Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
alaves #62375 üzenetére
"Pár hete egy fórumtárs figyelmetlenségből 'logó fényesség: ki' használat miatt 800 üzemóra alatt beégette a C9-ét. Ezért nem lehet kikapcsolni sem a Philips-nél, sem a Sony-nál."
800 óra alatt akkor tudod beégetni, hogy magas oled-fénnyel mindig ugyanazt a sárga vagy vörös statikus elemet nyomatod a tévére. De még akkor is művészet...
-
alaves
addikt
válasz
Pro Koryak #62394 üzenetére
Így igaz, nálunk is PC monitornak megy az üzemóra ~60-80%-ban, 8000 üzemórán túl.
no!smak3r: nálunk is megy olyan alkalmazás (pl. SIMS 4), amelyet szünet kapcsolással gyakran otthagy a kislányom jó ideig, sokszor nem kapcsol be sem a PC, sem a TV képernyővédője, de az ASBL könyörtelenül, agresszíven leveszi a fényerőt.
-
no!smak3r
kezdő
válasz
FollowTheORI #62387 üzenetére
Persze, azóta törlésre került. Alapesetben első indításkor pár másik alkalmazással karöltve telepíti, ha jól emlékszem. User error benne van persze, bár én nem érzem most ebben hibásnak magam, mivel normálisan igyekszem használni és direkt kerülöm a magas fényerőt / vivid stb. képmódokat.
-
vibeo
csendes újonc
Ami a beégést illeti, szerintem oriási aggodalmra nincs ok. Két oledem van, egy öreg B7-es valamint egy ujabb Sony 65 AJ90. Az előbbi a háloszoban van, és a feleségm minden délutan ugyanazt a istenverte török sorozatot nézi, ha jol tudom a TV 2-ön, már több mintegy éve. Reggelente még átteszem egy hircstornára, viszont a nap folyamán megint visszakerül a fent emlitett tv-adóra. Minap ellenöriztem a képernyöt, de burnin-nak semmi nyoma.
-
wallace 234
őstag
válasz
Rebelf #62391 üzenetére
Hdr nél nyugodtan lehet 100 as oled fényen! Nem lesz baja a tvnek! Erről már volt szó, videó is van fent, hogy mit vesztesz ha hdr nél lentebb veszed a fényerőt. Ami inkább veszélyes az sdr nél a magas oled fény. Hdr nél sokan lentebb veszik a fényerőt, mert zavarja őket, de igazából ami inkább zavaró a széles dinamika tartomány, mivel végtelen a kontraszt. Szem annyira nem tudja követni ezt a széles dinamika tartományt.
-
Rebelf
aktív tag
válasz
alaves #62388 üzenetére
Korábban ezt írtad nekem a 806 beállítására :
-SDR: OLED fény 28-54 (100-120 nit)
-HDR: ha elegendő számodra, akkor OLED fény 75-80.Gondolom ezt úgy kell érteni hogy sdr fényerőt 28 és 54 között allitsam majd be ahogy nekem jó , a HDR pedig 75-80, de magasabb semmiképp ne legyen ?
sdr egyébként minden, ami nem HDR tartalom? Pl tv adás nézés , vagy számítógépről YouTube , Twitch , HBO GO nézés ? Ha jól tudom HBO go nem tud HDR tartalmat.
hdr-t meg azért nem szabad 80 felé vinni mert árt a panelnak vagy beégésnek ?
sdr-nek mekkora a max fény ereje philipsen amúgy, 100? Illetve az sdr fényerő állása beleszól a beégési kockázatba?
a HDR fényerő miért lehet a többszöröse mint az sdr? Mert rövid ideig kell kibocsátania magas fényerőt ami hosszú távon nem okoz gondot a panelnek?
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
no!smak3r #62385 üzenetére
Hát akkor jelezd, amúgy nem a Te anyukádat, hanem az Android TV-jét.
De eleve én már telepíteni sem telepíteném vagy eltávolítanám/tiltanám, ez nem oled tévére való, még véletlen se csináljon senki ilyet.
Meg eleve miért lehet "ráindítani" tévére? Ez azért 50% user error akkoris.
-
no!smak3r
kezdő
válasz
FollowTheORI #62382 üzenetére
Ha nem szól semmi sem aktiválja a képernyővédőt, a fejlesztőknek kellene ezt jelezni.
-
no!smak3r
kezdő
válasz
FollowTheORI #62380 üzenetére
Az AVR-em bluetooth képes, azon hallgatok zenét.
Valószínüleg az történhetett, hogy spotify familyben véletlenül valaki ráindíthatta a TV-re a lejátszást amikor épp nem voltam otthon, erre érkeztem haza. Az én anyámat, hogy nem jön be spoty közben a képernyővédő, kösz a tippet!
Egyébként LG-ken lejátszás közben is aktiválódik a "tüzijáték".
-
alaves
addikt
válasz
no!smak3r #62374 üzenetére
Akkor ez brutális 'image retention' (nem beégés), amelyet a pixelfrissítő korrigált. Egyébként ha véletlenül nem kapcsol be a TV képernyővédője, akkor még mindig ott van az ASBL, amely 5-8 perc alatt fokozatosan a 0 OLED fény alá csökkenti a fényerőt (legalábbis a Philips-en).
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
no!smak3r #62381 üzenetére
Szinte biztos vagyok benne hogy nem statikus tartalomtól függ ez, hanem hogy megy e lejátszás vagy sem. Ha megy valami lejátszás, akkor úgy veszik ott ülsz előtte, ha nem akkor meg x perc és lelövik.
Bármilyen appnál és majdnem biztos hogy bármelyik tévégyártónál így van ez OLED-en. -
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
no!smak3r #62374 üzenetére
Honnan kéne tudnia hogy mikor nézed és nem nézed lejátszás közben?
Persze igen megírhatták volna úgy is, de az android nem oled specifikus platform.
Képernyő kikapcs ilyenkor (ha tudja a tévé), amúgymeg nem zenehallgatásra/podcastra való, arra vegyél valami filléres médialejátszót, vagy használd a telefonod.
-
alaves
addikt
válasz
Pro Koryak #62355 üzenetére
Pár hete egy fórumtárs figyelmetlenségből 'logó fényesség: ki' használat miatt 800 üzemóra alatt beégette a C9-ét. Ezért nem lehet kikapcsolni sem a Philips-nél, sem a Sony-nál.
-
alaves
addikt
válasz
ricsip #62366 üzenetére
A Sony sem engedi kikapcsolni a statikus elem beégés elleni védelmét. Soha nem vettem észre hogy zavaró lenne. Szépen felismeri az összes játék HUD-ot is. Ha sokáig ott van a statikus elem és utána rögtön nézel egy 2-5%-os szürke tesztképet akkor szépen látszik egy kis ideig, hogy hol volt aktív a védelem.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Rebelf #62370 üzenetére
Ha türelmes vagy nézd és hallgasd végig a 805 review-t alaposan: [link] (ha érted az angolt
)
Szerintem óriási változások nem lesznek talán és kb ki lehet találni vagy talán mondja mit mire érdemes állítani közben. (vagy eldöntheted neked mi fontos/jobb)De biztos valami ilyesmi hogy cinema mód, warm2, amit lehet kikapcsolni, stb, stb... ezek ilyen alapok minden tévénél.
-
Rebelf
aktív tag
válasz
FollowTheORI #62368 üzenetére
Valahol nincs már 706-os modell, vagy tavalyi amik jók lehetnek, és részletes beállítás van ?
-
-
Rebelf
aktív tag
válasz
ricsip #62366 üzenetére
Tévesen nem ismeri fel
ha meg akinek lényeges, hogy mindenhol ugyan úgy vilagitson beégés veszélynél is , majd perkálja majdnem a tv árát javításra később,mindenki eldöntheti mi a fontosabb
bár nem tudom egy tartalomnál ki nézegeti a logót , amit épp elsötétít jobban a tv, biztos vannak ilyen emberek is,na mind1
-
ricsip
addikt
válasz
Rebelf #62358 üzenetére
Érdemes belegondolni a használat mellékhatásaiba is. Mivel minden ilyen (kép/hang)manipulatív dolog megoldás 1 fajta problémára, miközben generál 1 új problémát. Pl tévesen felismeri a kép egy részét logónak, és láthatóan halványítja. Holott az a képnek hasznos és lényeges része, így viszont zavaró lesz az effekt eredménye. Tehát nem kell feltétlenül mindent és mindenkit hülyézni, csak mert nem látsz a függöny mögé
-
Rebelf
aktív tag
válasz
FollowTheORI #62364 üzenetére
Megnéztem az oldalát de itt 2016-os Philips tv-ket tesztelt utoljára
nekem a 806-hoz most kellene valami nagyon jó beállítás , iszonyat sok mindent lehet állítani , mint friss felhasználó nem fogom tudni hogy kell jól belőni .össze vissza meg nem akarom nyomogatni. -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Rebelf #62356 üzenetére
Nemsokára (pár hét?) lesz majd Vincent (HDTVTest) review is róla... már kicsomagolta...
