Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
Attila2019
üzenetére
2020-as modellektől kezdődően agresszívabb az ABL algoritmus, LG-nél 60 OLED fény alatt már elfogadható. (pl. kipróbáltam OLED754-en (2019), a google nyitó oldalnál gyakorlatilag 90 OLED fénynél sem látszik az ABL működése).
-
Rebelf
aktív tag
válasz
Attila2019
üzenetére
Azt a 90 oled fényt vedd le 30 körülre , és kapcsold ki az automata szabalyzast . Játék profil helyett meg valami értelmes gyari kalibrációt használj , pl film. És persze minden “javító” effektust offra,mert csak rontanak. És akkor normálisan fog működni, ha nincs baj a tv-vel.
-
FingR86
őstag
válasz
Attila2019
üzenetére
Nálam is ez van.
Cx
Oled fényerő csak 50
Jatek profil
Energiatakarek kikapcsolva.
Automata fényerő kikapcsolva.Én is kB böngészőben való görgetéskor tapasztalom amikor sok a fehér. Eddig még nem tudtam rajonni mi okozza.
-
mrThomi
addikt
válasz
Methox91
üzenetére
Igen ezt elfelejtettem neki en is irni, hogy vannak ilyen kit-et. Ezek nem ártanak a tv-nek amugy ?
Nekem van meg egy par ezer forintos usb-s led light itthon, meg tavaly rendeltem amazonrol, de meg nem installatam egyik tv-re sem, nem valami nagy cucc, van hozza kis tabiranyito is.
Ezek az usb-s olcso ledek nem artanak a tv-nek ? A heten akarnam valamikor a C1-re fölragasztani. -
Chaser
legenda
válasz
Attila2019
üzenetére
most hogy mondod, nálam nem volt ilyen pc-n - sem -
legelső perceknél tartottam ettől az automata szabályzástól, de nem volt semmi - ha volt is nem tűnt fel egyáltalán -
mondjuk nem is 90% oled fény van nálam, még nappal is kiégetné a retinám ( :szerk:
lehet csak x % felett kapcsol be az automata?
megnézném a helyedben másik profillal/lentebb vett fényerővel -
Attila2019
tag
Hello
Miért változik automatikusan a fényerő?
Pc-re kötve látványos ez a jelenség.
Megnyitom a böngészőt és rögtön a google fogad ott rögtön vissza veszi a fényerőt mivel sok a fehér rész de máshol is igy megy. Ahogy görgetek le/fel veszi le/fel a fényerőt idegesitő.Nem lehet ezt kikapcsolni?
Játék profil, 90% oled fény, energiatakarékos mód kikapcsolva, automata fényerő kikapcsolva.
-
Chaser
legenda
válasz
Jakesz
üzenetére
a fekete csak egy extra
minden részlet teljesen elkülönül, nincs bevilágítás sehol
nincs hdr? lemaradtam....qleden elhiszem hogy nincs, mert még zóna ledekkel sem fogja megoldani annyira pontosan azt amit az oled - minden pont magában világít -
nem vettem észre, hogy a fehér szürke lenne
háttérzajnak pont elég egy 60e ft-os akármilyen legalja is, sztem - nem mintha nem lehetne kikapcsolni a képet már a legtöbb tv-n -
én nem nézek hülyének senkit, aki oled áron qledet - lcd-t - akar venni vegyen, a samunak is meg kell élni valamiből ( : -
alaves
addikt
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Lehet hogy megoldja egy kikényszerített újraindítás: üzem közben áramból kihúzni, 2 perc múlva visszadugni (LG logóval újraindul).
-
Methox91
junior tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
philips hue sync box ( 90 ezer ft ) + philips hue grandient stripel 55-65 col ( 70- 80 ezer ft )bármelyik tvre lehet csinálni ambilightot.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
newguy9000
üzenetére
Ügyes vagy

Szerintem téged megvett kilóra a látvány + nagy kép varázsa.
Továbbra is ezt tartom:
"Ilyen távolságokról nem hiszem el, hogy kényelmesen át lehet látni az egész képet.
Akinek így tetszik csinálja, de ne csodálkozzon 5-8-10év múlva
állapotban lesz a szeme."Akkor már nem kényelmes a szemnek, ha megállás nélkül jobbra-balra mozog a szemed, szerintem. Ebből a távból meg pont ez történik.

#63380 Elektrosokk
Ha van rá keret + el is fér, vedd a nagyobbat, főleg ha nem nagy az árbeli difi.
Nem rossz, de valahogy Philipset nem vennék, az embájlájt meg különösen taszít. -
GuruZone
őstag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
valami interferencia lesz az.
Kérdés, hogy mióta rakoncátlankodik!!!Milyen változások voltak az eszközeidben mostanság?
Okozhatja egy bluetooth vagy wifi adapter is a lakásban, megoldás lehet még a routeren egy csatornaváltás.
Én nem a tévében keresném a hibát, ilyenről nem igazán olvastam.
-
gulyasa
őstag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Én a tévén csinálnék egy gyári visszaállítást. Ha úgy sem javul meg, akkor lehet gondolkodni...
-
mrThomi
addikt
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Nekem volt philipsem, igaz nem oled, de az ambilight engem is erdekelt. Szep szep, de nekem nem akkora dolog hogy amiatt vegyek tv-t. Nem tudom mi ujsag az uj 806-nal, de nekem egy mult evi philips modellen olyan botranyos volt a gamma kezeles, hogy vegul visszavittem. Igy en a helyedbe inkabb a leg egeres es nagyobb 65 coll Lg C11-et vennem. Szerintem ebben az esetben a nagyobb meret tobbet ad mint az ambilight, ha meg arban ugyan annyi lenne, akkor szerintem nem is kerdes
-
dgyuri0123
nagyúr
Sziasztok!
Találkozott valaki olyannal, (LG oled) hogy a "Magic Remote jele (működése?) bizonytalan" ? A kis kurzor (pötty) akadozva mozog, alig követi a táv mozgását és néha rá sem tudok mutatni vele egy egy ikonra, mert nem akar mozdulni, csak 20-50 cm-t mozog ide oda. Régi távot is előszedtem, összelőttem a tévével és azzal is pont így működik. Mi a fene lehet ez? Be@art a tévém? Ja, elemcsere is megvolt, meg minden ilyesmi... Néha persze jó, de aztán kezdi a hülyeséget.. Úgy laggol, mint amikor elfogy a memória, vagy "elfogy" a processzor, vagy túlmelegszik pl. a proci a rendszerben. Tv nézéskor is csinálja, nem kell hozzá extra terhelés... Köszi, ha ötletelne valaki.
-
Celtis
veterán
válasz
hakydakillah
üzenetére
Hogyne lehetne. Sőt, az a normális. Megveszed és használod. Erre van tervezve.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
közben bejött még egy játékos. Philips 55OLED806 (de ugye ez 55) Mindig is tetszett az ambilight. Egyébként vagy 65CX vagy 65C11 lenne.
-
hakydakillah
senior tag
Kicsit más irányban is lenne kérdésem. Próbáltam mostanság aktívan olvasni az üzenetek, hogy minél több infóm legyen, mielőtt kérdek.
Lehet oledet csak úgy venni, hozom és használom? Mert írtatok itt bolti kalibrálásról, illetve manuális pixel frissitgetésről, ami inkább ront a dolgon sokak szerint. -
poli27
veterán
válasz
Jakesz
üzenetére
Hát nem tudom mihez nem elég az oled, mert sztem napi 15 órát az is mehet... nagy fényerőt max kültéren tudok elképzelni, de ott még az lcd is kevés lehet... Képminőségre meg sztem elég sok különbség van egy qled és egy oled között... persze az oled javára... Pl a garanciáról nem is beszélek, hogy az LG szó nélkül cseréli a panelt ha bajod van....
-
válasz
newguy9000
üzenetére
Akkor nem sok dolgod van.
-
newguy9000
csendes tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
2 méterről filmezek és játszom PS5-tel egy 77-es C1-en napi 4-5 órát. Kisebb tv-t már el sem tudnék képzelni.
-
DVlad
őstag
válasz
mrThomi
üzenetére
"Ez a méret táblazat szerintem inkább attól függ hova lesz a tv."
Dehogy.
Ez a táblázat (és az összes hasonló is) az ideális távolságot mutatja a nézői pozíciótól. Hogy mi az ideális nézési távolság, annak van szakmai definíciója.
Felesleges elmenni olyan irányokba, hogy én csak oldalt fekve nézek reklámokat, nem fér be a szekrénybe, uralná a szobát, nem ér meg annyi pénzt az a +10", stb.
Szakmai és vizuálbu#i szempontból igenis támpontot adnak az ilyen "táblázatok". [link]
És ebben a témában nagyon igaz, hogy azonos minőségből a nagyobb mindig jobb.
Ezen az ábrán csak a FHD van ábrázolva, de jól mutatja, hogy milyen összefüggéseket is figyelembe lehet venni, ha valóban a minőségi képernyőnézés a cél.
-
mrThomi
addikt
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Ertem, minnel nagyobb annal jobb. Kint van egy 85 Q60T és meg az erkelyröl nézve is nagynak erzem. Kis szobába, este, ágyban fekve nem erzem szükségességét 55collnál nagyobbat venni, mert 55-->65 elég nagy az árugrás. Ez a méret táblazat szerintem inkább attól függ hova lesz a tv. Én most inkább az 55 mellett döntöttem de jobb képminöség. Persze az árak változnak
Egy moziszoba vászonnal, és valami jó 4k projektorral vagány lenne
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Ilyen távra már elmegy szerintem a 65", főleg ha filmb.zi vagy.

Nálam ennyire van az 55", de én szinte csak tévézek, így pont elég, nem fárasztó.#63362 Elektrosokk
ez megint az, hogy honnan látod az adott felbontás előnyeit. Azért nem éppen kellemes tök sötétben 1,6m-ről az 55"-os tévét bámulni, kellemesen kiégeti a szemed.
Ilyen távolságokról nem hiszem el, hogy kényelmesen át lehet látni az egész képet.
Akinek így tetszik csinálja, de ne csodálkozzon 5-8-10év múlva
állapotban lesz a szeme. -
Jorgi Kormi
senior tag
Tessék lesz itt "méretes" oled:[link]
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mrThomi
addikt
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Ez miez ?
Sose értetettem ez a hány m-ről stb...Én 2.80 nézek egy 55' és böven jó nekem. Volt már 65' is a kisszobába, nyilván élményben jobb volt, de az agy egy idő után nem veszi észre.Ennyi erővel 3m-ről 100 colos tv ? Hagyjuk már ezt
-
Jakesz
addikt
válasz
poli27
üzenetére
Mindenkit nem érdekel ám annyira az a fekete, hogy most amiatt válassza az oledet. Ennyi erővel oleden meg a fehér szín szürkés... Vagy ha valakinek nagy fényerő kell, és ezzel együtt minél jobb HDR, akkor pápá oled. Vagy akinél akár napi 10-15 órában megy a tévé akár háttérzajnak is vagy hardcore gamingre, oda megintcsak QLED vagy bármilyen más felsőkategóriás LCD.
Szóval kár hülyének nézni azokat, akik lcd-t vesznek oled áron, mert nem minden a fekete. -
wallace 234
őstag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Nehéz a döntés, főleg ha kapsz sok infót! Meg kell nézni, hogy melyik tetszik ill hosszabb távon mire lesz használva! Felsőbb kategóriába már eléggé minimális a különbség. Ha oledbe gondolkodsz akkor azt kell mérlegelni, hogy lesz e játék vagy nem. C1 et játékra sokan használják, és nincs gond vele. Sony más kategória szokás szerint ki hagytak pár dolgot, azt majd utólag adják ki. . Samsung szintén más kategória, ott a panel lottó. de korántsem akkora már a különbség ahogy azt mások szeretnék, vagy hirdetik.
poli27. #63364Nem tudom milyen szürkére gondolsz, mert az utóbbi időben e téren már eléggé, ott a fekete. Elhiszem, hogy vannak akiknek elég a fekete, de azért a teljes képet kell nézni! Ez ügybe számos teszt azt mutatja, hogy nincs sok különbség! De kinek mi a jó! Mit enged a pénztárca!
Celtis. #63365Igen vannak akik ki fogtak, hibás darabot, ill az ügyfélszolgálat eléggé érdekes lett. De vannak akiknek nem volt gondjuk. Szerintem Lg nél is jártak pórul akkor azoknak biztos, hogy más a véleménye! Sony se egyszerű. Panasonic az meg aztán viszi a pálmát, garancia ügybe. De ennek ellenére azt is veszik szívesen. Bármelyik gyártót lehetne ekézni! Tudom akinek most van harca a Samsunggal biztos, hogy többet nem vesz.
-
-
poli27
veterán
válasz
hakydakillah
üzenetére
Hát én Samuban egy percig nem gondolkodnék, miután ott a fekete szürke
Nem értem miért mazochisták az emberek, és veszik meg a túlárazott lcd tévét 101xre is 
-
hakydakillah
senior tag
válasz
wallace 234
üzenetére
Nah eddig előre haladtam, egyre inkább LG felé, most már jött mellé Sony és Samsung is
Majd az nyer, amelyikre lesz jobb akció, és nem kell ennyit gondolkodnom. -
Elektrosokk
veterán
-
wallace 234
őstag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Biztos meglepődnének! De amúgy tényleg nagy ugrás lenne, bármelyiket is vinnéd haza!
mrThomi #63360
Szívesen! Szerencsére ezt a kiskaput még meghagyták, így azért lehet kutakodni. -
mrThomi
addikt
válasz
wallace 234
üzenetére
Köszi, igen igy látom igazán a külőnbséget
-
kicsako
őstag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
2 méterről nézem az 55"ös LG C1-et, nekem néha nagynak tűnik, kb. 2.5méterről lenne az igazi. 65" szerintem overkill.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
lehet hogy már kérdeztem, de még jó lenne a megerősítés.
szerintetek 2,4 méterről nézve még nem overkill a 65 ugye ? -
mrThomi
addikt
válasz
wallace 234
üzenetére
Nincs errol video ?
-
wallace 234
őstag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Igen a legjobb lenne, otthoni körülmények között a 2 tvt egymás mellet, ki próbálni. Samsungnál valóban ez a panel lutri, bosszantó tud lenni. Ki lehet fogni jó panelt és persze rosszat is ahogy olednél. A legjobb tanács tényleg amit ajánlották, hogy az üzletbe ha van rá mód, lentebb venni a világítást és úgy meg nézni a 2 tvt. Ez az agyonveri a sötétben, bírom az ilyent, Neo Qledek elég jól sikerültek, az indulás volt, nehézkes, de azóta sokat csiszolódott. Oled vs qled örök vita lesz! Annyit, hogy nagy méretbe Auo által gyártott panelok vannak többségben és azok elég jók!
-
törölt tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
vagy tegyél rá egy 4k hdr filmet egy pendrive-ra és beszéld meg a kiállitó terem vezetőjével h előre egyeztetve egyik nap zárásra bemennél és kipróbálnád mindkét tévén hogy milyen.
-
törölt tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
ha házimozizásra akarod használni (sötét szoba) akkor az lg oled agyonveri a samsung megoldásait, viszont ha világosabb szobában használnád akkor LEHET hogy a fényereje nem lesz elég. mondjuk nekem semmi problémám nincs világosban sem a tv fényerejével.
-
RazoR
veterán
válasz
hakydakillah
üzenetére
Samunál a kocogtatós módszerrel a boltban kiderül, hogy milyen panel van benne.
-
hakydakillah
senior tag
válasz
wallace 234
üzenetére
Igazság szerint örülnék, ha látnék egy oled és neo qled-et egymás mellett normál körülmények mellett.
Üzletben a demo vidik mindkettőn állatok voltak direkt, YouTube-on meg hiába nézem. Samsung nál viszont most össze vissza vannak pakolva a panelek szérián és méreten belül is. Csak ha hazaviszed akkor tudod meg mit kaptál -
törölt tag
válasz
alaves
üzenetére
megnézem hamarosan azzal is.
kipróbáltam azt is hogy az usb2-es portra dugom az usb switchet és abba hdd-t viszont olyankor nem jelenik meg az eszköz, viszont ha lehúzom akkor feljön az értesités hogy normálisan csatlakoztassam le legközelebb.
szóval úgytünik h az usb2-es port nem ad elég kakaót a két eszköznek ami azért úgy szar mivel eddig elég egyszerü volt 1 gombnyomással váltani a tévé és a gép között ha filmet akartam felmásolni a vinyóra. -
alaves
addikt
válasz
üzenetére
Elképzelhető, hogy tönkrement, próbáld ki még pendrive-al. Nálam is stabil volt a B7 USB3 HDD csatlakozás, viszont lehet hogy egyébként csak véletlen. Nem vagyok benne biztos, hogy a TV-ken az USB3 stabilan működik. Pl. OLED754-nél csatornamentés (és vissza), valamint az 'upgrade loader'-es fw frissítés csak USB2-vel működik.
-
wallace 234
őstag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Először neo qled volt kinézve, de mindenhol azt olvastom, ha esti Wow érzést akarok, akkor oled.
Neo Qlednél is van este Wow érzés! Elhiheted!
Ha már oled mellett, döntesz Sonyt vegyél. -
törölt tag
hello.
egy 55B7-es tévét használok már évek óta probléma nélkül de az elmúlt hetekben rendszeresen voltak áramingadozások és áramszünetek is a házban.
kb 3x volt olyan h épp néztünk valamit amikor elment az áram.pár napja kezdett el egy olyan hiba előjönni, hogy random lecsatlakozik a hdd majd vissza. a vinyó egy usb switchbe van csatlakoztatva ami pedig a tévé kék usb3-as portjába.
próbáltam másik usb switchet, másik kábelt, másik külső vinyó dobozt de mindegyik próba után fenn áll a hiba.
miután bedugtam a hdd-t a sima fehér usb2-es portba a hiba nem jelentkezik.
létezik hogy az áramszünetek kinyirták az usb3-as portomat?
-
hakydakillah
senior tag
-
GalaHU
addikt
válasz
hakydakillah
üzenetére
Mihelyt bezuhan hatszámjegyűre a C11 77-es verziója már megyek is érte a boltba! Mi 3,5 méterről fogjuk nézni…
Vedd ezt, ha belefèr…

-
Pro Koryak
addikt
válasz
hakydakillah
üzenetére
Majd mindjárt jönnek az okosok, milyen thx ajánlás van, hogy a 4k felbontás előnyeit észrevedd.
Nézd olyan távolságból, ahonnan kényelmesen átlátod a képet/kitölti a látómezőt = nem kell kapkodnod a fejed/szemed, mintha oldalról az 1. sorból néznél pl. teniszmeccset. -
BullZeye
veterán
válasz
hakydakillah
üzenetére
3,5 méterről egyértelműen a 77" ha megvan a lelki elhatározás hogy az dupla annyi mint a 65"

-
Dreamie
őstag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Én 55-ről 65-re váltottam, eleinte bitang nagy volt, de most már én is a 77-est venném!
-
hakydakillah
senior tag
Sziasztok, vannak itt olyanok, akik 75-77ös méret mellett döntöttek? Érdekelne milyen távolságból nézik?
Neten csomó ajánlott verziót találtam. Én úgy vagyok vele, jelenleg 55öst nézünk 3,5m távolságból, nekünk az már kicsi. Leginkább 4k tartalom vagy full HD megy.
Üzletben viszont úgy éreztem nem olyan sokkal nagyobb a 65, inkább 75 felé hajlok. -
Grawens
senior tag
Hummm. (CX) Kint a 04.30.10? Akkor update!
-
gulyasa
őstag
válasz
danbenzin
üzenetére
A Philips-eket nem ismerem.
Az LG-knél (nálam C1) a passtrough a tévéről akkor működik, amikor külső eszközök közül átkapcsolok vezetékes kimenetre, és ekkor tudom a felajánlott lehetőségek közül kiválasztani az optikait.
Innentől a tévé elnémul és csak a külső eszköz szól. -
danbenzin
csendes tag
Sziasztok, jöttem egy kis tanácsért.
A Philips 55OLED705-össel van egy aktuális problémám. Szeretném összekötni az erősítővel optikai audio kábellel, hogy a TV-n lejátszott filmek a külső hangerendszeren szólaljanak meg. Hiába van a 2 eszköz összekötve, csakis a TV hangfalai szólnak. A beállításokban sem sikerült megtalálni ezt a passthrough lehetőséget, csak a TV hangszóróit sikerült lenémítanom. Kodi-n a bekapcsolt passthrough-val sem történik semmi. Van tapasztalatotok, ötletetek, hogy mit kellene tenni, hogy ez sikerüljön? Sajnos a régi típusú erősítő miatt a HDMI nem játszik szerepet.
KösziMég pár tapasztalat. Ezzel a TV-vel léptünk be az oled világba. Fantasztikus a kép, nem tükröződik félig árnyékos nappaliban sem, a fényerő 25 OLED fénynél is teljesen elég. HDR-nél először hunyorítok, később megszokja a szem. Az egér kurzorral az Android 9.0-n nem tudok a virtuális billentyűzetre kattintani, a chrome megy és torrentezni is viszonlyag ügyesen tudok a Transmission kliensel. Külső HDD-t formáztam belső tárhelynek, a rá mentett filmeket csak külső lejátszóval tudom elindítani. Idáig mindent is lejátszott. Jó a hangja, a mozgásmegjelenítésben felfigyeltem tökéletlenségre, de egészében nagy megelégedéssel használjuk a TV-t. Ez volt a legolcsóbb OLED a piacon, nehéz elképzelni, hogy a drágább TV-k ennél szebb képet tudnak. Remélem, hogy sokáig ki fog bírni.
-
Rebelf
aktív tag
válasz
alaves
üzenetére
Az a baj totál össze zavarodtam hogy most HDMI 2.1 Ben működik a Mac mini m1-el vagy sima 2.0kent megy és valahol kompatibilitás hiba van,ami csak az adapter lehet mert a tv nyilván tudja a 2.1,meg az ultra high speed kábel is amit vettem hozzá . A HDMI 2.0 tudja az 1440p (2k) 120hz-t? Hogy kéne kideríteni szerinted amitől egyértelmű kiderülne?
-
Lackooo84
nagyúr
Sony's First VRR Effort is a DISASTER - More Firmware Update Needed?
A szotyiban megint nem csalódtam...

-
koko00869
tag
Kedves Fórumozók!
Olvasok-olvasok, de sajnos nem jutok egyről a kettőre, ezért a segítségetek kérem! Milyen TV-t ajánlanátok egy JBL Bar 9.1 mellé? Atmos hangzás érdekes számomra itt, elsősorban, tv márkája majdnem mindegy, csak tudja kódolni. Úgy látom, hogy LG vagy Panasonic talán? Előre is köszönöm a segítséget! -
Chaser
legenda
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Ebben egyetertunk
Ami rogton feltunt, kisebb a fenyero mint anno a b8-nak volt
De meg igy is erosen le kellett vennem, 30-35-os szint remlik
Gondolom a beegest/kiegest akarjak ezzel "megoldani"
Mindenesetre egybol imadtam ezt a kevesebb fenyeros oledet is:) -
Pro Koryak
addikt
Hazahozni nem is, be a kocsiba és annyi. Csak amikor kézben viszed nehogy valamiben hoppsz, egy hasas.
Gyere majd hozd fel hozzám a tetőtérbe egyedül, ~60°-os lépcsőn, szűk fordulókkal, ahol még te is alig férsz el.
Kihozták, ketten felhozták szó nélkül, minden klafa. Kibont, beüzemel egyedül, szintén klafa.
Nem is baj, hogy nem idén vettem oledet, valószínű LG lett volna, de évről évre egyre gyatrább a fényerejük.
-
alaves
addikt
-
hakydakillah
senior tag
Jártam azon kívül 3 helyen, mindenhol feljebb ment. Az egyiken az eladó maga mondta nem érti mi ennek az oka. Mondtam is neki, hogy én sejtem
Aztán elkezdett lebeszélni az oled-ről, hogy vegyek inkább neo qled-et, az sokkal jobb. Oledet csak akkor vegyek, ha csakis este nézek tvt, azt is naponta max 30-60 percet. Valamint filmezésre alkalmas, gamereknek beégés miatt nem ajánlott.... Csak lestem végig hogy wtf... -
Sza_Sa
senior tag
Nekem mindegy ki mit csinál, de én vettem át sérült kijelzőjű tv-t. Aztán ha a az eladó cég nem partner, lett volna egy plusz kijelzőm, jó pénzért.
Ezt azért írom le többször, hogy ne élje át senki azt, amit én abban a pillanatban. Pedig nem az utolsó forintomat költöttem el, mégis szíven vágott, a feleségem meg eléggé mérges volt.Egyébként nem vagyok hajlandó nagyobb összegű műszaki/semmilyen dolgot olyan helyről venni, amelyiknek nincs helyben üzlete. Legyen bármennyire csábító az ár.
-
Sub-S
senior tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
'MM is' - nem hogy csak ők? Mindenhol máshol 1,1 alatt van.

-
PuMbA
titán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Azért nem valami nagy szám hazahozni egy TV-t. Nagyon kevés az esélye, hogy baj legyen a dobozában, ha nem kezded el rugdosni vagy dobálni
Az autóinkat se törjük össze állandóan, mert vezetünk. Erre valóak az érzékszerveink.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

állapotban lesz a szeme."

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vhiktor