- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Volt sajna a cseheknel, meg otthon is egy ket olyan vasuti atjaro/katyu, aminel azt hittem kiszakad a kerek....16" al, nem bantam, hogy nem 17.
A masik a költsegek. Ha van egy 6-8 millas bmw, arra ne kerüljön 16 os felni, mert szebb ra a 17-18, de nekem az astrara igy volt közel 200k a gumi es felni. 17 collbol majdnem 300 lett volna es akkor az kenyesebb, gyorsabban csereerett lesz es jobban fogja is a kocsit. A kasztni nem nagy, igy a 16 se nez ki hülyen. Nyilvan ha a költseg nem szamitana akkor 17 es ment volna ra....de ha nem szamitana akkor meg nem H astram lenne
es a kör bezarult 
(#41261) tresh Ugyan ilyen a strukturfelnim a telivel, csak 16". Ez a kocsi meg emelön van vagy ilyesmi
ilyen 16" al nekem.
Ezt az ültetes dolgot viszont tovabbra sem tudom hova tenni.....de ha Nektek tetszik, persze hajra
Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Űj baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Legion 5 pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
es a kör bezarult