- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
adm
őstag
válasz
Chaser #63874 üzenetére
ha egy átfogó kalibrálásnál nézünk egy lejátszó sdr/hdr/dv, egy konzol sdr/hdr, esetleg netflix/hbogo sort előtte+utána mérésekkel az viszi az időt. plusz vélhetően van kiszállás is, szóval gyorsan meg lesz az oka.
egy monitornál 20 perc alatt megvan a srgb ugye? dolgozol rajta? 120cd/m2 jó lesz típusú kalibrálás.
-
alaves
addikt
válasz
Chaser #63803 üzenetére
A 'tervezett elavulás' része már régóta, de valóban, mára már szégyentelenül csinálják. Alap példa a nylon. Majdnem 100 éve elkezdték belőle gyártani az elnyűhetetlen harisnyát, de hamar rájöttek, hogy az élethosszig tartó ruhadarab nem valami jó üzlet. Utána jöttek a pár évig tartó harisnyák és mára már ott tartunk, hogy jó esetben néhányszor hordható, rosszabb esetben első hordásnál kilyukad.
-
wallace 234
őstag
válasz
Chaser #63765 üzenetére
Oled égbe a színszürő csak, le bontja fehér szint a 3 alap színre! Lcd nél valóban a fehér ledek idővel, el kezdenek sárgulni. Ezért a Qlednél már kék ledet használnak e célra! Így jóval tartósabb a led. Igen lcd régen képes volt, ilyen beégésre, nálam nem is egy volt ilyen. De ma már eléggé extrém kínzás kéne ahhoz, oled előbb feladná!
-
Chaser
legenda
válasz
Chaser #63743 üzenetére
feloldottam ( :
lg c11/12
0413
1105
nálam mindkét kód jó
anymote smart remote - rosszul emlékeztem, a gyári távval nem megy -
főmenünél egy balra húzás és megjelenik rakat gomb szöveggel, ott az "in start" és megadni a kódot
elvileg a képen az "UTT" az üzemidő - órában - ha jól rémlik, nálam pl 65 óra ami reálisnak tűnik -
-
mrThomi
addikt
válasz
Chaser #63640 üzenetére
Nekem ugy van c11-nel, ha több mint 4 orat tv-zek es kikapcsolom, akkor nem kattan egyből semmit, kb 4-5 perc mire lefut a pixel frissites es utanna hallom hogy katt. Altalaban estenken 20-24 ig tv-zek es mielött elaludnek hallom meg hogy kattan eggyet. Azt mindig megvarom aztan tudok nyugodtan aludni
-
mrThomi
addikt
válasz
Chaser #63633 üzenetére
En ugy tudom olednel is van bevilagitas. Vagy az homogenitas lenne ? Mellesleg en c1 en nem vettem eszre bevilagitast, de ha 5% gray-en lősz teloval egy kepet akkor latszik hogy nem mindenhol egyforma a vilagitas.
Ez grabber kollega philips oled kepe [link] es alul latszik. Ez akkor bevilagitasi problema lenne ?
-
válasz
Chaser #63613 üzenetére
No, van most alkalmam megkerdezni legalabb. Most jottek haza sogornomek UK-bol veluk hozattunk zidoo media playert. Szoval a kerdesem az, hogy ha mp-rol megy a film akkor is szamit a tv kepfeldolgozo egysege? Oke lehet hulye kerdes, de ezen gondolkodtam sokat anno es hat finoman szolva sem vagyok egy muszaki zseni
A leglenyegesebb az, hogy ilyen felhosodes, blooming izebize ne legyen, mert ha azt egyszer kiszurom akkor nagyon idegesit
A laba nekem sem tetszik, de falitarton lesz.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Chaser #63273 üzenetére
Valahol megértem a futárokat, hogy nem állnak le minden tévénél kibontani, beüzemelni.
Mire eljutsz egy normál tartalmú képig eltelik lazán 5-10perc is az újabb tévéknél + a kibontás, összerakás. Lehet 20-30perc, főleg egy olyannál aki nem ért hozzá.
Fordított esetben neked is tele lenne a .... hiába ez a dolgod. -
ricsip
addikt
válasz
Chaser #63273 üzenetére
hanem a magic remote...beleszakadnának ha vlágítanának a gombjai? a power villog amikor nyomom a többit, csak a többiből semmit nem látok sötétben...elég lol
Bosszantó eléggé.
