Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
senior tag
Srácok, az összes itthoni streaminget nézve, kb hány százalékban van HDR10+ tartalom a DV helyett? Filózom nagyon, hogy lecserélem egy S90C-re a C2-t, de félek, hogy a sok DV helyett csak a fapados HDR-t kapom, amit viszont nem szeretnék. De a Fényerő meg a színek meg nagyon tetszenek.
Én sok sportot nézek, streaminget meg van XSX és nem vagyok az a filmmaker típus, nálam az SDR is minimum 80-as oled fényen (de inkább 100-on) meg 60-65-ös színen megy, fullra állított smooth motionnel és én úgy választok filmet h minél színesebb legyen robbanjon a fejembe a piros és legyen DV. Viszont ez ugye megszűnne a Samsunggal, és tartok tőle h a fapados HDR meg nekem kb fekete-fehér lesz
Tudom, nem nekem való az OLED technika, blablabla, lépjünk ezen túl, köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Sorozatok
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mozilla Firefox
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Először lépte át a 400 dollárt az okostelefonok átlagára
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor