- Milyen TV-t vegyek?
- Autóhifi
- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adidas4death
aktív tag
Nekem ami nagyon sokat segitett a hidrotőkéken az 2 adalék volt(márka igy hirtelen nem jut eszembe de még ma utánanézek).
Az egyik egy olyan volt amit olaj csere előtt közvetlenül (még a "régi" olajba) kellett beleönteni, azzal járatni "x" ideig, majd olaj leenged, új olaj feltölt és a másik tisztitó adalék hozzáönt.
Ez nekem 400-500km után olyan szépen elhallgattatta a motort hogy öröm volt hallgatni.Előtte nekem is kopogott mint valami rossz dízel(még videó is van róla a "dzsatubén", hogy milyen hangja volt) most meg semmi hangja nincs, Csak NAGYON ritkán jön elő 1-1 pici koppanás, de azért egy ennyi idős motortól ennyit még elbirok.
[X16XEL, Vectra B egyébként]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged