Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Home server / házi szerver építése
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen monitort vegyek?
- Házi hangfal építés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
No, bejelntkezem ide, bár még nincs OLED tv-m.
A jelenlegi off tv (TCL 55C715) szervizben van, azt mondják, hogy nem fogják javítani, de még nem rendeződött le, csak telefonon jelezték. Ha már csere, akkor minőségi, és méretbeli cserét is tervezek. Elolvastam az utolsó 5e hozzászólást, így kialakult bennem, mit is szeretnék.
LG 65" C1 vagy
Philipps 65" 806Van egyéb típus, ami még szóbajöhet ezen az árszinten, csak elkerülte a figyelmem?
Nincs játék, inkább YT, streaming és filmek, tv-adás ritkán.Hezitálok, melyik legyen a fentiek közül. Ambilight nrm igazán számít, inkább a valószínűleg jobb minőségű panel, a kevésbé agresszív ASBL, és az Android miatt hajlok a 806-os felé, az LG-nél a kevésbé körülményes szerviz a (nagyon) jó pont + talán nagyobb fényerő, pontosabb kép kalibrálás nélkül. A zasszonyt már felkészítettem, hogy lehet párszor megfordul a szerviz, mire minden összeáll.
Médialejátszási képességek sem számítanak, mert azt megoldom az Ugoos AM6Plus-on. Hangzásbéli képességek sem számítanak, mert nincs házimozi szettem, "csak hifi", de arra rá lesz kötve.
Szóval ki, mit javasol?
(Nem szeretnék vitát, de hátha van még pár tipp, ami felett elsiklottam.)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Azonnali játékos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Hosszabb videón a hamarosan megjelenő Tempest Rising című RTS (PC)
- Mobil flották
- BorosPoH!ár
- Gmail
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest