Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
Annyira fanatikusak, hogy kimagyarázza azt is. Az ablaküveg fénytörése miatt ívelt a bolygó vagy mert súlytalanságban megváltozik a szemgolyó nyomása stb. Mindent be fog vetni, ha meg minden elfogy nála akkor egyszerűen lekurvaanyáz, lehülyéz, leorbánoz, lekonzervatívoz, lenáciz, letilt, kimagyarázza miért vagy gyerekkorod óta lelkileg sérült meg mennyire nem illesz bele a társadalomba a felfogásoddal, akármi. És persze jön 10 másik haverja vagy a saját családtagjai is megvédeni őt ugyanígy.
Csak mert te tisztában vagy vele, hogy a bolygó kerek. Geoid. Facebookon elöltött közepes mennyiségű időm alatt túl sok ilyennel találkoztam. Fáj a tudat, hogy ezek az emberek mind mellettem vannak a való életben is. Az is fáj, hogy a PH-n is túl sűrűn látni.
Az ego szar dolog, nem hajlandó befogadni a valóságot meg az igazat, ha az már bekényelmesedett egy kiépített valóságba a megfelelő személynél. És nagyobb részük láthatóan ostoba is, de sajnos nem mind. És nagyon fájó látni okos embert ilyen állapotban. -
Richard!
addikt
Épp mostanában akartam befizetni... óriási nagy csalódás, hogy a minimálbérből összekuporgatott pénzemet nem költhetem erre
Akkor egyelőre marad a mariska, ha repülni akarok 🚬 -
hokuszla
senior tag
A Lapsit egy könyvtári vagy közösségi program csecsemőknek
(általában 0-24 hónapos korig) és gondozóiknak, amely a korai olvasási készségek, a finommotorika és a kötődés elősegítésére fókuszál dalokon, mondókákon, bábjátékokon és interaktív könyvbemutatókon keresztül, gyakran rövid (kb. 20 perces) foglalkozások formájában
Lapsi
A korai keresztény egyházban a lapsi hitehagyottak voltak, akik a római hatóságok üldöztetése alatt lemondtak hitükről. A kifejezés azokra vonatkozik, akik elvesztették vagy elszakadtak hitüktől, hogy később visszatérjenek hozzá.
-
Kinder
senior tag
Katy Perry miatt van, mert Bezos felesége kiakadt rá.

-
v!ct0y
veterán
Azért egy lapsit meghallgatnék egy ilyen kiruccanás után.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A szamurájoknak kedvez az új AMD Software
- Battlefield 6
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- További aktív témák...
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest