Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
senior tag
válasz
szkutyi
üzenetére
Nálam streamingben nem volt soha akadás lannal, wifivel igen. Pedig minden itthonira elő vagyok fizetve meg nézem is.
Viszont nekem a Witcher legutóbbi évada a mindent visz kategória, abban nekem megmutatta a tévé, hogy mit is tud. Viszont az Avatartol a D+-on sokkal többet vártam :/
Jöhetnének még olyanok, amik tényleg megmutatják a tévé erejét szerintetek, kiváncsi lennék rá.Az a távirányító a légegérrel borzalom, nem vagyok képes megszokni. Szerencsére egy gombnyomásra eltűnik és rendes távirányítóként működik. Bár ergonómiailag is sztem katasztrófa
Egy Philips bőr borítású elegáns hosszúkás világítós vagy egy Hisense fém, százmilliót ráver kb (De még TCL hosszú műanyagja is százezret
) . Ez olyan mint egy jatéktévé játéktávirányítója
Új hozzászólás Aktív témák
- Billentyűzet gondom van
- Formula-1
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i7-10610U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11, LTE
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy Philips bőr borítású elegáns hosszúkás világítós vagy egy Hisense fém, százmilliót ráver kb (De még TCL hosszú műanyagja is százezret
Vhiktor