Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
p4radox
csendes tag
válasz
Vhiktor #75598 üzenetére
Köszi a tippeket!
PC-t kötnék TV-hez csak konkrétan 2 opcióm van: Az íróasztalt nem tudom mozgatni semerre a szobában így vagy végigvezetem a kábelt a kanapé mögött, vagy áthúzom a szoba közepén a TV-ig és akkor nem kellene 10 méteres (de az 5 méter akkor sem elég éppenhogy).
TV és kanapé sem felcserélhető mert tetőtér.
-
-
p4radox
csendes tag
Köszi a részletes infot és a linkeket, lehet megpróbálok egy ilyen olcsóbbat is, bár nekem fura hogy ezek nem aktív kábelek, és nagyon azt javasolják 5 méter felett. Vagy ha a kábel annyira vastag akkor nem számít? Ez az unitek amit vettem 30-ért azért meg sem közelíti az ujjnyi vastagságot (4,8mm az átmérő, a táblázat szerint AWG 4-5 között).
Egyébként a 7.5méter nekem is tökéletes lenne, a 10 méter nagy az 5 pedig kicsi és semmit nem tudok közelebb tolni. Azt esetleg még be tudod nekem linkelni?
@Vhiktor: Köszi a linket, elég hasznos ez is. Már lassan kezd összeállni a kép (mondjuk a TV-n még nem
). Ez alapján mindenképpen visszaküldöm a kábelt.
-
Bishi
tag
válasz
p4radox #75569 üzenetére
Biztosan a kábel a ludas. Nekem 7,5 méteresem van régóta, az kb. újjnyi vastag, és merev kábel.
Anno sokat keresgéltem én is, mire megértettem. De egyszerű fizika. Minél vastagabb a kábel, meg az anyaga jobb vezető annál kisebb az ellenállása. Utóbbi sokat romlik a hossz növekedésével.
Igyekszem hétköznapi szinten leírni a működését.
Az amcsiknál az AWG a kábelek egyik jellemzője:
[link]
Mint a linken is látható - minél kisebb az AWG jelölés, azaz a minél vastagabb a kábel keresztmetszet, annál kisebb az ellenállása. Ez miatt nem bír egy bizonyos sávszélesség fölött a kábel. Addig jó, amit bír, felette mivel digitális, szétesik. Ez nem analóg, ahol zavaros lesz, de értelmezett jel, stb.
Röviden nem az ára számít, hanem a kábel minősége. Sajnos nincs mindig a kettő közt öszefüggés.
Nem vennék vékony kábelt 5m fölöttre. A HDMI 2.1-hez kell a 48 Gbit/s sávszélesség képesség. Ha hosszú a kábel az ellenállás ezt nagyon lecsökkenti, azaz ha a kinézett kábel rövidebb lenne, akkor jóval 48 GBit/s-et is kellene elbírnia, mivel az adott igény hosszabb kábelre van ahol nagyobb az ellenállás, kisebb a sávszél, de ez nem szabvány kérdése. Vannak régi kábelek, amik simán viszik a minőségük miatt az újabb szabvány követelményeit.
Pár tipp kábelre (sajnos én sem tudom biztosra, ki kell próbálni legjobb képminőséggel, legnagyobb hangsávval általi sávszél igénnyel, amid csak van, hogy minél nagyobb sávszélesség igénye legyen a tartalomnak összességében, és ha stabilan viszi, akkor jó) - bár a múltkor is linkeltem, de nem voltam ilyen bőbeszédű. Pár tipp:
[link]
[link] Itt azért rezeg a léc, én törekednék a minél rövidebb szükséges kábelhosszra
[link]
[link]
Ezek csak tippek, törekedtem szemre vastagabb kábel választásában. Még ha nincs is kint a hdmi 2.1 kiírás, attól még jó lehet. Ha nem jó visszaviszed online vásárlással, jobb helyen bárhogy és kicseréled. -
Ren Hoek
veterán
válasz
Vhiktor #75549 üzenetére
Ez lényegében azt jelenti, hogy tiszta színeknél a WOLED-nél már bőven 100 nit alatt rákapcsol a W subpixel? Pl egy lángnál? Főleg a Red tűnik gyérnek a WOLED-ben.
Akkor már az SDR-ben is kéne szemmel látható különbségnek lennie az RGB vs WOLED között? Akár klasszikus régebbi filmeknél? Persze gondolom ritkán van csak 100 nites red a képen.
Cica vigye el, most már lehet berendelem az S95B-t. Szemmel akarom látni a WOLED mellett
July 31-ig akciós.
-
anrab
addikt
válasz
ferenck #75567 üzenetére
Hang-személyes b.-
virtualizáció ki-
clear dialóg be-
AI hang sz. be-
AI hang sz. egyéni b.-100Hz -8
1 kHz +2
3 kHz +1
A többi 0
Nekem ez jó szokott lenni. Vagy persze valamelyik előre beállított.
Viszont van olyan film amin semmi nem segít. Nem a tv hibája hanem a hangmérnöké.
Múltkor volt egy link ami leírja a problémát.
Hátha belinkeli megint valaki. -
p4radox
csendes tag
válasz
kgergo89 #75576 üzenetére
&Vhiktor: Hát nagyon remélem, hogy "csak" a kábel, 4k@60Hz-en nem csinálja, 4k@100Hz-en most 15 perc után előjött a hiba ismét. Esetleg konkrét kábelt tudsz ajánlani amit kipróbáljak az Unitek helyett vagy lehet, hogy csak hibásat fogtam ki ebből?
kgergo89: köszi szépen a tippet, át is állitottam nvidia control panelben a kövire a default color settings helyett és feltoltam 120Hz-re:
Kiváncsi vagyok, hogy igy előjön-e a hiba.
Még egy olyan kezdő kérdésem lenne, hogy az input lag mikor állitható? Jelenleg fastesten van és kivan szürkézve. Sima game mode, VRR on HDR off. Próbáltam kikapcsolni a VRR-t nvidia control panelből de akkor sem engedi állitani.
-
krx21
nagyúr
válasz
p4radox #75569 üzenetére
Lehet rossz helyen teszed fel a kérdést mert itt a legtöbb ember szerint nincs minőségi különbség a kábeleknél…
95%-hogy nálad a kábel a ludas… 10m-re nagyon nem mindegy mit veszel, pláne ha nem ideális helyen fut a kábel. Én ajánlani konkrét típust nem fogok, mert elindulna egy végtelen adok-kapok a kábelek megítélését tekintve. A lényeg, hogy vegyél próbára jobbat… -
kgergo89
tag
válasz
p4radox #75569 üzenetére
Ilyen problémám nekem is volt Sony A8 + Ps5 kombó.
Próbáld meg beállítani az alábbi opciót automatikusról -1 vagy -2-re.
Ha esetleg nem Playstationöd van, szerintem Xboxon is kell legyen hasonló beállítás.
PC-n nem vagyok biztos benne, de a VGA beállításoknál kell keresgélni kompatibilitás résznél.AMD-nél szerintem ez lehet: https://www.amd.com/en/support/kb/faq/dh3-007
-
törölt tag
válasz
ferenck #75570 üzenetére
Lehet, hogy teljesen máshogy hívják, a Denonnál pl. Audyssey Dynamic Volume most a neve, ha jól tudom. Center hangerejére gondoltál, nem?
Arra én is adtam +1-2 dB-t, de a lövés-robbanás attól még megrengeti a szobát. Nolan filmeknél volt ez talán a legdurvább, legalábbis számomra.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Hidalgo85 #75571 üzenetére
A hitelesített cimke sajnos semmit nem jelent, ugyanúgy lehet vacak (tapasztalat).
Ki kell próbálni csak úgy derül ki.
Felesleges vagyonokat költeni rá, neten kell rendelni ha nem megy akkor el kell állni a vásárlástól.
Amazonon CableMatters kábelek tudják, többet is próbáltam, illetve világszerte többen megerősítették.
Illetve nemrég teszteltem 3 hdmi kábelt azok is jók voltak:
[link]Általában 2-3 méter felett kezdődik a probléma.
-
Sziasztok!
Ha nem jó helyen teszem fel a kérdésem bocsánat érte. 1,5 - 2 m-es, hitelesített hdmi 2.1-es kábelt szeretnék vásárolni. Tudnátok ajánlani megbízható márkákat? Van itt a fórumon ilyen téma? Kerestem, de nem találtam.
-
p4radox
csendes tag
Sziasztok,
Múltkor kaptam itt segítséget, hogy milyen HDMI-t vegyek az S95B-hez.
Eléggé fura hibát produkál a TV amikor össze van kötve a géppel. Néhány percenként elmegyek a kép és a hang 1-2 másodpercre majd visszajön... Van, hogy 10-15 percig is jó, van hogy 2 percenként előjön.Sima game modeban használom a TV-t ilyenkor. Mire tippeltek mi lehet az oka? A kábelnek elvileg simán bírnia kéne.. [link]
-
zsozsa74
őstag
válasz
ferenck #75564 üzenetére
Nekem is ilyen van. De ez egy valós probléma? 😁 Úgy hangzik, mintha folyamatosan hangot állítanál...
Szvsz ez egy tök jó kis távkapcs., de lehet, hogy csak azért, mert előtte egy POS9002-esem volt és a távirányítója egy kalap kaki volt. Nagy, nehéz, rossz nyomásponttal, háttérvilágítás nélkül és használatkor pont rá kellett irányítani az egyetlen pontra a tévén, ahol érzékelte. Ahhoz képest ez egy varázspálca...
-
Sziasztok. Philips OLED806 tv-hez tudtok valami jól kézreálló távirányítót amin nem kell állandóan fogást váltani, az irány gombok és a hangerő állítás használatához?
-
Mankó
veterán
válasz
N.YCityBoy #75561 üzenetére
Így van. Ha egy másfél hónappal előbb keresett volna meg, akkor még tudtam volna rá kötni kiterjesztett garanciát. Sajnos 2 hónapnál már kevesebb van hátra a gariból, így ez a verzió már ugrott. Így meg rizikós, még akkor is ha kevés üzemóra van benne és az ár is jó.
Kár érte. -
-
lala666
őstag
válasz
MultiDoodad #75547 üzenetére
A G2 nél jobb így is. Olvass bele rendesen többen vissza mentek G2 ről, s95b re azt hitték az LG jobb lesz, de mégsem...
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
MultiDoodad #75539 üzenetére
Samsung QN95B tesztem:
QN95B tesztItt beszélek a game móderól, az eddigi Samsung tv-kre ez igaz. Ha találkozok az S95B game módjával akkor azt majd jelzem, hogy csak HGIG rossz e nála vagy a többi is amit itt felhozok.
-
Vhiktor
Topikgazda
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Ren Hoek #75538 üzenetére
S95B-vel személy szerint még nem találkoztam, de Vinccent is megemlíti ezeket a videójában (hdtvtest), igaz ő a színhelyességről nem szokott beszélni game modeban, de nekem az összes samsung tv-vel amivel eddig találkoztam az a tapasztalatom, hogy sem a game mód és sem a pc mód nem kalibrűlható teljesen szín helyesre.
Lehet ez alól az S95B kivétel (de nem hiszem....), viszont az Vincent szerint is biztos, hogy a HGIG nem működik megfelelően.De ezek nem feltétlenül akkora porblémák, hogy ne válassza a vásárló, lehet fel sem tűnik neki.
Én csak azért írtam az LG-t mert a kérdező nagyon erősen a game mode-ra kérdezett rá, vagyis, hogy a játék a legfőbb szempont.
-
MultiDoodad
aktív tag
-
Mankó
veterán
Jött reggel egy kihagyhatatlannak tűnő ajánlat és kellene a véleményetek.
65 colos Panasonic FZ800e-t tv-met akarom lecserélni a közel jövőben egy 120 Hz-et, Freesync-et is tudó példányra. Reggelről rám írt egy cimbora, hogy eladja az LG 65 CX-es tv-jét. Gari már nincs rá, doboza is elkallódott, de az ár több mint jónak tűnik. Az enyémre sincs már gari, de doboza meg van.
Szerintetek érdemes megcserélni a 2 tv-t? Gyors körbejárás után az LG tudja a Dolby Visiont, Hdmi 2.1-et, 120 Hz-et, Freesync-et.Van valami hátul ütője annak a modellnek? Írjatok véleményt légyszi, nagyon csábító az ár!
Köszi
-
salapp
addikt
Használ valaki itt Xiaomi Mi Box S-t? A vodafone tv és telekom tv applikáció a HD csatornákat HD-ben adja le?
-
lala666
őstag
válasz
MultiDoodad #75530 üzenetére
link
Olvass bele ebbe a fórumba. -
Elemental
addikt
válasz
Elemental #75442 üzenetére
Erre volna valakinek ötlete? Tapasztalt már valaki ilyesmit?
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Többek szerint ha a kalibrált képet szereted akkor a WOLED és az RGB között nincs akkora difi átlagos HDR filmeknél sorozatoknál.
Demo anyagoknál igen, meg esetleg képről leugro málna, meg vulkán...de *hétköznapi contentnél lehet inkább az elektronika boostol rá és nem a panel miatt van. Vincent tesztelgette ezeket.
Persze egy 4000 nit-re masterelt anyagnál kijön biztos az atomvörös lávánál.
Gamingnél meg az LG-nél akkor a labda.
-
alaves
addikt
válasz
...vagy vársz a Sony A95K-re, amikor már 'értelmes' ára lesz. Nekem elég unszimpatikus, ahogy Samsung kezeli a garanciális problémákat, amely szerint a vásárlónak inkább ne legyen igaza... + DV, DTS hiánya.
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz
Remelem ezzel segítek valakinek a döntésben.
Samsung S95B
Pros:
· pristine uniformity
· high sustained peak brightness (78% of full PQ)
· high color volume
· high color gamut coverage
· no white subpixel
· slightly more saturation in high APL scenes
Cons:
· countless Tizen Bugs
· game mode is still overtracking PQ-EOTF which leads to a compression of dynamic range, color banding and elevated shadow and midtones. Worst thing is you cannot get out of game mode for playing games!
· no Dolby Vision support
· bad calibration controls compared to LG
· cheap build quality
· questionable quality control
· only available in 55" and 65".
LG G2
Pros:
· pretty accurate OOTB with the right settings
· high sustained peak brightness (75% of PQ)
· heat sink
· exceptional calibration capabilities
· good OS
· longtime support
· Dolby Vision
· low input Lag
· superior build quality and very slim
· available in 77" and bigger
Cons:
· most WBE panels suffer from very bad tinting
· HGiG bug currently (will be fixed though)
· lower color volume than the S95B
· unintuitive interface
· slight color washout in high APL scenes
Generelly both TVs represent the flaqship of their respective brand on paper the S95B is superior in terms of it's technical capabilities, but LG is pushing WRGB to it's limits making both TVs look very similar when both are calibrated side-by-side. The S95B has the slight edge in high APL HDR scenes and can present highlights more saturated than the G2, but to be honest most that seen both calibrated in the same room agreed that the biggest differences are in the tone mapping. I would personally go with the G2 because I can calibrate it to reference and like WebOS. The gaming features are superb and movie consumption is a dream, but you can decide for any TV you want you have to be happy with it at the end of the day! -
MultiDoodad
aktív tag
válasz
Vhiktor #75536 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm. Hogy én ezt mennyire utálom mikor ott az a termék ami jelen esetben a s95b, ami mellesleg egy kiváló készülék és erre ami nálam fontosabb lenne abban meg pont “hibás”…. És a tudat hogy amikor filmet nézek a G2-n lehetne meg szebb a S95B-n… vicces. Akkor várok meg egy kicsit és ha javítják a problémákat akkor beruházok egy S95B-re ha meg nem akkor lesz más. Számomra azért fontos a téve mert az egyik legtöbb mindenre használt kijelzőm…
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Vhiktor #75536 üzenetére
Ez igaz a 77C1 vs. S95B-re is? Mármint a HGIG és a dinamikus tone mapping.
A színátmenetek közti difi mennyire észrevehető egyáltalán? Alapvetően a kalibrált kép felé húz a szívem és abszolút nem érzem szükségét 1000 nit-es csúcsfényeknek. Mindenképp tervezek PC gamingre is... és lenne lehetőség egy S95B-t összenézni, csak macerásnak tartom (és ezt a visszaküldözgetést gyűlölöm, rossz érzés). Meg ez a 77 vs 65 col eleve lehet el is dönti...
-
Vhiktor
Topikgazda
Samsung game módja sajnos csapni való az LG-hez viszonyítva. Persze attól függ honnan nézzük. Game módban nem kalibralhato szinhelyesre a tv, a HGIG opció sem működik megfelelően, ugyanis aktív marad a dinamikus tone mappingy, stb. Persze szinatmenetben jobb az S95B mint bármelyik LG oled, de ennyi.
Attól függ kinek mi a fontos.
De mivel game módban nem lesz szinhelyes, meg a HGIG sem működik, így ezért nem ajánlom játékra.
A jövőben lehet, hogy ezek mind javíthatóak lesznek fw-el, de a korábbi évek tapasztalatai nem ezz mutatják.
-
bnorci71
addikt
válasz
ricsip #75520 üzenetére
ez még nem is elborult ár
#75524 kgergo89 +Elemental
legjobb megoldás, majd a következő festéskor bevésem most lettünk kész nem vésnékna meg azt se tudtam mi hol lesz, szekrény csere is volt az is most jött meg
#75527 so_ha
köszi na valami ilyesmire gondoltam ami nem mindennapi, mondjuk nem ocsó de hát designos
köszi a többieknek is -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
MultiDoodad #75530 üzenetére
Játékra LG a legjobb.
-
MultiDoodad
aktív tag
Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem mert a YouTube összehasonlító videókban már mindenki mond mindent. Szóval a jelenlegi LG CX 55 Oled tévémet lenyúlta a drága öcsém ezért néztem magamnak egy újat. A helyzet az, hogy a Samsung S95B 55 és a LG G2 55 itt egy árban van ami jelenleg kuponnal 1600 euró.. mivel egy árban van így meg nehezebb a döntés. Elsősorban játékra lenne használva és hébe-hóba film is megjelenne rajta. Pc és Ps5 lenne ami használná… a szobám általában sötét a nap minden percében
így ezek alapján kellene választanom. Most nézem hogy az lg 79 euróval olcsóbb ….
-
mzso
veterán
válasz
Lackooo84 #75100 üzenetére
A Samsung-féle oledesek is tele vannak tolva sok ilyenfajta trükközéssel?
Amúgy engem az piszkál, hogy CRT-nél is mindig beszéltek beégésről, de hiába nem volt a képernyőkímélőn kívül semmilyen védelem, soha semmilyen körülmények között nem tapasztaltam beégést. A wikipédián is csak valami terminál kijelzőről rémlik fotó.
Hány nagyságrenddel fogékonyabb az oled a beégésre? -
so_ha
senior tag
-
vilga
tag
válasz
ricsip #75523 üzenetére
pl. ez [mérőszekrénybe], ez pedig pl. [lakáselosztóba T1+T2+T3
-
-
törölt tag
-
bnorci71
addikt
válasz
N.YCityBoy #75517 üzenetére
igen én is gondoltam csak valami konkrétat szerettem volna
-
-
bnorci71
addikt
Aki falra tette a tv-t. A logó kábeleknek milyen megoldást használt, hogy ne 3-4kábel fityegjen már össze vissza.
-
ricsip
addikt
válasz
ribarszki #75514 üzenetére
És akkor te még tanult ember vagy az átlag tvnézőhöz képest. A gyártók a hibásak, h. a hülye tv-jükben ezeket az üzemmódokat ilyen ididóta félreérthetö összetéveszthető módon nevezik el.
Ráadásul a 170 oldalas, idiótaknak írt userguide-ban ezekről 1 büdös szó nem esik, elmagyarázva meg főleg nincsen semmi.
Ha veszel 1 ilyen oled tv-t, íratkozz be vmi számítógépes grafika 2 féléves tanfolyamra, hogy megértsd az egyes menüpontok mit is takarnak a valóságban (ha már az idióta marketinges felülírta amit a mérnök javasolt, mert az nem hangzott elég szexyn). Illetve hogyan is kéne beállítani JÓL. -
ribarszki
őstag
válasz
Ren Hoek #75513 üzenetére
Ahhh, én voltam a béna..
