Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Amazon Alexa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbertoth
senior tag
Khm sőt a tévézést sem kellene erőltetnie. Csendben olvasgatom a fórumot és látom hogy Kisstaboo -minden tiszteletem az övé már csak a kor miatt is- folyamatosan a panaszkodás, tv vásárlástól való elállások, ez már kicsit sok szerintem is. Venni kell egy ipad prot 12'9-es méretben és azon szépen lehet filmezni kicsiben, megbízható rendszeren, ha már ennyi baj van minden tévével, akkor szerintem sem kell erőltetni a dolgot. Nekem pl nagyon vájt szemem van, minden vackot észreveszek de megtanultam elfogadni a vele járó apróbb "hibákat" és már észre sem veszem. Ráadásul észrevettem hogy olyan tanácsokat ad más felhasználóknak, amiről fogalma sincs mert az oled-el való tapasztalata a nullához konvergál.
Tv adáshoz meg oled nem való, ahhoz egy 108cm-es LED tv való max, az oled nem arra lett kitalálva. Amikor én yt-ot nézek, netflix vagy bármi mást ahol többnyire 4k a minőség és átkapcsolok az M4-re a F1 miatt (főleg miután netflixen végignéztem a Drive to Survive c sorozatot) gyötrelmesen zavar a minősége
a SkySports fényévekkel jobb, de az meg megint más kávéház. Lépjünk már ezen túl, megszoksz vagy megszöksz.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
a SkySports fényévekkel jobb, de az meg megint más kávéház. Lépjünk már ezen túl, megszoksz vagy megszöksz.
Vhiktor