A 10 éves Samsung TV-m medzsik-telen távirányítója is világított minden gomb alatt. Pedig az max. középkategóriás TV volt. Aztán pár évvel később már a szamszung is elkurvult, és kivették a világítást. -
wallace 234
őstag
válasz
Chaser #63270 üzenetére
Az a baj ezzel a ki bontjuk a futár előtt dologgal, hogy ki kapcsolt állapotban nem látszik az esetleges panel sérülés. Így amikor a futár elmegy te be kapcsolod és ott a baj, nah akkor lesz érdekes a helyzet! Mivel a futár előtt te ki bontod és azt mondod oké a tv! Közbe mégsem, elég nehéz utána bizonyítani,hogy a panel sérült. Aki aggódik inkább, fotózza körbe a dobozt ill ha dobozon lát valamit, kérjen jegyző könyvet! És ne vegye át! És az első be kapcsolásról egy videót! Ez többet ér mint a futárt, ezzel kínozni! De persze mindenki úgy csinálja ahogy akarja!
-
Rogiii
aktív tag
válasz
Chaser #63065 üzenetére
Én most vettem a hetekben két 65"-os tv-t. Egyiket az Euronicstól , másikat az Emagtól.
Sima Mpl hozta 1 emberrel. Felkapta a pántóló csiknál aztán egyedül behozta, hiába mondtam hogy segítek. De ugyan nem várt a futár arra hogy kicsomagoljam.
Megnéztük a dobozt az sértetlen volt. Alá sem kellett írni semmit, hogy átvettem, már ment is tovább.
Ráadásul az Emagnál előre ki kellett utalással fizetni a tv-t. Ott mondjuk kicsit én is aggódtam.
Hála istennek mindkét alkalommal sértetlen volt belül a tv. -
wallace 234
őstag
válasz
Chaser #63065 üzenetére
Gyári csomagolás sokat ki bír! Mire ide ér Lengyelországból az se kis út, és szerintem ott se finomkodnak velük. Valahol láttam egy videót, hogy mit bírnak ezek a csomagolásokba egy tv. Én sose aggódtam ennyit, hogy a futár mit tesz vagy mit nem a tvvel. Legutóbbi tvm se volt éppen olcsó! Elővigyázatosság kell is de nem parázni! Dobozt körbe néztem, azt ennyi! Lehet azért állok így hozzá mert még nem jártam pórul, de nem is szeretnék és másnak se kívánok ilyet. De sok szerencsét az új tvhez ha ki érkezik!
-
Lackooo84
nagyúr
-
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
Chaser #63027 üzenetére
Nálam volt az, hogy kibontottuk a boltban úgy, hogy az alja benne volt a polisztirolban, majd mikor hazavittem és kicsomagolva feltettem a talpára, akkor vettem észre a - szemből nézve - jobb alján lévő nyomódást. Illetve akkor kezdtem el keresni, amikor a tv csíkos képpel indult, majd kikapcsolva többé meg sem moccant.
Szóval, azt ajánlanám, hogy nézd meg az alját is, azaz bontsd ki teljesen, mert ha elmegy a futár, a nyúl b@szhatja...
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
Chaser #63020 üzenetére
Én tavaly vettem 65-ös méretben oledet még az üzletben is megnéztük és kipróbáltuk , utána az M.M-kal szerződött futárszolgálat hozta ki a tévét . Behozták a lakásba , ott együtt megnéztük a panelt amely sértetlen volt , így aláírtam a papírt és ennyi.
Érdemes együtt megnézni a futárokkal az épségét a tévének és csak akkor átvenni . -
mrThomi
addikt
-
Dreamie
őstag
válasz
Chaser #63020 üzenetére
Én úgy tudom, hogy ezeket a tévéket nem sima futárszolgálat hozza ki... Nekem mindkét esetben két ember hozta. Pakolva nem láttam, de gondolom jobban figyelnek erre a csomagra, és nem csak bebasszák az ajtódon. Futárok biztos nem várják meg azt sem amíg kicsomagolod. Beüzemelést meg pláne. Neki szerintem nem ez a dolga. A másik, hogy nagyon korrektül be van csomagolva, dobozon is kell látszódjon valami, ha mondjuk a panel sérül.