Akkor majd megtudod a többihez képest mit vettél.Amúgy szerintem semmi nem lesz, minden OLED jó.
-
Rebelf
aktív tag
válasz
NoMagix #62359 üzenetére
Jó de hatalmas százalékban nem fórumoznak meg hasonló az emberek, meg olvasgatnak napokig utánuk . a hétköznapi ember elmegy a bevásárló központba ,látja hogy szép a képe és megveszi,azt se tudja mi az oled vagy lcd közötti különbség . Ezért tartom jó dolognak hogy a biztonsági intézkedések automatikusak a Philips tvkben, az összeset így kellene gyártani. És még így sincs kizárva teljesen a beégés veszélye.
-
Rebelf
aktív tag
válasz
Ki az a hülye aki ezt ne akarná használni ,már nem azért ?
A technológia káros hatásai ellen van. (Oled-beégés). Teljesen jó hogy automatikus , így védve van minden felhasználója . Tegyük fel ha egy 50 éves ember vesz ilyet,nem azt csinálja hogy napokig olvasgat külföldi teszteket róla mit hol talál ,mit kell ki be kapcsolni. Aztán pont ezt a beégés védelmet nem kapcsolja be pl a tv-n.Teljesen jól van ez így .
-
blakey
titán
válasz
Nem látom, hogy zavaró lenne. A logóvédelem egyes, nagyméretű logóknál észrevehető egyébként meg észre sem veszed, semmit nem tapasztalsz ebből ha csak élvezed a képminőséget. A mai világban a hülyebiztos megoldások a jók, sokan azt sem tudják, hogy pontosan mit vettek.
-
Rebelf
aktív tag
válasz
blakey #62354 üzenetére
Az jó , nagy baj akkor itt nem lehet beégés terén , egyre jobban megnyugtat a kérdése, főleg hogy a gyártó foglalkozott is vele. Kiváncsi milyen élményt hoz a 806, remélem jól választottam,jövőhét elején kiszállítják remélem. Csak fogalmam sincs hogy állítsam be, mit kapcsoljak majd ki-be rajta meg ilyesmi.
-
Rebelf
aktív tag
válasz
blakey #62350 üzenetére
Egyébként akkor 2 dologról beszélünk most. A philipsnek a p5 processzorral(ha jól tudom) jött az “Anti burn-in” funkció . Ahol azt csinálja hogy az aktív képen automatikusan csökkenti a kép azon részét ahol pl logót felismer, és beégés veszélyes. Én erre kérdeztem rá ,hogy ez is automatikus , vagy menüben kell allitgatni ? Mert ugye ez nem képernyő kímélő amiről beszéltünk hogy pár perc alatt beindul ha nincs jel ,hanem beégés védelem aktív képernyő közben .
-
S@c@
őstag
válasz
gulyasa #62347 üzenetére
A fóliát te is rögtön levetted? Mivel lehet majd áppolni szted a kijelzőt?
Ja meg a pixel ütemezést mindig be kell kapcsolnom vagy azt automatán csinálja?
Olyan van, hogy most indit azt értem, meg olyan, hogy a tv kikapcsolása után és 1 óráig tart.
Na de amikor újrabekapcsolom akkor megint be kell kapcsolni, h indítsa tv kikapcs után.Valamint,ha nincs jel elég szép az a képek változása, de a nincs jel feliratot el lehet tüntetni?
Te a bejáratás ideje alatt, hogyan állítottad be?
-
Rebelf
aktív tag
válasz
blakey #62348 üzenetére
Ez elég hatékony így tényleg , ha pár perc után beindul. És a 806-nál ez hogy nyilvánul meg? Lejjebb veszi a fényerőt csak vagy valami előjön ? Vagy lehet én ezt észre se veszem hogy képernyő kímélő üzemmódba van? (Most azon kívül hogy tudom pár perc múlva abba teszi magát)
-
gulyasa
őstag
válasz
Rebelf #62346 üzenetére
A tévékben is van képernyővédő. Pl. az LG C1 bizonyos idejű tétlenséget észlelve (pl. lejátszóban megállítok egy filmet és úgy hagyom) átvált egy sötétszürke analóg órára, amit időnként váltogat egy felirattal, hogy a távirányítón bármelyik gombbal visszatérhetek az "otthagyott" képhez.
-
Rebelf
aktív tag
válasz
alaves #62331 üzenetére
Philips806-on akkor automatikus ez a beégés elleni védelem , nem lehet kikapcsolni, nincs menüje? Ha jól tudom itt úgy működik hogy ha logót észlel akkor ott lejjebb veszi a fényerőt. De ez elég vajon? Mi van ha a Macos álló fő képernyőjén vagyok 2 órán keresztül ? Illetve ez a beégés elleni védelem mindig működik ? Pontosabban a tv-t magába használva is, és ha számítógépről van használva akkor is?
-
norbertoth
senior tag
válasz
blakey #62340 üzenetére
Értem, köszönöm! Márkán belül melyik? Lg tv-hez lg?
Vagy egy bose bass module + bose soundbar 300?
Az a baj higy anno egy samum volt de a mélyládája egy gyötrelem volt, nem tudom hogy azért mert 35k-s kategória volt vagy mert nyújtott a mélyláda kialakítása, mert pl a jbl-nek és a Bose-nak a mélyládája egy nagy kocka. De inkább a Bose felé hajlok, optikán összekötve a tv-vel.
-
ricsip
addikt
Ja még valami: kijött múlt héten szoftver update a C1-re. Na azóta feltűnt hogy a w10-es DLNA szerver eltűnik az "input" listáról bekapcsolás után nem sokkal. Kikapcsolom a tv-t, majd vissza, és újra ott van a DLNA szerver. Aztán megy a tv mondjuk fél órát, megint ránézek az input menüre, és megint eltűnt. A LAN-ra UTP-vel dugtam nem wifivel (hülyén is nézne ki ha az előző hsz-ban a wireless átvitelt köpködöm és én is azon használom), szóval esélyes h. nem wifi probléma. Vezetékes háló maga megy jól, pl. YT 4K lejátszás stabilan megy, és a DLNA-ról is megy filmlejátszás stabilan ha épp látja a szervert.
-
blakey
titán
válasz
norbertoth #62337 üzenetére
Az igazi Atmos eléréséhez nem ilyen hangrúdakkal kell bohóckodni hanem megfelelő AVR-el és kiépített hangrendszerrel. Ha erre nincs lehetőség akkor felesleges az Atmosra "gyúrni".
-
ricsip
addikt
válasz
norbertoth #62337 üzenetére
Hangot/képet csakis HDMI-s kapcsolaton keresztül! Lehet bohóckodni blututtal meg wifivel és társaival, de ha megbízható adatátvitelt akarsz, az csak kábelen fog menni míg a világ világ. Ezen nyilván lehet vitatkozni, de a tapasztalat hoszú távon mégis csak ez lesz. Kábel esetén dedikált és stabil kapcsolat van az adó és a vevő között. Rádiós kapcsolat esetén meg osztott közeg, és megjósolhatatlan interferencia.
-
blakey
titán
válasz
Lackooo84 #62332 üzenetére
Egy jó szett halkan is nagyon jó, nem kötelező bömböltetni. A TV-k hangszórói általában gyengék, némelyiknek egész tűrhető és hallgatható, de egy jó külső hangsugárzóknak nincs párja. Maximum sorozatokat (nem akció) és TV-msorokat vagyok hajlandó a TV-k hangszóróin hallgatni, bát hozzá teszem, hogy a Philipsek hangja egészen kíváló, de egy filmet már a rendszer hangsugárzóin hallgatom és nem kell feltétlenül HM, 3 évvel ezelőtt visszatértem a sztereóhoz, egy 2.1-es rendszer, filmeknél a szub jól jön, bőven kiszolgál és ha panelban kéne hallgatni akkor alacsony hangerőn is "odab@sz".
-
vg
addikt
válasz
Lackooo84 #62334 üzenetére
Én a borderlands 3-ban néztem, ott jobb oldalt lent van sárga logó szerűség állandóan, ott jól látható, hogy a high beállítással éppen egy picit lejjebb veszi a fényerejét mint a low, de tényleg csak egy ici picit. Megmondom őszintén, kétségeim vannak a fellől, hogy az a maximum 2-3% fényerő csökkenés ami az off és high között van meggátolna bármilyen beégést, főleg ha valami 80-as hdr-el használja.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
ricsip #62333 üzenetére
Az angol tesztekben mindig high-ra teszik. Itt jól elmagyarázza a csóka hogy miről van szó.
Én is észrevettem, hogy az egész menü google fordítós szint. A "high-medium-low" -ot nem sikerült nekik simán "magas-közepes-alacsony" nak fordítani, helyette hol, mondjuk az "energiatakarékosság" szó került mögé, hol a "képvezérlés", és olyan is van, hogy egy opciónál keverik, pl. "magas energiat., közepes képvezérlés, alacsony energiat.". Komolyan mondom már gondolkoztam rajta, hogy felhívom őket ezügyben, mert ez nagyon gáz.
-
ricsip
addikt
A logó fenyerejenek beállításat ha védeni akarom ki vagy magasra kell tenni?
nem értem a szöveget pedig párszor elolvastam
Ne aggódj az értelmezési problémán, én is vagy 3x elolvastam és nem én vagyok a hülye. Az LG nem volt képes rendes magyar fordítást készíteni, gondolom szavak lefordításából rakták össze értelmetlen mondatokat. Kb. az egész TV manualja és user guide-ja szemétre való fordítás. De beleolvastam az angol változatba is, szerintem azt is idióták írták. Sajnos magadnak kell utánaolvasni hogyan működnek a tv által támogatott szabványok és funkciók, mert a hozzá adott leírás színvonala évről évre alkalmazkodik az átlagos USA-beli vásárlók értelmi színvonalához. Azaz egyre hülyébbeknek írnak TV használati útmutatót. A felületes vásárló azt hiszi ha ránéz a leírásra, hogy áá, jó vastag 137 oldalas akkor abban biztos le van írva minden is jól! Tudom mert tegnap nyomtattam ki a PDF-et, ugyanis az én 65C1-em dobozából valamiért hiányzott a rendes leírás, csak a 4-5 oldalas idiot-guide volt benne hogyan kell kiemelni a dobozból és a lábat rászerelni. Naszóval nyomtatás közben (2oldalas, laponként 2 oldalt nyomtatva elfordítva, papírtakarékosság okán) volt alkalmam beleolvasgatni, hát tragédia milyen szinten primitív a leírás. A funkciók magyarázata kilóra ott van, de mintha marketing bullshittelő írta volna, nem ad választ rá, hogy: 'ez mégis mire való?".
Ez a logo fényerő állító szuperfunkció pontosan beleillik ebbe a használhatatlab leírás témába. Sajnos ilyen hosszú grafománia után se fogod megkapni a választ az egyszerű kérdésedre, MERT ÉN SE TUDTAM KIDERÍTENI :(
Annyi viszont biztos, hogy bekapcsolt logófényerő piszkálás esetén a felíratosan lejátszott filmeknél megakad 1-1 képkocka erejéig a lejátszás mikor új felírat kerül a képernyőre. Egyből észre fogod venni, elég zavaró mozgalmas jeleneteknél. -
ricsip
addikt
válasz
ambushka #62323 üzenetére
Kontextusában érdemes értelmezni a tv hangszórójának a minőségét. Egy 700-800 ezer vagy 1,5 milliós TV esetén szinte muszáj külső hangeszközt venni hozzá. Mert a kép mar szinte lejön a kijelzőről olyan éles, színes és részletgazdag, de a beépített hangkeltő sehol nincs ehhez a képminőséghez képest. Meg kell hallgatni egy drága hangeszközzel és utána már érteni, hallani fogod a különbséget. Persze hogy elsőre nem érted miről vakerálnak itt az emberek, mert természetesen a gyári beépített zajkeltőjéből is jön ki valami, ami az m1 híradóhoz pont megfelelő. De a beszéd center, mély és erős basszus mint olyan nem létezik a beépített hangszóróknál. Még egyszer mondom, nem hangerő probléma van itt, mert ha feltekered mint a parasztgyerek 100-asra, a beépített is bömbölhet. De nem mindegy hogy milyen tisztán bömböl, vagy már berezonál a tv egész háza stb.
-
NoMagix
addikt
válasz
Matus26 #62325 üzenetére
Nem fog beégni, főleg nem annyitól ami írtál, használd nyugodtan ahogy kell!
XSX-en játszom, néha több órát, vagy fél napot, főleg a Forza Horizonnal, nincs olyan hogy hosszú órákra csak egy kép legyen a tévén, menü, térkép, verseny stb...!
Enni inni is kell közben, addig kikapcsolhatod csak a képernyőt is vagy
átkapcsolsz másik játékra vagy tv adásra!
Én hazahoztam megnéztem van e pixelhiba és azt hogy milyen homogén a kép teli színeknél és kész, utána már csak használom, nagy örömmel! -
Matus26
csendes tag
Sziasztok! Tv vásárlás előtt állok, eddig Samsung tv-im voltak de az idei szériák tesztjei alapján teljesen elbizonytalanodtam. Ezért is kezdtem most az Oled irányába nézelődni. Egyrészt arra lennék kíváncsi, hogy a beégés az valós veszély vagy csak az Oled ellenzők riogatnak ezzel? Heti szinten 2-3 alkalommal pár órát szoktam játszani, ezen kívül pedig filmek. Lg B1 és C1 típusokat néztem 55" méretben. Ezek jó vételek vagy ebben az árkategóriában van ami mêg szóba jöhet vagy ajánlott?
Köszönöm a választ!
-
ambushka
aktív tag
válasz
wallace 234 #62321 üzenetére
Megegyszer mondom, egy nu7100as szeria utan nincs ezzel semmi baj. Ugy irtok itt rola nehanyan, mintha egy aludobozbol szolna a Kereztanyu.
-
ambushka
aktív tag
Megjott vegre a C1 es nem tudom mi problemaja van az embereknek ezzel a beepitett hangfallal
egy 55NU7102rol valtottunk, ahhoz kepest kb mozielmeny a Dolby Atmos filmek
a kepe brutalis, nem lehet mit mondani ra…
szerencsere semmi problema egyelore a panellel
-
alaves
addikt
Ekkora szemtelenséget: [link]
-
alaves
addikt
válasz
Rebelf #62312 üzenetére
A flatpanelshd 805-ös beállításai kb. jók lesznek, az alábbi módosításokkal:
-Színhőmérséklet: 'meleg' (fehérszint igazítást inkább ne piszkáld);
-Filmstílus: Pure Cinema, de inkább a 'Film' beállítást gondolnám jobbnak;
-SDR: OLED fény 28-54 (100-120 nit)
-HDR: ha elegendő számodra, akkor OLED fény 75-80. -
gulyasa
őstag
Hát igen...
A tavalyin (MR20GA) kettővel kevesebb a stream szolgáltatókhoz dedikált gomb, viszont van rajta PLAY és PAUSE gomb. Az utóbbi két gomb ugyan az idein (MR21GC) nincs, de több, mint 2 hét használat után már nem érzem a hiányát. Ha majd elérek oda, hogy már kevesellni fogom a tévébeépítettsaját lejátszóját, majd kiváltom egy új médialejátszóval (csak amiket kinéztem, elég drágák: Ugoos AM6 Plus, Zidoo Z9X, Dune HD Real Vision 4K)
Egyébként - részben - a lejátszógombok miatt érdeklődtem az elején, hogy mi a típusa az idei hagyományos távirányítónak.
De már nem... -
Rebelf
aktív tag
Tudtok esetleg arról ,hogy valahol ki lett posztolva a Philips oled806-hoz a lehető legprofibb/legszebb kép beállítás amit ki lehet hozni belőle ? Gondolok itt külföldi posztra elsősorban .
-
S@c@
őstag
Hol lehet venni plussz LG magic remote irányított ami kompatibilis az LGC1-el?
Előző évi is jó vele? -
ofgm
tag
válasz
ricsip #62282 üzenetére
Srácok, Köszi a válaszokat.
Tulajdonképpen (amint most én látok a válaszokból) az a C és a G verzió közötti beépített hangrendszerek különbözősége, a talp nélküli csomagolás és az "érintésmentes hangvezérlés" ami szerintem sokat nem dob az élményen. Viszont az árát azt megkérik. Nyilván, egyszer majd valamikor beszélgetni is lehet a tévével, de addig is, nekem bőven elegendő a MagicRemote távirányító, mert ez egy messze nagy találmány az LG-től. -
Rebelf
aktív tag
Megrendeltem végül a Philips 806-ot remélem nem bánom meg hogy emellett döntöttem , és nem kell szervizelni se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Apple MacBook
- Battlefield 6
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest