Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
válasz
ro_bert17
üzenetére
Nos, ha esetleg valakinek ne adj ég hasonló hiba jelensége lenne:
Pár hete egyik szerdán tudtam volna elvinni az autót szerelőhöz. Mivel addig az autó az udvaron állt, ezért előtte hétvégén lepróbáltam, hogy egyáltalán beindul-e. Nem volt semmi gond, rendben indult a motor, de persze a töltés visszajelző lámpa ugyanúgy izzott.
Szerdán viszont már meg sem mukkant az autó.
Jó pár nap múlva eljött a szerelő, hozott akksit. Az működő akkumulátorral sem indult. Sőt, a töltés visszajelző már ekkor is világított. Autó elvontat műhelybe.
Holnap hozzák vissza az autót. A slusszkulcs újra összebarátkoztatva a motorral, generátor teljes felújítás 25k, új electric power 72ah akku 20k.
Remélem most már működni fog, gyűjthetem a pénzt a vezérlés cserére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- RAZER Edition Gamer Szék ÚJSZERŰ ÁLLAPOT!
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Corsair SF1000 ÚJ // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest