Hirdetés
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
kb 1 hétre tudnak időpontot adni, kertszomszédok itt melóhelyen és mindig tele az udvar náluk
volt, hogy kiállni is alig bírtam, miután kész lett a kocsi
...meg kényelmes: 7re jövök dolgozni, 3kor végzek, ezidőben meg dolgozhatnak rajta... szüleim falujában lett volna 110%ig megbízható ember, aki f astra-guru és talán olcsóbb lett volna, de körülményesebb 20km-re hordani a gépet... ha meg nincs alkatrész, esetleg nélkülözni és tömegközlekedni... így meg beszereznek mindent, ha meg úgy alakulna akár gyalog hazamennék (ilyen eddig nem volt: minden nap lábán vittem a gépet)
Új hozzászólás Aktív témák
- Amatőr csillagászat
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Könyvajánló
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző, Fiorenzato AllGround kávéőrlő
- Segway KickScooter F2 Plus E
- Xeon E5 1650 v3, 1650 v4, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
volt, hogy kiállni is alig bírtam, miután kész lett a kocsi
...meg kényelmes: 7re jövök dolgozni, 3kor végzek, ezidőben meg dolgozhatnak rajta... szüleim falujában lett volna 110%ig megbízható ember, aki f astra-guru és talán olcsóbb lett volna, de körülményesebb 20km-re hordani a gépet... ha meg nincs alkatrész, esetleg nélkülözni és tömegközlekedni... így meg beszereznek mindent, ha meg úgy alakulna akár gyalog hazamennék (ilyen eddig nem volt: minden nap lábán vittem a gépet)