-
wallace 234
őstag
válasz
Chaser #53719 üzenetére
Szolgáltatól amint át vette a készüléket, már nem a Telekom tulajdona a készülék. Hűség szerződést köt az előfizetésre, arra adják ki az eszközt. Telekomot csak az összeg vissza fizetése érdekli! Azaz a tvvel azt csinál amit akar, ha össze töri vagy el adja a Telekomot ez nem érdekli! Nem tudom ki mondta, hogy a Telekom tulajdona lenne! Ha így lenne azt írnák a szerződésbe! Hogy az eszköz ki fizetéséig a Telekom tulajdona! Telekom eszköze, csak az iptv box ill router.
-
rodman73
aktív tag
válasz
Chaser #53506 üzenetére
Tudom, hogy ez Oled topik, de megmondom őszintén nagyon csábít a 65 collos Samsung Q80T. A másik kiszemelt pedig az LG CX hasonló méretben és leginkább ami a csábító a Samusng ára. Érdemes várni inkább az LG-re szerintetek vagy vegyem meg a Samsungot? Tud annyival többet az LG mint a Samsung, mint amennyivel többe kerül? Mert akkor írok a jézuskának, hogy idén karira nem kell semmi, csak lóvé.
Főleg netflix, kis tv, kis xboxozás menne rajta. (ha jól tudom a Samsung is tudja a 4k/120 hz-t)
-
-
Madwe
nagyúr
válasz
Chaser #53329 üzenetére
Ez szerintem olyan mint a meleg2 valahol
a sokáig sdr tartalmat 3-500 nittel néző ember azt hiszi ha az a jó ha kiég a retinája mert azt szokta meg. Emlékszem anno mikor megvettem a c6ot eleinte nekem is furcsa volt 100 nitre kalibrált képet nézni - pár óráig… azóta ez a természetes...
-
balazs8907
tag
-
h377
tag
válasz
Chaser #52958 üzenetére
Valószínűleg hülye kérdés, de azért megkérdezem: lehet fényerősség eltérés a különböző méretű, de azonos gyártmányú és modellű TV-k között? Akár a kisebb, akár a nagyobb javára.... Tehát egy 55" LG CX rendelkezhet nagyobb fényerővel, mint egy 65" CX, vagy fordítva? Köszönöm!
-
Segal
veterán
válasz
Chaser #52868 üzenetére
Euronics.
Még a vezetéknélküli ajándék füles időszakban rendeltem be.
Alapból ehhez a tv-hez nem járt volna csak 55-től felfelé, de euronics elcseszte a dolgot én meg lekoppintottam és megvolt a visszaigazolás.
Utána kiváncsiságból elmentem az MM-be megkérdezni az LG-s emberkét hogy jár e a 48as-hoz, de határozottan kijeltette hogy az nem vesz részt a promocióban.
Én meg határozott voltam amikor mentem a tv-ért és mutogattam a visszaigazolásom amin feketén fehéren ott volt az ajándék füles
Eladtam egy huszasért és így 460-ba állt meg az ár. -
Crus
őstag
válasz
Chaser #52860 üzenetére
Első körben egy hazai nagykernél foglaltam be, mert partnerünk. Emeltek rajta pár nap alatt 30k-t, majd újabb 20k-t, majd újabb 25k-t. 1 hónap alatt. A befoglalt, berendelt terméken! Mondtam nekik, hogy ez olyan szinten gerinctelenség, amire erősen várnám a magyarázatot, erre írtak, hogy sajnos az euro így elment. LOL persze, 75.000 Ft-al lett drágább, mert az € elment. Még hülyének is nézik az embert.
Nekem munkára is kell, meg szórakozásra is. Megvehetném most is, de eszem ágában nincs 100k-val többet fizetni valamiért, aminek pár hónap múlva úgyis normalizálódik az ára. Addig marad a várakozás a nepperek, meg a gyártók, meg a kereskedők köcsögsége miatt. Ez többszereplős az tény.
-
Crus
őstag
válasz
Chaser #52852 üzenetére
Nem értek egyet, méghozzá azért nem, mert a gyártó mondhatta volna, hogy adja 490.000 Ft-nak megfelelő áron és PONT. És akkor az annyi. De itt nem a gyártó nyeli el a lét, hanem a gyorsabban kattingató, akinek ráadásul nincs is szüksége rá. Nekem itt pl. videót vágni, már egy rakás alkalommal kellett volna, kénytelen vagyok megoldani prociból. :-(
Abban egyetértek, hogy nekem sincs semmi beszélnivalóm olyanokkal, akik a neppereknek ostoba mód tejelnek és generálják a problémát.
-
Crus
őstag
válasz
Chaser #52849 üzenetére
Történetesen engem is vastagon érint a 3080 hiány. Ezek a... nem írom le kik... azzal szórakoztak napokon át, hogy ott ültek a gép előtt és nyomkodták az F5-öt, hogy ha van végre készleten 3080, akkor megvegyék, majd adták is el. Nekem pont így nem jutott 3080 TUF értelmes áron, mert mire elvittem volna, elvitte itt más, hogy aztán 100k haszonnal eladja az aprón.
A PS5-tel ugyan ezt csinálták nem kevesen. Nekik nem kellett, de mástól ELVETTÉK a lehetőséget, hogy esélye legyen egy olyan hardverre, amiből amúgy is kevés van.
Segal-nak van igaza és abszolút jogos az ellenérzése. Ez nem kereskedelem, ez nettó lehúzás, nepperkedés a legaljából.
-
Piftuka
veterán
válasz
Chaser #52641 üzenetére
Nincsenek. Éppen ez a baj. Akkor hagytak fel vele, amikor kezdett értelme lenni.
Az érdeklődés a gyakran "ghosting"-os, gyenge minőségű 3D hatás miatt hagyott fel. (Bár a 3DBD-k piaca azért még mindig meglepően vaskos; sokat adnak el belőlük.)
Egy-két kivételtől (néhány jól sikerült VA paneles, aktív 3D-s tévé) nem volt jó.
Az OLED megjelenésével az lett. Túl későn.
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz
Chaser #52587 üzenetére
Hogy nézed meg tartalom nélkül egy tömött áruházban? Megnéztük hogy nem sérült a panel és ennyi. Itthon is kb fél óra után kezdtem nézegetni hogy mi az a vékony csík. Most még azt mondom sima ügy. Tisztán látszik hogy hibás a panel. Az hogy gyanús hogy nem én csomagoltam ki először nem is olyan fontos jelen esetben. Holnap visszaviszem, remélem lesz cseredarab és ennyi.
-
kolosszus87
senior tag
válasz
Chaser #52583 üzenetére
B9 volt neki, nem C9...ettől fügetlenül nekem sem világos. Elvileg azért kellett mennie a B9-nek mert kevesellte a fényerőt és világosabb környezetben használja a tv-t. CX-nek nagyobb a fényereje mint a B szériának, de tesztekből kiindulva az is tükröződik és nem az igazi egy világos nappaliba, szóval azzal se lesz majd előbb sokkal.
-
xerobyte
aktív tag
válasz
Chaser #52481 üzenetére
Nekem PS5-re most volt (be is tudtam tenni a kosárba).
Egyébként nálam az euronics most nagyot esett, a PS5-nél is így volt, meg itt írta valaki, hogy nála is az MPL vitte az OLED TV-t...ha nekem ideállítani a posta futárja egy 77"es millás oled tv-vel, akkor biztos összepislantanám magam az ijedtségtől...már a ps 200K-+posta kombóra is éreztem a nihilt...a piccsért nem lehet kifizetni a normális futárokat...?
-
Crus
őstag
válasz
Chaser #52365 üzenetére
Bocs, erre nem válaszoltam még.
Egyrészt de. PC-n IGP-vel tipikus probléma HDMI-n a 4k 30 Hz. Vibrál mint a fene. 60 Hz-en már sokkal jobb, 120 Hz-on meg fúváó. :-)
Nyilván neked is igazad van, csak a vibrálás igen is függhet a képfrissítési frekitől is, ha az alacsony.
Nekem ami nem fejfájást, de alvászavart és száraz szemet okozott az a QLED fényereje és a cirka 2x annyi quakefény', mint ami most az OLED-ből jön.
Ez az OLED kb. most olyan érzés nekem, mint egy szemkrém. Őrület.
-
blakey
titán
válasz
Chaser #52418 üzenetére
a "nem ér annyit" az szubjektív
Azért írtam, hogy nem feltétlenül a ppi miatt drágább, pont azok miatt akik ennyiért is megveszik, mert…
De nem tud többet TV-ként, amíg vannak akik megveszik ennyiért és hasonlóan viszonyulnak hozzá mint te is akkor az ára ilyen indokok miatt nem fog csökkenni, a marketingesek sem hülyék, ezt nagyon komolyan kihasználják és amivel te is próbálsz érvelni mellette úgy pontosan ugyanezzel fognak ők is, csak, hogy éreztessék, hogy miért jobb választás.
Monitornak nekem a 32"-os a max amit esetleg még el tudok viselni. -
blakey
titán
válasz
Chaser #52414 üzenetére
Nem a ppi miatt drágább, hanem azért, mert olyan méretben készült ami eddig nem volt és nagyon újnak számít, később rendeződnek az árak. Nyilván a kereslet is meghatározza az árát és ahogy te is úgy más is kifizeti a plusz pénzt, pedig nem ér annyit és ugyanúgy játékra van mint a többi.
A marketingesek ezt meglovagolták.
-
Jakesz
addikt
válasz
Chaser #52412 üzenetére
Attól miért lenne drágább a 48 colos, mert nagyobb a ppi? Ettől a tv-be nem szerelnek költségesebb alkatrészeket, hogy indokolt legyen a felár. Inkább csak arról van szó, hogy oled fronton újdonság ez a néret, és az újdonságok árát meg szokták kérni.
Ami meg a garanciát illeti, januártól már 3 év gari jár minden 250 ezer forint feletti eszközre, az már jobban hangzik.
-
válasz
Chaser #52406 üzenetére
Koszi, kozben talaltam egy videot rola es max a fenyero lehetne erdekes, bar szinte mindig sotetitett szobaban neznem ugyis. Hangzas nem erdekes, van hazimozi melle, felskalazas se hat meg, PS5-el lenne ugyis 4k-ban hajtva meg Apple TV 4k. Elugrottam nezelodni es egyik uzletben volt kirakva bx, nem tunt rossznak.
-
Crus
őstag
válasz
Chaser #52354 üzenetére
Nekem nem is a vibrálás volt a gond, mert a legrosszabb esetben is 60Hz volt, PC-ről meg 120Hz-el ment, hanem a nagy fényerő. (Levéve is zavaró volt, meg akkor nagyon fakó.) Ez egy északi fekvésű szoba, ide a nap kb. nyáron süt estefelé fél órára ilyen sarkosan. A tv az ablaknak háttal van, tőle jó pár méterre. Kint fák árnyékolnak. BRUTÁLIS volt ide a QLED... a fényerővel akarják ellensúlyozni, hogy nincsenek normál tartalmaknál ilyen színek, mint itt bárhol és bármikor!
De esküszöm gyerekek, hogy olyan nézni ennek a képét, még egy nyomi böngészőben is egy fórumot, mintha kamillával borogatnám a gyulladt szemem. Én barom, hogy eddig nem vettem meg
-
blakey
titán
válasz
Chaser #52294 üzenetére
Ha a fóliát a kijelzőn hagyjátok akkor rosszabb a képminőség, ez nem telefon, hogy esetleg ne legyen fontos a 100%-os kép, tessék levenni. Ezzel az erővel a dobozban is maradhatott volna, elég lett volna kivágni a kijelző méretét és dobozával a helyére tenni.
Úgy minden egyszerűbb és ha eladásra kerül akkor azonnal mozdítható.
-
wulfi
tag
válasz
Chaser #52211 üzenetére
Én addig egy forintot nem fizetek a futárnak amíg ki nem csomagoljuk majd a tv-t, ha húzza a száját, akkor viheti vissza, vagy írásban fogom kérni tőle, hogy nem állt módjában megvárni és a belső sértetlenséget ellenőrizni nem tudtam. Aztán majd kicsomagolásról meg készül a felvétel. Mondjuk nekem nem alzás rendelésem van, de én kb így fogok eljárni.
-
-
Albigator
őstag
válasz
Chaser #52073 üzenetére
Euronicsban is 410e volt. 5év garral 438e 5év védelemmel 447e
Emagon 400e volt, +1 vagy 2év garival még több.
Most már 430e náluk.Mediamarkt is végül levitte 410e-re. 5 év gari és biztosítással 460e lenne...
Szerintetek? De már eldöntöttem nekem ilyen OLED55CX kell. Vagy inkább érdemes még kivárni?
(2021-ben eleve normális garival kell adják az ilyen értékű termékeket)
-
xerobyte
aktív tag
válasz
Chaser #52077 üzenetére
Persze, mondhatod.
Itt annyi a lélektan, hogy ha szándékosan vered le a TV-t, majd mész a biztosításoddal jóváíratni, akkor biztosítási csalást követsz el, ami jogilag már irgum burgum kategória. Nyilván igen nehéz lesz ezt rád bizonyítani és ez inkább csak egy morális visszatartó erő, amivel ösztökélik a magyar embert az európai viselkedésre -
h377
tag
válasz
Chaser #52018 üzenetére
Egyébként számomra az a krédés, hogy pl egy Q80T, ami most kb 380k, milyen képet ad a régi MU7002-höz illetve az LG-hez képest. Sokkal jobb-e mondjuk mint az MU7002 és nem észvesztően rosszabb mint mondjuk az LG, mert akkor lehet az OLED nekem nem éri meg. Ha azonban az MU7002-höz képest sem ad sokkal többet, akkor a 380k is felesleges pénzkidobás, akkor inkább fizetek többet az OLED-ért. De ezt nekem látnom kell.
-
h377
tag
válasz
Chaser #52010 üzenetére
Én is túlzásnak éreztem, amikor olvastam hallottam, addig amíg meg nem tapasztaltam. Oda-vissza kötögettem az XSX-et a Samsung és LG között, nem értettem a különbéget. Totál feketében egyébként a Samsung sem rossz, ahhoz képest, hogy 3 éves, szóval gondolom az ideii vagy tavalyi QLED-ek még durvábbak. Szóval simán el tudom képzelni hogy egy új QLED-nek van közel olyan, átlagos emberi szem számára mély feketéje, adott szituációkban. DE azt tapasztaltam, hogy amikor már színek is vannak egyszerűen azok árnyalatai eltűnnek, nincs "ereje" a színeknek - szerintem erre mondják hogy elmosódott.... Egyszerűen tényleg nincs annyi kontraszt. Mindegy valszeg úgysem fog hagyni a dolog rendelek egy QLED-et is megnézem saját magam....
Szóval szerintem az egész képminőség dolognál elment minden abba az irányba, hgoy mennyire fekete a fekete. És ugy látszik, hogy nem ennyire egyszer (fekete-fehér
) az egész kérdéskör.
-
h377
tag
válasz
Chaser #51973 üzenetére
Amúgy az tényleg nagyon durva, hogy pl. az új CoD is minhta egy teljesen más játék lenne a régi MU7002-esemen illetve az OLED-en. A Samsungon is vannak színek, 4k... De az OLED tényleg olyan képminőséget ad, mintha textúra felbontást váltottál volna. Egyszerűen annyival tisztább és élesebb a kép minden jelenetben. Eddig soha nem értettem ezt a képminőség dolgot.... Hát már értem... Azért egy Q80T-Q90T-re kíváncsi lennék márcsak azért is hogy, pl. a Q80T alacsonyabb áron mit ad a régi Samsunghoz illetve az OLED-hez képest....
-
Crus
őstag
válasz
Chaser #51965 üzenetére
Nem rush, crush :-)
Ahogy írtam: Nem látod a feketétől a kevésbé feketét, elvesznek a részletek. Ez QLED és OLED esetében is nálam előjött.
Igen. 48CX-et még soha nem láttam olcsóbb áron az 55CX-hez képest. Talán a napokban lesz majd barátibb áron a 48CX, bár én lefelé már nem szívesen mennék.
-
törölt tag
válasz
Chaser #51965 üzenetére
"és "nappali" feketréől beszélünk vagy "éjszakairól" ? nappal elég meggyőző volt nekem is a qled, de sötétben már nem"
Ezt jó tudni, köszönöm. Bolti körülmények között láttam QLED-et, és ott a fekete számomra is meggyőző volt... kíváncsi lennék rá sötétben. Viszont én TCL QLED-ben gondolkodom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest