-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
senior tag
válasz
szkutyi
üzenetére
Nálam streamingben nem volt soha akadás lannal, wifivel igen. Pedig minden itthonira elő vagyok fizetve meg nézem is.
Viszont nekem a Witcher legutóbbi évada a mindent visz kategória, abban nekem megmutatta a tévé, hogy mit is tud. Viszont az Avatartol a D+-on sokkal többet vártam :/
Jöhetnének még olyanok, amik tényleg megmutatják a tévé erejét szerintetek, kiváncsi lennék rá.Az a távirányító a légegérrel borzalom, nem vagyok képes megszokni. Szerencsére egy gombnyomásra eltűnik és rendes távirányítóként működik. Bár ergonómiailag is sztem katasztrófa
Egy Philips bőr borítású elegáns hosszúkás világítós vagy egy Hisense fém, százmilliót ráver kb (De még TCL hosszú műanyagja is százezret
) . Ez olyan mint egy jatéktévé játéktávirányítója
Új hozzászólás Aktív témák
- Alien Deathstorm: új belső nézetes akció-horrort készít a Rebellion
- LEGO klub
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Óraátállítás
- VR topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- GRUNDIG OLED !!!( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Asrock Challenger RX 9070 XT // Felbontott // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy Philips bőr borítású elegáns hosszúkás világítós vagy egy Hisense fém, százmilliót ráver kb (De még TCL hosszú műanyagja is százezret
Vhiktor