Hirdetés
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Ne kerülgesd a dolgokat, én leírtam, hogy a drágább HDMI-kábelek leginkább a külső miatt kerülnek annyiba, nem azért, mert a kép- és hangminőséget is "jobbá" teszik. Nem beszélünk másról, csak te akarsz meggyőzni arról, hogy a drágább HDMI-kábel jobb képet/hangot ad. Azt írtam, hogy a drágább kábelek a külső anyagok felhasználása miatt kerülnek többe és amiatt, mert vannak akik ezt megveszik (én is hajlandó vagyok többet adni egy nekem tetsző dologért ami amúgy a valóságban nem jobb csak igényesebb és számomra szimpatikusabb), továbbra is hangsúlyozom, hogy abban az esetben ha az olcsó és drágakábelek 100%-ban megfelelnek az adott szabványnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED65G49LS 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor