Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• danbenzin

csendes tag

Sziasztok, jöttem egy kis tanácsért.
    A Philips 55OLED705-össel van egy aktuális problémám. Szeretném összekötni az erősítővel optikai audio kábellel, hogy a TV-n lejátszott filmek a külső hangerendszeren szólaljanak meg. Hiába van a 2 eszköz összekötve, csakis a TV hangfalai szólnak. A beállításokban sem sikerült megtalálni ezt a passthrough lehetőséget, csak a TV hangszóróit sikerült lenémítanom. Kodi-n a bekapcsolt passthrough-val sem történik semmi. Van tapasztalatotok, ötletetek, hogy mit kellene tenni, hogy ez sikerüljön? Sajnos a régi típusú erősítő miatt a HDMI nem játszik szerepet.
    Köszi

Még pár tapasztalat. Ezzel a TV-vel léptünk be az oled világba. Fantasztikus a kép, nem tükröződik félig árnyékos nappaliban sem, a fényerő 25 OLED fénynél is teljesen elég. HDR-nél először hunyorítok, később megszokja a szem. Az egér kurzorral az Android 9.0-n nem tudok a virtuális billentyűzetre kattintani, a chrome megy és torrentezni is viszonlyag ügyesen tudok a Transmission kliensel. Külső HDD-t formáztam belső tárhelynek, a rá mentett filmeket csak külső lejátszóval tudom elindítani. Idáig mindent is lejátszott. Jó a hangja, a mozgásmegjelenítésben felfigyeltem tökéletlenségre, de egészében nagy megelégedéssel használjuk a TV-t. Ez volt a legolcsóbb OLED a piacon, nehéz elképzelni, hogy a drágább TV-k ennél szebb képet tudnak. Remélem, hogy sokáig ki fog bírni.

Új hozzászólás Aktív témák