- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Analóg fényképezés
- Gaming notebook topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Hobby elektronika
- VR topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
[link]
A Kelvin szám az izzó színét jellemzi. A sárgás halogén 3000K körüli, a tiszta fehér H.I.D. Xenon 4300K, a jégkék 6000K. Ahogy növekszik a Kelvin szám, úgy kékül az izzó fénye.
A legerősebb fénye a 4300K-es izzóknak van, ettől felfelé haladva az izzók fényereje csökken.
Legjobb a 4300K-es izzó, mivel ez áll legközelebb a napfény színéhez, így az emberi szem ebben a tartományban a legérzékenyebb.
A magasabb kelvinszámú izzó színhőmérséklete torzítja a színérzékelést, valamint az emberi szem nem elég érzékeny ezen a tartományon. A vizes aszfalt kékes árnyalata is jelentősen elnyeli az erős kék fényt.
Amikor a kocsimba szereltettem xenon szettet 2 félét ajánlottak 4300K/6000K
KPM szerint a 6000K-val is átment volna a vizsgán, de nem kockáztattam a 4300-ast választottam,hát a halogén elbújhat mellette az biztos.
Az biztos ha megjön az új Opel akkor egyből cserélve lesz
Igaz rendeléskor is kérhettük volna bele, de úgy 19x xxx Ft-omba került volna . A külön szettet akciósan vettem 80 000 Ft-ért szerelési költésgel együtt.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Honor profi iPhone másolásban
- Parkside szerszám kibeszélő
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- 58.5 mm full fém tamper
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- ELADÓ FOXWELL NT630 Plus OBD2 autódiagnosztikai eszköz
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- Apple iPhone 17 Pro Max Deep Blue 256GB használt újszerű 100% akku (36 ciklus) garancia 2029.01.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest