úgy alakulna akár gyalog hazamennék (ilyen eddig nem volt: minden nap lábán vittem a gépet)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.07
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
volt, hogy kiállni is alig bírtam, miután kész lett a kocsi
...meg kényelmes: 7re jövök dolgozni, 3kor végzek, ezidőben meg dolgozhatnak rajta... szüleim falujában lett volna 110%ig megbízható ember, aki f astra-guru és talán olcsóbb lett volna, de körülményesebb 20km-re hordani a gépet... ha meg nincs alkatrész, esetleg nélkülözni és tömegközlekedni... így meg beszereznek mindent, ha meg úgy alakulna akár gyalog hazamennék (ilyen eddig nem volt: minden nap lábán vittem a gépet)