Vhiktor segített rájönni.. A fejemet tettem volna rá, úgy emlékeztem, hogy az LG tv-n, DolbyVision tartalom alatt a Home Cinema és a Cinema (magyarban színház??) képmód teljesen ugyan az.A fenéket. Kiderült, hogy a Home Cinemában néztem, ami ég és föld a Cinemához képest. Minden világos, rá van tolva a gamma érték. A sima Cinema mód áll közelebb a natív DV tartalomhoz. Na ott pont ugyan úgy néz ki a kép, mint a Samsungon kontrasztjavítás nélkül. Szóval erős user error volt
-
Ren Hoek
veterán
válasz
ribarszki #75492 üzenetére
Na erre kíváncsi leszek mint mondanak majd (mármint a sötét effektre).
Az LG-nél milyen OLED fényen nézed HDR-ben? Dinamikus kontraszt be van kapcsolva? Ha sikerült nagyrészt összehozni a két képet, akkor a Black level tuti jó.
Nekem itt Vhiktor és a többiek segítettek belőni a B7 HDR-t, végül megszoktam az alacsonyabb OLED fényt, ami elviekben közelebb van a kalibrálthoz. Most pont rákötöttem egy mások HDMI-re és ott brutál világosnak tűnt (pedig eleinte így néztem). Szóval lehet out of box közelebb van az S95B a kalibrálthoz, de majd kiderül.
-
blakey
titán
a plex media server sem latja tvn - A Plex Media Server nem a TV-n fut hanem a számítógépen, NAS-on, tehát ott keresd a problémát, rossz elnevezés, nincs rendszerezve, stb. A Plex kliens azt látja amit a PMS is lát és ebben az esetben minden egyéb Plex-et futtató eszközön ugyanaz a helyzet. A Plex féle DLNA egy másik szálon futó "dolog", ott viszont már az eszközön is múlik, hogy mit tud kezelni és mit nem.
-
blakey
titán
válasz
ricsip #75505 üzenetére
Nincs, illetve lehet, hogy van a neten leírás, hogy hogyan, talán a Serviio fórumán illetve a leírásában elképzelhető, hogy találsz ilyet, kb. 10 évvel ezelőtt foglalkoztam a DLNA-val, azóta SMB/NFS és Plex "játszik", DLNA-ra meg ott a Syno féle ami nagyon jó ebből a szempontból.
-
ricsip
addikt
válasz
blakey #75503 üzenetére
Van erről valami doksid? Windows 10 DLNA szervert lehet konfigolni valahogy / a renderer-eket lehet állítani ebben? Mert amiket enged állítani az csak az h. "unrated" fájlokat lejátsszon-e, star rating meg parental rating, és slussz. Semmi mély technikai belenyúlkálás nincs kivezetve a GUI-ra.
-
-
blakey
titán
A DLNA nem csak "úgy megoszt", semmit nem jelent, hogy előző eszközzel jó volt ugyanis a DLNA ún. "renderer" alapján osztja a tartalmakat, tehát beazonosítja az adott készüléket és annak megfelelően fogja megosztani, ez akkor rossz ha az automatikusan kiválasztott "renderer" rosszul van "feltöltve", tehát nincs megfelelően definiálva a TV tudása, Serviio-ban ezt tudod szerkeszteni, módosítani, Plex esetében nem, ott inkább a Plex klienst használd.
-
Kobe
veterán
válasz
blakey #75500 üzenetére
Serviiot, Plexet is hasznalom egy joideje, ugyanilyen felallasban, ugyanezen a halozaton, ugyanerrol a geprol.
Az egyetlen ami valtozott, az a tv. A regihez egy xiaomi tv box volt, azon androidon VLC playerrel soha nem volt semmilyen problema ugyanebben a felallasban, mindig mindent azonnal felderitett vagy egy force refresh utan.alaves: a tv halozati aljzata egy 10 filleres szar, az ezereves 100mbites hulladekkal, a wifi adaptere kb 0 teljesitmenyt tud, a fentiek fenyeben komolyan gondolkozoba estem vajon melyik eszkoz halozati kepessegeivel lehet a gond.....
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Adobe Photoshop
- Óvodások homokozója
- Battlefield 6
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest